شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۲۳/دی/۹۰ ۱۳:۲۱)مبشر گمنام نوشته است: [ -> ]سلام و بسیار عجیب است که حضرات بیداری اندیشه اجازه انتشار مقالات ما را در اینجا داده اند!!! کسانی که حتی اجازه توضیح مختصر درباره فعالیتها و اهدافمان را در گذشته در اینجا نداده اند!!! فکر کنم که هنوز اینجا را ندیده اند.
اللهم عجل لولیک الفرج
منظورتن چی هست الان؟؟

من الان 5 دقیقه است دارم این پست رو می خونم ولی نفهمیدم منظورتون چی بود؟!

سلام بر "رهجو"
نمی دانم که جنابعالی چقدر نسبت به گروه فرهنگی مبشران ظهور آشناییت دارید و سیر مقالات و مستندات ما را چقدر دنبال می کنید... فقط به نظر حقیر بهتر است که از همان حضرات بپرسید یا مثلا یک مقدار صبر بفرمائید تا ببینید چطور این نظر هم مثل نظرات گذشته ما حذف خواهد شد...! آیا جنابعالی جدا از روح دیکتاتوری حاکم بر نظرات اینجا مطلع نیستید؟!
اللهم عجل لولیک الفرج
1-متاسفانه من با این گروه آشنایی ندارم و خوش حال میشم اگر بگیدکه چیه و چه جوریه!

2-کدام حضرات؟مدیران تالار رو عرض میفرمایید؟

3-در این تالار دیکتاتوری نیست.تنها چیزی که هست اینه که شما نباید پست های سیاسی بگذارید و امیدوارم که دلیلشو بدونید

4-چرا باید پست تون حذف بشه؟پستی که شما قرار دادید مغایر با هیچ کدام از قوانین تالار نیست فقط شما دارین کمی تند برخورد می کنید.مدیران تالار، مدیران تالار هستند و طبق وظیفه ای که دارند یعنی نظارت بر ارسال ها عمل میکنند و باید از آنها قدردانی بشه چون اگر هر کس بخواهد هر پستی رو بدهد،هرج و مرج میشه.
ممنون
سلام
1- در تعجبم که جنابعالی با گروه ما هیچ آشنایی ندارید ولی در همین صفحه قبل، یکی از آخرین مقالات ما را منعکس فرموده اید! به هر حال قدرت قلم جناب سیجانی را نشان می دهد و البته دل حقیقت طلب و بیدار شما را که یافته است آنچه را طلب کرده... گروه فرهنگی مبشران ظهور از حدود دو سال پیش در راستای بشارت بخشیدن به امر ظهور در جامعه اسلامی توسط عده ای از جوانان ایران اسلامی به صورت خودجوش تشکیل شده است و در این مدت کارهای زیادی هم به فضل الهی انجام داده ایم. مثلا یکی از آنها را عرض کنم که حتما شنیده باشید: "مستند ظهور بسیار نزدیک است" و ...
2- بله مدیران تالار را عرض کردم و جو دیکتاتورانه حاکم بر نظرات اینجا را... نمی دانم تا چه حد در جریان سیل تهمتها و تخریبها از طرف اشخاص و سایتهای مختلف بر علیه ما در اثنای انتشار مستند بوده اید؟ وقتی که یک نفری مثل بنده خواست که در اینجا به شفاف نمودن اوضاع بپردازد و توضیح دهد مستند کار ما بوده است نه مشایی و جریان انحرافی و حجتیه و صهیونیزم و ... فقط با حذف ارسال مواجه شد و همان کاری که دیگر رسانه ها در مقابله با ما کردند! این سیاسی است؟؟؟
(۱۸/دی/۹۰ ۲۱:۵۰)رهجو نوشته است: [ -> ]نگاهی به بشارتهای ظهور در کلام بزرگان بعد از آغاز بیداری اسلامی
بیداری اسلامی در حالی به یک سالگی خود نزدیک می شود که در طول همین زمان کوتاه ، تحولات فوق العاده عظیمی در خاورمیانه و کل جهان واقع گردیده و به اذعان دوست و دشمن ، جهان بشریت وارد مرحله ای جدید از حیات خود گردیده است ، بیداری انسانها در سراسر جهان از خاورمیانه و شمال آفریقا تا اروپا و آمریکا و قیام مستضعین و مقاومت و تداوم حرکت آنها در مقابل مستکبران ، حرکتهای مردمی و اعتراضات بی سابقه در درون نظام سلطه ، بحران فراگیر اقتصادی و در نهایت تزلزل و فروپاشی نظام های مادی ، حتی بسیاری از دیرباوران را به این نتیجه رسانده است که تحولات عظیم کنونی می تواند ارتباط مستقیم به وعده های ادیان مختلف پیرامون حاکمیت عدالت و صلح و حرکت جهان در این راستا داشته باشد ، در این میان بشارتهای مکرر بزرگان جبهه حق و شخصیتهای اسلامی ، درستی این افق درخشان را تایید می کند.
...
این رو می فرمایید؟
همین قضیه ی جریان انحرافی، سیاسی هست و این که شما در نظر داشته اید این رو بگید که از اون ها جدا هستید رو نمیدونم چرا پاک شده ولی در کل اگرچه ممکن است به قول شما مشکلاتی بر تالار وارد باشه(انسان ممکن الخطاست)ولی به هر حال مطالبی که روی سایت قرار می گیرد کاملا مفید است هرچند یک جنبه داشته باشد یا هزار جنبه برای مثال بخش حلال بخندیم دارای حکایت های بامزه ای است که بنده خود ساعت ها می خندیدم و یا بخش ها دیگر ... . به طور کل تالار خوبی است و این که دیکتاتوریه ...دیگر...کاریش نمیشه کرد و البته این نظر شماست بنده گفتم که این چنین نیست ولی ظاهرا شما رازی نمیشید.به هر حال از اینکه وقت گران بهایتان رو برای خوندن پست بنده دادید متشکرم!

سلام و درود بر شما دوست عزیز
در اینکه اینجا مکان بسیار مفیدی برای آگاهی افزونی است، هیچ شکی نیست و بنده حقیر علی رغم شاکی بودن از دیکتاتوری حاکم بر اینجا، همیشه و همه حال از نظرات حقیقت طلبان و عدالت جویان استفاده کرده ام و می کنم. بنده یادم نمی رود که اینجا تقریبا اولین مکان برای هم اندیشی آزادانه و منطقی درباره موضوعات مختلف بوده است. انتقاد بنده فقط به جو دیکتاتوری موجود در اینجا و ان هم از طرف مدیران اینجاست.
در ضمن ما همیشه راضی هستیم به رضای رب العالمین...
التماس دعا و از مصاحبت با شما لذت بردم.
اللهم عجل لولیک الفرج
ببخشید شاید اینجا جاش نباشه میشه یه کم هم راجع به نفس ذکیه توضیح بدید؟
از شخصیتش,و هرچی که گفته شده ممنون...