(۱۹/مهر/۹۰ ۱:۳۴)مجنون الحسین نوشته است: [ -> ] (۱۸/مهر/۹۰ ۲۳:۵۵)وحید110 نوشته است: [ -> ]ماجرای اون لیست جداست
به اون کاری نداریم .
اندکی صبر سحر نزدیک است
متوجه نشدم!!!!!!!!
یعنی این دو حرکت متفاوته با دو مدیریت جداگانه ولی اهداف یکسان؟؟؟؟
یا این تاپیک و اقدامات در امتداد فراخوان قبلی است؟؟؟؟
سلام و وقت بخیر خدمت وحید آقا
در مورد پستهای بالا جوابی از جنابعالی دریافت نکردم!!!
با توجه به
این تاپیک و فراخوانی که خیلی گسترده انجام گرفت آیا این اقدامات در امتداد همان فراخوان است یا خیر؟؟؟
اگر آری،علی آقا مباحث مورد نیاز رو اعلام کردند ،پس چرا در این تاپیک دعوت به صبر و انتظار برای اقدامات عملی آتی شدیم؟؟!!!
اگر خیر،چرا وقتی هدف یکسان است دو گروه جداگانه تشکیل داده اید؟؟!!!
این سوالات صرفا برای رفع ابهامات حقیر و روشن شدن تکلیف میباشد.
لطفا سایر دوستان از پاسخهای شخصی پرهیز کنند تا تاپیک شلوغ نشود!!!
متشکرم
سلام برادر
این مورد که بنده خدمت شما دارم عرض میکنم جدا از بحث علی اقاست .
دوستانی که میتونند موارد خواسته شده ایشون رو که قید کرده انجام بدن و در مستند سازی کمک کنند بسم الله با ایشون تماس بگیرند و در همون تاپیک اعلام کنند
بقیه دوستان هم با حقیر هم داستان بشوند تا به امید خدا "رمیت اذ رمیت " رو در موردمون اجرا بشود
یا مولا (علیه السلام)
بسم الله
بنده هم اعلام آمادگی میکنم.
البته خیلی خیلی متاسم برای خودم ، که اینقدر دیر اعلام آمادگی کردم.
و خدا رو شکر میکنم که عقب افتاد تا من هم شریک شما باشم.
کار خاصی که بلد نیستم،امیدوارم بتونم با شما همراه باشم.
وقت کم دارم ولی برای این کار قطعا وقتم رو خالی میکنم.
روزی 30 دقیقه اگر خدا بخواهد،بعد یا قبل از نماز صبح.
كوش پس!!!!!!!!!!هردفه ميام ببينم اينجا يه خبري نيس!!!!!:s
(۲۱/مهر/۹۰ ۱۵:۱۹)sarbaz 313 نوشته است: [ -> ]كوش پس!!!!!!!!!!هردفه ميام ببينم اينجا يه خبري نيس!!!!!:s
من مطمئنم شما تا چشه این وهابی ها رو در نیارین ول کن نیستین.

بابا به قول این آقا وحید
اندکی صبر ، سحر نزدیک است!!!
ما منتظریم دوستان.........................

پس کی قرار است شروع کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مفهوم صبر و جایگاه آن در اسلام
ملااحمد نراقی در تعریف صبر می نویسد:
صبر، عبارت است از ثَبات نفس و اطمینان آن و
مضطرب نگشتن و مقاومت کردن در بلایا و مصایب، به گونه ای که سینه انسان تنگ نشود و خاطر او پریشان نگردد و گشادگی و طمأنینه ای که پیش از حدوث بلا داشته است، حفظ نموده و زبان خویش را از گلایه و شکایت حفظ کند و اعضا و جوارح خود را از حرکات ناهنجار محافظت نماید...
صبر و شکیبایی، منزلی است از منازل دین و مقامی است از مقامات موّحدین که به واسطه آن، بنده به جمع مقربان بارگاه احدّیت وارد می شود و تا کسی صبر را شعار خویش نسازد، به مراتب ارجمند نخواهد رسید...
در منزلت و جایگاه صبر همین بس که وقتی از پیامبراکرم صلی الله علیه و آله درباره ایمان پرسیدند،
فرمود: «آن، صبر است».
حضرت علی علیه السلام ، جایگاه صبر نسبت به ایمان را به جایگاه سر نسبت به بدن تشبیه می کند و می فرماید:
علیکم بالصَّبرِ، فاِنَّ الصَّبرَ مِن الایمانِ کَالرّأسِ مِنَ الجَسَدِ، و لا خَیرَ فی جَسَدٍ لا رأسَ مَعَهُ و لا فی ایمانٍ لا صبرَ معهُ.
بر شما باد به شکیبایی، پس جایگاه صبر به ایمان، همچون جایگاه سر نسبت به بدن است و همان گونه که بدن، بدون سر ارزشی ندارد، ایمان نیز بدون شکیبایی، ارزشی نخواهد داشت.
سخن دارم ز استادم، نخواهد رفت از یادم **********که گفتا حل شود مشکل، ولی آهسته آهسته
(۱۸/مهر/۹۰ ۱۹:۱۳)وحید110 نوشته است: [ -> ]دوستان عزیز قرار بود امروز وارد فاز بعدی بشیم که یک سری مشکلات فنی پیش امده .
به محض رفع مشکل بهتون خبر میدم .
دوستان گرامی ممنونم که برای شنیدن نوع کار که فقط در دنیای مجازیست حوصله به خرج میدهید .
یا مولا (علیه السلام)
پس چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟