نقل قول:نظر همه ی دوستان رو خوندم قبل ها خیلی به این موضوع فکر کردم زیاد
اینکه کسی دنباله ورزش باشه خیلی خوبه از دستوراته اسلام
در اصل ما ورزش می کنیم تا راحت تر زندگی کنیم
اما زندگی نمیکنیم تا راحت تر ورزش کنیم
واقعا اینکه کسی همه ی عمر ورزش کنه و هنری جز ورزش کردن نداند و همه ی زندگیش ورزش باشه چه فایده داره ؟
بدتر از اون ورزش هایی هم هستند که انجام زیاد اون ها برای سلامتی مضر یعنی نه تنها فایده نداره بلکه ضرر هم داره ؟
واقعا چه دردی رو دوا می کنه ؟
ورزش برای هر دو جنس زن و مرد به این شکل درست نیست !!!!
خب این حرفاتون رو قبول دارم چون نظر من همینه و خب همینرو هم گفتم.اما من با حرفای دیگتون موافق نیستم
نقل قول:بیایید مسئله رو از وجه دیگه ای بررسی کنیم !
اگر قرار بود الان دنیا بیاد تصمیم بگیره که آیا این تیپ ورزش ها و اهمیت به ورزش و این دیدگاه به ورزش حکم فرما در جهان باشه یا نه باید جواب بالا رو بهش داد ولی الان !!!!
دیگه بحث سر چیزای دیگه ایست
درد جامعه دوا بشه اینا نیست
توجه کنید مثلا کشور برزیل به خاطر فوتبالش در جهان مطرحه
فلان کشور با ورزشش تجارت می کنه
ورزش قوی و داشتن رتبه های جهانی نماد پیشرفت شده
حتی توریستی شده
اما به چه قیمتی؟به هر قیمتی؟خیلی ها مثلا در گیر فوتبال هستن،من فوتبال اصلا نگاه نمیکنم و شماها بیشتر از قضیه باخبرید،چه قدر ادم درگیر فوتبال هستن؟چقدر ها سرگرمیشون شده فوتبال؟چقدرها فکرشون شده فوتبال؟فکر و ذکر مردم شده فوتبال؛چقرد ما بودجه میدیم بابت فوتبال؟نیاید بگید فلان کشورها بیشتر از ما هزینه فوتبال میکنن.
چرا اینهمه افراد درگیر فوتبال باید باشن؟چرا فوتبال؟چرا اینقدر وقت میذارن برای دیدن فوتبال؟همین قدر وقت رو برای خانوادشون بزارن چقدر زندگی ها بهتر میشه.
نقل قول:اما ورزش بانوان ؟؟؟
اگر بانوان محجبه در ورزش ها نباشند معنیه قشنگی نداره اگر بانوان کشورمون رو حمایت نکنیم تا به سمت ورزش برن معنی قشنگی در تفکر جهانی نداره
درست یا غلط باید پذیرفت که نباید گذاشت نگاه تحجری محدودیتی به اسلام در دنیا ادامه داشته باشه
بهتر ما به جای پاک کردن صورت مسئله را حل ارائه بدیم حجاب رو به شکلی وارد لباس ورزشکاری بکنیم
از طرفی ورود به عرصه ی ورزشی نباید به هر شکلی صورت پذیرد
منظورم از همه ی حرفام این بود لطفا افراط و تفریط را کنار بگذاریم
تفکر جهانی هر چی میخواد فکر کنه ما باید پیرو تفکر جهانی باشیم؟
از نظر فقهی شرکت زنان در ورزشها و مسابقات که در معرض دید نامحرم هستن اشکال داره.حالا مسئله پوشش هم هست.
ولی شما این رو هم توجه داشته باشین که همینطور نمیمونه،یه مثال کوتاه بزنم م اول انقلاب حجاب اکثر چادری و یه سری هم مانتویی بودن ولی الان نگاه کنید چطوره،یک شبه که اینطور نشد،مردم که شب نخوابیدن صبج بیدار بشن ببینم پاچه دختر خانمها اب رفته.
حالا یه خانم بره مثلا طوی ورزشهای رزمی لنگ لگد بندازه،اینکه نمیشه ما بیایم چادر بکنیم سرچ!
__________________________________________________________________________________
خطبه خواندن حضرت زهرا(سلام الله علیها) در مسجدالنّبي
...
...عبدالله بن حسن (نوه امام حسن مجتبي عليه السلام) از پدران خود نقل ميكند، هنگامي كه مسأله غصب فدك رخ داد، و اين خبر به حضرت زهرا(سلام الله علیها) رسيد، در اين هنگام حضرت زهرا(سلام الله علیها)
تصميم گرفت به مسجد برود و در آن جا به عنوان حمايت از حق، سخنراني كند...
....در رابطه با حفظ حريم حجاب و عفاف در عين شركت در يك صحنه پرشور سياسي و اجتماعي، شش نكته است كه هر كدام از جهتي بيانگر اهميّت و عظمت مقام حجاب در سيره حضرت زهرا(سلام الله علیها) است، كه به اختصار بدان اشاره ميشود:
1ـ آن حضرت روسري خود را كه به طور كامل سر و گردن و سينهاش را ميپوشانيد، بر سر گرفت، تعبير واژه «لاثتْ» (پيچيد) حاكي است كه روسري به طور كامل و چسبان به سر و گردن گرفته شده بود، نه به طور سبك و وارفته كه با اندكي تكان دادن از سر رد شود و موي سر آشكار گردد؛
2ـ حضرت زهرا(سلام الله علیها) علاوه بر آن روسري، لباس روي لباسهايش مانند عبا را بر سر و تن خود پوشانده بود (وَاشْتَمَلَتْ بِجِلْبابِها)؛
3 ـ لباسي كه بر تنش بود به قدري بلند بود كه در راه رفتن، گاهي قسمت پايين لباس زير پاي حضرت زهرا(سلام الله علیها) قرار ميگرفت: (تَطَأُ ذُيُولَها)؛
4ـ آن حضرت همانند رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) با متانت و وقار حركت ميكرد، يعني هيچ گونه حركات نامناسب و دور از نزاكت در حركت او ديده نميشد؛
5 ـ علاوه بر اين ها در مسجد پردهاي به احترام او نصب كردند، و آن حضرت در پشت آن پرده خطبه خواند.
6ـ دوستان و زنان خويشانش، اطرافش را گرفته بودند. (وَاَقْبَلَتْ في لُمَّةٍ ـ اي: جماعة ـ مِنْ حَفَدَتِها وَ نِساء قَوْمِها).
به اين ترتيب نتيجه ميگيريم، حضرت زهرا(سلام الله علیها) در عين آن كه در همايش پرشكوه و پرجنجال شركت نمود، همه نمادهاي حريم حجاب و عفاف را رعايت نموده است.
منبعtebyan.net