کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 11 رای - 4.09 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیشنهادات خود را برای بخش جدید اینجا اعلام کنید
۲۰:۲۳, ۱۵/آبان/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام بر همه ی رفقا
دوستان، هر کدام از ما به احتمال بسیار فراوان در طول زندگی کتاب های بسیار ارزشمندی را مطالعه کرده ایم که تأثیر مهمی در زندگی ما داشته و امروز در دوران بمباران اطلاعاتی که معمولاً هم خالی از مطالب کذب نیست، سعی می شود هر آنچه دوست دارند را ما به عنوان حقیقت قبول کنیم به خورد مغز ما میدهند. یکی از مصیبت های جامعه ی امروز ما فقدان مطالعه کافی در بین اقشار مختلف جامع است تازه اگر خدا به کسی لطف کرده باشد و اهل مطالعه هم باشد، پیدا کردن بهترین کتاب ها در موضوعی که شخص می خواهد در موردش به مطالعه بپردازد هم خود داستانی دارد در دنیای انفجار اطلاعات امروز نمی توان بدون مشورت به بهترین کتاب ها دست پیدا کرد
آقا جان برم سر اصل مطلب
پیشنهاد می کنم یک بخش مجزا برای معرفی کتاب در نظر بگیریم و در آن هر یک از دوستان بهترین و مفید ترین کتاب هایی را که مطالعه کرده اند را معرفی کنند و نظر خودشان و تأثیری که کتاب بر آنها داشته را نیز در آن بیاورند.
اگر این پیشنهاد مقبول افتاد من یک آیین نامه ی پیشنهادی برای روش نوشتن معرفی نامه ی کتاب هم آماده کرده ام که البته فقط یک پبشنهاد است برای بهتر شدن هر چه بهتر معرفی نامه ها
مولا علی می فرمایند چیزهای مفید برای یاد گرفتن بسیار است و فرصت آدمی محدود پس هر شخص ابتدا باید مهمترین را نسبت به خود بیاموزد بعد مهمتر را و ...
خدایا به ما توفیق آموختن آنچه باید بیاموزیم را عنایت فرما و به کمک کن تا دانسته های خود را در عمل به کار بندیم. یا علی و التماس دعا

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، Mahdy2021 ، hamed ، سلمان ، oO DaViD Oo ، vahrakan ، Ramin_Ghn ، ONLY66 ، ghadimi2 ، boghz ، am_po ، خاک ، arashpersian ، saloomeh ، محمدصالح ، یا صاحب الزمان ، m.hossein ، نگار ، AMINI ، hossein pc ، s.majid hashemi ، مجید املشی ، mohsen-karimi ، ایرانی ، آفتاب ، عبدالرحمن

آغاز صفحه 15 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۵۴, ۲۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #141
آواتار
(۲۲/اسفند/۹۰ ۱۰:۳۱)Rhodes نوشته است:  سلام.
دوستان همین طور که میدونید الان بیشتر آدم ها به فیس---بوک میرن...
اونجا هم یه پیج رو که لایک زدی دیگه مطالبش همین جور برات میاد ...
خالا به نظرتون خوب نمیشه که برای سایت هم یه پیج بزنیم و مطالب مهم و زیبا و مثلا لینک سخنرانی ها و .... رو بزاریم.اگه دوستان نمیان سراغ سایت و محتواهاش ما بریم سمتشون ....
خیلی خوب میشه اگه بشه ....

تشکر...
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-10...l#pid86249

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Rhodes
۲۰:۵۰, ۲۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #142
آواتار
سلام کلی توی سایت گشتم آخرشم جایی رو پیدا نکردم که سوالمو بپرسم . ببخشید اگه نباید اینجا باشه . سوالم درمورد درویش ها و صوفیگری و گنابادیاس . کجا باید مطرح کنم ؟
یه چیز دیگه . بعضی قسمتا زود جواب سوال اعضا رو میدن ولی بعضی جاها نه . موضوع از چه قراره ؟ اگه یه تاپیک قدیمی شد دیگه بهش سر نمیزنین ؟ یا دیر سر میزنین ؟
ممنون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan
۱۲:۵۹, ۲۲/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/فروردین/۹۱ ۱۳:۰۱ توسط rastin.)
شماره ارسال: #143

بسم الله الرحمن الرحیم

(۲۱/فروردین/۹۱ ۲۰:۵۰)ztb نوشته است:  سلام کلی توی سایت گشتم آخرشم جایی رو پیدا نکردم که سوالمو بپرسم . ببخشید اگه نباید اینجا باشه . سوالم درمورد درویش ها و صوفیگری و گنابادیاس . کجا باید مطرح کنم ؟
یه چیز دیگه . بعضی قسمتا زود جواب سوال اعضا رو میدن ولی بعضی جاها نه . موضوع از چه قراره ؟ اگه یه تاپیک قدیمی شد دیگه بهش سر نمیزنین ؟ یا دیر سر میزنین ؟
ممنون

سلام

این موضوعات رو بررسی کنید.اگر پاسخ سوالتون رو نگرفتید،باناظر همون بخش برای باز کردن موضوع هماهنگ کنید:

حضور عضو رسمی و مبلغ فرقه گنابادی در شبکه4! + فیلم

عرفان کیهانی (حلقه)

هرچند اولی مرتبط تر هست.

درپناه حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، vahrakan ، ztb
۱۹:۲۵, ۲۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #144
آواتار
سلام و تشکر و بازهم ببخشید چون یه سوال دیگه دارم در مورد این درویشاکه توی اصفهان هستن که جوابشو نگرفتم باید صبر کنم تا صفحه دوباره باز بشه ؟
۲۱:۱۷, ۲۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #145

(۲۳/فروردین/۹۱ ۱۹:۲۵)ztb نوشته است:  سلام و تشکر و بازهم ببخشید چون یه سوال دیگه دارم در مورد این درویشاکه توی اصفهان هستن که جوابشو نگرفتم باید صبر کنم تا صفحه دوباره باز بشه ؟

درمورد باز کردن که باید از ناظر همان بخش بخواهید باز کنند.

درپناه حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ztb
۲۲:۴۱, ۲۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #146

سلام!

لطفا یه بخش مخصوص بررسی تاریخ ایران پس از اسلام ایجاد کنید.

چون من به شخصه فکر می کنم که بررسی تاریخ ایران بعد از اسلام و به خصوص تاریخ ایران پس از رسمی شدن مذهب شیعه در زمان شاه اسماعیل می تونه گره از بسیاری از مسائل و سوال های امروز ما باز کنه.

دوباره تاکید می کنم:

"تاریخ ایران پس از اسلام"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ztb ، vahrakan
۱۳:۴۲, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #147
آواتار
دوستان سلام
اگه بشه یک قسمتی در باره ادیان الهی و غیر الهی ( نه مکاتب نو بنیان )، و پرسش و پاسخ یا معرفی و نقد و یا مباحثی در این خصوص باشه.
اینو کلی گفتم و میتونن دوستان با نظرات خودشون کامل کنن.
و یا یک قسمت تخصصی برای این کار با عنوان ( ادیان ).
چون دوستان پراکنده ممکنه بحث بکنن ولی یک قسمت جدا باشه عالی میشه.
اگه بشه فکر نکنم دوستان مخالف این بخش باشن.
با تشکر از همه
یا علی

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، 59-11(یامهدی)
۳:۳۲, ۱۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #148
آواتار
(۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۴۲)mahdy30na نوشته است:  دوستان سلاماگه بشه یک قسمتی در باره ادیان الهی و غیر الهی ( نه مکاتب نو بنیان )، و پرسش و پاسخ یا معرفی و نقد و یا مباحثی در این خصوص باشه.اینو کلی گفتم و میتونن دوستان با نظرات خودشون کامل کنن.
و یا یک قسمت تخصصی برای این کار با عنوان ( ادیان ).چون دوستان پراکنده ممکنه بحث بکنن ولی یک قسمت جدا باشه عالی میشه.اگه بشه فکر نکنم دوستان مخالف این بخش باشن.با تشکر از همهیا علی
11:66-7
.
در مورد پیشنهاد دوستمون موافقم ، در حقیقت این تالار اصلا محل مناسبی برای گفتگوی افراد غیر مسلمان یا حتی غیر شیعه نیست، البته سوالاتی که هنگام ثبت نام در تالار پرسیده می شوند نیز برای محدودیت ثبت نام افراد غیر ایرانی طراحی شده، اما به نظر من بهتر است با آزاد کردن ثبت نام برای افراد غیر مسلمان و غیر ایرانی و ایجاد یک بخش جدید و محدود کردن پست های این افراد به آن بخش شرایط را برای حضور این افراد و مطالعه درباره سایر ادیان مهیا سازید.
.
اما اگر بنده را قابل بدونید یک پیشنهاد دیگه هم داشتم و اون اینکه یک بخش با عنوان ادعیه یا ادعیه خوانی یا هر چیزی که صلاح بدانید ایجاد کنید تا تاپیک های مربوط به این موضوع مانند تاپیک های گردان های بیداری اندیشه در آن بخش گرد آوری شوند، متاسفانه الان چنین موضوعاتی بخش "امام زمان و وظایف منتظران" را خیلی شلوغ کرده،
(این بخش می تونه زیر مجموعه بخش مناسبت ها و دعوت ها بشه)
.
بخش دیگه ای که وجود آن نه به دلیل شلوغی مطالب بلکه به دلیل پراکندگی موضوعات احساس میشه و فکر کنم خیلی هم پرطرفدار باشه بخشی پیرامون سخنرانی بزرگان باشه، البته لازم نیست در این بخش به هر شخصیت یک زیر بخش اختصاص داده بشه.(این بخش می تونه زیر مجموعه بخش پژوهش ها و مستندات تصویری بشه)
.
فکر می کنم چیزی که مدیران محترم را ایجاد بخش ها جدید منصرف می کنه نگرانی اونها از گسترش و غیر قابل کنترل شدن سایت هست، در حالیکه فروم های مذهبی معمولا باید بخش های تخصصی تری داشته باشند.
.
یا علی - علیه السلام
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۰:۱۰, ۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #149

سلام

به نظرم دسته‌بندی موضوعات در بخش جنگ نرم اشکال دارد.

رسانه‌های تصویری مهمترین ابزار در جنگ نرم هستند. فکر می‌کنم دلیل اینکه فقط یک بخش به این نام درست شده اینست که میزان قابل ملاحظه‌ای از موضوعات را تشکیل می‌داده‌اند، و باقی موضوعات، یا در دسته‌های متفرقه کوچکی دسته‌بندی می‌شده‌اند، و یا به آسانی در دسته‌ای دسته‌بندی نمی‌شده‌اند.

بدین صورت، موضوعات مربوط به رسانه‌های تصویری یک مرحله دورافتاده‌ترند، و به دلیل اینکه این لینک در بالای صفحه است، و از بخش موضوعات عادی در صفحه جنگ نرم(که جایی است که معمولاً چشمها به دنبال موضوعات تازه می‌گردند) دور است، کمتر نظرها را جلب می‌کنند.

پیشنهاد دارم که مانند صفحه دشمن‌شناسی، فقط بخشها در آن حضور داشته‌باشند، تا موضوعات درون بخش رسانه‌های تصویری برای دیده شدن فرصت برابری داشته‌باشند.

فکر می‌کنم بهترین آنست که دسته‌بندی:

1. فارغ از نوع رسانه‌ای که مطالب مورد بحث روی آن ارائه شده‌اند باشد(تصویری، صوتی، اینترنت، روزنامه، پیامک، شایعه و غیره).

2. فارغ از نوع رسانه‌ای که خود بحث روی آن ارائه شده‌است باشد(اگر دارای فایلهای تصویری یا صوتی است).

3. براساس دسته‌بندی خود مطالب باشد، یعنی چیزی که موضوعات به آن می‌پردازند.

مانند:
1. رسانه‌ها (خود رسانه‌ها را بررسی می‌کنند)
2. مقابله با عملیات روانی (تبلیعات برضد اسلام و ایران و شایعات را بررسی می‌کنند)
3. طرح‌ریزی برای عمل (از ارائه مطلب فراتر می‌روند و برای اقدامی مناسب طرح‌ریزی می‌کنند)

با تشکر
۱۴:۳۵, ۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #150

سلام
این سایت بیداری اندیشه هست و پایه و اساس دین ما کتاب قرآن هست و راه نجات ما ...
من تو سخنرانی های آقای رائفی پور تفسیر های خیلی قشنگی از ایشون شنیدم ...تفسیر های واقعا به روز
چرا تو صفحه اول انجمن صفحه ای به نام "قرآن " یا "قرآن پژوهی " نیست ...چیزی که وجودش خیلی مهم و لازمه ؟

من به دنبال تفسیر جدید هستم ... از کجا پیدا کنم ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]