تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: معرفی افراد فعال و مطمئن در زمینه ترویج طب سنتی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
با سلام

استاد خیراندیش تو خود موسسه حجامت ویزیت میکنند.

موسسه دوتا شعبه داره :

شعبه 1 : تهران؛ ميدان انقلاب؛ خيابان جمالزاده شمالی؛ خيابان فرصت شيرازی؛ پلاك 57 - موسسه تحقيقات حجامت ايران.
تلفن: 6 - 66904673

شعبه 2 : تهران؛ اتوبان اشرفی اصفهانی؛ خيابان ناطق نوري؛ ميدان باغ فیض؛ جنب امام زاده "جعفربن موسی بن جعفر و حمیده خاتون"
تلفن: 44468323

البته معمولا برای بار اول جهت خود استاد شماره ی ویزیت نمیدن و باید پیش بقیه ی دکترای موسسه برین بعد اگه نیاز بود می فرستن تون پیش خود استاد

موفق باشید

(۱۷/بهمن/۸۹ ۱۸:۵۳)aminrafael3 نوشته است: [ -> ]اگه میشه آدرسش رو به منم بدید من مشکل ریزش سکه ای مو دارم متاسفانه

تا اونجا که میدونم این مشکل مربوط میشه به سردی
آیا برای شما هم صدق می کنه ؟
حقیقت جوی عزیز نمیدونم از چی هست

یه قسمت از موهام و یه قسمت از ریشم 2 ساله که اینجوری شده هر چی دکتر هم رفتم نمیشه همش میگن عصبیه باید خودش در بیاد

یا سال ریخت بعد از 1.5 سال در اومد بهد از یک سال دوباره ریخت الان 2 ساله اینجوریم مجبورم هر روز ریشمو از ته بزنم

میشه بگی یعنی چی از سردیه؟
با سلام به دوستان
Smile
ضمن اینکه میخوام یادآوری کنم که این پست برای معرفی افراد فعال طب سنتی هست و نمیتونه جایی برای مطرح کردن بیماری باشه ؛پاسخ کوتاهی برای سوال دوستمون aminrafael3 دارم.
اول اینکه مطالب مزاج شناسی رو کامل مطالعه کنید
بعد هم توجه به وضع روحی و روانی خودتون داشته باشید. علاوه بر تغذیه مواردی مانند استرس، غم و ناراحتی که سردی محسوب میشوند میتواند جزو عوامل مشکل زا باشند.به عبارتی سردی فقط به غذاهای مادی محدود نمیشود. گاهی اوقات مزاج یک اندام با کل بدن متفاوت میشود و یا چند خلط با هم در آدم شکل میگیرد و میتواند پیچیده باشد پس
حتما به یک مرکز طب سنتی مراجعه کنید تا ضمن تشخیص مزاج شما، راهنمایی ها و موارد لازم را تجویز کنند.

البته تشخیص درست همیشه سختر از خود درمان است - اگر جای مطمئنی بروید حتما با راه حل درمانی ساده ای مشکلتان حل میشود. مشکل طب جدید همان نبود تشخیص درست است.
من شیرازم میشه یه مرکز مطمئن معرفی کنید هر جای ایران باشه میرم مشکلی نیست
در شیراز می تونید به مجتمع پزشکی شهدای رهپویان وصال مراجعه کنید. آدرس: خیابان ارم-کوچه 1-پلاک 52-تلفن: 2251406-اگه بتونید با خانم دکتر قربانی وقت بگیرید، خیلی بهتره. (ایشون فقط صبح ها مریض می بینن.)
(۱۷/بهمن/۸۹ ۲۰:۳۵)aminrafael3 نوشته است: [ -> ]حقیقت جوی عزیز نمیدونم از چی هست

یه قسمت از موهام و یه قسمت از ریشم 2 ساله که اینجوری شده هر چی دکتر هم رفتم نمیشه همش میگن عصبیه باید خودش در بیاد

یا سال ریخت بعد از 1.5 سال در اومد بهد از یک سال دوباره ریخت الان 2 ساله اینجوریم مجبورم هر روز ریشمو از ته بزنم

میشه بگی یعنی چی از سردیه؟

سلام
من هم خودم مشکل ریزش مو دارم . ولی نکته ای که در درمان ریزش مو مهم هست پشتکار مداومه . من خیلی راه ها بلدم ولی همتم در این راه کمه .اما چند روزی هست خدا رو شکر با پشتکار دوباره شروع کردم.

یکی از اقوام ما هم همین مشکل شما رو داشت . فکر کنم رفت پیش دکتر مرادی . الان مشکلش کاملا برطرف شده و موهای سرش هم هم خیلی بیشتر شده .ازش میپرسم چی کار کرد براتون حتما ارسال میکنم .

-------------------
ولی یک راه آسون و ساده که اگر پشتکار داشته باشید از همه داروها بهتر نتیجه میده . حتما امتحان کنید .
سوره کافرون رو هر روز بخونید . هر چی بیشتر بهتر .البته به شرطی که مداومت داشته باشید
(۵/بهمن/۸۹ ۹:۴۳)mahdidost نوشته است: [ -> ]سایت طبیب خراسان
http://www.tabib-khorasan.com
سایتی عالی و جامع در باب طب سنتی
در یان سایت میتوانید اطلاعات فراوانی درباره طب سنتی بدست بیاورید
بخشهای مهم:
زندگینامه مشاهیر طب سنتی
مزاج شناسی
کلیات حجامت و انواع آن
دانلود فایل صوتی کلاس های موسسه پیرامون طب سنتی
معرفی گیاهان دارویی و برسی خواص انها
و . . .

Undecided دوستان احیانا کسی نمی خواد برای پرباری این تاپیک کمکی بکنه!
شما هم اگه از سایت یا وبلاگ مرتبط با طب سنتی آگاهی دارین لینکش رو بذارین
با تشكر از اظهار نظر شما در مورد سايت
درست و كامل تر اين بود كه سايت را به شكلي كامل و جامع معرفي مختصر مي كردين و اينكه اين سايت مطالب و محتواي آن متعلق است به آقاي دكتر سيد علي جوادي و ايشان هم اكنون بخش مشاوره طب سنتي سايت تبيان را بر عهده دارند و سوالات مربوط به گروه سلامتي قسمت طب سنتي را پاسخ مي دهند .
جناب آقای دکتر سيد علي جوادي

محقق و مدرس طب سنتي و اسلامي

عضو هيئت علمي موسسه تحقيقات حجامت ايران

[تصویر: dr-javadi.JPG]

ايشان مشاور طب سنتي گروه سلامتي سايت تبيان مي باشند .

این هم سایت طبيب خراسان

اين هم پاسخ هاي مشاوره هاي عمومي طب سنتي
وبلاگ طب پارسی
http://tebeparsi.blogfa.com

ار بخش های متمایز این وبلاگ:

دانلود کتابهای طب سنتی
معرفی کتاب
معرفی مراکز درمانی طب سنتی
مزاج اندام ها و بیماریهای آن
تک نسخه های طب سنتی
دارو خانه طب سنتی
عوارض داروهای گیاهی