تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: Battlefield 4 (میدان جنگ ۴) تایید شد
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
Battlefield 4 (میدان جنگ ۴) تایید شد

به دنبال موفقیت میدان جنگ ۳ (Battlefield 3)، جای تعجب نداره، که مدیر عامل شرکت EA (الکترونیک آرتز) تایید کرده که Battlefield 4 وجود خواهد داشت.
در طی سخنرانی که در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، توسط رئیس شرکت الکترونیک آرتز – Frank Gibeau اخبار هیجان انگیزی دارد، هیچ کسی تعجب نکرد، وقتی که او گفت که”میدان جنگ ۴ (Battlefield 4) در راه است.”
بازی Battlefield 3 در حال حاضر بهترین بازی سال که با فروش بیش از ۵ میلیون نسخه به فروش می رسه، ۱۰ میلیون نسخه در روز شروع به فروشندگان عرضه شد، این گیم سریع ترین و بیشترین فروش در طول تاریخ EA داشته این مطلبی هست که گفته شده.

فکر میکنید Battlefield 4 در چه عصر، کشور(مردم؛ملیت) و با چه اهداف جنگ طلبانه امریکا باشه؟؟
بهترین بازی سال The Elder Scrolls v: Skyrim شد نه بتلفیلد
(۲۶/آبان/۹۰ ۲۳:۱۷)Unname28 نوشته است: [ -> ]بهترین بازی سال The Elder Scrolls v: Skyrim شد نه بتلفیلد
سلام

ایشون گفته پرفروشترین نه بهترین بازی سال.
با تشکر از دوست عزیزم nooromahdi
اینم لینک مشاهده آنلاین و دانلود اولین تیزر تبلیغاتی این بازی (باتلفیلد4)
http://www.aparat.com/v/36ef936df8683c83...64a3559356
(۲۶/آبان/۹۰ ۲۳:۳۸)ANTI MASON نوشته است: [ -> ]
(۲۶/آبان/۹۰ ۲۳:۱۷)Unname28 نوشته است: [ -> ]بهترین بازی سال The Elder Scrolls v: Skyrim شد نه بتلفیلد
سلام

بازی Battlefield 3 در حال حاضر بهترین بازی سال
متن رو بخونید
(۲۷/آبان/۹۰ ۷:۵۳)mohammmad نوشته است: [ -> ]با تشکر از دوست عزیزم nooromahdi
سلام...
اون لینکی که قرار دادید سره کاریه!اون بتلفیلد 4 نیست بابا!اونو چند تا چینی یا ژاپنی نمیدونم!اومدن فیلم گرفتن بعد یکمی حالت بازی بهش دادن اگه تا آخرش نگاه کنید میفهمید!
(حالا منو نگاه کن رفتم تو سایت بازیسنتر یه گفنگو ایجاد کردم گفتم تریلر battlefild 4 منم که این ویدئو رو که تا آخر نگاه نکرده بودم که اینو بفهمم!میخواستم سریع یه تایپیکی ایجاد کنم@!آقا هم ایجاد کردیم نزدیک بود ما رو به فحش بکشن اینا!
گفتن این چیِ گذاشتی
از تو بعید بود
سره کاری نذار!
آخرم تایپیکهمان پاک شد رفت!)
(۲۱/آذر/۹۰ ۱:۲۵)alinoori2 نوشته است: [ -> ]
(۲۷/آبان/۹۰ ۷:۵۳)mohammmad نوشته است: [ -> ]با تشکر از دوست عزیزم nooromahdi
سلام...
اون لینکی که قرار دادید سره کاریه!اون بتلفیلد 4 نیست بابا!اونو چند تا چینی یا ژاپنی نمیدونم!اومدن فیلم گرفتن بعد یکمی حالت بازی بهش دادن اگه تا آخرش نگاه کنید میفهمید!
(حالا منو نگاه کن رفتم تو سایت بازیسنتر یه گفنگو ایجاد کردم گفتم تریلر battlefild 4 منم که این ویدئو رو که تا آخر نگاه نکرده بودم که اینو بفهمم!میخواستم سریع یه تایپیکی ایجاد کنم@!آقا هم ایجاد کردیم نزدیک بود ما رو به فحش بکشن اینا!
گفتن این چیِ گذاشتی
از تو بعید بود
سره کاری نذار!
آخرم تایپیکهمان پاک شد رفت!)
دوست عزیزم
این تیزر واقعا مربوط به باتلفیلد 4 هست که در سال 2017 قرار هست به بازار عرضه شه.
اون تیکه آخرش هم که شما اشاره کردی مربوط میشه به نحوه ی ساخت نماهای بازی که خواستن نشون بدن که چقدر قرار هست طبیعی ساخته شه.
اونایی هم که توی اون سایتی که گفتی تاپیکتو حذف کردن واست کامنت گذاشتن که این سرکاری هست رو محل نذار ، خودشون یه مدت دیگه که تیزرهای بیشتری از این بازی ریخت توی بازار و دنیای اینترنت خیت میشن و واست پیام میفرستند.
البته اگر هم که پیام نفرستن ، لااقل پیش خودشون میگن: پس فلانی راست میگفت بیچاره ما به حرفش گوش ندادیم Wink
(۲۶/آبان/۹۰ ۲۳:۳۸)ANTI MASON نوشته است: [ -> ]
سلام

MW3 از بتلفیلد 3 بیشتر فروش کرده
بزار تا ميتونن بازي درست كنن كي ناراحتهAngel
به نظر نمیرسه از الان واسه 2017 تیزر بدن!این فقط یه کلیپه که چندتا ععلاقه مند ساختنش
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع