۹/خرداد/۹۰, ۱۶:۰۰
۲۱/تیر/۹۰, ۱۸:۴۸
به نام خدا
سلام
متاسفانه متن هم ريز بود و هم كم رنگ واسه همين دقيقا خونده نميشه
قسمتي هم كه ميتونستم بخونم چيز خاصي نديدم
اگه ميشه متن تايپ شدش رو بذاريد تا راحت تر بخونيم
سلام
(۹/خرداد/۹۰ ۱۶:۰۰)خادم الامام نوشته است: [ -> ]آقايبا تشكر از شما دوست عزيز
GreeN.boy
حالا چي؟؟؟
متاسفانه متن هم ريز بود و هم كم رنگ واسه همين دقيقا خونده نميشه
قسمتي هم كه ميتونستم بخونم چيز خاصي نديدم
اگه ميشه متن تايپ شدش رو بذاريد تا راحت تر بخونيم
۲۱/تیر/۹۰, ۲۰:۰۹
سلام دوست خوبم
کافیه شما پست اول رو مطالعه کنید
کافیه شما پست اول رو مطالعه کنید
نقل قول:به تاريخ بيستم جمادي الاول 1325 اين بنده درگاه محمدبنهدايتالله ساكن طهران از صميم قلب مضمون شرح ذيل عرض ميكنم كه اين پروردگار عالم اقرار دارم كه تو به من شرافت آدميت عطا فرموده و در اداي اين حقوق و ايم موهبت عظمي هر قصوري كه كرده باشم الان در حضور تو و به حق تو و قدرتت قسم ميخورم كه شأن و حقوق اين دسته شريفه را در هر مقام مادام الحياة با تمام قواي خود محفوظ و محترم نگاه دارم و هر گاه از تعهد خود نكول نمايم از فيض رحمت و پناه آخرت حضرتت بي نصيب بمانم تاريخ فوق مصدقالسلطنه ضمانت آدم فوق بر عهدة آدميت اين جانب از فرائض ضمه عالم آدميت است به تاريخ فوق است.
۲۹/تیر/۹۰, ۱۳:۴۸
به نام خدا
سلام
لطفا تفسير كنيد تا ماهم بتونيم بقيه مردم رو قانع كنيم
توي جامعه امروزي خيلي از جوونا هستن كه طرفدار پروپا قرص مصدق هستند.قانع كردن اونا كار آسوني نيست
سلام
نقل قول:به تاريخ بيستم جمادي الاول 1325 اين بنده درگاه محمدبنهدايتالله ساكن طهران از صميم قلب مضمون شرح ذيل عرض ميكنم كه اين پروردگار عالم اقرار دارم كه تو به من شرافت آدميت عطا فرموده و در اداي اين حقوق و ايم موهبت عظمي هر قصوري كه كرده باشم الان در حضور تو و به حق تو و قدرتت قسم ميخورم كه شأن و حقوق اين دسته شريفه را در هر مقام مادام الحياة با تمام قواي خود محفوظ و محترم نگاه دارم و هر گاه از تعهد خود نكول نمايم از فيض رحمت و پناه آخرت حضرتت بي نصيب بمانم تاريخ فوق مصدقالسلطنه ضمانت آدم فوق بر عهدة آدميت اين جانب از فرائض ضمه عالم آدميت است به تاريخ فوق است.ما كه چيز خاصي دستگيرمون نشد
لطفا تفسير كنيد تا ماهم بتونيم بقيه مردم رو قانع كنيم
توي جامعه امروزي خيلي از جوونا هستن كه طرفدار پروپا قرص مصدق هستند.قانع كردن اونا كار آسوني نيست
۲۹/تیر/۹۰, ۲۲:۰۸
سلام دوست خوبم
اگر امکانش هست مطالب صفحه اول رو مطالعه بفرمایید ، به نتیجه جالبی می رسید
دوست خوبم این متن رو برای این قرار دادم که شما فرمودید که متن اون نامه خیلی مشخص نیست ، این متن رو برای تطبیق با اون نامه قرار دادم
با تشکر
اگر امکانش هست مطالب صفحه اول رو مطالعه بفرمایید ، به نتیجه جالبی می رسید
دوست خوبم این متن رو برای این قرار دادم که شما فرمودید که متن اون نامه خیلی مشخص نیست ، این متن رو برای تطبیق با اون نامه قرار دادم
با تشکر

۲۹/مرداد/۹۱, ۱۵:۰۵
سلام
صرفا جهت اطلاع
هنوز به بعضی از سوالات این تاپیک جواب داده نشده/.
منتظریم/.
صرفا جهت اطلاع
هنوز به بعضی از سوالات این تاپیک جواب داده نشده/.
منتظریم/.
۱۵/شهریور/۹۱, ۱۵:۵۰
جالبه مصدق فراماسونری بود که پدر فراماسونرها رو در اورد
احتمال میدم نفوذی بوده باشه در لژهای ماسونی از طرف حوزه علمیه
مصدق نفت رو ملی کرد و انگلیس رو بدبخت کرد
تنها کسی بود که مردانه در مقابل قرارداد ننگین گس گلشائیان ایستادگی کرد
و با دخالت مستقیم امریکا ماسونی ترین کشور دنیا علیه ش کودتا شد
دمش گرم عجیب مردی بوده...
احتمال میدم نفوذی بوده باشه در لژهای ماسونی از طرف حوزه علمیه
مصدق نفت رو ملی کرد و انگلیس رو بدبخت کرد
تنها کسی بود که مردانه در مقابل قرارداد ننگین گس گلشائیان ایستادگی کرد
و با دخالت مستقیم امریکا ماسونی ترین کشور دنیا علیه ش کودتا شد
دمش گرم عجیب مردی بوده...
۱۶/شهریور/۹۱, ۱۲:۱۷
دوستان ممکنه ایشون اشتباهاتی داشتن، که چون انسان بودن حتما داشتن، ولی بزرگترین ضربه ای که استعمار از ایران خورد اول کار ایشون در ملی کردن نفت و بعد نابودی کاملشون در ایران به وسیله انقلاب بود.
تخریب هر کسی به راحتی آب خوردن قابل انجام هست و به همین دلیله که به آبروی مومن در اسلام اینقدر اهمیت داده شده.
تخریب هر کسی به راحتی آب خوردن قابل انجام هست و به همین دلیله که به آبروی مومن در اسلام اینقدر اهمیت داده شده.
۱۸/شهریور/۹۱, ۱:۵۱
نقل قول:هنوز به بعضی از سوالات این تاپیک جواب داده نشده/.
با سلام
متاسفانه بنده به خاطر ضیق وقت فرصت نکردم این مطلب رو پاسخ بدم چون بحثش واقعاً طولانی و عمیقه اگر فرصت کردم چشم ، حتماً پاسخ خواهم داد ، اما در اولویت کارهای دیگری دارم که باید به آنها برسم ، عذر خواهی می کنم

نقل قول:
دوستان ممکنه ایشون اشتباهاتی داشتن، که چون انسان بودن حتما داشتن، تخریب هر کسی به راحتی آب خوردن قابل انجام هست و به همین دلیله که به آبروی مومن در اسلام اینقدر اهمیت داده شده.
شما مطمئنید ایشون مومن بوده یا حتی مسلمان !
چقدر خوب گفته بود امام راحل، آن بزرگ مرد بصیر كه:
«من از آن ریشه هایش می دانم. یك گروهى [منظور جبهه ملی است] كه با اسلام و روحانیت اسلام سر سخت مخالف بودند. از اولش هم مخالف بودند. اولش هم وقتى كه مرحوم آیت اللَّه كاشانى دید كه اینها خلاف دارند مىكنند و صحبت كرد، اینها [این] كار كردند [كه] یك سگى را نزدیك مجلس عینك به آن زدند و اسمش را "آیت اللَّه" گذاشتند! این در زمان آن بود كه اینها فخر می كنند به وجود او [اشاره به دكتر مصدق]. او هم مُسلِم نبود. من در آن روز در منزل یكى از علماى تهران بودم كه این خبر را شنیدم كه یك سگى را عینك زدهاند و به اسم "آیت اللَّه" توى خیابانها مىگردانند. من به آن آقا عرض كردم كه این دیگر مخالفت با شخص نیست؛ این سیلى خواهد خورد. و طولى نكشید كه سیلى راخورد. و اگر مانده بود سیلى بر اسلام مىزد.» (صحیفه امام، جلد 14، صفحات 456 و 457)
این صحبت های امام خمینی (رحمة الله علیه) در مورد همین فرد یعنی محمد مصدق هست .
اما چرا امام خمینی (رحمة الله علیه) این کار را که به سگی عینک زدند و نامش را آیت ا... گذاشتند و در خیابان ها گرداند به مصدق مرتبط می داند . یکی از دلایلش آن بود که آن زمان در کاری هماهنگ با این عمل ، روزنامه شورش که سردبیرش امیر کریمپور شیرازی بود ، در توهینی آشکار تصویر آیت الله کاشانی را به صورت یک سگ نمایش داد ! و در این روزنامه به آیت الله کاشانی بدترین توهین ها را می کرد !
[b]![[تصویر: ca57a9f85a19.jpg]](http://bren.net63.net/images/ca57a9f85a19.jpg)
اما کریم پور شیرازی کسی بود که مصدق او را بسیار زیاد دوست می داشت ، حسین شاهحسینی از اعضای نهضت ملی و عضو هیات امنای قلعه احمدآباد در مورد کریم پور شیرازی مینویسد: «مصدق واقعاٌ عارفانه او را دوست داشت. در ۲۶ مرداد ۳۲ به لحاظ مقالات تندی که علیه شاه نوشته بود، دولت دستور توقیف شورش را داده بود ولی ذرهای علاقه و ارادتش نسبت به او کاسته نشد.»![[تصویر: ca57a9f85a19.jpg]](http://bren.net63.net/images/ca57a9f85a19.jpg)
محمود شروین که از نزدیکان آیت الله کاشانی بوده و ضمناً با دکتر مصدق نیز روابطی داشته و از فعالان نهضت ملی محسوب می شود، در همین باره خاطره ای خواندنی نقل کرده است:
«در این گیر و دار که دسته های مخالف، به تبلیغات و اتهامات علیه یکدیگر برخاسته بودند، روزنامه های طرفدار دولت [مصدق]، مهار گسیخته نسبت به آیت الله کاشانی چه تهمت ها و نارواگویی ها که انتشار نمی دادند.
روزنامه شورش کار جسارت و اهانت را به جایی رسانید که حتی مورد ملامت طرفداران دکتر مصدق قرار گرفت. در صفحه اول روزنامه شورش، عکس آیت الله کاشانی را ترسیم، پرچم انگلیس را بر عمامه آن زعیم روحانی نقش و ضمن مقاله، عباراتی چنان رکیک نوشته شده بود که زبان از تکرار آن شرم دارد.
آیت الله کاشانی با دیدن آن مطالب سخت متأثر گردید. تلفن را برداشت و [ پس از تماس با دکتر مصدق] آقای دکتر مصدق را مورد گله قرار داد. من خود شاهد و ناظر بودم، آیت الله گفت: «جناب آقای نخست وزیر، گذشته از سوابق دوستی طولانی چگونه اجازه می دهید که در روزنامه شورش این چنین مرا مورد اهانت قرار دهند و پرچم انگلیس را بر عمامه من نقش نموده و در مقاله آن، کلمات شرم آوری نوشته شود؟ آقا، اگر من انگلیسی باشم شما هم قطعاً انگلیسی هستید، زیرا هر دوتای ما پیشگامان نهضت ملی بوده ایم، مگر آنکه نهضت اصالت ملی نداشته باشد.»
دکتر مصدق گفت: «آقا، روزنامه مال ملت است، این ملت است. [یعنی این ملت است که شما را انگلیسی می داند و شما را شایسته آن الفاظ رکیک می شمارد!].»
آیت الله کاشانی جواب داد: «آقا، کریم پور شیرازی در دربند یک ویلای دولتی دارد و ماهانه از بیمه، حقوق یک وزیر را دریافت می کند، به کمر اسلحه بسته و در برابر افراد پلیس روزنامه اش منتشر می شود و شعار داده می شود؛ باز هم می فرمایید ملت است [؟]»
(خاطرات دکتر محمود شروین، چاپ مرکز اسناد انقلاب اسلامی، صفحات 193 و 193)
«تنها امیدی که در مورد کاشانی دارم آن است که بتوانم او را در افکار عمومی بیآبرو و متهم سازیم تا نفوذ خود را از دست بدهد.» (سیدهادی خسروشاهی، نگاهی به اسناد سری انگلیس در مورد آیتالله کاشانی، تاریخ و فرهنگ معاصر، شماره 6 و 7، ص 179) چیزی از آرزوی سفیر انگلیس نگذشته بود که رسانههای مزدور بنای تخریب آیتالله را گذاشتند. روزنامه شورش به مدیریت کریم پورشیرازی عکس آیتالله را با پرچم انگلیس روی عمامهاش چاپ کرد و نوشت: «کاشانی جاسوس و دزد» (روزنامه شورش 9/4/1332). گرچه مصدق در آن زمان از این اقدام علیه کاشانی حمایت کرد؛ ولی زمانی نگذشت که خود نیز به همین دسیسه مبتلا شد.
روزی کریم پور در جایگاه مطبوعات مجلس نشسته بود ، مصدق پس از نطق شدید اللحنی با مخالفان دچار هیجان می شود و از حال می رود که وکیلان درباری ، از جمله جمال امامی و چند نفر دیگر ، بر سر او می ریزند .کریمپور طاقت از دست می دهد و بی محابا خود را از جایگاه مطبوعات به پایین می اندازد و به سوی دکتر مصدق می رود و او را در آغوش خود می کشد و فریاد بر می آورد " پدر ملت را کشتند ." (محمود ستایش ، کشتار نویسندگان در ایران ، نشر البرز ، 1378)
روزنامه شورش،ارگان تندروهاي جبهه ملي که خط دهنده آن،دکتر حسين فاطمي بود،کاريکاتوري را از کاشاني ، در حال معاشقه با دالس کثيف نشر داده بود و من به قدري خشمگين شدم که اگر مي توانستم فاطمي را که دوران نهضت، عبد خدايي ترور کرد و پس از کودتا، بعد از شکنجه هاي اشرف، شاه اعدام کرد با دست خود خفه مي کردم. (حيدر رحيم پور ازغدي ، نویسنده کتاب « از انجمن پيروان قرآن تا انجمن حجتيه »)
«طوفان تهمت و افترائي كه روزنامه شورش و ديگر روزنامه ها در سال 1332 درباره آيت الله كاشاني به راه انداختند، چنان مهيب بود كه هيچ كس جز ايشان نمي توانست آن را از سر بگذارند و كمر خم نكند، ولي ايشان گاهي از آن ياد و مزاح مي كردند، تو گوئي هيچ اتفاقي روي نداده بود. براي اينكه بدانيد تبليغات عليه آيت الله كاشاني تا چه حد گسترده بوده است، همين بس كه بگويم بسياري از مردمان متدين و حتي روحانيون هم تحت تاثير قرار گرفته بودند. شبهاي جمعه كه آيت الله به زيارت حضرت عبدالعظيم مي رفتند و من و تني چند از دوستان، همراه ايشان بوديم، پس از زيارت، بر سر مزار مرحوم آقا مصطفي مي رفتند و در فاتحه اي مي خواندند، در اين مسير، در بازار و صحن حضرت عبدالعظيم، به هنگام رفت و برگشت، دائما افرادي دست ايشان را مي بوسيدند و مي گفتند، «آقا! ما را حلال كنيد.» آيت الله كاشاني به همه آنان مي گفتند، «من پيش از آنكه شما حلاليت بطلبيد، شما را بخشيده ام، ولي خداوند بزرگ را راضي كنيد كه با ساده دلي و زودباوري خود موجب ناكامي آن نهضت بزرگ شديد.» (دكتر سيد محمود كاشاني، فرزند مرحوم آیت الله کاشانی ، به نقل از آیت الله غروی)
حزب توده هم يک ناآگاهي بزرگي داشت که مردم را نمي شناخت و عکس مرحوم آيت الله کاشاني را با آن فضاحت در روزنامه شورش انداخت که امام (رحمة الله علیه) مي گويد وقتي آن عکس را ديدم فهميدم اينها با اسلام دعوا دارند. البته که همين طور هم بود، چون توده اي ها اعتقادات مذهبي نداشتند. امام مطلب را خوب مي فهميد. اينها مي خواستند روحانيت را به کلي از صحنه خارج و آن را بدنام کنند و روزنامه هاي حزب توده و جبهه ملي عليه آيت الله کاشاني آن موج تبليغاتي را راه انداختند. (خاطرات محمد مهدي عبدخدائي که از نوجواني در فدائيان اسلام مشارکت داشت)
یکی از روش هایی که میشه تشخیص بدید که کدوم مطلب درسته ، اینه که ببینی دشمنت در مورد اون مطلب چی گفته ، شما کافی سری به ویکی پدیا که در دست صهیونیست هاست بزنید و نوشته هایی که در مورد آیت الله کاشانی و دکتر محمد مصدق است رو بخونید اون موقع بهتر مطالب رو متوجه می شوید ، در ویکی پدیا دکتر محمد مصدق رو به عرش اعلی برده اند و آیت الله کاشانی به بدترین روش ها کوبیده اند . مصدق به عرش رفته و آیت الله کاشانی ...
امام خمینی (رحمة الله علیه) : هرگاه دیدید دشمنان از شما تعریف کردند معلوم میشود عیبی در کار است .
۱۸/شهریور/۹۱, ۷:۴۳
البته فراماسونی بودن دلیل بد بر بود نیست همونطور که مسلمون بودن دلیل بد خوب بودن نیست!!
مثلن انیشتن،نیوتن،داوینچی آدم های بدی نبودن و به با علم و دانش خودشون به بشریت خدمت کردن...(البته داروین هم میگن بوده ولی خوب مذهبیون به خاطر اون نظریه اش زیاد خوششون نمیاد از داروین ولی در کل داروین هم بد نبوده!)
و مثلن عمر و عثما و ابوبکر...مسلمون بودن!!
پس عضو بودن یا نبودن یه شخص در گروه یا اجتماعی دلیل بر بد بودن اون شخص نیست!
و در ضمن فراماسونرها هنوزم کسی از اصل اعتقادشون خبر نداره...هزاران نظریه هست در این مورد!
خیلیها شاید به خاطر قدرت این اجتماع در اون عضو میشدن یا با اونها همراه میشدن!
مثلن الان ما کمونیست هستیم؟؟!!نه؟! پس چرا با چین،روسیه،کوبا و...رابطه تنگاتنگ داریم و متحد اونها هستیم؟؟! کشوری مثل آمریکا که مردمش مسیحی هستند!فرانسه مسیحی هستند؟!انگلیس مسیحی هستند؟!خداباور هستند؟!مثل خودمون؟!
دلیلش چیه؟!آفرین...
مثلن انیشتن،نیوتن،داوینچی آدم های بدی نبودن و به با علم و دانش خودشون به بشریت خدمت کردن...(البته داروین هم میگن بوده ولی خوب مذهبیون به خاطر اون نظریه اش زیاد خوششون نمیاد از داروین ولی در کل داروین هم بد نبوده!)
و مثلن عمر و عثما و ابوبکر...مسلمون بودن!!
پس عضو بودن یا نبودن یه شخص در گروه یا اجتماعی دلیل بر بد بودن اون شخص نیست!
و در ضمن فراماسونرها هنوزم کسی از اصل اعتقادشون خبر نداره...هزاران نظریه هست در این مورد!
خیلیها شاید به خاطر قدرت این اجتماع در اون عضو میشدن یا با اونها همراه میشدن!
مثلن الان ما کمونیست هستیم؟؟!!نه؟! پس چرا با چین،روسیه،کوبا و...رابطه تنگاتنگ داریم و متحد اونها هستیم؟؟! کشوری مثل آمریکا که مردمش مسیحی هستند!فرانسه مسیحی هستند؟!انگلیس مسیحی هستند؟!خداباور هستند؟!مثل خودمون؟!
دلیلش چیه؟!آفرین...
![[تصویر: 1c9y494olvgbd7yvojy.jpg]](http://up.iranblog.com/images/1c9y494olvgbd7yvojy.jpg)