تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سؤالی پیرامون یاران صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
سلام
من یه سوال دارم!
راسته میگن آیت الله ناصری گفته 313 نفر یاران تعدادشون کامل شده!
اگه راسته بگید من طاقتشو دارم!
به نظر حقیر ظهور کاری به کامل شدن این تعداد نفر نداره

این یک امر اخباری است نه شرطی برای ظهور

حالا این هم کامل شد . ما کجای کاریم؟
حضرت تشریف اوردند ما کجای کاریم.؟
سلام این پستو ویرایش کردم...

روزنه های امید پیش از ظهور

هر چند در روایات سخن از نا به سامانی ها و مشکلات است اما روایات دیگری نیز وجود دارد که به نکات روشن و روزنه های امید برای شیعیان و انسان های مومن و متعهد اشاره دارد.

برخی از این روایات درباره مومنانی ست که هیچگاه زمین از آنان خالی نمی شود و آنان در شرایط سخت پیش از ظهور نیز در سراسر دنیا حضور دارند.

تعدادی از روایات به نقش دانشمندان اسلامی و عالمان، در زمان غیبت اشاره می کند که هرچندگاه باعث دگرگونی در جامعه می شوند و آنان را به عنوان حافظان دین معرفی می کند.

روایاتی نیز از حضور فعال ایرانیان، پیش و پس از ظهور امام، سخن می گوید.

الف- مومنان حقیقی: گاهی با روایاتی رو به رو می شویم که در پاسخ کسانی آمده است که گمان می کرده اند، روزگاری پیش خواهد آمد که جامعه از وجود انسان های مومن تهی می شود. امام(علیه السلام) این گمان را نفی کرده و از وجود مومنان در هر روزگاری خبر داده است.

زید زراء می گوید: به امام صادق(علیه السلام) عرض کردم: می ترسم ما از مومنان نباشیم.

امام فرمود:«چرا چنین فکر می کنید؟». گفتم: زیرا می بینم در میان ما کسی نیست که برادرش را بر درهم و دینار مقدم دارد؛ ولی این را می بینم که درهم و دینار را بر برادر دینی- که ولایت امیرمومنان(علیه السلام) ما را دور یکدیگر آورده- ترجیح می دهیم.

امام صادق(علیه السلام) فرمود: « این چنین نیست که می گویی، شما اهل ایمان هستید؛ اما ایمان شما کامل نمی شود مگر هنگامی که قائم آل محمد(عجل الله تعالی فرجه الشریف) قیام کند؛ در آن هنگام خداوند خرد شما را کامل می کند و شما مومنان کامل می شوید. سوگند به خدایی که جانم در دست قدرت اوست، در سراسر جهان، انسان هایی هستند که همه دنیا در نظرشان با پر پشه ای برابری نمی کند.»

ب- نقش عالمان و دانشمندان( شیعه)

در هر روزگاری که پرده های سیاهی و جهل، سایه خود را بر جوامع بشری می گستراند این دانشمندان و عالمان دینی بودند که مسولیت خود را در جهت زدودن جهل و نادانی از اندیشه ها و فساد و تباهی از دامن مردمان، به خوبی انجام می دادند و از روایات فهمیده می شود که عالمان در آخرالزمان نیز این نقش را به خوبی ایفا می کنند.

امام هادی(علیه السلام) می فرماید:« اگر در دوران غیبت قائم آل محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دانشمندانی نبودند که مردم را به سوی او هدایت و راهنمایی کنند و با حجت های الهی از دین دفاع نمایند و شیعیان ضعیف را از دام های شیطان و پیروانش رهایی و از شر ناصبی ها( و دشمنان اهل بیت) نجات بخشند، کسی در دین خدا پا بر جا نمی ماند و همه مرتد می شدند؛ ولی آنان رهبری دل های شیعیان ضعیف را با قدرت در دست می گیرند و حفظ می کنند؛ چنان که ناخدای کشتی، سکان و فرمان کشتی را نگه می دارد.»

رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) درباره زنده کننده دین در هر قرن می فرماید: « خداوند بزرگ برای امت اسلام در آغاز قرن، شخصی را بر می انگیزاند تا دین را زنده نمایند.»

این دو روایت و روایاتی از اینگونه با صراحت به نقش عالمان در روزگار غیبت اشاره دارد و خنثی شدن توطئه شیطان . تجدید حیات دین را به دست علما و دانشمندان می داند.

صفوان می گوید: روزی نزد امام کاظم(علیه السلام) بودم و سخن از مردم قم و علاقه و میل آنانبه حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) به میان آمد. امام هفتم فرمودند: خداوند آنان را رحمت کند و از آنان خشنود باشد. آنگاه ادامه داد بهشت هشت در داردکه یکی از آنها برای مردم قم است. در میان شهرها و کشورها آنان نیکان و نخبگان شیعیان ما هستند. خداوند ولایت و دوستی ما را با طینت و سرشت آنها آمیخته است.

چشم اندازی به حکومت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)/نجم الدین طبسی
(۱/آبان/۹۰ ۱۴:۰۸)یاران مهدی نوشته است: [ -> ]سلام
من یه سوال دارم!
راسته میگن آیت الله ناصری گفته 313 نفر یاران تعدادشون کامل شده!
اگه راسته بگید من طاقتشو دارم!

بسم الله نور
سلام علیکم
قربون تموم یاران مهدی برم، مگه تا حالا کامل نبوده ؟ پس اصحاب کهف و سلمان و مالک اشتر و دیگر یاران و صحابه آن حضرت تازه به میدان آمده اند؟
عزیز جان ، 313 سردار ، فرماندهی سپاه حضرت را به عهده دارند . وگرنه سپاه امام از یارانی تشکیل میشود که شبها در تحجدند و صدای راز و نیازشان چونان صدای زنبور عسل است. دلهایی از آهن دارند که شک در ایمان به خدا در آن راه نیافته و در طریق ایمان از سنگ است.
ما میبایست با در نظر داشتن این خصوصیات خود را به آنان برسانیم تا از قبیله هاج و واجان قرار نگیریم.
راستی ! آقا وحید ،شما از چیزی خبر دارید که ما نداریم؟؟Huh
راستشو بگید ها؟Wink
موفق باشید و خدایی .
بحث در باره ی این مسائل نیاز به اسنتاد به آیات و روایات داره
در بخش مهدویت زمانی که دوستان در مورد مسائل اینچنینی که در مورد دین خدا هست صحبت میکنند عبارت به نظر من اصلاً محلی از اعراب ندارد

سایر موضوعات و سایر بخش ها محل گمانه زنی در باره ی مسائل اعتقادی می تواند باشد
ولی بخش مهدویت جای نظرات شخصی درباره ی دین خدا نیست!

این که 313 نفر آماده شده اند یا نه حقیر مطلع نیستم
البته در روایات ذکر شده که حضر حجت برای قیام به این 313 نفر نیاز دارند
همانطور که مولا علی علیه السلام برای قیام بر علیه غاصبین خلافت نیاز به 40 نفر داشتند و نه اکثریت مردم مدینه!!!!! یا امت اسلام!!!!!!
اما روایات نشانگر این نکته ی ظریف است که همزمان با شرایط و فتنه های آخرالزمان که دینداری بسیار سخت میشود، به همان میزان که کیفیت بدی رشد پیدا میکند، کیفیت جبهه ی حق (و نه کمیت آن) هم به اوج کمال خود می رسد و در میان همین آزمایشات سخت و فتنه ها هست که یاران حضرت حجت امتحانات خود را پس میدهند و آماده ی جانفشانی در رکابشان را پیدا میکنند
یعنی بین کامل شدن 313 نفر و 10 هزار سپاهی و نشانه های آخرالزمان و ظهور رابطه ای هماهنگ برقرار است و عالم هم که خدا را شکر تحت تدبیر خداوند است

خلاصه ی کلام این است که ما باید ببینیم از ما چه خواسته اند
وظایف منتظران چیست
نه اینکه برویم به سراغ مطالبی که به آنها ابداً توصیه نشده ایم
البته اینها برای کسانی است که می خواهند در رکاب حضرت باشند
اگر کسی بخواهد در رکاب حضرت باشد
قبل از هر چیز باید ببیند برای او چه وظیفه ای تعیین شده
باید عبد شد
آقای ناصری در اون نقل قولی معروفی هم که از آیت الله بهجت کردند در مورد نزدیک بودن فرج مایه ی آزرده خاطری آیت الله بهجت را فراهم کردند و ایشان گفته بودند که اگر خودم می خواستم آن را در عموم مطرح می کردم
خلاصه ی کلام حقیر این است

اگر میخواهیم اخباری که به خواص شیعه می رسد به ما هم برسد باید سعی کنیم مانند خواص شیعه عمل کنیم
و خواص شیعه تمام همتشان انجام وظایفی است که خداوند در قرآن و توسط 14 معصوم برای بندگانش مشخص کرده است
و درزمان ما هم به ویژه می شود وظایفی که خداوند برای منتظران حضرت حجت بیان کرده اند

رفتن سراغ این مطالب هم توصیه نشده است در هیچ آیه و روایتی

استاد ما میگویند اگر شما حرف خدا را گوش نمیدهید چه طور فکر میکنید که فردا که ولی خدا ظهور کرد مطیع ولی خدا باشید
و همچنین می گویند ما که در نماز کسل هستیم و دوست داریم زود تر نماز تمام شود و وقتی نماز تمام میشود می گوییم آخِیش مطمئن باشید حوصله امام زمان هم نداریم!!!!!!!!!

امیدوارم دوستان جان کلام حقیر را متوجه شده باشند
یا علی
حق نگهدار همه ی ما!!!!!!!
نكاتى پیرامون 313 یار مخصوص حضرت مهدى (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

1 ـ تواتر حدیث 313 نفر

در همه جا معروف است و در كتابهاى مربوط به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نوشته شده كه هنگام ظهور آن حضرت 313 نفر یاران مخصوصش به او مى پیوندند و همچون كوه در برابر حوادث ایستادگى كرده و همراه امام ع هستند و این حدیث 313 نفر در كتب معروف مانند بحار الانوار و اثبات الهداة و منتخب الاثر...آمده است.

2 ـ ویژگیهاى مخصوص یاران خالص یعنى 313 نفر از دیدگاه روایات

الف) امام مهدى (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در انتظار آنها به سر مى برد:

هنگام ظهور امام قائم ع آن حضرت قبل از آنكه كنار كعبه برود و تكیه بر كعبه كند و صداى دل آراى خود را بلند كرده و به جهانیان برساند، در مكانى به نام ذى طوى در انتظار 313 نفر از یاران خاصش توقف مى كند تا اینكه آنها مى آیند و به آن حضرت مى پیوندند... و از آنجا همراه امام به كنار كعبه مى روند...

ب) 313 نفر از اطراف جهان جمع مى شوند

امام باقر ع مى فرماید :

خداوند براى حضرت قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) از دورترین شهرها به تعداد جنگاوران جنگ بدر، 313 مرد را جمع مى كند.

ج) 313 نفر نخستین بیعت كنندگان با حضرت قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستند.

هنگام ظهور نخستین كسانى كه پس از جبرییل امین ع با امام قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بیعت مى كنند، همین 313 نفر هستند و این مطلب در احادیث آمده است.

البته باید توجه داشت كه آغاز ظهور یاران امام زمان 313 نفرند و گرنه بطور سریع بریاران آن حضرت افزوده مى شود، بطورى كه در همان آغاز به 000/10نفر مى رسند.

د) 313 نفرجانبازن سلحشورند

امام سجاد ع مى فرماید:

این 313 نفر در حدّى از ایثار و جانبازى و شجاعت و سلحشورى هستند كه دشمنان قائم جمع مى شوند تا آن حضرت را به قتل برسانند، همین 313 نفر با دفاع قهرمانانه در راه آن حضرت دشمنان را دفع مى كنند.

هـ) 313 نفر پرچمداران و حاكمان روى زمین هستند.

امام صادق ع فرمود:

گویا امام قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را بر بالاى منبر كوفه مى نگرم كه یارانش 313 نفر مرد به تعداد جنگاوران مسلمانان جنگ بدر ـ اطرافش را گرفته اند این یاران پرچمداران و حاكمان بر مردم در زمین از جانب خداوند هستند.

و) 313 نفر امت معدوده و همچون پاره هاى ابرهاى متراكم هستند

در قرآن مى خوانیم ـ هر جا كه باشید، خداوند همه شما را حاضر مى كند ـ در تفسیر این آیه شریفه امام باقر ع مى فرماید:

منظور یاران قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) اند كه 313 نفرند، به خدا سوگند منظور از امت معدوده كه (در سوره هود آمده) آنها هستند. به خدا سوگند در یك ساعت همگى جمع مى شوند، همچون پاره هاى ابر پائیزى كه بر اثر باد جمع و متراكم مى گردد.

ز) 313 نفر ركنها و پایه هاى خلل ناپذیر و پشتیبانان محكمند

امام صادق در تفسیر آیه 70 سوره هود كه در آن آمده، حضرت لوط به قوم سركش و تبهكار خود گفت، «لو أن ّ لى بكم قوّة او آوى الى ركن شدید»فرمود.

منظور از قوة همان قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است و منظور از ركن (پشتیبان محكم) 313 نفر از یارانش هستند.

ح) امام باقر ع فرمود:

امام قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) داراى 313 نفر یاور است كه این افراد از عجم هستند، برخى از آنها در روز بر روى ابر سوار شده و راه مى روند و به نام و پدر و اوصاف و نسب معروفند .

ط) دست خدا بالاى سر حضرت مهدى (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و یارانش است .

این مطلب از آیه شریفه «ان تنصروالله ینصركم و یثبّت اقدامكم» استفاده مى شود.

ى) 50 نفر از 313 نفر یار مخصوص امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) از زنان هستند.

امام باقر ع مى فرماید: سوگند به خدا سیصد و اندى نفر مرد مى آیند كه در میانشان 50 نفر زن هستند، آمدنشان همچون ابرهاى پاییزى است.
ممنون از جواباتون!
ولی من نمیدونم چرا تا شنیدم مثله یخ وارفتم و نسبت به کارایی که میکنم ناامید شدم!
از مدرسه مهدوی
از خادمات امهدی
ازهمه چی!!
بدون شعار میگم ولی خدااییش خیلی اذیت شدم!
ما باید به مرحله ای برسیم که هر آنچه موجب تقدّم ظهور و شادی قلب مولای ما می شود ما را هم شاد کند
ولو که در رکاب ایشان هم نباشیم اسم ما در بین 313 نفر یا 10 هزار نفر هم نباشد
همین که آماده شدن اینها باعث شود تا ظهور جلو بیافتد و آقایمان شاد شود باید برایمان از هر چیزی مهمتر باشد

احرار ریشه و موتور محرک عباداتشان حب محبوب است
دیگران اما به خاطر دل خودشان آرزوی بهشت رفتن و یا جهنم نرفتن دارند
امام زمان را هم ممکن است برای خودمان بخواهیم
یعنی من بخواهم به امام زمان خدمت کنم
باید این من به لطف خدا و با یاری اولیای خدا نابود شود
و فقط وفقط رضای محبوب باقی بماند

ولو که این رضایت محبوب در امری باشد که رضایت من و نفس من در آن نباشد
و این است حقیقت بندگی!!!!!

خدایا به حق 14 معصوم ما را عبد خود بگردان
به قول آقای پناهیان فکر کنم آقا ظهور کردن تموم شده رفته!!!

بابا علی آقا من 16 ساله با امید داشتن به این مسائل به خودم روحیه میدادم وتلاش میکردم!
شنیدم زمان حضرت موسی (علیه السلام) که قومش رو برده بود سینا، برای اداره اون جمعیت عظیم از سیستم هرمی استفاده می کردند. یعنی رهبر در صدر با چند نفر اونها و اون چند نفر هم هرکدوم با چند نفر دیگه و به همین ترتیب ... ارتباط داشتند. اون زمان بزرگان قوم خودشون پیغمبر بودند. مثل اینکه اون زمان هفتادتا پیغمبر بوده و جضرت موسی (علیه السلام) با کمک هفتادتا پیغمبر قومش رو اداره می کرده و آموزش میداده.
این سطرهایی که می خوام بگم تحلیل خودمه و قابل نقدند.
با توجه به مشخصات 313 نفر که من مطالعه کردم و اوصاف اونها که تو روایات دیدم(دلیل اول) با توجه به اینکه این 313 نفر مدیران حضرت هستند با در نظر گرفتن شرایط بسیار دشوار این زمان واقعاً یه نابغه می تونه این مسئولیت رو قبول کنه (دلیل دوم) با دونستن اینکه 313 از چند میلیارد انسان، واقعاً که گلچینه (دلیل سوم) نتیجه می شه این 313 نفر در حد پیغمبر هستند. تا حدی که می تونم ادعا کنم اگر در این زمانه و برای مسئولیت مدیریت بخش های مختلف برای امام نبودند، حتماً در زمانی دیگر پیغمبری میشدند و حتی می شه ادعا کرد، این 313 نفر اگر از هفتاد و اندی پیغمبر زمان موسی (علیه السلام) بالاتر نباشند، کمتر نیستند. (به نظر من خیلی، خیلی بالاترند)
بنابراین کسانی که امید بودن بین این 313 نفر رو دارند باید حسابی آدمهای خوبی باشندWink
یه نکته، فرض کنید فردا امام زمان بیاد پیش ما و بگه:"آفرین پسر/دختر گلم. من فردا زمان ظهورمه یکی از 313تا کمه شما گزینه مناسب برای اون یک نفر هستید. حالا عزیزم بفرما ببینم شما چه کاری بلدی؟" چه جوابی داریم بهشون بدیم؟
قصد من نا امید کردن نبود فقط می خواستم بگم:"راه درازی برای پیمودن داریم و چه عظم و اراده ضعیفی!"
یک لحظه دست برداشتن از تلاش، هر یکدونه گناه، هر ذره نا امیدی، ظهور رو عقب میندازه یا بهتره بگیم تو تاخیر ظهور بی تاثیر نیست.
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع