سلام
همه ي مديران بيداري انديشه خوب هستن . واقعا ميگم ....

اما چون بيداري انديشه لطف بيشتري داشتن و تو خيلي از جاها كمك كردن ايشون رو انتخاب كردم.

ولي اين رو هم بگم كه آقا علي110 رو هم به همون اندازه دوست دارم ....

ولي وحيد جان يكم عصبانيه !!!:s آقا وحيد با من مهربون باش !!

ولي اگه بي شوخي بخوام بگم واقعا همه دلسوزن و كارهاشون عاليه از همه ي بر و بچ بيداري انديشه تشكر ميكنم ...
و دعا ميكنم كه از سربازان امام زمان باشن .

بچه هايي كه رأي نياوردن اصلا ناراحت نباشن .
من همينجا به همشون يه رأي ميدم

درسته که اسم من تو لیست نیست اما من به عنوان یکی از نامزد های اصلی نظر سنجی محسوب می شم

بنام ستار معاصی عاصیان
باسلام خدمت همه دوستان. خداوکیلی همه بچه ها محبوبند و مدیران محبوب تر.
انتخاب یه گل از گلستان مدیران کاریه بسیار مشکل ولی بنده با کمال افتخار به paradise رای میدم.
واقعا اکثر آیتم هارو داره.خدا خیرش بده.
انشالله همه مدیران مورد توجهات خاص امام عصرمان قرار بگیرند.
یا علی (علیه السلام) مدد است.
به نظرم میزدین بهترین مدیر تالار کیست مناسبتر بود ، واسه محبوبیت که همه محبوب و عزیزن

اگه ملاک بهترین مدیر بود ما هم با توجه به عملکرد دوستان تو این چند وقته رای میدادیم .
البته من همینجور به یکی از دوستان رای دادم که تعداد آرا کمی بالا بره و دشمن شاد نشه

ضمن تشکر از همه مدیران تالار و زحمت هایی که میکشن....
واقعا جای کاربر ارزشمند تالار(جناب Messenger) آقای دکتر که متاسفاته اسمشون رو هم نمیدونم خالیه.....نظرات ایشون واقعا ارزشمند و بدور از هرگونه تعصب نوشته میشن..به شخصه احترام خاصی برای ایشون قائلم.
من به مهربانی وحید 110 شهادت میدهم خدا شاهده خشن نیستند ایشان
چون مواردی برای بنده پیش آمد که بنده اشتباهات سهوی غیر قابل جبرانی انجام دادم

و ایشان به جای بازخواست بنده، به بنده قوت قلب دادند و ازشون ممنونم و گرنه پابند تالار نمیشدم
علی 110 هم که همه توی این تالار ارادت عجیبی خدمتشون دارند و تاپیک های همه ی مدیران بزرگوار از علی 110 و rastin و guided و بقیه دوستان و همشون(ببخشید جا نمیشه اسامی همه رو بگم) عالی و تاثیر گذار است چرا که سخنشون بوی عاشقان اهل بیت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را میدهد
بیداری اندیشه عزیز هم که اگر نبودند بنده توفیق حضور بین شمارو نداشتم
و اگر بخواهم جمع و جور در مورد مدیران تالار بگم حرفام مساوی با==

از همه ی برادرا و خواهرهای عزیز که مسوولیتهای خطیری در تالار بر عهده دارند ممنون و متشکرم

در پناه حق باشید و توجه آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
یا علی(علیه السلام)