تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نقد و تحلیل warcraft
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
آرتاس منتیل

[تصویر: Arthas_dark.jpg]

آرتاس ولیعهد لردران، یکی از شه‌سواران دست نقره‌ای و پسر شاه ترنس منتیل دوم و وارث پادشاهی لردران بود.
وی یکی از محبوبترین کارکترهای وارکرافت است که محبوبیت او کمی غیرقابل باور است زیرا شخصیتی بوده که جنایات وحشتناکی مرتکب شده ولی بهتراست کمی با وی اشنا شوید تا بهتر قضاوت کنید
دراکثر داستانها شاهزاده ها افرادی پر بخت و اقبال هستند(ازجمله شخصیت آراگورن در ارباب حلقه ها) و تا اخر فیلم یکه تازی میکنند و خلاصه اخر فیلمم همه چیزو بدست میارن و از اول میشه حدس زد اخر داستان چیه اما ماجرای ارتاس تفاوت بسیاری داره.
وی فردی تقریبا خودخواه و مغروره که شجاعت و رشادت اون زبان زد خاص و عامه و نقطه عطف داستان آرتاس جایی هست که وی برای نابود کردن دشمن و گرفتن انتقام مردمش به دختر مورد علاقه اش پشت میکند و بین مردمش و عشقش مردم را انتخاب میکند و از وی جدا میشود و این ابتدای گرفتاری وی بود زیرا غرور وی همچون باتلاقی او را می بلعید
تا جایی که در شهر استراث هلم مردمش را که گرفتار طاعون نامردگان بودند را قتل و عام میکند ولی کار به اینجا خاتمه نمی یابد
وی به دنبال دشمنانش تا قلب نثرلند سرزمین دشمن پیش میرود ولی خبر میرسد پدرش به وی و سربازانش دستور داده تا بازگردند و اینجا اشتباه دیگری را از روی غرور مرتکب شده و تمام کشتی ها را نابود میکند تا هیچکس توان بازگشت نداشته باشد
بلاخره جنگ اغاز میگردد و وقتی ارتاس با ارتش عظیم دشمنان مواجه میشوند شکست را حتمی میداند و اینبار اشتباهی به مراتب بدتر مرتکب میشود و دست به شمشیر طلسم شده " فورست مورن " که نتیجه ان طلسم شدن وی است

[تصویر: 399px-Latex-frostmourne.jpg]

از انجا به بعد ارتاس به شوالیه مرگ تبدیل میشود و طی مدتی کوتاه جنایات زیر را انجام میدهد:

_قتل پدرش شاه ترنس منتیل
_قتل استادش اوتر
_قتل و عام مردم کوئل تالاس و تبدیل انها به بانشی
_نابودی دالاران

سپس متوجه شد که ایلیدان قصد نابودی لیچ کینگ را دارد که پس از شکست ایلیدن با نرزول یکی شد و روحش را تسلیم وی کرد و جسمش را به ان ابلیس بخشید.
[تصویر: wrath_of_the_lich_king.jpg]

حال سوال مهم این است چرا وی شخصیت محبوب داستان است با وجود ارتکاب بزرگترین اشتباهات و جنایات؟؟؟؟؟
جوابهای مختلف:
_شخصیت پردازی خارق العاده سازنده بازی
_تفاوتی که با تمامی شاهزاده داشت و پایانی تراژدیک برای وی رقم خورد
_به خاطر همین جنایاتش
و...

واقعا این محبوبیت چه دلیلی داره؟؟؟

ادامه دارد...
این Lich King رو که در بازی باید کشت و محبوبیت اون هم بخاطر آیتم هایی که می ده
(۱۸/بهمن/۹۰ ۲۰:۱۳)Unname28 نوشته است: [ -> ]این Lich King رو که در بازی باید کشت و محبوبیت اون هم بخاطر آیتم هایی که می ده

ولی این محبوبیت سابقه اش به قبل از ساخته شدن سری WOW برمیگرده
برای مثال یکی دیگه از گزینه های محبوبیت دموهای زیبای ساخته شده در مورد ارتاس هست...
(۱۸/بهمن/۹۰ ۲۰:۱۳)Unname28 نوشته است: [ -> ]این Lich King رو که در بازی باید کشت و محبوبیت اون هم بخاطر آیتم هایی که می ده
نه ، اصلا هم اینطور نیست
LICH KING از قبل از اومدن PATCH 80 محبوب بود ...
کلا به خاطر ابهت و قدرتی که داره محبوبه و طرفدار داره .
نوع جنگیدن ،زیبایی داستان،همذات پنداری با قهرمان (مثلا باید مدت زیادی از بازی رو در نقش آرتاس یا ایلیدن بازی کنی) ،مخصوصا فیلم های ساخته شده (خصوصا فیلم های ایلیدن که واقعا محشر هستند) این ها باعث میشه همذات پنداری کنیو
همین طور اسطوره پردازی!
مثلا یک مدت دو شمشیر مخصوص ایلیدن رو کرده بودند نقل محافل ، و آیتم های تقلبیش رو می ساختند ، یا نوع چرخش و ضرباتش با این دو شمشیر خاص ، یا حتی حالت متافسفریوس و تبدیل شدن به دیمن که واقعا شور انگیز بود.
البته هیرو مخصوص من در اون زمان ها ثرال بود ، چون تمی شرقی داشت ، دوست طبیعت بود و..... ، البته ارک هم بود (جالبه که شرقی ها میشن ارک!) حتی یک داستان زیبا هم یک خانمی براش ساخته بود ، نقلش می کنم ، جالبه.
این ثرال وقتی کوچیک بوده ، در جنگی بوسیله انسان ها اسیر میشه ،و گلادیاتور میشه ، ثرال نمی دونسته چه کسی هست ، اما جنگجوی ماهری بوده وبهترین بوده ، تا این که یک دختری میاد و حقیقت رو به ثرال می گه ، که ثرال پسر پادشاه ارک ها است که کشته میشه و به ثرال کمک می کنه فرار کنه ، ثرال فرار می کنه ، اما اون دختر باقی می مونه ، انسان ها اون دختر رو می کشند ، ثرال که حالا تحت تعلیم تعالیم شامان ها (جادوگران باستان و طبیعت گرا) قرار می گیره ، با قدرت خودش ، از زمین کمک می گیره و زیمن به کمکش میاد ، و شهر انسان ها رو ویران می کنه ، این میشه نقطه اوج داستان ثرال ، فرمانده بزرگ هورد ها.
نکته جالب اینه که یک خانم رومسئول نوشتن این داستان کرده بودند! و واقعا هم خوب بر میاد و با ترکیب عشق و نفرت داستان زیبایی رو خلق می کنه.
نماد های ماسونی در این بازی اصلاً محدود به چشم جهان بین نیستند ؛ در هر حال برای شوخیش اینو گذاشتم.
[تصویر: 83914299076711556784.jpg]
واقعا متأسفم این چیزایی که خوندم نشون دهنده توهم ایناست:
اولا که آرتاس فقط تو بازی مرد ( من کتابشو خوندم وقتی که با نرزول یکی میشه اونجا کتاب تموم میشه )
دوما : داستان آرتاس ( چیزی که من خوندم ) بهم گفت وقتی که به یک هدف یا چیزی اعتقاد یا ایمان کافی نداشته باشی، سقوط میکنی و از اون چیز متنفر میشی. وقتی که آرتاس به لیچ کینگ پیوست ایمان واقعی خودشو به اون پیدا کرد و بقای خودشو به ایمانش به لیچ کینگ دونست .
چرا هی توهم میزنید؟؟
اینو اینجوری چرا تفسیر نمیکنید که :
اگه ایمان لازم به خدا رو نداشته باشید، تو اولین مبارزه با شیطان شکست می خورید و به شیطان ملحق میشید.
اگه ایمان لازم به خدا رو داشته باشی ، براحتی جونتو برای اون میدی و بقای خودتو به ایمانت به خدا میدونی؟

به نظر من آرتاس مرد بزرگی بود چون جاه و مقام و شهوت اینا براش ارزشی نداشت و فکر و ذکرش خدمت کردن به اربابش یعنی لیچ کینگ بود!
من به شخصه حدوده 10 ساله که دارم بازی میکنم این بازیو.

از نظر نماد های شیطانی و ماسونی زیاده تو این بازی ولی چیزی که برای من روشنه اینه که مجبورم بازی کنم.حالا شاید مجبود کلمه خوبی نباشه ولی خب هر چقدر هم که اشکالاتی داره فوایده بسیاری هم داره ( حداقلش برای من ).
از نظر مهبوبیت Arthas هم باید بگم که ارتاس مرد شریفی بوده و مورد ستایش سرزمینش بوده ولی قدرت Frostmourne بود که.....
از یه نظر دیگه هم مهبوبیته ارتاس برای قدرت فردی و از یه جهت دیگه سبک مبارزه اش و خیلی دلایل دیگه که میتونه برای ملت دلنشین و مهبوب باشه.
اینها به نظر من دلیل نمیشه که ما بگیم ماسون ها خواستن که برای ما مهبوب باشه این شخصیت.و یا سوال باشه برامون که چرا این شخصیت بخواد مهبوب باشه ؟؟؟

اگه دقت کنید شخصیت های زیادی هستن هم تو بازی های رایانه ای و هم تو جهان هستی که جنایات بسیاری داشتن ولی مورد توجه خیلی از مردم دنیا بودن و مهبوبیت خواسی داشتن.

من املام ضعیفه اگه اشتباهی بوده ببخشید.
(۲۴/مرداد/۹۳ ۱:۲۴)Ani X نوشته است: [ -> ]من به شخصه حدوده 10 ساله که دارم بازی میکنم این بازیو.

از نظر نماد های شیطانی و ماسونی زیاده تو این بازی ولی چیزی که برای من روشنه اینه که مجبورم بازی کنم.
سلام
دوست عزیز
همین که 10 سال از عمر شما تلف شده برای یه بازی
اونارو به هدفشون رسونده
نیاز به نماد یا چیز دیگه ای نیست
Blush
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع