تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پیشنهادات خود را برای بخش جدید اینجا اعلام کنید
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
(۲۲/اسفند/۹۰ ۱۰:۳۱)Rhodes نوشته است: [ -> ]سلام.
دوستان همین طور که میدونید الان بیشتر آدم ها به فیس---بوک میرن...
اونجا هم یه پیج رو که لایک زدی دیگه مطالبش همین جور برات میاد ...
خالا به نظرتون خوب نمیشه که برای سایت هم یه پیج بزنیم و مطالب مهم و زیبا و مثلا لینک سخنرانی ها و .... رو بزاریم.اگه دوستان نمیان سراغ سایت و محتواهاش ما بریم سمتشون ....
خیلی خوب میشه اگه بشه ....


تشکر...
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-10...l#pid86249
سلام کلی توی سایت گشتم آخرشم جایی رو پیدا نکردم که سوالمو بپرسم . ببخشید اگه نباید اینجا باشه . سوالم درمورد درویش ها و صوفیگری و گنابادیاس . کجا باید مطرح کنم ؟
یه چیز دیگه . بعضی قسمتا زود جواب سوال اعضا رو میدن ولی بعضی جاها نه . موضوع از چه قراره ؟ اگه یه تاپیک قدیمی شد دیگه بهش سر نمیزنین ؟ یا دیر سر میزنین ؟
ممنون
بسم الله الرحمن الرحیم

(۲۱/فروردین/۹۱ ۲۰:۵۰)ztb نوشته است: [ -> ]سلام کلی توی سایت گشتم آخرشم جایی رو پیدا نکردم که سوالمو بپرسم . ببخشید اگه نباید اینجا باشه . سوالم درمورد درویش ها و صوفیگری و گنابادیاس . کجا باید مطرح کنم ؟
یه چیز دیگه . بعضی قسمتا زود جواب سوال اعضا رو میدن ولی بعضی جاها نه . موضوع از چه قراره ؟ اگه یه تاپیک قدیمی شد دیگه بهش سر نمیزنین ؟ یا دیر سر میزنین ؟
ممنون

سلام

این موضوعات رو بررسی کنید.اگر پاسخ سوالتون رو نگرفتید،باناظر همون بخش برای باز کردن موضوع هماهنگ کنید:

حضور عضو رسمی و مبلغ فرقه گنابادی در شبکه4! + فیلم

عرفان کیهانی (حلقه)

هرچند اولی مرتبط تر هست.

درپناه حق
سلام و تشکر و بازهم ببخشید چون یه سوال دیگه دارم در مورد این درویشاکه توی اصفهان هستن که جوابشو نگرفتم باید صبر کنم تا صفحه دوباره باز بشه ؟
(۲۳/فروردین/۹۱ ۱۹:۲۵)ztb نوشته است: [ -> ]سلام و تشکر و بازهم ببخشید چون یه سوال دیگه دارم در مورد این درویشاکه توی اصفهان هستن که جوابشو نگرفتم باید صبر کنم تا صفحه دوباره باز بشه ؟

درمورد باز کردن که باید از ناظر همان بخش بخواهید باز کنند.

درپناه حق
سلام!

لطفا یه بخش مخصوص بررسی تاریخ ایران پس از اسلام ایجاد کنید.

چون من به شخصه فکر می کنم که بررسی تاریخ ایران بعد از اسلام و به خصوص تاریخ ایران پس از رسمی شدن مذهب شیعه در زمان شاه اسماعیل می تونه گره از بسیاری از مسائل و سوال های امروز ما باز کنه.

دوباره تاکید می کنم:

"تاریخ ایران پس از اسلام"
دوستان سلام
اگه بشه یک قسمتی در باره ادیان الهی و غیر الهی ( نه مکاتب نو بنیان )، و پرسش و پاسخ یا معرفی و نقد و یا مباحثی در این خصوص باشه.
اینو کلی گفتم و میتونن دوستان با نظرات خودشون کامل کنن.
و یا یک قسمت تخصصی برای این کار با عنوان ( ادیان ).
چون دوستان پراکنده ممکنه بحث بکنن ولی یک قسمت جدا باشه عالی میشه.
اگه بشه فکر نکنم دوستان مخالف این بخش باشن.
با تشکر از همه
یا علی
(۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۴۲)mahdy30na نوشته است: [ -> ]دوستان سلاماگه بشه یک قسمتی در باره ادیان الهی و غیر الهی ( نه مکاتب نو بنیان )، و پرسش و پاسخ یا معرفی و نقد و یا مباحثی در این خصوص باشه.اینو کلی گفتم و میتونن دوستان با نظرات خودشون کامل کنن.
و یا یک قسمت تخصصی برای این کار با عنوان ( ادیان ).چون دوستان پراکنده ممکنه بحث بکنن ولی یک قسمت جدا باشه عالی میشه.اگه بشه فکر نکنم دوستان مخالف این بخش باشن.با تشکر از همهیا علی
11:66-7
.
در مورد پیشنهاد دوستمون موافقم ، در حقیقت این تالار اصلا محل مناسبی برای گفتگوی افراد غیر مسلمان یا حتی غیر شیعه نیست، البته سوالاتی که هنگام ثبت نام در تالار پرسیده می شوند نیز برای محدودیت ثبت نام افراد غیر ایرانی طراحی شده، اما به نظر من بهتر است با آزاد کردن ثبت نام برای افراد غیر مسلمان و غیر ایرانی و ایجاد یک بخش جدید و محدود کردن پست های این افراد به آن بخش شرایط را برای حضور این افراد و مطالعه درباره سایر ادیان مهیا سازید.
.
اما اگر بنده را قابل بدونید یک پیشنهاد دیگه هم داشتم و اون اینکه یک بخش با عنوان ادعیه یا ادعیه خوانی یا هر چیزی که صلاح بدانید ایجاد کنید تا تاپیک های مربوط به این موضوع مانند تاپیک های گردان های بیداری اندیشه در آن بخش گرد آوری شوند، متاسفانه الان چنین موضوعاتی بخش "امام زمان و وظایف منتظران" را خیلی شلوغ کرده،
(این بخش می تونه زیر مجموعه بخش مناسبت ها و دعوت ها بشه)
.
بخش دیگه ای که وجود آن نه به دلیل شلوغی مطالب بلکه به دلیل پراکندگی موضوعات احساس میشه و فکر کنم خیلی هم پرطرفدار باشه بخشی پیرامون سخنرانی بزرگان باشه، البته لازم نیست در این بخش به هر شخصیت یک زیر بخش اختصاص داده بشه.(این بخش می تونه زیر مجموعه بخش پژوهش ها و مستندات تصویری بشه)
.
فکر می کنم چیزی که مدیران محترم را ایجاد بخش ها جدید منصرف می کنه نگرانی اونها از گسترش و غیر قابل کنترل شدن سایت هست، در حالیکه فروم های مذهبی معمولا باید بخش های تخصصی تری داشته باشند.
.
یا علی - علیه السلام
سلام

به نظرم دسته‌بندی موضوعات در بخش جنگ نرم اشکال دارد.

رسانه‌های تصویری مهمترین ابزار در جنگ نرم هستند. فکر می‌کنم دلیل اینکه فقط یک بخش به این نام درست شده اینست که میزان قابل ملاحظه‌ای از موضوعات را تشکیل می‌داده‌اند، و باقی موضوعات، یا در دسته‌های متفرقه کوچکی دسته‌بندی می‌شده‌اند، و یا به آسانی در دسته‌ای دسته‌بندی نمی‌شده‌اند.

بدین صورت، موضوعات مربوط به رسانه‌های تصویری یک مرحله دورافتاده‌ترند، و به دلیل اینکه این لینک در بالای صفحه است، و از بخش موضوعات عادی در صفحه جنگ نرم(که جایی است که معمولاً چشمها به دنبال موضوعات تازه می‌گردند) دور است، کمتر نظرها را جلب می‌کنند.

پیشنهاد دارم که مانند صفحه دشمن‌شناسی، فقط بخشها در آن حضور داشته‌باشند، تا موضوعات درون بخش رسانه‌های تصویری برای دیده شدن فرصت برابری داشته‌باشند.

فکر می‌کنم بهترین آنست که دسته‌بندی:

1. فارغ از نوع رسانه‌ای که مطالب مورد بحث روی آن ارائه شده‌اند باشد(تصویری، صوتی، اینترنت، روزنامه، پیامک، شایعه و غیره).

2. فارغ از نوع رسانه‌ای که خود بحث روی آن ارائه شده‌است باشد(اگر دارای فایلهای تصویری یا صوتی است).

3. براساس دسته‌بندی خود مطالب باشد، یعنی چیزی که موضوعات به آن می‌پردازند.

مانند:
1. رسانه‌ها (خود رسانه‌ها را بررسی می‌کنند)
2. مقابله با عملیات روانی (تبلیعات برضد اسلام و ایران و شایعات را بررسی می‌کنند)
3. طرح‌ریزی برای عمل (از ارائه مطلب فراتر می‌روند و برای اقدامی مناسب طرح‌ریزی می‌کنند)

با تشکر
سلام
این سایت بیداری اندیشه هست و پایه و اساس دین ما کتاب قرآن هست و راه نجات ما ...
من تو سخنرانی های آقای رائفی پور تفسیر های خیلی قشنگی از ایشون شنیدم ...تفسیر های واقعا به روز
چرا تو صفحه اول انجمن صفحه ای به نام "قرآن " یا "قرآن پژوهی " نیست ...چیزی که وجودش خیلی مهم و لازمه ؟

من به دنبال تفسیر جدید هستم ... از کجا پیدا کنم ؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
آدرس های مرجع