شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
جوان خیلی آرام و متین به مرد نزدیک شد و با لحنی موأدبانه گفت:
ببخشید آقا! من می تونم یه کم به خانوم شما نگاه کنم و لذت ببرم؟
مرد که اصلا توقع چنین حرفی را نداشت و حسابی جا خورده بود، مثل آتشفشان از جا در رفت و میان بازار و جمعیت، یقه جوان را گرفت و عصبانی، طوری که رگ گردنش بیرون زده بود، او را به دیوار کوفت و فریاد زد
مردیکه *****، مگه خودت ناموس نداری ... بيجا مي کني تو و هفت جد آبادت ... خجالت نمی کشی؟ ...
جوان امّا، خیلی آرام، بدون اینکه از رفتار و فحش های مرد عصبی شود و عکس العملی نشان دهد، همانطور مودبانه و متین ادامه داد
خیلی عذر می خوام فکر نمی کردم این همه عصبی و غیرتی شین، دیدم همه بازار دارن بدون اجازه نگاه میکنن و لذت می برن، من گفتم حداقل از شما اجازه بگیرم که نامردی نکرده باشم ... حالا هم یقمو ول کنین، از خیرش گذشتم
مرد خشکش زد ... همانطور که یقه جوان را گرفته بود، آب دهانش را قورت داد و زیر چشمی زنش را برانداز کرد ...
سلام
یا اهل العراق نبئت ان نسائکم یدافعن الرجال فی الطریق اما تستحیون؟ اهل عراق متوجه شدم که زناتون توی راه به مردها می خورند، آیا حیا نمی کنید؟
ابوتراب کجا ما کجا؟
عراق اون زمان کجا اینجا ..........
راستی این کوفه ای که اینقدر فحشش میدیم توی همین عراق بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متاسفانه تو جامعه امروزی ما این قبیل حرکات نشانه روشن فکریه !!! که دیگه زن مثل قدیم موجودی محصور نیست ! حق داره اونطور که میخواد توجامعه حاضر بشه و از همه بدتر اینکه از جانب همسرانشون حمایت میشن !!!!! از این موارد به وفور دورو بر هممون هست .
بسم الله الرحمن الرحیم
خیلی دردناکه این برخورد با زن؛
وقتی به جای دیدن یک "زن"،آرایشش و لباس نامناسبش رو می بینن و برخورد کالائی باهاش می کنن..
خیلی شعاری شاید به نظر برسه،ولی دقیقا" همون نگاهیه که به یه لباس موقع خریدنش نگاه می کنن و حتی بدتر...
همون طوری که حیا خیلی برای زن زیبنده و لازمه،غیرت ِ به اندازه ی مرد هم لازم و حیاتیه..
وگرنه باید به حال مردی که از آرایش زنش در ملاعام و در خیابون و در برابر چشمها و نگاههای آلوده ی نامحرمان لذت می بره،حقیقتا" باید تاسف خورد...
سلام
این که خانم ها بخواهند حیا و شرف و آخرت خودشون رو با زیبایی دروغین دنیا معامله کنند خیلی عجیبه
اما
عجیب تر اینه که مردی بخواهد که همسرش برای همه باشد..............

معلوم نیست چه بلایی داره سر جامعه ما میاد
به نظرم بی حیایی زن و بی غیرتی مرد هردو به یه اندازه نقش دارند
و متاسفانه هیچ راه حلی هم ارائه نمیشه
رسول اكرم صلى الله عليه و آله :
اَلحَياءُ عَشَرَةُ أَجزاءٍ فَتِسعَةٌ فِى النِّساءِ وَواحِدٌ فِى الرِّجالِ؛
حيا ده جز دارد، نه جزء آن در زنان است و يك جزء در مردان.
كنزالعمال، ج3، ص121، ح5769
نمیدانم که چرا اینقدر اصرار داریم بگیم که نگاه جامعه ، مردان و ... به زن اینه !!!! به عقیده بنده این نگاه خود زن هست به موقعیتش . تا وقتی که خود من برای این خود اجتماعی ام ارزش قایل نشوم از دیگران هیچ انتظاری نمیشه داشت . وقتی یک زن مانند کالای در معرض دید ویترینی برای خودش درست میکند تنها راه حل شاید کور شدن دیگران باشد که مبادا !!
خدا آخر عاقبت همه مون رو بخير كنه.

ديگه گاهي اوقات نميشه از خونه بيرون رفت با اين وضع بازار!!!:s چرا اينطوري شدن؟؟!!!

مردان سیب زمینی بی رگ و غیرت .......
خود نمایی»چرا و چگونه؟ علل بی حجابی و جلوه گری
بی حجابی یكی از مسایل و چالشهای جدی در حوزه اخلاق اجتماعی محسوب میشود. دلایل بی حجابی و جلوه گری :
1ـ كسب موقعیت
2ـ ضعف ایمان
3ـ دگرآزاری
4ـ غربزدگی
5ـ زیباییطلبی
6ـ ازدواج
7ـ ضعف حیا
8ـ اظهار غنای مالی
9ـ ملامت دیگران
10ـ مدگرایی
11- خانواده
حقشه این بنر ها رو پر کنن تو شهر . یه مدت یه چندتایی بود نمی دونم چی شد نابودش کردند.
اون جمله پست اول هم عالیه . بنر کنن بزنن در سطح شهر با تیراژ بالا .
حداقل فایده اش اینه که طرف احساس سنگینی روی خودش می کنه و راحت نمی گرده .