شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
به نام خداوند مهربان
ادعیه و اذکاری که در این تاپیک قرار میگیرد از ائمه معصومین (علیه السلام) وارد شده و مجرب و مورد تایید میباشد
لااله الا الله
رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) :
هر کس که ان را هر روز 100 مرتبه بگوید عمل هیچ کسی نیکو تر از او نباشد مگر کسی که ان را بیشتر بگوید
هر کس هفتاد هزار مرتبه این ذکر را به نیت نجات خود یا دیگری از اتش جهنم بگوید ان شا الله نجات یابد (در جندین جلسه )
(کتاب انیس الصادقین)
التماس دعا
با تشکر فراوان از شما؛می دانم شما وارد تر از من هستید،
اما راستش این اذکار به تعداد،نیاز به اذن استاد دارند.
در کتاب " در محضر لاهوتیان" که مربوط به خاطراتی از شیخ جعفر آقا مجتهدی است،تحت عنوان یک داستانی خوانده بودم که جناب شیخ فرموده بودند این ذکر مربوط به کمّلین است و نباید بی اذن گفت.
یکی از دوستان من که آدم بسیار کار درستی است،همیشه می گوید تنها ذکری که به اذن استاد نیاز ندارد و برکات بسیار بسیار بسیار زیادی دارد و موثر است،ذکر صلوات است.
اللهم صلّ علی محمّدٍ و آل محمّدٍ و عجّل فرجهم
این اذکار عمومی بوده و اجازه ان توسط خود امامان معصوم (علیه السلام)صادر شده است .
وقتی پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میفرماید این ذکر را بگویید . یعنی استاد بزرگ عالم هستی و فرستاده مستقیم خدا این اجازه را صادر فرموده اند .
ایشان این دعا ها و اذکار را برای رفع گرفتاری های بشر ارائه فرموده اند . مخصوصا اذکار و ادعیه ای که ایشان فرموده اند هر کسی .....
ضمن اینکه اصلا ذکری که از غیر از معصوم (علیه السلام)وارد شده باشد حتی اگر از فلانی و بهمانی هم باشد هیچ محلی از اعراب ندارد .
به هر حال با تایید صحبتهای شما این اذکار که بنده به نقل از یکی از عرفا و با منبع معتبر حدیثی در این تاپیک قرار خواهم داد . اذکار عمومی بوده و توسط خود معصوم (علیه السلام) اذن داده شده است
یا مولا علی (علیه السلام)
آیت الکرسی
رسول اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میفرمایند:هرگاه برای حاجتت از خانه خود بیرون آمدی آیت الکرسی را بخوان که حاجتت به خواست خدا برآورده است.
بسار سفارش شده است که بعد از نماز برای حفظ چشمان دست خود را روی چشمان خود بگزارید وآیت الکرسی را بخوانید وبعد این دعا را بخوانید:اللهم احفظ حدقتی بحق حدقتی علی بن ابیطالب
یک نکته ای که جدیدن مشاهده کردم گردنبند هایی بوده که آیه های قرآنی روش نقش بسته که به نظر بنده یک حرکت فرهنگی بسیار قشنگه.
جهت دفع شیاطین. جادوگران. اجنه
از حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نقل شده که برای حل این مسئله ایه سخره (تسخیر) بخوانند
ایات 54.55.56 سوره اعراف mall">(ان ربکم الله الذی..... تا قریب من المحسنین)
اگر قبل از خواب این ایات را با صدای بلند بخوانید هم خوابهای خیلی خوبی میبینید هم کابوس نخواهید دید هم از شر شیاطین و اجنه در امانید به فضل خدا
این ایات مجرب است و اثار عجیبی از ان مشاهده شده است
مستدرک الوسائل، ج 4، ص 169؛ من لایحضره الفقیه، ج 2، ص 521،ح 3134؛ جامع الدعوات، ص 19؛ اصول کافی، ج 1، کتاب الحجة، ص 279؛ مرآة العقول، ج 1، ص 252؛ اصول کافی، ج 2، ص 392؛ نک: حسن زاده آملی، حسن، هزار و یک نکته، نکتۀ 978، ص 799.
بسم الله النور
سلام علیکم
در باب گفتن لااله الا الله
رسول خدا (صلوات الله علیه و آله)میفرمایند:
بهترین عبادت گفتن " لااله الا الله" است . و نیز میفرمایند:
استغفار بهترین عبادت است .(منظور جمع ایندوست) و خداوند در سوره محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) آیه 19 میفرماید:
"فَاعلَم اَنَّهُ لاالهَ الّا اللهُ وَ استَغفِر لِذَنبِکَ وَ لِلمُؤمِنینَ وَ لِلمُؤمِناتِ وَ اللهُ یَعلَمُ مُتِقَلَّبَکُم وَ مَثواکُم"
پس بدانکه معبودی جز خداوند یگانه نیست و برای گناه خود و برای مؤمنین و مؤمنات آمرزش بخواه و خداوند گذرگاه و قرارگاه شما را می داند.
و نیز مروی است از رسول خدا (صلوات الله علیه و آله) که میفرمایند:
هر که " لااله الا الله" گوید ،برایش درختی در بهشت کاشته میشود که از یاقوت سرخ باشد و بن آن درخت در مشک سفید است و میوه اش از عسل شیرینتر و از برف سپیدتر و از مُشک خوشبوتر است.
موفق باشید و خدایی .
برای کسب مال و علم
امام صادق (علیه السلام) میفرماید هر کس 2 ماه پیاپی هر روز 400 مرتبه این دعا را بخواند خداوند علم بسیار یا مال فراوان به او کرامت فرماید
100 بار هم در روایات وارد شده است
اَسْتَغْفِرُ اللّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَيّوُمُ الرَّحْمنُ الرَّحيمُ بَدِيعُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه
وسایل الشیعه 225/7 حاشیه مفاتیح 202 دعیه هر روز
التماس دعا
برای رفع گرفتاری های مادی و افراد خشن و وسعت رزق
ذکر شریف یا رئوف و یا رحیم
این ذکر از حضرت رضا (علیه السلام) وارد شده و جهت حل مشکلات و ناراحتی ها بخصوص گرفتاری های مادی مفید است و اگر کسی با حال توجه ان را ورد خود قرار دهد .خود ان حضرت از او دستگیری میفرماید
و گفتن این ذکر 1001 مرتبه در یک جلسه زندگی انسان را سامان میبخشد
گفتن ان 545 مرتبه برای وسعت رزق و بر اورده شدن حاجات و نجات از شر اشرار و شدائد مفید است
التماس دعا
در یکی از سخنرانی های مرحوم آیت الله حق شناس،شنیدم که می گفتند نذر یک ختم قرآن به نیت مادر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)،یعنی حضرت نرجس خاتون،بسیار مجرب است.
ایشون ادامه دادند که باهمین نذر یک خانواده بچه دار شدند و ... .
یکی از دوستان راه مقابله با شیاطین و اجنه رو خواسته بود اونهایی که ممکنه اذیت کنند :
حرز ابو دجانه منقول از پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را نوشته همراه داشته باشد
بسم الله الرّحمن الرّحیم هذا کتابُ من محمّد رسول الله رَبّ العالمین
اِلی مَن طَرَق الدّار مِن العّمار والزرّار الاّ طارقا" یَطرُق بِخِیر اَمّا بَعد فاِنَّ
لَنا وَ لَکُم فی الحَیواة الحق سَعَة ُ فاِنّ یَکُن بَک غاشِقا" مولِعا" اَو فاجِرا"
اَو مُقتَحِما " فَهذا کِتاب الله یَنطِق عَلَینا وَ عَلَیکُم بالحَق اِنّا کُنّا نَستَنسَخ ُ
ما کُنتُم تَعمَلون وَ رُسُلُنا یَکتُبون ما یمکُرون اترکوا صاحب کِتابی
هذا(فلان بن فلان) وانطَلَقوا اِلی عَبدَة الاوثانِ وَ اِلی مَن یَزعَم اَنَّ
مَعَ اللهِ الها" اخر لا اله الا هُوَ کُلَّ شیءٍ هالِکٌ الاّ وَجهَه لهُ الحُکم
وَ اِلیه تُرجَعون حم لا یَنصَرون حمعسق تفَرّقت اَعداالله وَ بَلَغَت
حجّه الله وَ لا حَول ولا قوّةَ الاّ بالله العَلی العَظیم فَسَیَکفیکَهُمُ
الله وَ هُوَ السَّمیع العَلیم .
مصباح کفعمی/229
در حیاة الحیوان(در باب قنفذ) بیهقیدر دلائل النبوةاز ابی دجانه که نامش سماک بن خرشهاست روایت کرده که من برسول خدا صلّی اللَّه علیه و آله شکوه کردم از اینکه چون در بستربخوابم سوتی مانند سوت آسیا و جنجالی چون جنجال مگس عسل بشنوم و پرتوی چون برق، و سر بردارم و در برابر خود سیاهی بینم که بالا رود بدرازی صحنخانهام و دست بپوستش کشم مانند پوست خارپشت است، و به چهرهام مانند شراره آتش افکند، فرمود: این جن خانه تو است ای ابو دجانه وانگاه دوات و کاغذ خواست و ب علی
علیه السّلام فرمود بنویسد:
(سپس دعا را گفت)
ابو دجانه
گفت: نامه را گرفتم و تا کردم و بخانه آوردم و زیر سرم نهادم و شب را آسوده خوابیدم و بیدار نشدم جز از فریاد کسی که میگفت: ای ابو دجانه ما را با این کلمات آتش زدی تو را بحق سرورت که این نامه را از ما بردار که ما را بازگشتی بخانهات و در کنارت و در هر جا این نامه باشد نباشد، ابو دجانه گفت: برش ندارم تا رسول خدا صلّی اللَّه علیه و آله و سلم اجازه دهد. ابو دجانه گفت: از این ناله و شیون و گریه پریان که شنیدم شبم دراز گذشت و بامداد نماز صبح را با رسول خدا صلّی اللَّه علیه و آله و سلم خواندم و آنچه آن شب از پریان شنیدم بوی گزارش دادم و هر آنچه هم من بآنها گفتم فرمود: ای ابو دجانه دست از این قوم بردار بدان که مرا براستی فرستاده آنان تا روز رستاخیز درد کشند.
این روایت در کتاب «جنها همه جا هستند» سید محمد مهدی حسینی ص32و33 و همچنین در کتاب آسمان و جهان،
محمد باقر کمره ای
ج 7 ص 98 و 99 که ترجمه کتاب السماء و العالم بحاراست و همچنین در بحارالأنوار، علامه مجلسی، ج 60 ص 125 و 126 و همچنین در المصباح، کفعمی، ص 229نقل شده است.