|
محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی
|
|
۴:۱۲, ۳/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۰ ۱۲:۰۳ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
در طول یک سال فعالیت تالار بیداری اندیشه که من بیشتر از نیمی از اون رو حضور داشتم. بعضی از مدیران رابط کاربری خوبی بین کاربر و مسئولین تالار بوده اند و در بین کاربران محبوبیت بیشتری کسب کرده اند و به نوعی نماینده ی اتصال کاربران و مدیران بوده اند. در این نظر سنجی شما کاربران تالار ، اعم از مسئول و غیر مسئول ، به دور از طرفداری و جانبداری و رعایت انصاف ،حق انتخاب یک فرد را فقط دارید که از نظر شما در بین کاربران محبوب تر است. ملاک های انتخاب این مسئول اینها میباشد: 1- میزان محبوبیت و برخورد خوب و محترمانه با کاربران مد نظر است نه اطلاعات تخصصی بالای فرد . 2- اقدام به موقع . 3-پاسخ سریع و کامل به نامه ها و در کل پاسخگو بودن. (این مساله مهمه) مثلا فرد در قبال سوال دیگر کاربران چقدر پاسخگو هست. 4- فرد مورد نظر چه قدر در کنترل درگیری های کاربران به خاطر اختلاف عقیده موفق بوده و چه قدر در ایجاد فضای کم تنش برای تالار مفید بوده است. 5-و حضور مفید و تلاش (فرد مورد نظر برای این تالار چه قدر مفید بوده است). فردی را که ویژگی های بالا بیشتر در او وجود دارد انتخاب کنید. ببخشید که چند تا از مسئولان تالار در نظر سنجی نیستند به دلیل اینکه فقط حق انتخاب 20 گزینه رو داشتم چند تا از مسئولین تازه وارد رو از لیست نظر سنجی مجبور شدم خط بزنم . (خودشون به بزرگی خودشون ببخشن) در پناه حق |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۴۳, ۸/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۰ ۱۲:۴۵ توسط ema1392.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
سلام
همه ي مديران بيداري انديشه خوب هستن . واقعا ميگم .... ![]() اما چون بيداري انديشه لطف بيشتري داشتن و تو خيلي از جاها كمك كردن ايشون رو انتخاب كردم. ![]() ولي اين رو هم بگم كه آقا علي110 رو هم به همون اندازه دوست دارم .... ![]() ولي وحيد جان يكم عصبانيه !!!:s آقا وحيد با من مهربون باش !! ![]() ولي اگه بي شوخي بخوام بگم واقعا همه دلسوزن و كارهاشون عاليه از همه ي بر و بچ بيداري انديشه تشكر ميكنم ... و دعا ميكنم كه از سربازان امام زمان باشن . ![]() بچه هايي كه رأي نياوردن اصلا ناراحت نباشن . من همينجا به همشون يه رأي ميدم
|
|||
|
|
۱۵:۴۹, ۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
درسته که اسم من تو لیست نیست اما من به عنوان یکی از نامزد های اصلی نظر سنجی محسوب می شم
|
|||
|
|
۲۱:۲۹, ۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
ببخشيد نمي شه به خودمون راي بديم!!!!اخه نه كه راي بنده به شخصه از حيصه (اميدوارم درس نوشه باشم)اهميت بسيار بالاس مي ترسم يكي ُ بگم اون يكي ناراحت شه خدايي نكرده به اخر برسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
|
|||
|
|
۲۰:۰۷, ۱۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
بنام ستار معاصی عاصیان
باسلام خدمت همه دوستان. خداوکیلی همه بچه ها محبوبند و مدیران محبوب تر. انتخاب یه گل از گلستان مدیران کاریه بسیار مشکل ولی بنده با کمال افتخار به paradise رای میدم. واقعا اکثر آیتم هارو داره.خدا خیرش بده. انشالله همه مدیران مورد توجهات خاص امام عصرمان قرار بگیرند. یا علی (علیه السلام) مدد است. |
|||
|
|
۱:۱۷, ۱۱/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۹۰ ۱:۱۸ توسط SAViOR.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
به نظرم میزدین بهترین مدیر تالار کیست مناسبتر بود ، واسه محبوبیت که همه محبوب و عزیزن
اگه ملاک بهترین مدیر بود ما هم با توجه به عملکرد دوستان تو این چند وقته رای میدادیم . البته من همینجور به یکی از دوستان رای دادم که تعداد آرا کمی بالا بره و دشمن شاد نشه
|
|||
|
|
۳:۱۴, ۱۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
با تشکر از همه مدیرهای تالار, واقعا همتون خوبین
. انتخاب یک نفر از بین شما خیلی سخته. با این وجود من به آقای علی110 رای دادم چون خداییش هروقت پست های ایشون رو میخونم به فکر فرو میرم. تاحالا چند بار تحت تاثیر خوندن حرفهای ایشون و البته به لطف خدا خیلی از ابهاماتی که داشتم رفع شده و چیزهای جدیدی یاد گرفتم , خیلی وقتها لحن انذار دهنده ای که ایشون دارن باعث شده یه تکونی به خودم بدم. البته اینا رو نمیگم که مغرور بشن ولی ان شاالله خدا اجرشون رو بده. از بقیه مدیران هم خیلی متشکرم, آقا وحید 110 از شما تشکر ویژه دارم چون برخوردتون با اعضا خیلی خوبه و همیشه با صبر و بدون عصبانی شدن جواب میدین, خدا خیرتون بده . التماس دعا. |
|||
|
|
۱۳:۰۰, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
مي دونيد چيه؟من تاحالا جزئي به اسمه مديرا توجهي نكردم!!!!!!!!!
اقايه وحيدُ 110خيلي كم توجه كردم نمي دونم چرا خانوم راستينم خوبن و جناب جوينده يه حق بزرگوار!!!!!اجرتون با امام زمان |
|||
|
|
۰:۴۷, ۱۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
ضمن تشکر از همه مدیران تالار و زحمت هایی که میکشن....
واقعا جای کاربر ارزشمند تالار(جناب Messenger) آقای دکتر که متاسفاته اسمشون رو هم نمیدونم خالیه.....نظرات ایشون واقعا ارزشمند و بدور از هرگونه تعصب نوشته میشن..به شخصه احترام خاصی برای ایشون قائلم. |
|||
|
|
۱:۰۸, ۱۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
من به مهربانی وحید 110 شهادت میدهم خدا شاهده خشن نیستند ایشان
چون مواردی برای بنده پیش آمد که بنده اشتباهات سهوی غیر قابل جبرانی انجام دادم ![]() و ایشان به جای بازخواست بنده، به بنده قوت قلب دادند و ازشون ممنونم و گرنه پابند تالار نمیشدم علی 110 هم که همه توی این تالار ارادت عجیبی خدمتشون دارند و تاپیک های همه ی مدیران بزرگوار از علی 110 و rastin و guided و بقیه دوستان و همشون(ببخشید جا نمیشه اسامی همه رو بگم) عالی و تاثیر گذار است چرا که سخنشون بوی عاشقان اهل بیت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را میدهد بیداری اندیشه عزیز هم که اگر نبودند بنده توفیق حضور بین شمارو نداشتم و اگر بخواهم جمع و جور در مورد مدیران تالار بگم حرفام مساوی با== ![]() از همه ی برادرا و خواهرهای عزیز که مسوولیتهای خطیری در تالار بر عهده دارند ممنون و متشکرم ![]() در پناه حق باشید و توجه آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) یا علی(علیه السلام) |
|||
|
|
۱:۰۹, ۱۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۱۳/آبان/۹۰ ۰:۴۷)khadem نوشته است: ضمن تشکر از همه مدیران تالار و زحمت هایی که میکشن....جناب Messenger کاربر نمونه ی تالار هستن ولی جزء مسئولان تالار نیستن . این نظر سنجی انتخاب محبوب ترین مدیر تالار بود وگرنه خود من هم قبول دارم اگر ایشون توی لیست بود همه رو پشت سر میزاشت توی نظر سنجی
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معرفی مستند، برای ترجمه و زیرنویس توسط گروه بیداری اندیشه | مجید املشی | 31 | 30,889 |
۱۲/بهمن/۹۵ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: jahansite |
|
| نرم افزار بیداری اندیشه | فدايي ولايت | 22 | 11,642 |
۲۰/اسفند/۹۲ ۱۶:۳۲ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| گروه دوبلاژ تالار بیداری اندیشه | MohammadMeraj | 31 | 14,631 |
۲۹/بهمن/۹۲ ۲:۱۴ آخرین ارسال: MohammadMeraj |
|
| پیشنهادات و انتقادات بخش ترجمه و زیرنویس تالار بیداری اندیشه | مجید املشی | 4 | 4,820 |
۲۹/آذر/۹۲ ۰:۰۴ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| فروشگاه مجازی بیداری اندیشه | SAEED_KOSAR | 13 | 10,864 |
۱۴/تیر/۹۲ ۲۰:۱۰ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ | Mohammad | 87 | 46,208 |
۶/آذر/۹۱ ۱۶:۴۱ آخرین ارسال: mahdi_kojayee |
|
| مستند بیداری اندیشه | Ara | 16 | 11,760 |
۲۸/تیر/۹۱ ۹:۴۷ آخرین ارسال: بچه شیعه |
|

ولی ان شاالله خدا اجرشون رو بده. از بقیه مدیران هم خیلی متشکرم, آقا وحید 110 از شما تشکر ویژه دارم چون برخوردتون با اعضا خیلی خوبه و همیشه با صبر و بدون عصبانی شدن جواب میدین, خدا خیرتون بده .
خانوم راستينم خوبن و جناب جوينده يه حق بزرگوار!!!!!