تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تبلیغ جادو
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
كاملترين مجموعه بازگويي رازهاي شعبده بازهاي بزرگ دنيا
مجموعه شعبده بازي هاي ماسك اولين مجموعه آموزشي پشت صحنه دنياي سحر و جادوي شعبده بازي هاي مشهور دنيا مي باشد كه براي اولين بار در سال 1997-1998 از يكي از شبكه هاي تلويزيون ايالات متحده امريكا پخش گرديد . در اوائل كار اين مجموعه با اعتراض شعبده بازان مواجه گرديد اما پس از طي مدت زماني و اخذ اجازه هاي كتبي از انجمن شعبده بازان دنيا اين مجموعه شگفت انگيز براي آگاهي مردم نسبت به كارهاي محير العقول شعبده بازان مجددا راه اندازي گرديد . هنرمند اصلي اين مجموعه آقاي ول ولنتينو ميباشد كه خود يكي از شعبده بازان مشهور دنيا است . ولنتينو در اين مجموعه پشت صحنه بزرگترين شعبده بازي هاي دنيا از جمله كارهاي ديويد كاپرفيلد ، كريس آنجل ، هري هوديني ، ديويد بلين و ديگر شعبده بازان نامي جهان را به نمايش در مي آورد . بازي هاي بسيار شگفت انگيزي چون نصف كردن انسان ، پرواز كردن در آسمان ، غيب كردن فيل ، معلق كردن دستيار در هوا ، غيب كردن اجسام بزرگ و هزاران بازي بزرگ را به نمايش در مي آورد
متن را خواندید http://kalaposti.com/ از این سایت بود
اگر برنامه ی نیم روز را نگاه کردیده باشید دو قسمت ان مربوط به جادوگری بود البته اولی شعبه بازی و دومی ییش رفته تر بود بله دیگر باید ارام ارام جلو رفت کم کم دارند جادو را در ذهن مردم جا می دهند قدرت برتر را 10 را نمی گویم 11 را فراتر از خدا را نگویید که تند رفتم من به سلسله مراتب کارهایشان در ایران نگاه کرده ام ایران هم جز سیستم است چه بخواهیم چه نخواهیم
کاری باید کرد
با سلام
این تبلیغ خیلی وقت هست که در اینترنت می چرخد!
بهترین مرجع برای یافتن حقیقت سحر خود قرآن کریم است:
سوره ی اعراف / آیه 116
قالَ أَلْقُوا فَلَمّا أَلْقَوْا سَحَرُوا أَعْيُنَ النّاسِ وَ اسْتَرْهَبُوهُمْ وَ جاؤُ بِسِحْرٍ عَظيمٍ (اعراف - 116)
گفت: «شما بيفکنيد!» و هنگامي (که وسايل سحر خود را) افکندند، مردم را چشم‏بندي کردند و ترساندند؛ و سحر عظيمي پديد آوردند.
______________________________________________________________________________________
سوره طه / آیه 66
قالَ بَلْ أَلْقُوا فَإِذا حِبالُهُمْ وَ عِصِيُّهُمْ يُخَيَّلُ إِلَيْهِ مِنْ سِحْرِهِمْ أَنَّها تَسْعي (طه - 66)
گفت: «شما اول بيفکنيد!» در اين هنگام طنابها و عصاهاي آنان بر اثر سحرشان چنان به نظر مي‏رسيد که حرکت مي‏کند!
______________________________________________________________________________________
آنطوری که بنده فهمیدم تمامی کسانی که قصد یادگیری سحر و جادو را دارند باید شکنجه های جسمی زیادی را تحمل کنند

به عنوان مثال در جایی خواندم که در اعراب پیش از اسلام اگر کسی قصد داشت به مال دیگری ضرر بزند سه روز روزه (احتمالا بدون افطار) می گرفته و مثلا شتری را نفرین می کرده است و صاحب شتر برای دقع ضرر شتر مجبور به کشتن شتر می شده و بدین ترتیب دیگران نیز از گوشت شتر بهره مند می شدند (منبعش را اگر یادم اومد می نویسم)
هنوز نمی توانم بفهمم بازی با زندگی دیگران برای یک جادوگر و بردگی گرفتن انسان ها چرا لذت داره؟
ما اومدیم تا خلیفه ا... بشیم نه اینکه (نعوذ بالله) دچار توهم خود خدایی بشیم!

باز هم دوستان اگر درباره جادو و تاثیرات آن چیزی می دانند حتما بنویسند تا با ماهیت این مسئله بیشتر آشنا بشیم
نه میشه بهش 100% بهاء داد نه نمیشه آن را رد کرده (طبق نص صریح قرآن کریم)
با تشکر
خدا یار و نگهدارتان باد
البته جادوگری با شعبده بازی فرق داره.جادوگری کارهایی که جادوگر با استفاده از قدرت های ما فوق ماده ویا قدرتها ی ذهنی انجام میده ولی شعبده بازی بیشتر به تردستیها میپردازه که باعث خطای چشم وگول خوردن انسان میشه.
ولی من همیشه برام سوال هست که چرا خیلی از آدم تحصیل کرده به جادو اعتقاد ندارند اما بیشتر افراد روستایی و تحصیل نکرده یا با تحصیلات کم به جادو معتقدند ؟
چون آدم تحصیل کرده به همه چی عقلانی نگاه میکنه و همه چی رو از دریچه عقل میبینه باور این چیزها براش سخته
من هم درس خوندم و هم به جادو و ماورالطبیعه معتقد هستم Smile.البته منم مدت کوتاهی این کارها رو خرافات میدونستم
اون وقت دیدگاه کسی که عقلانی عمل می کنه معتبر تره یا فرد کم سوادی که سر و کاری با تفکر نداره ؟
درضمن بنده در حال توهین به افرادی که به جادو اعتقاد دارند نیستم ها . فقط دارم صحبت می کنم
منظورت از جادو همون استفاده از ماورالطبیعه هست دیگه؟
منظورت از معتبر بودن چیه؟ اعتقاد داشتن با استفاده کردن از این ابزار خیلی فرق داره. این مسائل وجود دارند ولی خدا استفاده از این ابزار رو برای ما ممنوع کرده.راستش منظور سئوالتو درست متوجه نشدمSmile
خیلی از افراد میگن ما تا چیزی رو به چشم نبینیم اعتقاد نخواهیم داشت
(۲۱/مهر/۹۰ ۰:۵۲)7zahra7 نوشته است: [ -> ]
اگر برنامه ی نیم روز را نگاه کردیده باشید دو قسمت ان مربوط به جادوگری بود البته اولی شعبه بازی و دومی ییش رفته تر بود بله دیگر باید ارام ارام جلو رفت کم کم دارند جادو را در ذهن مردم جا می دهند قدرت برتر را 10 را نمی گویم 11 را فراتر از خدا را نگویید که تند رفتم من به سلسله مراتب کارهایشان در ایران نگاه کرده ام ایران هم جز سیستم است چه بخواهیم چه نخواهیم
کاری باید کرد

بنده برنامه نیمروز رو دیدم . اصلا این چیزها توش گفته نشد!
چقدر سختگیر هستید شما Smile
فقط یک دوتا از کلک های کریس آنجل رو بر ملا کرد!
خبری از تبلیغ جادوگری نبود!
(۲۱/مهر/۹۰ ۱۷:۴۵)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]
(۲۱/مهر/۹۰ ۰:۵۲)7zahra7 نوشته است: [ -> ]
کاری باید کرد

بنده برنامه نیمروز رو دیدم . اصلا این چیزها توش گفته نشد!
چقدر سختگیر هستید شما Smile
فقط یک دوتا از کلک های کریس آنجل رو بر ملا کرد!
خبری از تبلیغ جادوگری نبود!

خواهر من همین دیگه در بعضی جاها داشت می گفت جادوگری وجود ندارد و همش کلک و خرافات است به قول استاد رائفی وقتی از شیطان یرستی صدر تلویزیون صحبت میشه حقیقت گفته نمیشه و میگن این ها خرافات است این جاها هم مثل همین است
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع