شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
مسجد اندونزی با معماری كلاسیك
معماری نیوز نوشت: كشور اندونزی كه از مسجدهای مختلفی مختص مسلمانان این كشور برخوردار است، به تازگی در فضایی به مساحت 970 مترمربع ساختمان جدید مسجد الایرسیاد را به نمایش گذاشته است كه بدنه خارجی این ساختمان كاملاً با معماری كلاسیك و مدرن طراحی شده است.
همچنین قالبهای برجسته نام خداوند و ائمه اطهار نیز در نمای خارجی ساختمان این مسجد بهكار گرفته شده است و از این رو میتوان ساختمان مسجد را نسبت به سایر ساختمانهای اطراف خود متمایز كرده و آن را تشخیص داد.محوطه اطراف این ساختمان كاملاً به صورت قالب مدور و چرخشی طراحی شده و ساختمان این مسجد نیز در قالب مكعبی در مركز این دایره قرار گرفته است.
یاعلی
چقدر بده :s
اصلا حس و حال مسجد نداره
دلیل گنبدی بودن مسجد انرژی
هست که به انسان منتقل میکنه
مربع بودن چه فاید ه ای داره؟؟
فکر نکنم!
سلام دوست عزیز
منم اصلا باهاش حال نکردم
با اجازه ی دوستان من طرح رو دوست دارم بعضی موقع ها هنر ایجاب میکنه که بعضی از سنتها شکسته شه نه برای تخریب بلکه برای باز کردن زاویه دید ها گوناگون و پنهان...
حالت مکعبی مسجد حس استواریو پایداری رو میده و با ترکیب با زمین دایره ای شکلش حس معنوی بودنش تکمیل میشه هم ابهت داره هم لطافت خلاقانست
(۱۸/شهریور/۹۰ ۲۱:۲۱)رمز شب نوشته است: [ -> ]با اجازه ی دوستان من طرح رو دوست دارم بعضی موقع ها هنر ایجاب میکنه که بعضی از سنتها شکسته شه نه برای تخریب بلکه برای باز کردن زاویه دید ها گوناگون و پنهان...حالت مکعبی مسجد حس استواریو پایداری رو میده و با ترکیب با زمین دایره ای شکلش حس معنوی بودنش تکمیل میشه هم ابهت داره هم لطافت خلاقانست
حتی اگر بدعت باشه؟
اون گنبدی بودن مسجد هست که حالت انسان رو معنوی میکنه ما وقتی بچه بودیم و چیزی از مسجد نمیدونستیم وقتی اون گنبد رو میدیدیم می فهمیدیم به به جای خاص رسیدیم که با بقیه ی ساختمونا فرق داره

سلام
همین که این مسجد با معماری متفاوت باعث جلب نظر شده خوبه

گاهی برای جلب افراد به سمت این مکان ها باید متفاوت عمل کرد و این متفاوت بودن در چارچوب اصول باشد من فکر نمی کنم این معماری بد باشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(۱۸/شهریور/۹۰ ۲۱:۲۱)رمز شب نوشته است: [ -> ]با اجازه ی دوستان من طرح رو دوست دارم بعضی موقع ها هنر ایجاب میکنه که بعضی از سنتها شکسته شه نه برای تخریب بلکه برای باز کردن زاویه دید ها گوناگون و پنهان...
حالت مکعبی مسجد حس استواریو پایداری رو میده و با ترکیب با زمین دایره ای شکلش حس معنوی بودنش تکمیل میشه هم ابهت داره هم لطافت خلاقانست
سلام علیکم
دوست خوبم ، در هنر شکل مربع نشانه زمین و مادیت و خاکی بودن است و شکل دایره نشانه آسمانی شدن و معنویت. سؤال؟ قرار است که ما از فرش به عرش برسیم و یا از عرش به فرش؟
در ضمن ، وجود آن سنگ بزرگ در جلوی مسجد نشانه چیست؟ بت سنگی بجای خداوند و رواج بت پرستی!؟ تاریکی این مسجد هم کمی جای تأمل دارد .
موفق باشید و
خدایی.
(۱۸/شهریور/۹۰ ۲۲:۵۲)7zahra7 نوشته است: [ -> ]سلامهمین که این مسجد با معماری متفاوت باعث جلب نظر شده خوبهگاهی برای جلب افراد به سمت این مکان ها باید متفاوت عمل کرد و این متفاوت بودن در چارچوب اصول باشد من فکر نمی کنم این معماری بد باشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بدعت بدعت بدعت چرا روایت داریم که وقتی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور می کنن (به امید خدا هر چه زودتر) تعدادی از مساجد رو خراب می کنن وقتی دلیل این امر از امام صادق پرسیده می شود. می فرمایند چون بدعت است. وهمانگونه که رسول خدا جاهلیت اول رو از بین بردن قاءم ما بدعت ها را نابود می کند. هر چیزی که ظاهر خوب داره دلیل بر خوب بودن نمیشه این امر ثابت شده که انسان در محیطی که کمتر از تبرج وخود ارایی در خود دارد زندگی کند راحت تر می تواند ارتباط معنوی برقرار کند. یا به عبارتی انسان وقتی در یک محیط ساده وبی الایش عبادت می کند راحت تر می تواند ارتباط معنوی با خدای خویش برقرار کند. یاحق