تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حضور بانوان محجبه غیر ایرانی در عرصه های ورزشی + تصاویر
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
به قول جناب guided منظور از حجاب یه روسریه؟
میدونید که اگر لباس زن به شکلی باشه که برجستگی های اعضای بدن رو مشخص کنه پوشیدنش جایز نیست.

این قضیه فقط جنبه خوبی که داره معرفی حجاب به سایر کشور هاست،وگر نه شرکت کردن یک زن وزنه بردار توی مسابقات یا همچین ورزش های چه دردی از مردم دوا می کنه؟
(۲۴/دی/۹۰ ۲۳:۲۹)alitalebi نوشته است: [ -> ]مردم دنیا دارند بیدار میشند بعد تو ایران مردم به خواب عمیق تری فرو میروند.
مثلا؟Huh

(البته من با این حرف موافقم ولی باید ببینم منظورتون شما چه جور خوابی هست؟)
[quote='shafagh_mah' pid='84201' dateline='1326600270']
به قول جناب guided منظور از حجاب یه روسریه؟
میدونید که اگر لباس زن به شکلی باشه که برجستگی های اعضای بدن رو مشخص کنه پوشیدنش جایز نیست.

این قضیه فقط جنبه خوبی که داره معرفی حجاب به سایر کشور هاست،وگر نه شرکت کردن یک زن وزنه بردار توی مسابقات یا همچین ورزش های چه دردی از مردم دوا می کنه؟
بسم الله الرحمن الرحیم

ببخشید شرکت کردن مردها تو این مسابقات چه دردی رو از مردم دوا میکنه ...؟؟!!!
اگر مشکل شرکت توی مسابقه ها مشکل داره برای هر دو جنس باید باشه ... این عین مساله اسطوره گرایی ، همون چیزیه که جناب دکتر عباسی میگن ، مرد و زنش فرقی نمیکنه اما اگر مربوط به زنهاست غیر منطقیه .
این حرفم که زنها بهتره تو رشته هاییی که باعث میشه اندامشون دیده شه شرکت نکنن میشه گفت درست نیست ، چون میتونن با یه پوشش بهتر این کار رو ادامه بدن اما متاسفانه مشکل خودشونن و نه رفتن اونها به این ورزش .

پاینده باشید .
ممنون از نظر شما.
میترسم یه چیزی بگم بعد همه بگن که تو متحجری.بگذریم.
ولی باید ببینیم که معصومین در مورد بهترین زن ها چی فرموده اند؟
بنده رو ببخشید الان فرصت ندارم،در وقت مناسب احادیثی خدمتتون عرض می کنم.
(۲۵/دی/۹۰ ۸:۵۱)soshiant نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمن الرحیم

ببخشید شرکت کردن مردها تو این مسابقات چه دردی رو از مردم دوا میکنه ...؟؟!!!
اگر مشکل شرکت توی مسابقه ها مشکل داره برای هر دو جنس باید باشه ... این عین مساله اسطوره گرایی ، همون چیزیه که جناب دکتر عباسی میگن ، مرد و زنش فرقی نمیکنه اما اگر مربوط به زنهاست غیر منطقیه .
این حرفم که زنها بهتره تو رشته هاییی که باعث میشه اندامشون دیده شه شرکت نکنن میشه گفت درست نیست ، چون میتونن با یه پوشش بهتر این کار رو ادامه بدن اما متاسفانه مشکل خودشونن و نه رفتن اونها به این ورزش .

پاینده باشید .

ببینید این که ورزش حرفه ای کلا به درد بخور هست یا نه یه بحث دیگه اس.
الان صحبت سر چیز دیگه ایه!
حکایت:
روزی فردی بود به نام عباس آقا که در بلاد کفر روزگار می گذراند! عباس آقا پس از مدتی تصمیم گرفت تا همسری اختیار کند اما این همسر می باست هم کیش و آیین میبود.
بنا بر این پس از این که همسر ایده آل خود را یافت با او چنین گفت که :ای ایال گرامی
شما باید به دین من درآیی تا بتوانیم ازدواج کنیم.

ایال گفت: ای عباس آقا ! دین شما خیلی سخت است چگونه از پس آن برایم؟!
عباس آقا لبخندی زد و گفت: ای ایال
من هرچه کردم تو هم بکن و هیچ ترس به خود راه مده!
خلاصه عباس آقا که اسما مسلمان بود همه کار میکرد، از مشروب خوری و گرفته تا ترک نماز و کشف حجاب!!!!
روزگار گذشت و عباس آقا به اتفاق همسر گرامی قصد وطن کرد. به وطن که رسیدند عباس آقا گفت : ای ایال بهتر است نزد پدرم درآییم و مژده مسلمان شدن تو را به او بدهیم که سخت مشعوف می شود!
خلاصه به نزد پدر رفتند و این موضوع را اعلام کردند و پدر طبق انتظار مشعوف گشت گریبان چاک کرد بسی خوشحال گشت. بعد از این کارها! روبه عروس کرد و گفت : ای عروس! شما آیین مسلمانی را خوب فرا گرفته ای؟
عروس لبخند ملیحی زدو گفت: بله پدر همه را از عباس آقا فرا گرفته ام خفن!!
پدر فرمود : در بلاد کفر حجاب داری؟
عروس: حجاب؟! حجاب چیست خوردنیست!!؟؟
پدر فرمود : عیبی ندارد تازه به این دین درامدی، یاد میگیری! نماز می خوانی؟
عروس : نماز؟!
پدر فرمود:...
خلاصه پدر می پرسید و هیچ جواب نمی گرفت. سخن به درازا کشید و از پدر پرسیدن و از عروس نه گفتن تا عروس به تنگ آمده و فریاد زد: ای پدر اسلام شما به درد نمی خورد !
اسلام من اسلام عباس آقاست!!!!!
هدف از این حکایت طولانی و زیباBlush این بود که به نظر بنده حجاب بعضی از بانوان ورزشکار حجاب عباس آقاست!!Blush
حالا اگه قراره ما توی جهان مبلغ حجاب اسلامی و شیعی باشیم که این راهش نیست.
ولی اگه قراره مبلغ حجاب عباس آقا باشیم راه خوبی رو انتخاب کردیم!!!Smile
نقل قول: میترسم یه چیزی بگم بعد همه بگن که تو متحجری.بگذریم.

نوعی از سفسطه که با ان ذهن خیلی ها را کنترل کرده اند و دهان خیلی ها را بسته اند

متاسفم که بگویم این جمله خودش بزرگ ترین نوع جماد عقلیست ولی گویندگان خبر ندارند !
(۲۵/دی/۹۰ ۱۸:۵۴)وحید110 نوشته است: [ -> ]

متاسفم که بگویم این جمله خودش بزرگ ترین نوع جماد عقلیست ولی گویندگان خبر ندارند !

آقا وحید من از گفتن نظر خودم ترسی ندارم،اما یکی از در خواست های مدیران تالار دوری از مطالب جنجالیه.
مطمئنم اگر حرفی بزنم بحث به درازا میکشه و بی نتیجه رها میشه.
راستی جدل چه حکمی داشت؟
موفق باشید.
دوستان زیاد هم به این چیزا نمیشه اعتماد کرد، میان واسه خانومای محجبه یه الگوی زیبا و کامل ورزشکار و بازیگر و ... میسازن بعد از فراگیریش میبینی ای بابا الگو تغییر عقیده داد و عکسای ناجوری گرفته و ...
اینکه میگن اخرو زمان دخترا خودشون رو میکنن مثل پسرا یه نمونش اینه،اصلا من نمیدونم ورژش حرفه ای به چه دردی میخوره؟ادم عمرشو تلف کنه برای چی؟؟؟ورزش خوبه ولی یه فرد عمرشو بزاره ورزشکار حرفه ای بشه که چی بشه؟،آخرش یک مدال طلاست.
(۲۵/دی/۹۰ ۱۸:۵۴)وحید110 نوشته است: [ -> ]

چی میگه؟Smile
(۲۵/دی/۹۰ ۲۱:۳۵)shafagh_mah نوشته است: [ -> ]
(۲۵/دی/۹۰ ۱۸:۵۴)وحید110 نوشته است: [ -> ]نوعی از سفسطه که با ان ذهن خیلی ها را کنترل کرده اند و دهان خیلی ها را بسته اند

آقا وحید من از گفتن نظر خودم ترسی ندارم،اما یکی از در خواست های مدیران تالار دوری از مطالب جنجالیه.
مطمئنم اگر حرفی بزنم بحث به درازا میکشه و بی نتیجه رها میشه.
راستی جدل چه حکمی داشت؟
موفق باشید.
منظور من اینه که :

کسی که میگوید متحجری با گفتن این جمله با توسل به سفسطه نمیزاره شما حرف بزنی !

و این گوینده خودش تحجر فکری داره . نه من و شمایی که بهمون میگن متحجر!

این طوری میخوان وجدانشون رو اسوده کنند

در واقع جمله من به نفع شما بود
اینکه ما ثابت کنیم میشه با حفظ حجاب در هر جایی که شان یک مسلمان و مخصوصا زن مسلمان اجازه میده شرکت کنیم خوبه اما باید در این بین به تفاوت های فردی هم توجه کرد و مطمئنا میدونیم که حجاب تنها به روسری و چادر نیست این ها یک نشانه هستند تا ما خودمون به دنبال بقیش بگردیم.
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع