|
سیروان خسروی با انریکه میخواند + تصویر
|
|
۱۵:۳۴, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() ” خبرگزاری ایسنا: سایت رسمی «انریکه ایگلسیاس» از همکاری این خوانندهی سرشناس اسپانیایی با «سیروان خسروی» خوانندهی جوان ایرانی خبر داد “ ظهور۱۲ : خبر بالا از سوی خبرگزاری ایسنا در تاریخ ۲۶ مهر منتشر شد آن هم در حالی که شاید این خبر برای برخی خوشحال کننده بوده باشد اما برای اُمتی که طلب امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دارد نوعی درد محسوب میشود .متاسفانه این خواننده معروف جهانی که در اکثر ویدئوها و موزیک هایش بر طبق فرهنگ غربی شان از س-ک-س و برهنگی و مسائلی که شدیدا در اسلام نهی شده است استفاده میکند واقعا جای تعجب دارد که چگونه خواننده های ایرانی جرات همکاری با چنین خواننده هایی را میدهند … متاسفانه باز شدن پای همکار ایرانی این خواننده به صدا و سیما و دعوت آنها در روزهای مهم ملی ماجرایی است که در چند سال اخیر باب شده است ، بهرحال امیدواریم این روند نامیمون ادامه پیدا نداشته باشد و مسئولان گرامی فکری به حال این درد داشته باشند . وظیفه رسانه خبری ظهور۱۲ این بود که این مسئله را در حد وسعش به گوش مسئولین طبق وظیفه ای که رهبری تبیین کرده اند برساند انشالله که پیگیر این اقدام خواهند بود . حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار رئیس و اعضای شورایعالی انقلاب فرهنگی به نکته ای مهم در این باب اشاره کردند که قابل تامل است : اگر ملتی، از نظر شاکله ظاهری، مقبول و پیشرفته جلوه کند و از نظر فرهنگی و باطنی دچار نابسامانی باشد، ملت ورشکسته ای خواهد بود اما ملتی که از نظر فرهنگی غنی باشد، حتی اگر برخی مشکلات سیاسی و اقتصادی نیز داشته باشد، بالقوه، ملت مقتدری است.
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۴۶, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
اصل بحث من و حرف من چیز دیگه ایه..
من کاملاً متوجه حرف های شما هستم؛ضمن اینکه تمام روی صحبت من به خسروی بود؛نه انریکه! بنابراین هیچ نیازی به دیدن تصاویر موزیک ویدئوهای انریکه نیست. من واضح حرفهام رو زدم؛آروم تر بخونید،متوجه سوءبرداشت های پیش اومده خواهید شد. |
|||
|
|
۱۶:۰۰, ۲۸/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۱ ۱۶:۰۳ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
من جا داره از خانم حدیث و امیر عزیز تشکر کنم که یکی از مشکلات بزرگ تالار رو حل کردن ![]() (۲۲/مهر/۹۱ ۱:۳۴)black نوشته است: با نام خدا. http://forum.bidari-andishe.ir/thread-20...#pid153039 حالا خیلی پیاز داغش رو زیاد نکنید که برادر black بگه که این بحث نمایشی بود به هر حال خواننده های غربی قابل اعتماد نیستن و اغلب معلوم الحال هستن ولی ریمیکس یک آهنگ هم نباید یک عمل خیلی خطرناک نشون داده بشه |
|||
|
|
۱۶:۲۹, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول: من جا داره از خانم حدیث و امیر عزیز تشکر کنم که یکی از مشکلات بزرگ تالار رو حل کردن بخش موسیقی سراسر خیر و برکته ![]() نقل قول:ولی ریمیکس یک آهنگ هم نباید یک عمل خیلی خطرناک نشون داده بشه اره درسته منم نمیگم حالا انجام بده همه مردم میرن اونور آبی میشن ولی خب زمینه سازی میشه برای چیزهایی که نباید بشه |
|||
|
|
۱۸:۲۰, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بچه ها به نماد تک چشم تو عکس که دقت میکنید ! { البته شاید اتفاقی باشه یا ....!! }
|
|||
|
۱۸:۴۰, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
نقل قول:بچه ها به نماد تک چشم تو عکس که دقت میکنید ! { البته شاید اتفاقی باشه یا ....!! } نماد تک چشم دیگه کجاش بود :| + البته به هیچ وجه حرفم مربوط نیست، ولی انریکه از موزیک یکی از آهنگای شاهین نجفی استفاده کرده بوده واسه یکی از کاراش؛ یا به عبارتی همون سمپل. حالا قانونی بوده یا نه رو نمی دونم. جزییاتش تو این سایت که البته فی*ل*تره هست. |
|||
|
|
۱۹:۰۲, ۲۸/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۱ ۱۹:۱۷ توسط Amir.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
نقل قول:متاسفانه این خواننده معروف جهانی که در اکثر ویدئوها و موزیک هایش بر طبق فرهنگ غربی شان از س-ک-س و برهنگی و مسائلی که شدیدا در اسلام نهی شده استدر اسلام ،از س.ک.س نهی شده است؟ بعد یه سوال دیگه، چرا س*ک*سو نوشتین س-ک-س؟ |
|||
|
۱۹:۱۸, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
نقل قول: در اسلام ،از س.ک.س نهی شده است؟عزیز خودتون میدونید منظور بنده چی بود پس بحث اضافی نکنید. نقل قول: چرا س*ک*سو نوشتین س-ک-س؟تا اشتباها روبات فی*ل*ترینگ گیر نده . |
|||
|
۱۹:۳۳, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۸/مهر/۹۱ ۱۹:۱۸)zohur12.ir نوشته است: عزیز خودتون میدونید منظور بنده چی بود پس بحث اضافی نکنید. فهمیدم منظور شما چی بود. اما دلیل این همه زیاد کردن پیاز داغ مطلبو از طرف شما نمی فهمم.شما دشمنیت با سکسه یا انریکه؟ بعد مساله دیگه ای که هست اینه که چرا کلمه سکس توی این کامنت شما به وسیله روبات سانسور نشده؟(صرفا یه سوال فنی) ارسال شماره 10 |
|||
|
۱۹:۴۷, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲۸/مهر/۹۱ ۱۹:۳۳)fereydun نوشته است: فهمیدم منظور شما چی بود. سوال فنی تون رو از Mahdy2021 بپرسید . درباره پیاز داغ هم بحث کردیم بشینید پاسخ های قبلی رو مطالعه کنید |
|||
|
۱۲:۵۳, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
ای بابا بی خیال تو این وضع و اوضاع افتضاح اقتصادی شما هم دلتون خوشه ها!
انگار نفستون از جای گرم در میاد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| قورباغه ابوعطا میخواند!! | AMINI | 0 | 1,383 |
۸/تیر/۹۵ ۱۵:۰۰ آخرین ارسال: AMINI |
|

![[تصویر: 117228_419.jpg]](http://www.zohur12.ir/wp-content/uploads/2012/10/117228_419.jpg)

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)