نقل قول:به دست دادن ماسونی دکتر مصدق با محمدرضا پهلوی دقت کنید
لازم شد که عکسی را برای شما به نمایش بگذارم
![[تصویر: aj3t67uk24dz2m2qqj6.jpg]](http://up.iranblog.com/images/aj3t67uk24dz2m2qqj6.jpg)
قصد من سیاسی کاری نیست ولی این دست دادن همانند آن دست دادن است
(۱۸/بهمن/۸۹ ۱۵:۲۷)hadi_shj نوشته است: [ -> ]نقل قول:به دست دادن ماسونی دکتر مصدق با محمدرضا پهلوی دقت کنید
لازم شد که عکسی را برای شما به نمایش بگذارم
![[تصویر: aj3t67uk24dz2m2qqj6.jpg]](http://up.iranblog.com/images/aj3t67uk24dz2m2qqj6.jpg)
قصد من سیاسی کاری نیست ولی این دست دادن همانند آن دست دادن است
سلام دوست خوبم
ممنون که نظرتون رو بیان کردید
اما چند نکته باید خدمتتون عرض کنم
بحثی که شما مطر ح کردید قیاس مع الفارق است ( به معنی مقایسه دو چیز بدون هیچگونه اشتراک وتشابه می با شد )
مثل این می مونه که من به شما بگم : مهمترین نماد فراماسون ها گونیا و پرگار است و همچنین مهمترین ابزار فراماسون ها همین گونیا و پرگار است .
و شما در جوابتون بگید که پس با این حرفتون همه طراحانی که در علوم مختلف هستند و مهمترین ابزار آنها همین گونیا و پرگار است ، پس فراماسون هستند
جسارتاً به این مطلب می گویند سفسطه کردن
عکس اون افرادی که بنده قرار دادم ، شکی در فراماسون بودن آنها وجود ندارد و اسناد و مدارک آن موجود است ، پس این افراد جزء گروه فراماسون می باشند ، ویژگی فراماسون ها دست دادنشان است ، همانطور که در تصویر می بینید ، این افراد فراماسون دقیقاً ماسونی دست دادن
اما آقای احمدی نژاد ، آیا شما مدرکی دارید که نشان می دهد ایشون فراماسون است ؟!!!!
اگر اینطور است ارایه بفرمایید تا من کنار اون عکس ها این عکس رو اضافه کنم و بنویسم که دست دادن ماسونی دکتر احمدی نژاد و لری کینگ ، فکر کنم الان متوجه این قیاس مع الفارق که کردید ، شده باشید
شما دو چیزی متفاوت رو دارید به هم پیوند می زنید که هیچ ارتباطی با هم ندارند
اما یه توضیح مختصر در مورد عکس شما
شما به فاصله بین آقای احمدی نژاد و لری کینگ دقت کنید ، اگر با دقت نگاه کنید ،می بینید که فاصله آنها برای دست دادن ، غیر معمول و غیر متعارف است ، طوری که دست لری کینگ کاملاً کشیده شده است و حتی برای رساندن دست خود ، برای دست دادن به جلو هم خم شده است و همینطور آقای احمدی نژاد ، خصوصا اینکه روی پای لری کینگ کاغذهایی هم قرار دارد و نمی تواند خیلی جلو بیاید ،چون کاغذ ها می ریزد و با توجه به فاصله تنها حالت دست دادن می توان به این شکل باشد ،چون دست دادن معمولی باید فاصله نزذیک باشد تا بتوان به طور معمول دست داد
حتی به نظر می رسد که یکی از دو طرف انتظار دست دادن را در آن لحظه نداشته ،اگر اشتباه نکنم ،دکتر احمدی نژاد اول دست دادن و عکس العمل لری کینگ این مطلب رو نشان می دهد
اما شما به عکس های بالا و فاصله ها دقت کنید ، آنها می توانستند نوع دیگر هم دست بدهند
اما مطلب بعدی اگر آقای احمدی نژاد فراماسون است چرا با اسراییل اینطور رفتار می کند ، مگر قرار نیست اسراییل پایتخت فراماسون ها شود ، چرا از نابودی آن مدام سخن می گوید ، چرا با حمایت از حزب الله ، اسراییل را درمانده کرده ، همین حزب الله بودند که باعث شدند که پروژه 2007 شکست بخورد
من از دوستان خواهش می کنم ، لطف کنند مطالب انحرافی و بی سند و مدرک رو توی تاپیک قرار ندهند
بسیار جواب عالی ومستندی دادید....
حق نگهدار تان....
البته از جناب ANTISATAN بابت مطالب خوبشان تشكر مي كنم، ولي اگه مبنا و يا تاييد صحبت هايتان را از نشان دادن عكسها مي خواهيد بياوريد ، به نظرم اشتباه است،
چرا كه ذيل همون عكسي كه از دست دادن مصدق با محمدرضا نشان داديد ، عكسي است كه مصدق كاملا دستش را به گرمي در دست نفر روبرويش قرار داده است، يعني اين عكس، عكس قبلي رو يه جورايي وتو مي كنه!!!
البته خيلي مايلم همچون الان كه با مدرك مطالب رو ارائه كرده ايد، به پرسش هاي زير پاسخ دهيد،
1- در برابر قضيه ملي شدن صنعت نفت انگليس و آمريكا چه به دست آوردند؟ و چه از دست داده اند؟
2- آيا آيت الله كاشاني در ابتداي امر از گذشته جناب مصدق اطلاعي نداشتند؟
3- علت گرايش مردم به مصدق از چه بابت بوده؟
بازهم تشكر از مطالب بيدار كننده تان./
(۱۹/بهمن/۸۹ ۱۲:۰۵)mosafer نوشته است: [ -> ]البته از جناب ANTISATAN بابت مطالب خوبشان تشكر مي كنم،
ممنون
(۱۹/بهمن/۸۹ ۱۲:۰۵)mosafer نوشته است: [ -> ]ولي اگه مبنا و يا تاييد صحبت هايتان را از نشان دادن عكسها مي خواهيد بياوريد ، به نظرم اشتباه است،
چرا كه ذيل همون عكسي كه از دست دادن مصدق با محمدرضا نشان داديد ، عكسي است كه مصدق كاملا دستش را به گرمي در دست نفر روبرويش قرار داده است، يعني اين عكس، عكس قبلي رو يه جورايي وتو مي كنه!!!
تشکر می کنم

بنده اون عکس رو برای محکم کاری قرار دادم ، اصلاً نیاز نبود قرار بدم ولی گفتم شاید بد نباشه دوستان هم این قضیه رو دقت کنند
عکسی که شما می فرمایید ،مربوط به لژ فراماسونی نیست، اگه اشتباه نکنم مربوط میشه به سفر ایشان به آمریکا ، اگر مربوط به لژ ماسونی بود حرف شما کاملاً صحیح بود
نکته مهم اینجاس که یک فراماسون که با هرکسی که دست ماسونی نمی ده ، یه وقت دکتر مصدق با شاه ایران که یک فراماسون درجه بالاست ، دست میده و یه وقت با یک فرد معلوم الحال که معلوم نیست دقیقاً چکاره است دست می ده ،این دوتا دست دادن متفاوته
(۱۹/بهمن/۸۹ ۱۲:۰۵)mosafer نوشته است: [ -> ]البته خيلي مايلم همچون الان كه با مدرك مطالب رو ارائه كرده ايد، به پرسش هاي زير پاسخ دهيد،
1- در برابر قضيه ملي شدن صنعت نفت انگليس و آمريكا چه به دست آوردند؟ و چه از دست داده اند؟
2- آيا آيت الله كاشاني در ابتداي امر از گذشته جناب مصدق اطلاعي نداشتند؟
3- علت گرايش مردم به مصدق از چه بابت بوده؟
بازهم تشكر از مطالب بيدار كننده تان./
(۵/بهمن/۸۹ ۱۷:۳۴)hadi_shj نوشته است: [ -> ]شما در جایی از نوشته گفتید مصدق با انگلیس همکاری کرده اگه این طوره پس ملی کردن صنعت نفت و قطع ید انگلیس از استعمار نفت ایران چی بود میشه توضیح بدین؟
بنده متاسفانه یک مدتی هست که شدیداً درگیر کاری شده ام و متاسفانه مشکل هنوز رفع نشده
حتی بنده جواب این دوستمون که خیلی وقت پیش سوال کردن رو تا حدی نوشتم ولی متاسفانه شدیداً کمبود وقت دارم
اگر وقتم آزاد شد در اسرع وقت پاسخ خواهم داد ، هنوز جواب یکی از دوستان توی تاپیک بازی های آسیاییی هم مونده که وقت نکردم پاسخ بدم

روزنامه كيهان58/6/28
در دادگاه انقلاب سناتور معدوم محسن خواجه نوري كه به جرم اشاعه فساد و تبليغ فراماسونري اعدام شد گفت:اگر فراماسون بودن من قابل مجازات است چرا از مصدق تجليل ميشود؟
اسلام گراها برای چی یک ماسون را سر کار آوردند ؟
سلام قصد تایید یا رد سخنان دوستان رو ندارم ولی متوجه باشید که این صحبتها دقیقا" همانند صحبتهای سفیر بریتانیا در تهران پس از کودتاست عزیزان متوجه باشیم که هرکس روحانی نبود ضد دین نیست گاهی انسانها نا خواسته با نام حفظ شعائر اسلامی اب به اسیاب دشمنان میریزد این تحمتها بر منبرهای درباری هم به مصدق زده میشد
سلام
اولا دوستان عکسها رو با هم قاطی نکنید.
خب لابد اون یارو خودش ماسونیه.(مجریه)
دوما:من باورم نمیشه مصدق ماسونیه....پس ارتباطش با آقای کاشانی چی؟
ملی شدن نفت چی؟
اقا من قاطی کردم ادم دیگه به خودشم نمیتونه اعتماد کنه...
به نام خدا
سلام
نقل قول:به تاريخ بيستم جمادي الاول 1325 اين بنده درگاه محمدبنهدايتالله ساكن طهران از صميم قلب مضمون شرح ذيل عرض ميكنم كه اين پروردگار عالم اقرار دارم كه تو به من شرافت آدميت عطا فرموده و در اداي اين حقوق و ايم موهبت عظمي هر قصوري كه كرده باشم الان در حضور تو و به حق تو و قدرتت قسم ميخورم كه شأن و حقوق اين دسته شريفه را در هر مقام مادام الحياة با تمام قواي خود محفوظ و محترم نگاه دارم و هر گاه از تعهد خود نكول نمايم از فيض رحمت و پناه آخرت حضرتت بي نصيب بمانم تاريخ فوق مصدقالسلطنه ضمانت آدم فوق بر عهدة آدميت اين جانب از فرائض ضمه عالم آدميت است به تاريخ فوق است.
كاري به كار مصدق ندارم
اين متني كه شما ازش به عنوان قسم نامه فراماسونري ياد كريد چيزي جز حمد و ستايش خداوند نيست
حالا كدوم خداوند رو نميدونم
حالا از كجاي اين به قول شما قسم نامه ميشه به اين نتيجه رسيد كه مصدق ماسوني بوده براي من جاي سوال داره!!!
لطفا درمورد اين متن بيشتر توضيح بدين لااقل بتونيم بقيه دوستامونم قانع كنيم كه مدق ماسوني بوده .