|
به کدام سو می رویم ؟؟؟؟
|
|
۲۲:۳۴, ۱۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت تمام دوستان و کاربران گرامی :
( خواهشا این تاپیک رو از زبون گریفن نخونید از زبان یه شخصی که تازه وارد فروم شده بخونید ) می خواستم یه سوال از شما دوستان بپرسم : جامعه ی ما به کدام سو پیش می رود ؟ واقعا بیایید بشینیم با هم, هم فکری کنیم ببینیم جامعه ی ما به کدوم طرف داره پیش می ره ؟ نمی دونم از کجا شروع کنم اما خوب از یه جایی باید بحث رو شروع کرد دیگه ![]() اتفاق زشت و زننده ی فوتبال ایران رو تو بازی .......... رو به یاد بیارید آیا واقعا این عمل در شان یک ایرانی هست حال این که اون ایرانی هم یک مسلمان باشد ![]() ![]() حالا از فوتبال بیایم بیرون و بریم سراغ یه موضوع دیگه مث این از موقه ای که تو این فروم اومدیم چندین تاپیک داشتیم در مورد حجاب زنان و مردان اما با جرات می گم هیچ کدومشون به نتیجه نرسید و رها شد [/b]واقعا چرا به هیچ نتیجه ای نرسید ما نشستیم این جا هی داریم می گیم فلانی بی حجاب بود اون یکی ال بود این یکی بل بود و .... اما هیچ نتیجه ای از بحث ها نمی شه گرفت یا در مورد فراماسونری این قدر تو این فروم تاپیک هست که دیگه باورمون شده که فراماسونری هست اما کجاست مقابله با اون ها نستیم فقط داریم می گیم این ماسونیه اون ماسونیه و در بعضی موارد هم افراط می کنیم تا کی می خواهیم بگیم فراماسونری هست ؟ آیا نباید کاری کرد ؟ باور کنید این حرف هایی که در مورد فراماسونری می زنید دیگه قدیمی شده حرف های این فروم در مورد فراماسونری واسه چند ده پیشه بیباید راه کارها رو حالا بررسی کنیم ببینیم باید چی کار کنیم ![]() حرف واقعا زیاده و من هم نه وقت دارم و دوست ندارم که زیاد حرف بزنم و سر شما دوستان رو به درد بیارم فقط می خواهم بدونم تا به کی باید : 1- بگیم فراماسونری در جهان وجود داره و در قبالش هیچ کاری نکنیم ؟ 2- بگیم حجاب این مشکل داره اون یکی مشکل داره در صورتی که اصلا کار فرهنگی نمی شه ؟؟ 3- تا کی می خواهیم ضجه بزنیم برای ظهور آقامون در صورتی که اون ور داریم هزار تا خلاف انجام می دیم؟ [b]به نظرتون با این همه کار های خلاف با ضجه من و شما آقا ظهور می کنه.اصلا بیاید بگیم آره با این ضجه زدن ها آقا ظهور می کنه یعنی ما باید دست رو دست بزاریم تا آقا ظهور کنه چرا ما خودمون دست به کار نشیم ؟؟ در کل فعلا واسه این سه تا سوال واقعا جواب قانع کننده پیدا کنید ؟؟ این تاپیک نشه مثل تاپیک های دیگه و .... [/b] اردتمند شما شاهین ![]() [b][/b] |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۰۳, ۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۳/آذر/۹۰ ۱۳:۱۰)Gryffen نوشته است: اولاش می خواهم یه انتقاد از فضای اطلاعاتی بعضی از کاربران سایت بکنم طرف می گه نظریه نسبیت عام در ازمایش گاه رد شد ؟؟؟؟ ایا این رو می دونید مفهومش یعنی چی که همین جوری خیلی راحت دارید حرفش رو می زنید ؟؟ این که نظریه نسبیت رد بشه یا نقض بشه یعنی این که جهان دگر گون می شه و معلول زود ت از علت به وجود میاد و ... یا این که سفر به ماه دروغ باشه ؟؟ به نظرتون شوروی دست رو دست می زاره که تو نبرد فضایی به همین راحتی از ایالات متحده عقب بمونه شوروی که با وجود این که 10 سال از امریکا عقب بود پا به پای آمریکا تو همه زمینه ها داشت رقابت می کرد به نظرتون همین جوری از این مسئله رد می شه شوروی که اولین فضا نورد ور به فضا فرستاد آیا به نظرتون راحت می شینه ؟؟/ حرف زیاد است و بنده وقت کم دارم دارم اما به نظرمن اطلاعات بعضی از دوستان در ای فروم کمه حالا پیرامون این موضوع تاپیک بنده یه فکر کردم و اون هم اینه که : در 24 ساعت تو این فروم 2500 نفر بازدید کننده داره بنده اگه بتونم از این 2500 نفر تنها 5 نفر رو به علوم روز جهان آگاه کنم وظیفه ی خودم رو در قبال بیداری اندیشه انجام دادم و در همین راستا امروز و فردا چندین مقاله با مضمون زیر در فروم ایجاد می کنم و از مدیران این فروم تقاضا دارم که یه بخشی درست کنن با مضمون اطلاعات عمومی که بشه در اون مطالب جدید علوم رو درش بحث کرد : مطالبی که در امروز و فردا با مضمون بیداری افکار در این فروم به چاپ خواهد رسید : 1- نسبیت چیست و ایا نقض شده است ؟ 2- مفهوم سیاه چاله - مهبانگ و ماده ی تاریک چیست ؟ 3- اسطوره شناسی چیست و به چه کار می آید ؟ 4- انواع و اقسام مواد مخدر ؟ 6- هر سوالی داری بپرس ؟ 7- منطقه ی 51 چیست ؟ فعلا این هفت تا تاپیک رو از من داشته باشید که نهایتا تا امروز عصر با هر مخالفتی که از سوی دیگر دوستان داشته باشم می نویسمش چون به نظرم بیداری ادیشه فقط این نیست که بشینیم ببینیم و بگیم که این ماسون اون ماسون نیست یا از این دست کار ها که به نظرم دیگه باید کاری کرد اساسی منتظر این مقالات هر چند کوتا باشید پ.ن : این هقت تاپیک بالا به نظرم از مهم ترین قسمت هایی هست که فعلا به ذهنم رسیده که باید بچه ها بدونند امید وارم که دوستان مخالفت نکنندمن که پایه بحث علمی و منطقیم ولی نه اونجا که فخر فروشی غالب می شه! خلاصه من که ادعایی ندارم، Gryffen جان شما که تلویحا می گویید بعضی دوستان کم اطلاع هستن بفرمایید ببینیم خودتون چند مرده حلاجید! در ضمن سوالات منو هم هنوز جواب ندادید! (۳/آذر/۹۰ ۱۳:۱۰)Gryffen نوشته است: ایا این رو می دونید مفهومش یعنی چی که همین جوری خیلی راحت دارید حرفش رو می زنید ؟؟ این که نظریه نسبیت رد بشه یا نقض بشه یعنی این که جهان دگر گون می شه و معلول زود ت از علت به وجود میاد و ... یا این که سفر به ماه دروغ باشه ؟؟یاد مرحوم گالیله افتادم، ربطی نداشت البته، نمی دونم چرا یهو یادش افتادم!!
|
|||
|
|
۱۸:۵۶, ۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۳/آذر/۹۰ ۱۴:۰۳)Blank Mind نوشته است: من که پایه بحث علمی و منطقیم ولی نه اونجا که فخر فروشی غالب می شه!من که ادعاییی ندارم اما این جوری که می بینم اگه پیش بریم فردا میاین نظریه نیوتن رو هم به چالش می کشید گفتم حالا یه سری مطلب بزارم که ببینم چی می شه البته پیرامون اون مقاله ی سیاه چاله - مهبانگ به نظرم زیاد مهم نیست اما گفتنش که ضرری نداره ![]() (۳/آذر/۹۰ ۱۴:۰۳)Blank Mind نوشته است: در ضمن سوالات منو هم هنوز جواب ندادید!کدوم سوال ؟؟؟ من که اصلا سوالی ندیدیم ؟؟ اگه می شه دوباره بپرسیدش (۳/آذر/۹۰ ۱۴:۰۳)Blank Mind نوشته است: یاد مرحوم گالیله افتادم، ربطی نداشت البته، نمی دونم چرا یهو یادش افتادم!!نمی دونم شاید بنده رو به تمسخر گرفتید یا شاید چیزه دیگه من نمی گم نسبیت موردی نداره یا نقض نخواهد شد اما گفتن این جمله که نسبیت نقض شد می دونید چه قدر سخته یه زمانی لرد کلوین به ماکس پلانک که می خواست فیزیک بخونه گفت پسر جان دنبال فیزیک نرو چون فیزیک تموم شد اون زمان قوانین نیوتون غوغایی کرده بود در فیزیک اما ب راحتی انیشتین اون رو تغییرش داد توجه به حرف من بکن یا بکنید دوستان ![]() انیشتین قوانین نیوتن رو نقض نکرد هنوزه که هنوزه قوانین نیوتون بر جهان حکم فر ما هستند اما این قوانین در جا های دیگه این معادله نقض می شه حالا قضیه نسبت و نوترینو ها بزارید من تا آخر امشب مقاله ها رو بدم ببینیم چی می شه |
|||
|
|
۱۹:۰۹, ۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول:1- نسبیت چیست و ایا نقض شده است ؟نه بابا یه حرفی زده شد اما ثابت نشد. شما ناراحت نشو (شوخی بود)
|
|||
|
|
۲۰:۳۶, ۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۳/آذر/۹۰ ۱۸:۵۶)Gryffen نوشته است:(۳/آذر/۹۰ ۱۴:۰۳)Blank Mind نوشته است: من که پایه بحث علمی و منطقیم ولی نه اونجا که فخر فروشی غالب می شه! خلاصه من که ادعایی ندارم، Gryffen جان شما که تلویحا می گویید بعضی دوستان کم اطلاع هستن بفرمایید ببینیم خودتون چند مرده حلاجید!من که ادعاییی ندارم اما این جوری که می بینم اگه پیش بریم فردا میاین نظریه نیوتن رو هم به چالش می کشید گفتم حالا یه سری مطلب بزارم که ببینم چی می شه البته پیرامون اون مقاله ی سیاه چاله - مهبانگ به نظرم زیاد مهم نیست اما گفتنش که ضرری نداره پرسیدم آیا شکست سرعت نور نقض قوانین انیشتین و خیلی موارد دیگه نیست؟ بعد پرسیدم چه طور می گید سرعت بیشتر از نور رابطه علت و معلولی رو بهم می زنه؟ سوال بعدم این که نظرتون راجع به تست اخیر OPERA چیه؟همچنین نتایج آزمایش. حرف های دیگه ای هم زدم که حالا خیلی مهم نیست!!! (۳/آذر/۹۰ ۱۸:۵۶)Gryffen نوشته است:(۳/آذر/۹۰ ۱۴:۰۳)Blank Mind نوشته است: یاد مرحوم گالیله افتادم، ربطی نداشت البته، نمی دونم چرا یهو یادش افتادم!!نمی دونم شاید بنده رو به تمسخر گرفتید یا شاید چیزه دیگه من نمی گم نسبیت موردی نداره یا نقض نخواهد شد اما گفتن این جمله که نسبیت نقض شد می دونید چه قدر سخته یه زمانی لرد کلوین به ماکس پلانک که می خواست فیزیک بخونه گفت پسر جان دنبال فیزیک نرو چون فیزیک تموم شداون زمان قوانین نیوتون غوغایی کرده بود در فیزیک اما ب راحتی انیشتین اون رو تغییرش داد توجه به حرف من بکن یا بکنید دوستان شما رو به تمسخر نگرفتم؛ از زبان کوتاه تر و موثر تر طنز استفاده کردم. منظورم این بود که هیچ چیز رو بی دلیل رد نکنیم فقط به خاطر این که با فرضیات قبلی ما رو به چالش می کشه. که خب منظورتون چیز دیگه ای بوده. اگه احساس تمسخر بهتون دست داد من معذرت می خوام. |
|||
|
|
۱۰:۳۱, ۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آذر/۹۰ ۱۰:۴۵ توسط Gryffen.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
گویا دوستان به غیر از بلک نایت عزیز تمایلی برای درست کردن این تاپیک ها ندارند ها
![]() اگه این جوری باشه من به جناب Blank Mind عزیز پیشنهاد می کنم که یه تاپیک درست کنیم با مضمون سوالاتی علمی من تا در اون در مورد مواردی که قرار بود تاپیک بشه در اون به بحث بزاریم این جوری به نظرم بهتر و همه جانبه بتونیم بحث کنیم درسته ؟؟ البته من جواب سوالاتتون رو این جا می دم و اگر دیدم شما هم اشتیاق داشتید حتما یک تاپیک درست می کنم تا تبادل اطلاعات داشته باشیم ![]() (۳/آذر/۹۰ ۲۰:۳۶)Blank Mind نوشته است: پرسیدم آیا شکست سرعت نور نقض قوانین انیشتین و خیلی موارد دیگه نیست؟ این دو تا سوال رو با هم جواب می دم دوستان همون طور که می دونید اولیل قرن بیستم بود که البرت انیشتین دو نظریه بنیادی فیزیک رو ارادئه داد که در این 100 سال از چندین ازمایش واقعا سر افراز بیرون اومده حال این دو نظریه به نسبیت خاص و عام انیشتین مربوطه که نسبیت عام مختص ذهن خلاق انیشتین اما نظریه نسبیت خاص مختص تنها انیشتین نیست چون اشخاص زیادی مثل لورنتز - ماکسول - مایکلسون - گالیله و .. در اون نقش داشتند و بلاخره انیشتین این رو پایه گذاری کرد حال نظریه خاص سرعت نور رو یک سرعت ثابت در نظر می گیره نه این که سرعت نور رو یک ثابت جهانی بدونه همین امر که سرعت نور یک چیزه ثابت است باعث پدید امدن مسائل گوناگونی می شه که گفتن اون ها این جا لازم نیست, حال زمانی که یک شی بیشتر از سرعت نور در حرکته این مشکل آفرین می شه که باعث می شه پیامد های نظریه نسبیت خاص که این چهار مورد است رو زیر سوال ببره : 1- نسبی بودن هم زمانی 2- انقباض طول 3- اتساع زمانی 4- تعریف جدید تکانه 5- هم ارزی جرم و انرژی که اگر سرعت نوترینو ها بیشتر از سرعت نور بشه مسلما این 5 مورد با مشک واقعا اساسی بر می خورند و نگرش در پدید های کیهانی باید عوض بشه در مورد سوال اولتون نقص سرعت نور به نظریه نسبیت خاص انیشتین ضربه ی مهلکی وارد می کنه و تبعات اون رو باید در علوم فیزیک دید برای مثال ما جهان رو چهار بعدی فرض می کردیم(( جهان 11 بعدی هنوز اثبات نشد اما با این نظریه امکان داره )) اما اگه این نظریه جدید اثبات بشه باید جهان رو بیشتر از چند بعد در نظر بگیریم و در مورد سوال دوم شما باید این نکته رو از نسبیت بدونید که سرعت نوترینو بستگی مستقیم به جرم آن دارد. براساس قانون نسبیت خاص اگر نوترینوها بدون جرم هستند آنگاه باید با سرعت نور حرکت نمایند و درصورتی که دارای جرم باشند، دیگر نمیتوانند به سرعت نور برسند. اگر این نقض بشه باید ببینیم که چرا این موضوع و به چه دلیل این مسئله نقض می شه که مسلما واژهایی مثل کرم چاله و سفر در زمان و زمان منفی پدید میاد البته انیشتین در معادلات خودش به این نکته اشاره داره که سرعت هایی فراتر از سرعت نور در صورت وجود باید جرم آنها جوابی موهومی داشته باشند خلاصه این که سرت رو درد نیارم این مسئله اگه اثبات بشه باید پیامد هایی جدیدی در نظریات فیزیک نوین داشته باشیم البته اگر این نظریه اثبات بشه باز نسبیت خاص و عام انیشتین سر جاش هست مثل اینمی مونه که زمانی که نسبیت انیشتین مکانیک نیوتونی رو نقض می کرد شده اما هنوز که هنوزه مکانیکی نیوتونی همانند یک امپراطور بزرگ بر قوانین کلاسیک جهان داره حکم فرمایی می کنه آخیش تموم شد امیدوارم خوب توضیح داده باشم اگر جایی مشکل داشت بهم حتما بگو تا دو باره بهتر توضیح بدم ![]() (۳/آذر/۹۰ ۲۰:۳۶)Blank Mind نوشته است: سوال بعدم این که نظرتون راجع به تست اخیر OPERA چیه؟همچنین نتایج آزمایش. این که از من می پرسید نظرتون در مورد نتایج این ازمایش چیه واقعا انگار بنده رو یک فیزک دان بزرگ در نظر گرفتید که باید بگم بنده فقط چند کتاب فیزیکی خوندم و بس و اونقدر بزرگ نیستم که به این سوال شما پاسخ بدم ![]() اما تست اوپرا رو من دیشب در چند تا سایت به زبان اصلی دنبال کردم و هم اکنون هم این ازمایشات تا سال 2012 به تعبیق افتاده و دلیل اون هم اهمیت زیاد این مسئله استش به نقل از خبر گزاری مهر آزمایشات 28 ابان که دوباره انجام شده این نظریه رو دوباره اثبات می کنه اما همین خبر گزاری به گزارش 30 ابان می گه که دانشمندانی که موازی این آزمایشات در منطقه ی دیگه ای تحقیقات می کردند این نظریه رو رد کردند به همین خاطر در تناقض ازمایشات این ازمایش به سال 2012 موکول شده پیراموان همین موضوع این چند تا سایت رو یه نگاه بنداز : آزمایش OPERA آزمایش دوم OPERA نتایجی دیگر و البته این فایل pdf هم هستش : http://static.arxiv.org/pdf/1109.4897.pdf در کل امیدوارم جواباتون رو کامل دریافت کرده باشید اگر سوالی بود در خدمتیم
|
|||
|
|
۰:۵۴, ۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۴/آذر/۹۰ ۱۰:۳۱)Gryffen نوشته است: گویا دوستان به غیر از بلک نایت عزیز تمایلی برای درست کردن این تاپیک ها ندارند ها خیلی هم پیشنهاد خوبیه. ولی اگه استقبال بشه. که خوب چون شما با این فروم آشنایی دارید می تونید به این سوال جواب بدید. منم سوال داشتم می رم اونجا!! (البته رشته ی من چیز دیگه ست و بعیده که بتونم تو این زمینه کمک کنم) (۴/آذر/۹۰ ۱۰:۳۱)Gryffen نوشته است:(۳/آذر/۹۰ ۲۰:۳۶)Blank Mind نوشته است: پرسیدم آیا شکست سرعت نور نقض قوانین انیشتین و خیلی موارد دیگه نیست؟ جواب کاملی بود. البته همین معادلات می گه که شرط داشتن سرعت نور نداشتن جرم هست. خب این که راهکارایی هست که جهان رو بیشتر از چند بعد در نظر بگیریم و چنین مسائلی رو اطلاعی نداشتم. البته توی لینکا هم چیز خوبی راجع به امکانش بود: http://en.wikipedia.org/wiki/Neutrino#Theory (۴/آذر/۹۰ ۱۰:۳۱)Gryffen نوشته است: خلاصه این که سرت رو درد نیارم این مسئله اگه اثبات بشه باید پیامد هایی جدیدی در نظریات فیزیک نوین داشته باشیم البته اگر این نظریه اثبات بشه باز نسبیت خاص و عام انیشتین سر جاش هست مثل اینمی مونه که زمانی که نسبیت انیشتین مکانیک نیوتونی رو نقض می کرد شده اما هنوز که هنوزه مکانیکی نیوتونی همانند یک امپراطور بزرگ بر قوانین کلاسیک جهان داره حکم فرمایی می کنه خب فکر می کنم بستگی به نگرش آدمم داره. همون طور که گفتید در حالی که مکانیک نیوتونی هنوزم که هنوزه حکم فرمایی می کنه نسبیت انیشتین اونو نقض می کرد. (۴/آذر/۹۰ ۱۰:۳۱)Gryffen نوشته است:(۳/آذر/۹۰ ۲۰:۳۶)Blank Mind نوشته است: سوال بعدم این که نظرتون راجع به تست اخیر OPERA چیه؟همچنین نتایج آزمایش. خب دیگه بالاخره. اینم می خواستم بدونم که نتایجش معتبره یا نه. لینکای مفیدی بود: ولی کلشو نخوندما، فقط رفتم تو اولی. بقیشم بعد می رم که بخونم. مرسی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |