۳/آذر/۹۰, ۱۴:۰۳
(۳/آذر/۹۰ ۱۳:۱۰)Gryffen نوشته است: [ -> ]اولاش می خواهم یه انتقاد از فضای اطلاعاتی بعضی از کاربران سایت بکنم طرف می گه نظریه نسبیت عام در ازمایش گاه رد شد ؟؟؟؟ ایا این رو می دونید مفهومش یعنی چی که همین جوری خیلی راحت دارید حرفش رو می زنید ؟؟ این که نظریه نسبیت رد بشه یا نقض بشه یعنی این که جهان دگر گون می شه و معلول زود ت از علت به وجود میاد و ... یا این که سفر به ماه دروغ باشه ؟؟ به نظرتون شوروی دست رو دست می زاره که تو نبرد فضایی به همین راحتی از ایالات متحده عقب بمونه شوروی که با وجود این که 10 سال از امریکا عقب بود پا به پای آمریکا تو همه زمینه ها داشت رقابت می کرد به نظرتون همین جوری از این مسئله رد می شه شوروی که اولین فضا نورد ور به فضا فرستاد آیا به نظرتون راحت می شینه ؟؟/ حرف زیاد است و بنده وقت کم دارم دارم اما به نظرمن اطلاعات بعضی از دوستان در ای فروم کمه حالا پیرامون این موضوع تاپیک بنده یه فکر کردم و اون هم اینه که : در 24 ساعت تو این فروم 2500 نفر بازدید کننده داره بنده اگه بتونم از این 2500 نفر تنها 5 نفر رو به علوم روز جهان آگاه کنم وظیفه ی خودم رو در قبال بیداری اندیشه انجام دادم و در همین راستا امروز و فردا چندین مقاله با مضمون زیر در فروم ایجاد می کنم و از مدیران این فروم تقاضا دارم که یه بخشی درست کنن با مضمون اطلاعات عمومی که بشه در اون مطالب جدید علوم رو درش بحث کرد : مطالبی که در امروز و فردا با مضمون بیداری افکار در این فروم به چاپ خواهد رسید : 1- نسبیت چیست و ایا نقض شده است ؟ 2- مفهوم سیاه چاله - مهبانگ و ماده ی تاریک چیست ؟ 3- اسطوره شناسی چیست و به چه کار می آید ؟ 4- انواع و اقسام مواد مخدر ؟ 6- هر سوالی داری بپرس ؟ 7- منطقه ی 51 چیست ؟ فعلا این هفت تا تاپیک رو از من داشته باشید که نهایتا تا امروز عصر با هر مخالفتی که از سوی دیگر دوستان داشته باشم می نویسمش چون به نظرم بیداری ادیشه فقط این نیست که بشینیم ببینیم و بگیم که این ماسون اون ماسون نیست یا از این دست کار ها که به نظرم دیگه باید کاری کرد اساسی منتظر این مقالات هر چند کوتا باشید پ.ن : این هقت تاپیک بالا به نظرم از مهم ترین قسمت هایی هست که فعلا به ذهنم رسیده که باید بچه ها بدونند امید وارم که دوستان مخالفت نکنندمن که پایه بحث علمی و منطقیم ولی نه اونجا که فخر فروشی غالب می شه!
خلاصه من که ادعایی ندارم، Gryffen جان شما که تلویحا می گویید بعضی دوستان کم اطلاع هستن بفرمایید ببینیم خودتون چند مرده حلاجید!
در ضمن سوالات منو هم هنوز جواب ندادید!
(۳/آذر/۹۰ ۱۳:۱۰)Gryffen نوشته است: [ -> ]ایا این رو می دونید مفهومش یعنی چی که همین جوری خیلی راحت دارید حرفش رو می زنید ؟؟ این که نظریه نسبیت رد بشه یا نقض بشه یعنی این که جهان دگر گون می شه و معلول زود ت از علت به وجود میاد و ... یا این که سفر به ماه دروغ باشه ؟؟یاد مرحوم گالیله افتادم، ربطی نداشت البته، نمی دونم چرا یهو یادش افتادم!!