با سلام
متشکر از مطالب بسیار مفیدی که دوستان قرار دادن دیدم همین طوری تشکر کردن کفایت نمی کنه واقعا ممنون
مسئله ی فدک صرفا زمینی نیست که برای اهل بیت درامدی وجود داشته باشه من کامل حدیث یادم نیست و حتی منبعی هم از اون به خاطر ندارم اگر کسی از دوستان دقیق این حدیث رو دید قرار بده بسیار جالبه ولی با این مضموم
در زمان امام صادق علیه سلام تصمیم گرفته شد که فدک را به اهل بیت بر گردانند به ویژه که بنی عباس با نام اهل بیت و حمایت از ایشان بود که روی کار آمد در این زمان از حضرت در مورد محدوده ی فدک سوال شد که تمام و کمال برگردانده بشه و حضرت محدوده ی فدک را شرق تا غرب سرزمین اسلامی بیان کرده اند.
دوستان توصیه می کنم حتما خطبه ی فدک حضرت زهرا سلام الله علیها را مطالعه کنید بسیار جالب است.
(۶/بهمن/۹۰ ۱۸:۱۵)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]در کتب تاریخی هست زمانی که امام علی علیه السلام به خلافت رسید عمر بن خطاب حدود 23 بدعت در دین ایجاد کرده بود که اگرچه ضربه به دین محسوب میشد اما ...
یکی از اونها این بود که اعلام کرده بود هر روز نماز مستحبی به جماعت برگزار میشه و عموم مردم هم شرکت می کردن. حضرت علی علیه السلام که به خلافت رسید روز اول گفت اعلام کنن نماز مستحبی رو به جماعت نمی خونن. کسی مسجد نیاد. خیلی زود عده ای جمع شدن و فریاد وا اسفا و بدبخت شدیم. سنت خلیفه مسلمین رو دارن زیر پا می گذارن، دیگه سنت خلیفه مسلمین و سنت پیامبر رو دارن از بین می برن و .... خلاصه کلی شلوغ کردن. حضرت همونجا گفت اعلام کنن مردم بیان مسجد نماز مستحبی به جماعت بخونن.
اینجا به وضوح دیده میشه که حضرت مجبور شدن برای مصلحت و برای باقی ماندن اتحاد مسلمین و برای باقی ماندن نام اسلام و پیامبر سکوت کنن و حتی تن به بدعتهای قبلی ها بدن. پس این نیست که هر ظلمی و مشکلی زمان حضرت بوده مورد تایید حضرت بوده....
این تعداد بسیار کمتر از بدعت جناب عمر بن خطاب بود فقط 94 حلال را ایشان حرام کردند حالا بگذارید جریان بدعت های ابوبکر را تمام کنیم نوبت عمر هم میرسد
2- فرار از میدان های جنگ:خلیفه ابوبکر و عمر و عثمان چنانچه طبری و امام ابوعبدالرحمن نسائی در خصائص العلوی و ابن حجر عسقلانی در جلد دوم اصابه و امام احمد بن حنبل در کتاب مسند و ابن ابی الحدید در شرح نهج البلاغه و خافظ ابونعیم اصفهانی در جلد اول حلیه الاولیا و محمد بن طلحه شافعی در مطالب السئول و بخاری و مسلم در صحیحین و حمیدی در جمع بین الصحیحین و حلبی در جلد سوم سیره الحلبیه خود گفته اند که خلیفه عمر و ابابکر در دو جنگ حنین و خیبر و احد فرار کردند البته شیعیان جنگ خندق نیز به آن اضافه کرده اند چنانچه ابن ابی الحدید میگوید در جنگ احد همگان فرار کردند بجز حضرت علی(علیه السلام) و طلحه و زبیر و ابودجانه و حمزه عموی پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و نیز حلبی و حمیدی نیز گفته اند: در جنگ حنین عباس و حضرت علی(علیه السلام) جلو روی پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را گرفته بودند ابوسفیان بن حارث عنان مرکب را گرفته بود و عبدالله ابن مسعود نیز طرف چپ آن حضرت ایستاده بود غیر از اینان بقیه همه فرار کردند و پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به عباس دستور داد به بالای کوه برو و آنان را فراخوان عباس به بالای کوه رفت و گفت: پیامبرتان اینجاست به کجا فرار میکنید و آنان برگشتند در جنگ خیبر نیز ابوبکر رفت و شکست خورد طبق منابع بالا عمر نرسیده به آنجا فرار کرد و پس از آن در خیبر با پنجه ی امام علی(علیه السلام) گشوده شد و ایشان مرحب و حارث و علقمه و هشام که از بزرگان بودند به قتل رساند و همگان میدانید در جنگ خندق غیر از حضرت علی کس دیگری به جگ با عمرو بن عبدود نرفت.
مسئله ی شراب خوردن خلیفه ی اول و ثانی را ذکر کرده ام و دفعه ی بعد جریان سقیفه و ارشاد عمر توسط جبرئیل و توهین عمر به پیامبر را ذکر میکنم به همراه منابع علما سنی
ارشاد عمر: میر سید علی همدانی فقیه بزرگ سنیان در کتاب مودة از خلیفه عمر نقل میکند: در آن حال در کنار برکه ی غدیر بودم جوانی خوش هیکل و خوش بویی کنار من نشسته بود و سرانجام به من فرمود:عهد بست پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) عهد بستنی محکم که نقض این عهد نمیکند مگر منافق پس حذر کن عمر که تو ناقض و باز کننده این گره محکم نباشی( یعنی اگر عهد بشکنی منافق خواهی بود) عمر میگوید: به پیش پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رفتم(پس از بیعت با امیرامؤمنین(علیه السلام)) وگفتم: زمانی که شما سخن میگفتید جوان خوشبوئی در کنار من نشسته بود و همچین جمله گفت پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به او فرمود: او از اولاد آدم نبوده بلکه جبرئیل امین بوده که به این صورت جلوه گر شده بود که تاکید نماید بر شما آنچه را که من گفتم درباره ی علی(علیه السلام)
با سلام و عرض ادب و احترام
خدمت همه دوستان و همینطور محقق ارجمند جناب antidijjil عزیز (دوست و برادر گرام) که من به عنوان برادر کوچیک شما خواهشمندم همانند صحبتی که فرمودید از بزرگ منشان خط مشی می گیرین از همان بزرگواران خط مشی بگیرین و قبل از مطرح کردن موضوعی درباره صحت آن موضوع مطمئن شوید. چون شما با صراحت اعلام کردید که من موضوعتان را حذف کردم. که به قطع یقین این گونه نیست.
در هر صورت من با مدیران محترم مذاکرات لازم رو به عمل می آرم تا بتونیم یه چهارچوب کلی تهیه نماییم و در آن چهارچوب جلو رویم و انتظار رود که همه دوستان در سایه احترام به حقوق یکدیگر قوانین را هم رعایت نمایند.
یا علی
التماس 2a
سلام
ممنونم از شما برادر عزیز بنده اما من گفتم شما اجبارا مجبور به حذف تاپیک هستید و من گفتم آقایان مدیران این قانون اساسی تالار را کمی تغییر دهید تا جایی برای بیان حق و حقیقت وجود داشته باشد(بدون توهین)اما من غیر مستقیم گفتم که حقایق طبق قانون حذف میشوند و حتی گفتم تقصیر شما نیست.
یا حسین شهید
سلام دوستان گرامی و ارجمند
اصلا بی خیال این نوع موضوعهایی که ظاهرا یه مطلب برای بیداری هست اما این طور که بوش میاد یه همسویی داره با منافع صهیونیسم بین المللی .
یه خورده فکر کنید از تو این حرفها چی بیرون میاد جز اینکه ایجاد شک و شبهه در اذهان بشه در رابطه با حقانیت امیرالمومنین حضرت علی (علیه السلام) . آیا کسی جز خدا ورسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ائمه معصومین (علیهم السلام) میتونه امام علی (علیه السلام) رو بشناسه؟
اونوقت ما با این اطلاعات اندک خودمون در مقامی بربیایم که در رابطه با عملکرد امام علی(علیه السلام) اظهار نظر کنیم و بگیم که ایشون هم به روش خلفای قبلی عمل کردند ؟ کاملا مشخصه این نوع مطالب از کجا آب میخورن یا این دوستمون اطلاعاتشون درباره حضرت خیلی خیلی پایینه که همچین جفایی رو در قبال حضرت میکنه یا همسوست با ....
عزیزان دقت کنید که این نوع مطالب یه ذره هم باعث تشکیک در افکار و باورهایمان نشود .آنچه را مثل روز روشن است رو در باورهایمان همانند شب تار جلوه ندهند
بعدش از مدیریت تالار میخوام تا بخشهای تالار رو به عنوان کرسی های آزاد اندیشی در نظر گرفته و همچنین کارشناسانی رو داشته باشه که جوابهای قاطع و قانع کننده ای رو داشته باشن برای یه همچین مواردی. که خدایی ناکرده اگر با خوندن این مطالب اون هم در این تالار یه کاربر در اعتقاداتش دچار تردید شود متوجه باشید که یوم الحسابی هم در پیش است و برای کوچکترین اعمالمان باید حساب پس بدیم .
و اجرکم عندالله
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
به نام خدا
سلام عليكم
(۶/بهمن/۹۰ ۱۵:۳۷)anti dajjil نوشته است: [ -> ]جریان غصب فدک:تنها چند روز از رحلت میگذشت بزرگان صحابه از جمله سلمان، مقداد،عمار،امام علی(علیه السلام)،عباس عموی پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)،طلحه و زبیر،ذوالشهادتین، ابوذر،سهل و عثمان بن حنیف، عبدالله بن عباس،قیس بن سعد، حذیفه بن الیمان،ابو الهیثم تیهان و... در حال عزاداری بودند. چنانچه طبری، ابن ابی الحدید معتزلی، بخاری و مسلم در صحیحین،جلال الدین سیوطی و امام فخر رازی نوشته اند که اصلا برای انتخاب ابوبکر اجماعی صورت نگرفته بود وفقط قبیله ی اوس و خزرج وابابکر و عمر وابوعبیده ی جراح در آنجا حضور داشتند پس از چند مدت بحث و جدل آنان ابوبکر را به زور انتخاب کردند(انشاالله برای سقیفه تاپیکی خواهم زد) پس از آمدن ابابکر به مدینه و دستور بیعت از امیرالمومنین(علیه السلام) و صحابی های بزرگ پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ابوبکر ...
بح در مورد فدك است ولي زيركانه بحث سقيفه به ميان آمده!
اولا كه مدرك و اسناد ما كتب اهل تسنن نيست به خصوص صحيح بخاري و مسلم كه از كتب معتبر آن هاست ولي علماي شيعه رد كرده اند كه در كتاب شب هاي پيشاور آن را ثابت مي كند!!
ثانيا فرموديد اجماعي صورت نگرفته! قبيله ي اوس و خزرج قبيله كمي نبودن كه خود حضورشان اجماع نباشد!
ثالثا آنان ابوبكر را به زور انتخاب كردن!!!! شوخي مي فرماييد! پس چه كساني بودن كه گفتم ما از قريش هستيم و ... اگه منظور از زور اين است كه عمر او را انتخاب كرده ( نه به اجبار بلكه با ميل) پس معناي زور را هم فهميديم
اگر منظورتان قهر چند روزه اي است كه ايشان به خاطر مخالفت اميرالمومنين علي عليه السلام انجام دادند و بعد عمر باز خواهش و التماس كه اين زور نمي باشد! سياه بازي بوده است!
رابعا فرموديد ابوبكر دستور بيعت از حضرت علي عليه السلام روحي و نفسي له الفدا گرفته!!! باز شوخي مي فرماييد خطبه حضرت زهرا سلام الله عليها را در مورد فدكيه حتما خوانده ايد؟ خطبه ي خود حضرت علي عيله السلام در مورد غصب خلافتشان را چه طور؟
بهتر است بيش از اين شوخي نفرماييد!
اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد ...
(۱۴/بهمن/۹۰ ۲۲:۲۶)najmeh نوشته است: [ -> ]به نام خدا
سلام عليكم
(۶/بهمن/۹۰ ۱۵:۳۷)anti dajjil نوشته است: [ -> ]جریان غصب فدک:تنها چند روز از رحلت میگذشت بزرگان صحابه از جمله سلمان، مقداد،عمار،امام علی(علیه السلام)،عباس عموی پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)،طلحه و زبیر،ذوالشهادتین، ابوذر،سهل و عثمان بن حنیف، عبدالله بن عباس،قیس بن سعد، حذیفه بن الیمان،ابو الهیثم تیهان و... در حال عزاداری بودند. چنانچه طبری، ابن ابی الحدید معتزلی، بخاری و مسلم در صحیحین،جلال الدین سیوطی و امام فخر رازی نوشته اند که اصلا برای انتخاب ابوبکر اجماعی صورت نگرفته بود وفقط قبیله ی اوس و خزرج وابابکر و عمر وابوعبیده ی جراح در آنجا حضور داشتند پس از چند مدت بحث و جدل آنان ابوبکر را به زور انتخاب کردند(انشاالله برای سقیفه تاپیکی خواهم زد) پس از آمدن ابابکر به مدینه و دستور بیعت از امیرالمومنین(علیه السلام) و صحابی های بزرگ پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ابوبکر ...
بح در مورد فدك است ولي زيركانه بحث سقيفه به ميان آمده!
اولا كه مدرك و اسناد ما كتب اهل تسنن نيست به خصوص صحيح بخاري و مسلم كه از كتب معتبر آن هاست ولي علماي شيعه رد كرده اند كه در كتاب شب هاي پيشاور آن را ثابت مي كند!!
ثانيا فرموديد اجماعي صورت نگرفته! قبيله ي اوس و خزرج قبيله كمي نبودن كه خود حضورشان اجماع نباشد!
ثالثا آنان ابوبكر را به زور انتخاب كردن!!!! شوخي مي فرماييد! پس چه كساني بودن كه گفتم ما از قريش هستيم و ... اگه منظور از زور اين است كه عمر او را انتخاب كرده ( نه به اجبار بلكه با ميل) پس معناي زور را هم فهميديم
اگر منظورتان قهر چند روزه اي است كه ايشان به خاطر مخالفت اميرالمومنين علي عليه السلام انجام دادند و بعد عمر باز خواهش و التماس كه اين زور نمي باشد! سياه بازي بوده است!
رابعا فرموديد ابوبكر دستور بيعت از حضرت علي عليه السلام روحي و نفسي له الفدا گرفته!!! باز شوخي مي فرماييد خطبه حضرت زهرا سلام الله عليها را در مورد فدكيه حتما خوانده ايد؟ خطبه ي خود حضرت علي عيله السلام در مورد غصب خلافتشان را چه طور؟
بهتر است بيش از اين شوخي نفرماييد!
اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد ...
من زیرکانه کاری نکردم گفتم پس از جریان سقیفه که اجمالی بر آن رد شدم همچین اتفاقی اقتاده
1- صحیح بخاری و مسلم را بدلیل سنی های عزیز آوردم اما اگر در رابطه با امام غزالی و امام نسائی حقیق کنید مدافع های اصلی امام علی(علیه السلام) به شمار می آیند و زیر اسم طبری هم ویژه خط میکشم همچنین ابن ابی الحدید معتزلی
2- من نگفتم قبیله ی اوس و خزرج دو قبیله ی مهم نبودند بلکه گفتم قبیله ی اوس از روی عداوت با قبیله ی خزرج با ابوبکر بیعت کرد تا سعد بن عباده به خلافت نرسد و اما شما فرموده ی پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را زمین میزنید تا بگویید اوس و خزرج کم قبیله ای نبودند؟؟ بنی هاشم و صحابی های پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم کم کسانی نبودند؟ مخصوصا امام علی(علیه السلام)؟؟؟ حتی غیر از قبیله ی اوس و خزرج مردم هم نبودند وحضور ابوبکر سرپیچی از فرمان پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بود.
زور بیعت هجوم عمر به خانه ی امام علی(علیه السلام) بوده است و شکاندن شمشیر زبیر بوده و هتک حرمت خاندان پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نیز
مربوط به غلام عمر است نامش را یادم نمی آید در اولین فرصت میگویم. دقیقا هم اشاره کردید عمر و ابوعبیده ی جراح پیشدستی کردند و با ابوبکر بیعت کردند و پس از آن عداوت قبیله ی اوس با خزرج!!!!!! انتخاب ابوبکر با زور بوده چون امام علی(علیه السلام) را کشان کشان تا مسجد بردند حضرت فاطمه(سلام الله علیها) را زدند حق صحابه های پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را پایمال کردند
4- متوجه نشدم کمی باز تر کنید اگر منظورتان این است که امام علی(علیه السلام) دستور به بیعت داده ابدا این طور نیست

آقا مجتبی ببخشید ولی من را با کس دییگری اشتباه گرفتید من اتفاقا ابوبکر و عمر و عثمان را با دلایلی اهل دوزخ میدانم و شدیدا علاقه مند به امام علی(علیه السلام) هستم و یک چیز دیگر ابعاد شخصیت قابل شکافتن ولی به صورت محدود سیره ی پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به صورت محدود قابل فهم است
سلام
دوستان این مطلبی رو که نوشتم خط به خطش منبع داره.منبعش از مطلب بیشتر. هرجارو میگید منبعش بگم..
اصل این مطلب سر یه تیکه زمین نیست.سر اینه که اقا هرگز زیر بار ظلم نرو میگه ای کسایی که سینه چاک میکنید زیر بار ظلم
نریدحق تون بگیرید.
و بیشتر صحبت های که خانم فاطمه زهراء سلام الله علیه میکنند در مورد ولایت امیر المومنین نه در مورد فدک.