تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نشانه های ظهور
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
ما نفهمیدیم که موساد و سیا الانی تحقیقات می کنن یا سری ما اخر نفهمیدم موساد و سیا راستگو یا دروغگو ما هم یه روز مرگ بر حوالشون میکنیم یه روز.... اینا سیا موساد نیتشون چی بوده که این چیزارو گفتن
(۲۳/اسفند/۸۹ ۲۲:۴۵)وحید الف نوشته است: [ -> ]با سلام سوالی برایم پیش امد اگر زمانی برسد که انسان مجبور به ترک زمین شود مساله ظهور چگونه می شود؟ با تشکر
سلام دوست عزیز ، ورود شما رو به تالار خوش آمد می گم
اما پاسخ شما
پیامبر فرموده اند: «لو لم یبق من الدنیا الا یوم لطول الله ذلک الیوم حتی یبعث رجلا من اهل بیتی یواطی اسمه اسمی و اسم ابیه اسم ابی یملا الارض قسطا و عدلا کما ملئت ظلما و جورا»
«و اگر ازعمر جهان جز یک روز باقی نماند، خداوند همان یک روز را چنان طولانی کندتا مردی از خاندان مرا که هم نام من می باشد می فرستد و او زمین را بعد ازآن که پر از ظلم و جور بوده، لبریز از عدل و داد نماید.»

باز فرموده اند: «لاتذهب الدنیا حتی یملک العرب رجل من اهل بیتی یواطی اسمه اسمی»
«دنیا به پایان نمی رسد، مگر این که مردی از خاندان من که هم نام من باشدبر عرب حکومت و سلطنت نماید.»
سلام بر همه شما هم سنگران

قبل از سفیانی ، مصری و یمنی قیام میکنند ...

میدانید یعنی چه ...

الان که مصر پیروز شده و اگر با این حدیث بخواهیم نگاه کنیم قطعا بعد از مصر ، یمن پیروز میشود و بعد ...
برگرفته از سایت ظهور بسیار نزدیک است ...

گفتار اول روایات:

بررسي دو روايت شگفت:

1-...الْزَمِ الْأَرْضَ لَا تُحَرِّكَنَّ يَدَكَ وَ لَا رِجْلَكَ أَبَداً حَتَّى تَرَى عَلَامَاتٍ أَذْكُرُهَا لَكَ فِي سَنَة ...وَ هِيَ سَنَةُ اخْتِلَافٍ فِي كُلِّ أَرْضٍ مِنْ أَرْضِ الْعَرَبِ ...فَيَظْهَرُ السُّفْيَانِي‏...يَخْرُجُ الْمَهْدِي......(بحار الأنوار ج‏52 ص 222)

امام باقر عليه السّلام به يكي از اصحابش فرمود: در جاى خود
بنشين و حركتى از خود نشان مده، تا آنگاه كه علائمى را كه در يك سال روى ميدهد و من اكنون براى تو ذكر ميكنم به بينى‏..و در سالى كه در تمام سرزمين عرب اختلافات روى ميدهد...سفياني ظاهر ميشه...ومهدي خروج مي كند....

2-قال علی علیه السلام اذا أراد الله أن يظهر قائم آل محمد بدأ الحرب من صفر الي صفر و ذلک أوان خروج المهدي

درروایتی از کتاب عبدالله بن بشّار می خوانیم:
هر گاه خدا بخواهد قائم را ظاهر كند ، درگيري و اشوبي را از ماه صفر تا ماه صفر پیش می آورد، و این در آستانۀ خروج مهدی است.

اثبات الهداه حرعاملي ص 578

تحليل دو روايت:
1- بر اساس روايت اول در سالي كه در تمام سرزمين هاي عربي اختلاف روي مي دهد سفياني خروج مي كند و مهدي عليه السلام ظهور خواهند نمود

2- بر اساس روايت دوم اين اختلاف از ماه صفر شروع خواهد شد و به مدت يك سال از اين صفر تا صفر بعدي به طول خواهدانجاميد

3- درگيري و اشوب فعلي در كشورهاي عربي دقيقا در ماه صفر در كشور تونس شروع شد

4- در همين ماه صفر بن علي فرار كرد و مبارك سرنگون شد

5- نتيجه 1تا 4:درگيري و اشوبي كه در ماه صفر از تونس شروع شد تا ماه صفربعدي ادامه دارد و به هر 22 كشور عربي سرايت خواهد نمود

6- تا مادامي كه درگيري شروع شده از تونس در ماه صفر ادامه دارد و هر چند وقت يكبار به يك كشور جديد عربي سرايت مي كند هيچ انسان عاقل و منصفي نمي تواند بگويد وعده الهي در ماه صفر محقق نشد

7- بر اساس يه حساب دودوتا =چهارتا : صفر الي صفر بين 72 ماه است

8- حال سوال دارم از انجايي شعيب درايران كه 72قبل از تسليم امور به حضرت ظاهر ميشه

9- به غير از احمدي نژاد چه كسي مي تواند شعيب باشد كه درايران ظاهر شد و به صورت عملياتي زمينه ساز فرا رسيدن صفر تا صفر موعود شد
اگرهر انساني نتيجه گيري 1تا9 را قبول نداشت يا بايد درعقل او شك كرد يا حسن نيتش

دقت كنيد تا مادامي كه دو قيد بند 6 استمرار دارد هيچ كسي در هيچ درجه ي علمي نمي تواند به ان خدشه وارد كند و ان را نپذيرد
دوستان مستند صحبت کنید در این موارد
در صورت تکرار حذف خواهد شد
این موارد بسیار حساس هست
لطفا منبع رو ذکر بفرماید تا اتقان بخش مهدویت برای کاربران حذف شود
به خصوص برای موارد حساس
و ترجیه داره که بگید اینجا نوشته نه از طرف خودتون بنویسید
تا فردای قیامت خدایی نکرده از جواب و حساب و کتاب عاجز نشیم در مورد نوشته ها و گفته هایمان
یا علی
سلام
دوستان عزیز هر چه جلوتر میریم نشانه های امیدوار کننده یکی پس از دیگری ظاهر میشه
در مورد سفیانی داریم که در منطقه ای از مرز اردن و سوریه به نام وادی یابس خروج میکنه
از طرفی هم این خروج و فتح سوریه لازمش اینه که حکومت مرکزی سوریه ضعیف بشه
با این موجی که در کشور های عربی به راه افتاده .و سوریه هم داره شلوق میشه و اینکه نشانه های سفیانی با این عبدالله اردنی سازگاره امکان داره شرایط برای خروج سفیانی اماده بشه
در ضمن اینکه ماسونها هم شدید در حال فعالیتند و دارند این عبدالله رو همون منجی جا میندازند
دجال هم که داره فعالیت میکنه
و در احادیث داریم امر بر عده ای مشتبه خواهد شد
در هیچ دوره ای اینهمه نشانه با هم نبوده
تمام شخصیتهای قبل ظهور داره ست میشه...
یا خدا
اشک تو چشمای مشتاقان ظهور حلقه زده
من دیگه طاقت تحمل و صبر ندارم
جهت تعجیل در فرج اقا امام زمان صلوات
یا مهدی ادرکنی
سلام

با اینکه چند وقتی هست که عضو شدم و از مطالب دوستان استفاده می کنم و بیشتر تماشاچی هستم . بد نیست دو نکته رو بگم:
1- در پست اول واژه ی خلیج را به خلیج فارس تغییر بدید.
2- این همه دنبال همانند سازی افراد با شخصیتهای موثر در ظهور تطبیق ندید. خدای نکرده ممکنه این اشخاص همان افراد ذکر شده نباشند و باعث مایوسی بسیار از دوستان شود.

در ضمن سال نو رو به همتون تبریک میگم . امیدوارم سال خوبی داشته باشید.
اللهم عجل لولیک الفرج
(۳۰/دی/۸۹ ۱۶:۰۲)آدامس نوشته است: [ -> ]خروج دوازده نفر از نژاد ابوطالب که همه آنها خلایق را به اطاعت خویش می‌خوانند.

این جمله رو توضیح می دید:
خروج دوازده نفر از نژاد ابوطالب که همه آنها خلایق را به اطاعت خویش می‌خوانند.

می تونه ربطی به ولایت فقیه داشته باشه؟
1-باتشکر از این سوال خوب شما
2-این گفته 12 نفر ولی ولایت فقیه که یک نفره.
3-در مورد توضیح در مورد اون جمله هم که معنی اش خیلی ساده است
12نفر که اصل و نصبشون بر می گرده به ابوطالب پیدا میشن و همه ی مردم رو به اطاعت خودشون وا میدارن
4-در ضمن خوب نبود فقط اون جمله رو نقل قول میکردید؟Blush
با تشکرSmile
با اجازه ی دوستمون درستش کردم جناب آدامس
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع