تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بازی جنگ خانها یک بازی اعتیاد آور
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
بازی جنگ خانها یک بازی اعتیاد آور
چند وقت بود هست که تبلیغ زیادی درباره بازی جنگ خانها میشه که اعلام میشه کاملا رایگانه..
در ابتدای این بازی شما باید از11قبیله یه قبیله انتخاب کنید که خونریز تر و جنگاور ترین اونها قوم عربه.. و در زیر آن نوشته شده است درآغوش تاریکی
دنیاس سوم این بازی که قدرتمند ترین دنیای ان است در کنار ورژن 31آن به شما دنیایی معرفی میکند به نام دنیای جنگ 313
ودربالای تصویر صفحه اصلی بازی عکسی میبینید که یک سرباز که نماد قوم عرب هست وجود داره که یک کم عقب تر از آن یه سرباز هست که نماد قوم پارس هست که تداعی گر این است که ایرانی ها مدافع عربهای خونریز هستند.
[تصویر: uo55vtasl3clg3xf46r2.png]

داخل بازی که میشویم یه مشاور یهودی برای بهتر بازی کردن شمارو راهنمایی میکنه... از کجا میگم یهودی؟ خودتون قضاوت کنین[تصویر: confused.gif][تصویر: confused.gif]
[تصویر: ge7da66p22vlbh5jr1t.png]

برای بدست اوردن منابع یا باید از فروشگاههای صهیونیستی مثل کوکا کولا خرید کنیم یا پول را ازطریق همین حساب های متصل به شتاب به حسابشان واریز کینم.. ویا اینکه عبادت انجام دهیم..[تصویر: huh.gif][تصویر: huh.gif]

اینهم آیکون عبادت است که برای بدست آوردن منابع باید انجام دهیم
[تصویر: 8w2josad62amdar4am.png]

سه نوع عبادت رو میشه انجام که در قبال نرخ متفاوتی از سکه این عبادتها انجام میشه..
[تصویر: aec8xniq7num0aabro9h.jpg]
این عبادت با دادن 10 سکه انجام میشه.. که اون سایه تاریک عبادت کننده را همراهی میکنه
البته دربالی این عکس نوشته ممکن است خدا به عیادت شما پاسخ ندهد و یا خشمگین باشد و شما بعد از عبادت تنبیه کند.. اما عموما پاداش میدهد..

[تصویر: dga1107av5l4wrtocc.jpg]
این عبادت با دادن30 سکه انجام میشود که دست نورانی شخص مارا یاد پیامبر بزرگ حضرت موسی می اندازد.

[تصویر: 12v4uchsvg2le4ajav47.jpg]
این عبادت که مقابل پاپ انجام میشه با دادن 100 سکه انجام میشه که تبعا دارای پاداش خوبیست

دربازی کاربر باید به اینترنت متصل باشد و ساختمنهایی را بسازد که یکی ازین ساختمانها دیواریست
که ستونهای آن از 9 ابلیسک ساخته شده است.
[تصویر: vgb95zdowmin3gj5wsw.png]

بعد از انجام یه سری کارها و ساختن ساختمانها نشانهایی مبینی بر قوی تر شدن کاربر میدهد که بیشتر آنها نمادهایی از فراماسونری و شیطانپرستیست

این هم نشانهای اهدایی
[تصویر: 2xcngwrqqch0g476ehi.png][تصویر: llfrui150tqpkufgtapi.png][تصویر: 9dqzcwxhie7ef6irt14b.png]

خیلی از کاربرها در پیامهای گروه خود اذعان میکنند که این بازی اعتیاد اور است و خیلی از انها نمیتوانند از آن دست بکشند..
درضمن دیده شده که در رومهای این بازی گروههای ضد دین با یکدیگر براحتی لابی میکنند و برنامه ریزهای خودرابرای داخل ایران انجام میدههند..

عکس بیشتر کاربران هم عکسهایی از نمادهای شیطان پرستی است ..
اما روز به روز به بازیکنان این بازی اضافه میشود و درآمد صاحبان سایت بیشتر میشود
سلام
خیلی ممنون.نکته بینی شما قابل تحسینه.
[تصویر: vgb95zdowmin3gj5wsw.png]

سلام

این عکس شبیه به ابلیسک هست ولی ابلیسک نیست . شاید این مساله مهم نباشد ولی برای کسی که به بحث های فراماسونری اشنا نباشد می تواند شما را به توهم توطئه متهم کند .

در اطراف خیلی چیز ها هستند که می توانند در ظاهر به نماد های فراماسونری ربط پیدا کند ولی در عمق هیچ ربطی نداشته باشد.

مثلا شکل دانه های برف ستاره ی شش پر هست ولی ایا به صهیونیسم ربطی دارد.

خود شما جای افراد سازنده ی بازی بودید احتمال نداشت برج های نگهبانی را این شکلی بسازید؟

نماد گرایی حوزه ی مهمی هست دوستان سعی کنن در این زمینه دقت داشته باشن و با دلایل ضعیف چیزی رو نگن.

با تشکر[تصویر: heart.gif]
سلام
من مدتی (حدود 1 سال) این بازی رو انجام میدادم
و گرفتار اعتیادش بودم
و اخیرا بازی رو گزاشتم کنار ( با اینکه دوستام خیلی اصرار بر ادامه بازی من داشتن )

اون سرباز تنها تو سرور ایران نماد قوم پارس هست

در سرور جهانی و سرور کشورهای دیگه همین سرباز با همین شکل و شمایل نماد قوم گوت هست و در اون سرور ها نمادی برای قوم پارس وجود نداره

من تقریبا با همه قوم ها بازی کردم
همه قوم ها جنگی هستند و یگان خاصشون تو جنگ تاثیر گذار هست

این هم دو تا عکس از صفحه ورود و محیط بازی از ورژن 4 که تغییرات زیادی رو شامل میشه

http://www.up.sibdownload.com/images/e3z...h4smwh.jpg

http://www.up.sibdownload.com/images/m67...1xpmyg.jpg
راستی یک سوال.
این بازی ها از کجا ساپورت میشن؟
تا اونجا که من میدونم مدیر اصلی سایت آلمانی هستش
بی خیال بابا همه رو مریض کردین اون از اون تراوین این از جنگ خان ها . بابا چکار کنن بیان از نماد کرم خاکی استفاده کنن خب منم بازی بسازم از نماد ها استفاده می کنم کی از بخش های جذاب وجود علائم و نمادهای خاص هستند . دیگه کمکم داره غیر قابل تحمل میشه .
به هر کسی اینا رو بگی آدم رو مسخره می کنن و اصلا اعتقاد ندارن ولی خب یکی هم میاد پیگیر میشه با این پست ها به بی خیال شدن نسبت به این چیزا نزدیک میشه .
شرکت اصلی در بلغارستان هست همچنین مدیر اصلی هم ایرانی هست که در بلغارستان زندگی میکنه
سلام دوستان
آیکون عبادت خیلی ناراحتم کرد....
بالاخره یه روزی انتقام میگیریم...چه جنگ نرم باشه چه جنگ سخت
بذار با اینجور چیزا خودشونو ارضا کنن...که تو دهنی محکمی از من دارن
سلام به تو هموطن ایرانی که

این نوشته را می خونی:

من یک جوان 27 ساله ایرانی هستم. مهندسی مکانیک دارم ولی بیکارم.10 ماهه خدمتم تموم شده. تو این مدت فقط توی دنیای خیالی اینترنت و سایت هایی مثل تراوین و خان وارز و ... زندگی می کنم. کاملا احساس بیهودگی و پوچی میکنم.چون هدفی ندارم.آینده ای ندارم.شغلی ندارم. نماز نمی خونم. قرآن نمی خونم و ارتباطم با واقعیات قطع شده.

امروز 24 آبان ماه 1391 است.
من تصمیم گرفتم این بازی و بقیه بازی ها رو برای همیشه ترک کنم.[/b]

[b]چون احساس می کنم با یه معتاد فرقی ندارم .

چون فکر می کنم یه موجود بی مصرف شدم.
چون فکر می کنم باید در زندگی واقعی مهارت، تجربه،سرمایه کسب کنم نه در یک دنیای خیالی.
چون باید به میهنم خدمت کنم نه به کسانی که هدفشون تیره کردن قلبای ماست.
چون کسانی هستند که امیدشون به من و امثال منه تا این مملکتو بسازیم.
چون این ماییم که شوالیه های وطنمون هستیم و از ایران در برابر استعمار و زورگویی،فقر و بیچارگی محافظت می کنیم.
چون همه ما، همه ما انسان ها، چه ایرانی و چه غیر، روز قیامت به خاطر زمان هایی که به بیهودگی گذروندیم بازخواست می شیم.

پس بیاین با همدیگه، خودمون و این سرزمین رو از نو بسازیم.بیاین ایرانمون رو سرافراز کنیم.شمایی که الان عضو این جور سایت های بازی هستین اگه این متن تاثیری در شما گذاشت دست یاری هم قبیله ای تون رو محکم بگیرین! و از این زندان مجازی که روح تون رو اسیر کرده فرار کنین.

در پناه حـق پیروز و سربلنـــد باشیـــد.

بیا تا گل برافشانیم و می در ساقر اندازیم.
فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو براندازیم.
اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد
من و یاران به پا خیزیم و بنیانش براندازیم.[/b]
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع