(۵/بهمن/۸۹ ۹:۰۱)mahdidost نوشته است: [ -> ] (۲/بهمن/۸۹ ۲۳:۵۱)F.E.A.R نوشته است: [ -> ]منم یه دکتر خوب می شناسم
دکتر احمد مجیدی
متخصص حجامت و طب سنتی کارش فوق العادست دوستان اگه خواستن من آدرسشو می دم
.
.
.
سایت به این خوبی برای تبلیغات ندیدم
دوست عزیز لطف کنید درباره فردی که نام بردین اطلاعات بیشتری بدین
این تاپیک قصد معرفی افرادی رو داره که درباره طب سنتی تحقیق و فعالیت دارن و البته طب سنتی رو به عنوان یک روش درمانی استفاده میکنن تا دوستان به پدیده طب سنتی به شکل یک چیز کهنه که امروزه کاربردی نیست برخورد نکنند در ضمن قصد من تبلیغ شخص یا اشخاص خاصی نیست
چشم بیشتر توضیح میدم
این دکتر احمد مجیدی الان داره تو انگلیس مدرک فوق دکترا می گیره یه چند ماهیه که رفته همشهری خود ماست آمل که بود از کل کشور میومدن پیشش خیلی کارش درسته من که پیشش نرفتم ولی یه رفیق دارم که تو همین جا هم عضوه(ابراهیم همت) اون بیشتر میشناستش بهش می گم بیاد براتون توضیح بده
بسم الله الرحمن الرحیم
من فقط این راهنمایی رو میتونم بکنم که اگه کسی خواست توضیح تکمیلی داشته باشه اینه که یه شماره مبایل میدم تا از اون بپرسین! اون پیشش رفته و تجربه داره(718----0911)
اگه کسی شمارشو میخواد بهم پیام خصوصی بده.
در ضمن fear خودت هم میتونستی شمارشو بدب به کاربرا. چرا منو میکشی وسط
سایت رسمی "
کلینیک طب ایرانی"
افرادی که بعد از 200 سال وقفه و در شرف نابودی علم پزشکی گیاهی و سنتی آن را 20 سال پیش و بعد از جنگ احیا کردند، شما میتوانید با بزرگان و متخصصین این علم در حال حاظر در این پایگاه اشنا شوید.
http://www.iranianmedicine.ir
جناب آقای دکتر محمد عزیز خانی
دكتر محمد عزیزخانی در سال 1350 در تهران متولد شده و تحصیلات خود را در رشته دكترای پزشكی دانشگاه تهران به پایان رسانیده است . وی ضمن آشنائی كامل با طب كلاسیك ( طب مرسوم در جوامع امروزی ) ، دارای مدارج علمی گوناگون و تجارب علمی و تحقیقاتی فراوان در زمینه طب سنتی و نوین می باشد كه آشنا بودن ایشان با طب سنتی و طب كلاسیك بطور همزمان ، یكی از دلایلی است كه هزاران نفر ایرانی با خاطری آسوده به كلینیك ایشان مراجعه كرده و درمان می شوند .
مدارج علمی دکتر محمد عزیزخانی
ایشان به جز مدرک دکترای پزشکی از دانشگاه تهران (نظام پزشکی:68847) دارای مدارج علمی ذیل هستند:
عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات حجامت ایران
دارای مدرک دوره آموزشی طب اسلامی
دارای مدرک دوره آموزشی تغذیه درمانی
دارای 2 مدرک بین المللی انرژی درمانی
عضو بنیاد نهضت علوم
دارای مجوز و مدرک رسمی ((حجامت)) از وزارت بهداشت
مدرس دانشگاه تهران
عضو هیئت مولفین فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران
کلینیک ایشان که بنام طب ایرانی نام گرفته است از نظر وزارت بهداشت و درمان از بین 140 مرکز درمانی در کل کشور که در زمینه طب سنتی فعالیت می نمایند رتبه اول را از نظرپزشکان ، دستیاران ، بهداشت کامل، روابط عمومی و حتی مدیریت کسب نموده است. این کلینیک شامل بخشهای مختلفی از جمله قسمت پزشکی ، بخش دستیاران ، قسمت آموزش و بخشهای تحقیقاتی و مدیریت می باشد و با مدیریت و همیت دکتر محمد عزیز خانی به عنوان محور اصلی در طبابت از سال 1376 شمسی (1995 میلادی)آغاز به کار کرده است و با مجموعه پزشکان مجرب ، دستیاران ، گروه تحقیقات و همکاران گروه دارویی سعی کرده است حتی الامکان شیوه های مختلف درمان طب ایرانی را بدون مصرف شیمیایی جهت درمان به کار گیرد .
این هم سایت
کلینیک طب ایرانی
از لینک زیر هم میتونید قسمت 28 برنامه "راز" با موضوع (طب اسلامی، گنجینه فراموش شده) رو دانلود کنید
http://rahe-residan.blogfa.com/post-62.aspx
![[تصویر: raz1.jpg]](http://tasbih.persiangig.com/rahe-residan/else/raz1.jpg)
در این برنامه دکتر محمد عزیزخانی به همراه دکتر غلامرضا کرد افشاری حضور دارند.

سایتی که در زیر لینک آن آمده با اینکه متعلق به یک شرکت تجاریست ولی دارا بودن بخشهای مفید و مفصلی درباره طب سنتی و معرفی گیاهان دارویی مرا واداشت تا آن را در اینجا معرفی کنم.
این سایت دارای بخشهای متنوعی است که از این میان بخشهای زیر بدرد بخور تر هستند
خواص میوه و سبزیجات
تغذیه سالم زندگی سالم
طب سنتی و گیاهان دارویی
نقش حبوبات و تنقلات در سلامت
اسلام و سلامت
ادویه جات و سلامت
لینک زیر شما را به بخش طب سنتی و گیاهان دارویی این سایت هدایت میکند
http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/

با سلام
ببخشید اینجا کسی در مورد استاد حسین خیراندیش اطلاعی داره ؟
درمان شون چجوره ؟
باتشکر
سلام
تا اون جایی که من اطلاع دارم، ایشون یکی از بنیانگذاران و فعالان طب اسلامی و سنتی هستند. ایشون رئیس موسسه حجامت ایران هستند. این موسسه در زمینه تولید داروهای گیاهی بسیار فعال بوده و داروهای آن ها در کل کشور توسط پزشکان طب سنتی تجویز و توصیه می شود.
(۱۷/بهمن/۸۹ ۷:۳۸)احیاء نوشته است: [ -> ]سلام
تا اون جایی که من اطلاع دارم، ایشون یکی از بنیانگذاران و فعالان طب اسلامی و سنتی هستند. ایشون رئیس موسسه حجامت ایران هستند. این موسسه در زمینه تولید داروهای گیاهی بسیار فعال بوده و داروهای آن ها در کل کشور توسط پزشکان طب سنتی تجویز و توصیه می شود.
خیلی ممنونم
آره میشناسم شون
تا حالا هم رفتم پیش شون خیلی انسان شریف و خوبی هستند ، حتی درمان سرطانی هم پیش ایشون داشتیم
ولی من خودم مشکل پوستی دارم که حدود 70 الی 80 درصدش پیش ایشون رفع شده، ولی هنوز کامل خوب نشده
نمی دونم چیکار کنم

اگه میشه آدرسش رو به منم بدید من مشکل ریزش سکه ای مو دارم متاسفانه