تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: عکس کدام طرح زیر ایرانی اسلامی است؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
داداش جون نه من در مورد اصیل بودن نقاش چیزی نگفتم. اصیل بودن نقش رو گفتم. اون هم فقط اصالت ایرانیشو.
به جای این عکس های خفه میشد چیزهای بهتر دلبازتر کشید. چیزهایی که با دیدنشون آدم کمی سبک بشه.Smile
يه كم ترسناك ِ !! نع؟
اصلنشم قشنگ نيس!!!! ديگه چه برسه اسلامي ايراني!!!!!!!!!!!Sad
خوب این طرح های که ایده های خودشون نیست ؟ بیشترشون الگو از طراحی های مدرن ! واسه همین هم اینطوری هستن مثلا عکس اول یه رنگینکمان رو چشم چپ افتاده و....
اکثر طراحی مدرن و به روز اینطوری هستن و این هم دلیل نفوذ آنهاست در همه زمینه ها مخصوصا طراحی وگرافیک !
خجالت داره که اینطوری پست ادم رو پاک کنن.

فکر نمیکنم ادمین سایت باشه ، چون خیلی باشعور تر از این حرفاست
کارشون جالبه.
ولی مثل این میمونه که یه نفر اون ور دنیا(مثلا توی نیویورک!)بیاد روی در ودیوار مینیاتور بکشه!!!
کسی می کشه؟؟!!Blush
(۲۵/مهر/۹۰ ۶:۲۵)guided نوشته است: [ -> ]کارشون جالبه.
ولی مثل این میمونه که یه نفر اون ور دنیا(مثلا توی نیویورک!)بیاد روی در ودیوار مینیاتور بکشه!!!
کسی می کشه؟؟!!Blush

آره یه نفر میکشه و چه عالی هم میکشه (استاد فرشچیان) در واقع اون ور دنیا مردمی که درآمد خوبی دارند اما هنوز هم جزئی از طبقه اول هرم (وحتی خیلی بالاتر) به حساب میایند برای آرامش خاصی که درهنر ایرانی هستش پول خوبی خرج میکنند
اون وقت ما اینجا از بس امل و عقب افتاده هستیم چشم نداریم این کپیهای ماندگار رو که یک آمریکایی مدرن عکس برادر خودش رو در یک مسابقه اسکیت برد بر پشت خودش با مدرن ترین روشها خالکوبی کرده و با هنرمندی تمام در ایران کپی شده نگاه کنیم

در ضمن کی گفته این نقاشیها ایرانی واسلامی نیستن؟؟!!! بله که هستن این جوانان مگه مسلمون نیستن ؟ مگه ایرانی نیستن؟
پس نقاشی که میکشن هم ایرانی و اسلامیه :s

(خدایا شکر و سپاس که من هنوز یک امل هستمBig Grin)
عکس ها کلا کپی برداری از فرهنگ غربه.

دوستانی که تمجید کردند ! اون...... که داره اسکیت بازی می کنه توهین به شعور و کرامت انسانی نیست؟
خداییش زیبا هستن . من که خوشم اومد .
به نام خدا
دوستان واقع بین باشید این هنری بسیار زیباست و جذابیت های زیاد داره
اما حالا اگه عکسها و طرح های اونها با افکار شما سازگار نیست موضوع دیگری است.
شما برو بپرس ببین چند طرح اسلامی دارند؟؟؟ خوب معلومه ندارند!!!
چــــــــــــرا؟؟؟ چون این هنر از خارج مرزها اومده (شما فی*ل*تر بذار روش ازش استفاده مثبت کن)
حالا شما (کسایی که دست اندر کارند یا می تونن کمک کنن) اگر ناراحتید به اونها طرح اسلامی و مذهبی بدید
اون موقع خواهید دید که این هنر زیبا چقدر دوست داشتنی و الهی ست
یا حق
(۲۵/مهر/۹۰ ۱۹:۴۴)stranger00 نوشته است: [ -> ]عکس ها کلا کپی برداری از فرهنگ غربه.

دوستانی که تمجید کردند ! اون الاغی که داره اسکیت بازی می کنه توهین به شعور و کرامت انسانی نیست؟

بابا بدبخت اونم الاغه ، ادم نیست که نباشه ، دل که داره ، دوست داره اسکیت سواری کنهBig GrinBig Grin
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع