|
توطئه است !!! منطقی باشید
|
|
۱:۳۶, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به همه ی مسنگران شاد و سر حالم
چند وقت پیش خواهر کوچیکم داشت به آنگی گوش میداد خواننده ی این آهنگ از جمله خواننده های اعتراضی بود اولین باری بود که صداشو می شنیدم از جو موسیقی این طور بر میومد که خواننده علاوه بر اعتراض قصد توهین هم داره به ر حال خواهرم از این خواننده دو تا آهنگش رو بهم داد اونم می گفت که تازه به دستش رسیده و از دوستش گرفته چند بار آهنگ هاش رو گوش کردم تا منظورش رو بهتر بفهمم چون مدام احساس می کردم باید منظور خاصی داشته باشه! گذشت تا این که دو هفته ی بعد دیدم این خواننده ی محترم به مقدسات ما به آن چه برای ما عزیز است توهین کرده ! سر و صدای زیادی بلند شد اما مسئولین سکوت کردن یا به هر حال ما که چیزی نشنیدیم حکم مرتد بودنش میگن صادر شده بعضی ها هم میگن حکم اعدامش! میگن بهش پناه دادن میگن دعوت نامه ی پناهندگی داره از طرف !!!!! اسرائیییییییییییل این خواننده ی محترم به خاطر آهنگ های اعتراضیش و مدافع جنبش سبز بودن و حتی خوندن آهنگی در دفاع از ندا آقا سلطان طرفدارای زیادی رو بین قشر جوون جامعه داره ****** ****** ****** بیایید ماجرا رو با هم بررسی و نقد کنیم ببینید یک دفعه خواننده ای با سبک اعتراضی که کسی بهش کاری نداشت آهنگه خودشو میخوندو میخوند یهو شروع به معروف تر شدن کرد و آهنگ هاش به گوشه بقیه ی جوونا ( از جمله خودم ) رسید وقتی یه جورایی این خواننده دوباره اعلام وجود کرد و دیده شد شروع به هتک حرمتی کرد اما چرا این خواننده ؟ خواننده ای که موج اعتراضیه حکومت البته بخشی از اون ها باهاش همراه بودن روی این فرد دست گذاشته شد این خواننده فقط به مقدسات توهین نکرد بلکه اومد مسائل روز از جمله ماجرای گلشیفته رو هم وسط کشید تا طرفدارای خودش رو همراه خودش داشته باشه دین رو هم جا داد برای زدن ضربه ی نهایی این عملش نتیجه ی قابل پیش بینی داشت خشم بچه شیعه ها !!!! اما مسئولین با یک اقدام حساب شده جلو نرفتند و با حکم قانون باهاش برخورد نکردند تا جلوی سوء استفاده ها را بگیرند . دوباره موج تفرقه و درگیری بین دو نوع فکر در جامعه داره بلند میشه ناراحتیه بعضی ها باعث کاره عجولانه داره میشه حکم اعدام !!! باعث شد بهش پناهندگی بدم و یه جورایی نشون بدن که نگاه کنید این همون خشم و وحشیگریه مسلموناست به خاطر یه آهنگ بعد هم یگانه مظلوم عالم اسرائیل ازش دفاع میکنه و بهش جا میده میخاد بده !!! من نمیگم کاری نکنید من میگم حساب شده کار کنید نذارید سوء استفاده بشه و بشه مثل گلشیفته و ..... |
|||
|
|
۷:۲۷, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۸:۲۳ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
نقل قول: اما مسئولین با یک اقدام حساب شده جلو نرفتند و با حکم قانون باهاش برخورد نکردند تا جلوی سوء استفاده ها را بگیرند نقل قول:بیایید ماجرا رو با هم بررسی و نقد کنیم ببینید یک دفعه خواننده ای با سبک اعتراضی که کسی بهش کاری نداشت آهنگه خودشو میخوندو میخوند یهو شروع به معروف تر شدن کرد دوست عزیز خواننده ای که بدون مجوزه و آهنگ هاش تماما در خارج ایران ضبط میشه و خودش هم ساکن آلمانه و آلبومش تو اینترنت قرار داره رو مسئولین چطور باید با هاش برخورد کنند؟؟؟ ![]() سایت های دانلود آهنگ رو که فی*ل*تر می کنند .. به تمام سایت هایی که از این منحسویس حتی انتقاد کرده بودند هشدار دادند که مواظب باشید مشمول فی*ل*تر نشید ... ![]() مسئولین دیگه باید چه کار می کردند؟؟؟؟؟!!!! ![]() بیان گشت گوشی راه بندازن ببینن شما چی گوش میدی؟؟ ![]() نقل قول: ناراحتیه بعضی ها باعث کاره عجولانه داره میشه حکم اعدام !!! دوست عزیز کار عجولانه؟؟؟ ![]() ما از ترس اینکه دنیا در مورد ما چی فکر میکنه باید تصمیم بگیریم؟؟ نقل قول:من نمیگم کاری نکنید من میگم حساب شده کار کنید نذارید سوء استفاده بشه و بشه مثل گلشیفته و .....درست میگید اگر کسی رفت بکشش دل و رودش رو نریزه بیرون ... خودش رو کنترل کنه فقط یک تیر بزنه تو سرش خواهر گرامی گلشیفته به خودش توهین کرد لخت شد ولی این ملعون به تمامی شیعیان توهیم کرد ... فرق زیادی دارندنقل قول:دوباره موج تفرقه و درگیری بین دو نوع فکر در جامعه داره بلند میشه اتفاقا اتحاد شکل گرفته.... شما کی دیدی هم مداح ها و هم رپر ها و خواننده ها موضع یکسانی اتخاذ کنند؟؟از هلالی و جواد مقدم گرفته تا داتیس و مهران باقری و پیشرو ...همه و همه گفتند غلط میکنی به اعتقادات مردم توهین می کنی...از پیشرو گرفته که به کرکس میگه میام بالا سرت تا هلالی بگیر که میگه اون ور دنیا هم باشی پیدات میکنیم ![]() میمونند این وسط یک عده که از توهین کردن به امامشون ناراحت نمیشوند ...آنها هم وضعشون مشخصه ... بهتر که هیچ وقت اتحادی باهاشون نداشته باشیم در هر حال این احساس مسئولیت و نگرانیتون جای تقدیر داره موفق باشید |
|||
|
|
۱۲:۵۴, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۱:۳۶)فانوس *7* نوشته است: اما مسئولین با یک اقدام حساب شده جلو نرفتند و با حکم قانون باهاش برخورد نکردند تا جلوی سوء استفاده ها را بگیرند . بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست من . توی مباحث دینی مسئولین شامل مراجع و کسانی میشن که مستقیم با دین برخورد دارند . خوب مراجع هم طبق اصول دین ما فتوایی رو دادن که شامل حال میشه ... (۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۱:۳۶)فانوس *7* نوشته است: دوباره موج تفرقه و درگیری بین دو نوع فکر در جامعه داره بلند میشه ناراحتیه بعضی ها باعث کاره عجولانه داره میشه حکم اعدام !!! کار عجولانه نیست دوست من .!!!
مراجع حکم محکمی دادن تا خطوط قرمز دین زیر سوال نره و هر کس وارد حریم دین بشه این حکم شامل حال اون هم میشه . به این میگن قاطعیت دین در مورد جسارت به اعتقاداتش نه کار عجولانه !!! (۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۱:۳۶)فانوس *7* نوشته است: باعث شد بهش پناهندگی بدم و یه جورایی نشون بدن که نگاه کنید این همون خشم و وحشیگریه مسلموناست به خاطر یه آهنگ بعد هم یگانه مظلوم عالم اسرائیل ازش دفاع میکنه و بهش جا میده میخاد بده !!! این خواننده ایرانیه و عمده طرفداراش ایرانی . تو ایرانم همه میدونن اسرائیل به چه کسایی پناهندگی میده ...
در ضمن اگر کسی به ناموس ما تعدی کرد و ما باهاش برخورد شدید کردیم این نمیشه برخورد وحشیانه !!! احکام دین که کاملا جدا ........ (۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۱:۳۶)فانوس *7* نوشته است: من نمیگم کاری نکنید من میگم حساب شده کار کنید نذارید سوء استفاده بشه و بشه مثل گلشیفته و ..... گلشیفته هم که خودش رو باطل کرد و جسارتی به احکام دین نکرده .
حسابشده یعنی چی ؟؟ امیدوارم منظورت این نباشه که بشینیم باهاش صحبت کنیم که شاهین جان لطفا دیگه بی تربیتی نکن .!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۱۴:۵۲, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۵۳ توسط seven.attar.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
به نظر من این جونور یه ابزاره. اگه باهاش برخوردکنیم.....خب اون دست یک ابزار دیگه بر میداره.
قبلا کاریکاتور...حالا موسقی بعدشم ... . یک قدم محکم لازمه تا بفهمند که این کارا فایده ای ندار. شیعه با این چرندیات ضربه نمیخوره
|
|||
|
|
۱۵:۱۶, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
کلا هیچ نظری ندارم. نه موافق نه مخالف . به نظر من دارن اختلافات رو بیشتر میکنن. همین و بس .
|
|||
|
|
۱۹:۴۳, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول:ببینید منظور من از اختلاف اختلافی است که بین عامه ی مردم وجود داره امروز در کلاس ما در دانشگاه داشت بحثی در این رابطه شکل می گرفت که استاد گفت چون این آهنگ رو گوش نداده و خواننده ی مذکور رو نمیشناسه پس صحبتی نداره اما میدونید حرف حساب این جوونا که از این خواننده دفاع می کنند چیه ؟ اون ها می گن این خواننده توهین نکرده یا عده ای می گویند سخت گیری بیش از اندازه است و او مرتد نیست! نقل قول:ما از ترس اینکه دنیا در مورد ما چی فکر میکنه باید تصمیم بگیریم؟؟نظر مردم جهان در مورد مسلونا مهمه به خدا مهمه من متوجهم شما چی میگید درسته نظر اون ها اون قدر مهم نیست که توی تکلیفه ما نقش داشته باشه اما در چگونگیه انجام تکلیف نقش داره! عمل حساب شده !!!!! ماجرای توهین به قرآن و پیامبر رو که یادمون نرفته! اگر وقتی به پیامبر توهین شد سکوت نمی کردیم به قرآن توهین نمی شد اگر وقتی به ريالؤان توهین شد یه عمله حساب شده داشتیم قدرت شیعه رو نشون میدادیم به اماممان توهین نمیشد مسئولین ؟؟؟؟؟؟؟؟ کدوم مسئولین فی*ل*تر کردن سایت ها ؟ همین ؟؟؟ نه برادر این کارها کار به جایی نمیبره !!!!!!!! [b] پیشنهاد من اینه که به جای این کارها مثلا جمعی کثیر از دانشجویان در خیابان بیایند و این حرکت رو محکوم کنند دانشجویان هر مملکت بلند گویان آن مملکتند [/u] |
|||
|
|
۲۱:۰۰, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۰:۱۸ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
خب کوتاهی کردیم و کردیم و کردیم تا رسید به اینجا ...
بابا امام راحل خیلی قاطعانه در حرفهاشون گفته اند که کی مرتد و ضد دین هست و سزاوار اشد مجازات. *اون از سینمامون ... به به دیگه آخرشیم... *اون از بازیگرامون .... نور علی نوره ... *این از موسیقیمون ...خوانندهامون که نگو ... کدوم هنرمون سالمه؟چرا از اول کوتاهی کردیم؟چرا ساکت بودیم و تخفیف دادیم؟ اگر همون اول با همون یه کوچولو توهین یه برخورد قاطعانه داشتیم، این بود امروزمون؟ یه کلام... کوتاهی کردیم.
پس از انتشار این آهنگ نا شایست حکم ارتداد شاهین نجفی صادر شد شاهین نجفی که در ترانه ي خود تصویری توهین آمیز از حرم مطهر امام رضا (علیه السلام) با پرچم همجنسگرایان و کلاغ های فراوان به جای کبوتر به دور حرم مصنوعی ... را درج کرده بود حکم ارتدادش توسط آیت الله صافی صادر شد !
|
|||
|
|
۲۱:۱۳, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
دقیقا من هم همین رو میگم کوتاهی کردیم
اما دیگه کوتاهی نکنیم |
|||
|
|
۲۲:۵۲, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
دارن با ما بازی دو سر برد میکنن
این کار بر مسلمین ضرراتی تحمیل میکنه ولی باید دید در چه صورتی کمترین ضرر برای امت بوجود میاد |
|||
|
|
۲۳:۵۸, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
مطمئنا این توهین ها برنامه ریزی شده و برای تابو شکنی و ... هستن
اگه حکم ارتداد شاهین نجفی صادر نمیشد و اینقد سروصدا بپا نمیکرد مطمئن باشید خواننده های دیگه ای هم به خودشون اجازه میدادن به مقدسات توهین کنن و اوضاع خیلی بدتر از الان میشد اگه امام خمینی سی سال پیش حکم ارتداد سلمان رشدی رو نمیدادن مطمئنا کتاب ها و فیلم ها زیادی برای توهین به مقدسات منتشر میشد همون حکم باعث شد در فیلم 2012 جرعت نکنن خراب شدن کعبه رو نشون بدن الانم اگه میبینین روی قران سوزی و توهین به ائمه و ... مانور میدن برای محک زدن و حساسیت زدایی مسلمانان بخصوص شیعه ان مثلا قران سوزی وقتی برای اولین بار اتفاق میفتاد خیلی جاها تظاهرات بپا شد ولی برای بار دوم حساسیت ها خیلی کمتر شد انگار یک اتفاق عادی داره میفته!! قضیه برد برد برای غربیها هم چه بخوایم چه نخوایم رسانه جهانی دست اوناست و اونا سوژه های خودشونو علیه ایران بپا میکنن این دلیل نمیشه ما در مقابل توهین ها سکوت کنیم اونم توهین به مقدسات و ائمه!!!اولم گفتم اگه حکم ارتداد صادر نمیشد اتفاق های خیلی بدتری پیش میود |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: biggrin.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.gif)