۲۶/مهر/۹۰, ۱۱:۲۳
۲۶/مهر/۹۰, ۱۱:۲۵
از این هنر هم میشه به نفع اسلام وتبلیغش استفاده کرد.مثلا میتونیم طرحهای اسلامی بدیم بهشون تا بکشنشون.
۲۶/مهر/۹۰, ۲۰:۴۱
این حرفای مضحک چیه دارید میزنید
هرچیزی جای خودشو داره که شما اصلا نمیدونید جای اصلیش کجاست
هرچیزی رو با چیز دیگه قاطی میکنید
این هنره....ربطی هم به سیاست و این چرت و پرت بازی ها که شما در آوردید نداره
برید هنر یاد بگیرید دو طرح مزخرف بزنید بگید فلان کردیم بصار کردیم
یارو میره کلی زحمت میکشه بعد یه عده آدم نا وارد که اصلا چیزی از اون رشته نمیفهمن میان واسه ما نطق میکنن که اسلامی هست ایرانی هست؟و از این قبیل حرفای مضحک...مملکتو به گند کشیدید بابا
.
.
.
.
.
اینکاری که دارن میکنن هنری هست.میفهمید؟میفهمید؟عمرا

شما حرف از اسکیت نزن که با شعونات اسلامی در تضاده
هرچیزی جای خودشو داره که شما اصلا نمیدونید جای اصلیش کجاست

هرچیزی رو با چیز دیگه قاطی میکنید
این هنره....ربطی هم به سیاست و این چرت و پرت بازی ها که شما در آوردید نداره
برید هنر یاد بگیرید دو طرح مزخرف بزنید بگید فلان کردیم بصار کردیم
یارو میره کلی زحمت میکشه بعد یه عده آدم نا وارد که اصلا چیزی از اون رشته نمیفهمن میان واسه ما نطق میکنن که اسلامی هست ایرانی هست؟و از این قبیل حرفای مضحک...مملکتو به گند کشیدید بابا
.
.
.
.
.
اینکاری که دارن میکنن هنری هست.میفهمید؟میفهمید؟عمرا

(۲۵/مهر/۹۰ ۲۱:۳۹)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]وای وای وای وای(۲۵/مهر/۹۰ ۱۹:۴۴)stranger00 نوشته است: [ -> ]عکس ها کلا کپی برداری از فرهنگ غربه.
دوستانی که تمجید کردند ! اون الاغی که داره اسکیت بازی می کنه توهین به شعور و کرامت انسانی نیست؟
بابا بدبخت اونم الاغه ، ادم نیست که نباشه ، دل که داره ، دوست داره اسکیت سواری کنه
شما حرف از اسکیت نزن که با شعونات اسلامی در تضاده

۲۶/مهر/۹۰, ۲۱:۲۸
برادرم ایرانی جان، جسارت نباشه ولی میشه یه بار هنر رو برای ما تعریف کنید.
اگر شما زحمت تعریف هنر رو به شکل علمی برای ما بکشید می تونیم به شکل علمی در این زمینه با هم بحث کنیم. شاید تخصص ما هنر نباشه ولی یه سر سوزنی تو ریاضیات و مهندسی بارمون هست. اینو گفتم برای اینکه تو مهندسی ماها یاد میگیریم که چطور با مسئله های جدید مواجه بشیم. حالا شما زحمت تعریف هنر رو بکشید تا با هم یه ذره کشتی علمی بگیریم (اگر ناراحت نمیشید).
ضمناً برادر جوش نیار بابا
دشمن کسه دیگه است. عصبانیتت رو برای اون نگه دار.
اگر شما زحمت تعریف هنر رو به شکل علمی برای ما بکشید می تونیم به شکل علمی در این زمینه با هم بحث کنیم. شاید تخصص ما هنر نباشه ولی یه سر سوزنی تو ریاضیات و مهندسی بارمون هست. اینو گفتم برای اینکه تو مهندسی ماها یاد میگیریم که چطور با مسئله های جدید مواجه بشیم. حالا شما زحمت تعریف هنر رو بکشید تا با هم یه ذره کشتی علمی بگیریم (اگر ناراحت نمیشید).
ضمناً برادر جوش نیار بابا
دشمن کسه دیگه است. عصبانیتت رو برای اون نگه دار.۲۶/مهر/۹۰, ۲۱:۲۹
حالا چرا دعوا میکنید؟؟؟هرکی یه نظری داره دیگه.یکی این طرحارو دوست داره ویا اگرم دوست نداره قبول داره قشنگن وبراش زحمت کشیده شده(عین خودم) ویکی هم از این تصاویر خوشش نمیاد.باید بزاریم موافق ومخالف حرفای همو بشنون .باید تحمل داشته باشیم دونفر نظرشون با ما یکی نباشه.
۲۶/مهر/۹۰, ۲۱:۳۲
نقل قول:برادرم ایرانی جان، جسارت نباشه ولی میشه یه بار هنر رو برای ما تعریف کنید.
از نظر ایشون درسته هنر نزد ایرانیان است بله اما کپی از خارجی ها است وبس
۲۷/مهر/۹۰, ۰:۰۵
بابا اینقد دعوا نکنید زشته
قرار نیست همه چیز به همه سلیقه ای خوش بیاد.

قرار نیست همه چیز به همه سلیقه ای خوش بیاد.
۲۷/مهر/۹۰, ۱:۳۰
اصلا من میرم یه گاو میشکم داره موتور سواری میکنه ، فکر میکنم ماسونی از آب در بیاد 

۲۷/مهر/۹۰, ۸:۴۷
بابا کار گرافیکی همینه دیگه شما چرا میخواید بی دلیل به همه چی گیر بدید ؟
۲۷/مهر/۹۰, ۱۱:۳۶
سلام
به نظر منم اینا فکر نکنم مشکلی داشته باشن
فقط یه حداقل در نظر بگیرید مثلا اینکه با فرهنگ ما تناقض نداشته باشه
و دین که اگه مثلا با اینا تناقض داشت
خب مشکل دار میشه
به نظر منم اینا فکر نکنم مشکلی داشته باشن
فقط یه حداقل در نظر بگیرید مثلا اینکه با فرهنگ ما تناقض نداشته باشه
و دین که اگه مثلا با اینا تناقض داشت
خب مشکل دار میشه