تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: در چه دنیایی زندگی می کنیم ؟؟؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
[/color]یکی از تلاش های مهم ماسونها،فعالیت های اقتصادی آنها است .حاکمیت ماسونهارا در صحنه اقتصاد جهان ، در لیست شرکت های بزرگ بین المللی «باسرمایه یهودیان وبا کادر رهبری ماسونی »،ملاحظه خواهیم نمود.درتدوین وتنظیم این لیست ها ،اثر «درچه دنیایی زندگی می کنیم »نوشته ی یسوی زاده مورد استفاده قرار گرفته است :

1- فورد موتورز
2- بریتیش پترولیوم
3-جنرال الکتریک
4-رنو
5-فیلیپس
6-فولکس واگن
7-زیمنس
8-نستله
9-فیات
10-بوش
11- کوکاکولا
12-شنایدر
13-سینگر
14-هنکل

15-الکترو لوکس
16-ساندوز
17-وارتا
18-آگا(aga)
19-پپسی کولا
ومحصولاتی مانند: آدامس دندی ،اتومبیل مرسدس بنز ،چرخ خیاطی:سینگر،زتینا. پشم شیشه ایزوگام ،خمیر ریش گیبس،روغن زیتون سالات ،پودر های پاک کننده ی پرسیل ،پریل ،تورسیل

من وخانوادم سعی می کنیم دیگه این اجناس رو خریداری نکنیم .شما چطور ؟؟!!Huh
نوکیا یادتون رفت..
من گوشیم نوکیاست و لی وقتی خریدمش ،که انصافا نمیدونستم..Undecided
حالاهم باید استفاده کنم.چاره ای هم ندارم.
در مورد محصولات دیگه من واقعا شروع کردم.اونارو تحریم کردم..
با سلام
اینکه ما از این محصولات استفاده نکنیم خیلی خوبه، ولی باید برای بعضی از اینها که جزئی از زندگی روزمره ما شده اند باید جایگزین دیگر در نظر گرفت.
البته مصرف یا استفاده برخی از این محصولات را می توان بطور کامل قطع نمود.
اکثرا با کالاها و محصولات صهیونیستی کم و بیش آشنایی داریم و آنها را میشناسیم . اما دنیای امروز توسط کالاهای صهیونیستی فتح شده .
وقتی از یک محصولی که مورد استفاده عمومی هست و متاسفانه بیش از 90 درصد از همان نوع کالای تولید شده دست صهیونیست هاست انوقت باید چی کار کنیم ؟
باید ان کالا را به ناچار بخریم که در آنصورت پول به دست صهیونیست ها میرسد.یا اینکه از ان کالا باید صرفه نظر کرد.؟
برای نمونه لپ تاپ را مثال میزنم.
مثلا شما میخواهید لپ تاپ بخرید . میدانیم که بیشتر مارک های لپتاپ تولید صهیونیست است . چیکار میکنید؟
موضوع رو کمی پیچیده تر کنیم . مغازه داری که مسلمان هست و از طریق فروش محصولات صهیونیستی امرار معاش میکند پولی که به دست می آورد چگونه است ؟
با سلام

به نظر من تا جایی که امکان دارد نباید از این محصولات خرید کرد ، به طور مثال ما می توانیم نوشابه های کوکا کولا و پپسی که جزء گروه کالاهای ساخت صهیونیست ها هستند را از سبد خانواده حذف کنیم ، حداقل این کار را می شود کرد و اگر بشود کلاً از بازار ایران حذف کرد (البته با مسئولین ما هرگز نخواهد شد )و یا سیگارهای وارداتی که میلیاردی هزینه می شود که هردو بسیار مضر است را می توان حذف کرد یا می توان از شرکت نستله و جاکوبز نسکافه نخرید
پس می شود استفاده از این محصولات رو کمتر کرد ولی باتوجه به ضعف ما در تامین نیاز بازار ، استفاده از برخی از این کالاها اجتناب ناپذیره به طور مثال همان لپ تاپ که اشاره فرمودید
اگر بتوانیم به خودکفایی برسیم و خودمان نیاز خود را برطرف کنیم ، استفاده از این محصول ها کمتر از قبل می شود
فکر کنم 2 تا تاپیک مثل هم زده شده که باید ادغام بشوند

کالاهای صهیونیستی و وظیفه ما
سی پی یو های amd و کارت گرافیک ati هم محصولات اسراییل هستند.
میشه دوستان لطف کنندیه لیست کامل از محصولات روبذارن....
اگه زودتر بدونیم بهتره....
ویه پیشنهاد.....طوری که حالت تبلیغ پیدا نکنه محصولات جایگزین روهم بگید....
لااقل خودمون ازیه جایی تحریم روشروع کنیم....
من خودم موقع خرید لپ تاپ تحقیق کردم ولی در مورد جایگزین سایر محصولات اطلاعاتم کامل نیست....Huh
سلام

(۲/بهمن/۸۹ ۲۳:۴۷)m.shirazi80 نوشته است: [ -> ]مثلا شما میخواهید لپ تاپ بخرید . میدانیم که بیشتر مارک های لپتاپ تولید صهیونیست است . چیکار میکنید؟
موضوع رو کمی پیچیده تر کنیم . مغازه داری که مسلمان هست و از طریق فروش محصولات صهیونیستی امرار معاش میکند پولی که به دست می آورد چگونه است ؟

در مورد سوال اول جز بعضي قطعات الكترونيكي ما براي تمام كالاهاي اسرائيلي(حتي لب تاپ)جايگزين داريم و راه هر توجيهي خدا رو شكر بسته ست .البته همون قطعات هم ممكنه جايگزين هايي در دنيا داشته باشند ولي متاسفانه در ايران بهشون دسترسي نداريم.

سوال دوم هم پيچيده نيست بلكه تكليف كاملا روشن هست و اين كار اگر با آگاهي صورت بگيره حرام هست. هنوز اينقدر در تسخير كالاهاي اسرائيلي نيستيم كه جز با فروش اونها راهي براي امرار معاش نباشه.
------------------------------
به نظر من ما (به عنوان فرد) حداقل بايد دوتا رويكرد اصلي در تحريم اسرائيل داشته باشيم وگرنه موفق نخواهيم شد:

1- بايد به اين درك برسيم كه "كمك به اسرائيل شرعا حرام است!!!‌ " اين مساله هنوز در ذهن خيلي ها جا نيفتاده و تحريم اسرائيل رو نهايتا امري اخلاقي مي دونند (اگر نگم كه با هزار بهانه اجتناب ناپذير هم شده!)

اين هم فتواي ولي امر مسلمين
اخيرا هم كه صريحا حكمي در تحريم موتورولا داشتند.

2-ديگه تحريم شخصي با وجود هجمه سنگين دشمن كافي نيست بايد تا جايي كه ممكنه مطالعه و آگاهي دادن به بقيه، مخصوصا خانواده و دوستان و فاميل (بعدش هم اگر راهش رو بلديد راه هاي تاثيرگذارتر و عمومي تر مثل نشريات و وبلاگ و صحبت با فروشنده ها و ...) و خلاصه امر به معروف و نهي از منكر رو انجام بديم كه لازمه تاثيرگذاريش اين هست كه خودمون با همه ي وجود به چرايي اين كار رسيده باشيم و بهش عمل كنيم.

در اينجا مي تونيد اسناد و اطلاعات جالبي رو از شركت هاي صهيونيستي مخصوصا برندهايي كه در ايران رايج هستند ببينيد.

اين هم ليست تقريبا كاملي براي دوستاني كه خواسته بودن.
سلام دوستان
كار واقعا دشوار و سختيه كه بخوايم اين كار و بكنيم به هر جا نگاه كنيم بازارا و بهترين جنسا پر از اجناس صهيونيستيه بنظر پيدا كردن جايگزين هم با اطمينان همراه نيست اينجوري دچار وسواس مي شيم شما مي تونيد اطمينان بدين كه كدوم اجناس از اين حيطه خارج هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با چه اطميناني؟!!!!!!!!!!!!!
واقعا راه حل چيه تنها كاري كه از دستمون در اين مورد بر مياد اينكه بگيم خب من سعي ميكنم استفاده نكنم و اطرافيانم رو آگاه كنم؟
حتي فكر كردن بهش هم سخته واقعا دوستاني كه گفتن،اين كار رو مي تون بكنن؟
به نظرم بيشتر در اين مورد بايد بحث و گفت و گو كرد و راه حلي بهتر را پيدا كرد بنظر بايد از راه ديگه اي وارد عمل شد اما چه راهي نمي دونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولي در هر حال من تمام سعيمو مي كنم اما راه حلي كه ارائه دادين بنظرم ناقصه
اما بازم ميگم تمام سعيمو مي كنم.
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع