(۲۹/دی/۹۰ ۶:۲۱)iman-s نوشته است: [ -> ]به نام خدا
خیلی خیلی عالی و قشنگ بود
کاش ما هم مساجدمون به این زیبایی بود
قشنگیش قابل توصیف نیست
رفقا یه سوال این مسجد متعلق به اهل تسنن یا شیعه ؟؟
یا بهتر بگم آیا بین مساجد ما شیعیان و اهل تسنن تفاوت خاصی وجود داره یا نه ؟؟
اللهم عجل لولیک الفرج
سلام علیکم
عرض کردم که مسجد به نام اولین حاکم کشور امارات است و بعید به نظر می رسد که متعلق به شیعیان باشد
در هر صورت مسجد هر کجا که باشد (حتی در آمریکا) یا به دست هر کسی که ساخته شده باشد ، اگر مکانی باشد که در آن توطئه ای علیه مسلمانان صورت نگیرد و مکان ذکر و عبادت پروردگار باشد ، مقدس است.
نقل قول:تو اين مسجد آدم محو عبادت بشه يا معماريش؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا بعضیا عقیده دارن مسلمون باید تو غار نماز بخونه؟ چه عیبی داره مساجد ما زیبا باشن ؟ حتما خودمونم باید 30کیلو ریش داشته باشیم لای ریشامونم پر از کک و انگل و ....
نه برادر گل من شما خیالت تخت تو این مسجد وقتی شروع به نماز کنی فقط به خدات فکر میکنی. معماری علم خیلی عظیم و عجیبیه کسی که توش تخصص نداره حق نداره راجع بهش نظر بده

بحث های نظری معماری شدیدا وسیع و جامع و مشکله چرا چون خود فلسفه است . معماری فقط نقشه کشیدن نیست . معماری علم دین و فلسفه ای است که تجسم پیدا میکنه
همیشه که نمیشه بهترین ها مال اونا (دشمنامون) باشه . ما خودمون خیلی بهترین داریم ولی میایم خودمون با بی فکری تمام تخریبش میکنم .
معماری اسلامی یکی از بهترین و زیبا ترین سبک هاست که با فر هنگ هر مرز و بوم خودشو سازگار کرده غنی ترینه ولی ما میام بهش خرده میگیریم . مثل این برادر گلمون با اون حرفش تمام تلاش معمار این مسجدو برد زیر سوال .
یکم راجع به معمار بزگ جهان اسلام (شیخ بهائی) تحقیق کنیم ببینیم معمار های این سبک چطور افرادی اند.
قبل از پست دادنمون کمی فکر کنیم