تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اولین اقدام عملی بر ضد وهابیت
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
سلام
متاسفانه دیرتر از وقت مقرر این پست دیدم با این حال گفتم شاید با تبصره بنده رو هم لایق همکاری بدونید
انشاالله هفته ای 2ساعت می تونم در خدمت باشم
اگرم بنده رو نپذیرفتید امیدوارم دوستانی که همکاری می کنند به مدد الهی موفق باشند
یا حق
(۱۹/مهر/۹۰ ۱۲:۰۹)صریا نوشته است: [ -> ]سلام
متاسفانه دیرتر از وقت مقرر این پست دیدم با این حال گفتم شاید با تبصره بنده رو هم لایق همکاری بدونید
انشاالله هفته ای 2ساعت می تونم در خدمت باشم
اگرم بنده رو نپذیرفتید امیدوارم دوستانی که همکاری می کنند به مدد الهی موفق باشند
یا حق

Smileسقف زماني وجود ندارد!
ما هنوز داريم صبر مي كنيما(تهديد بودSmile)
بنام ستار معاصی عاصیان

با سلام
حقیر تازه متوجه این فراخوان شدم.هرچند فرموده بودید که سقف زمانی وجود ندارد ولی باید زودتر از اینها خودم رو به قافله شما می رسوندم.
مثل بقیه دوستان از روند کار نمی پرسم و عجله هم ندارم چون به سربازان آقا اعتماد دارم و دیگر هیچ.

یا علی (علیه السلام) مدد است.
من هم تا آخر ایستاده ام...
روزی نیم ساعت به غیر از جمعه اعلام آمادگی می کنم...منتظر هستیم...
با سلام فعلا به خاطر شلوغی بیش از حد سرمان (!) هفته ای ۲ ساعت و نیم میتونم وقت بزارم.
با سلام

من اميدوارم بتونم هفته اي يك ساعت وقت بزارم

چون واقعا سرم شلوغه

اما اقدام عملي عليه وهابيت رو نميشه از دست داد.

يا مهدي ، ادركني ، عجل علي ظهورك
البته با عرض پوزش به خاطر تاخير در اعلام آمادگي
سلام.....

به نظرم این کار فایده ای نداره.....پایگاه اصلی وهابیت عربستانه و ایران داره به طرق سیاسی اونو تحت فشار میزاره.........

اما کار شما اگر قراره فارسی باشه بدرد نمیخوره چون پیر تا جوون ایرانیها انقلابی و ضد انقلابی وهابیت رو به حساب نمیارن و اصلا قبول ندارن.....

اگه کاری به زبان عربی تولید کنید و در سایتهای عرب زبان اونو قرار بدید نتیجه بهتری میگیرید.....اما در کل راه حل سیاسی و تحت فشار قرار دادن عربستان و انقلاب مردمی راه راحت تریه.....شرمنده از شرکت نکردنم.....

یاعلی
جناب دانیال گویا از تبلیغات شدید وهابیت در ایران خبر ندارید . دیگه کارشون از تبلیغ در مناطق سنی نشین گذشته ....
در مورد پیشنهادتون هم برنامه داریم
التماس دعا
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع