|
درد دلی با کربلا
|
|
۹:۴۶, ۱۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام دوستان عزیز... به نظرم خیلی خوب میشه که بتونیم راحت حرفهامون رو با سید الشهدا (علیه السلام) بزنیم... درد دل کنیم و اشک بریزیم... هر کسی میتونه هر چی توو دلشه، در قالب شعر، متن ادبی، دلنوشته، پیامک و ... اینجا بنویسه و همه استفاده کنن. امیدوارم یه تجدید عهد و پیمانی بشه با سرور شهیدان و یارانش، تا روح شهادت طلبی و آزادگی رو بیشتر و بهتر در خودمون پرورش بدیم... ان شاء الله برسه روزی که یه کاربری بیاد اینجا و فریاد بزنه، که تونسته برات کربلا بگیره... الهـــی آمیــــن... (البته ناگفته نمونه این ایده رو قبلا توو چندتا سایت دیگه دیدم) بنده هم با اجازتون اولین شعرم رو می نویسم: سعی کن حرص و طمع خانه خرابت نکند غافل از واقعه روز حسابت نکند ای که دم میزنی از عشق حسین بن علی (علیه السلام) آنچنان باش که ارباب جوابت نکند برای سلامتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلوات بفرستید... ![]() |
|||
| آغاز صفحه 59 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۰۰, ۱۷/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #581
|
|||
|
|||
![]() مدام می خونیم: الشمر جالس علی صدر حسین ... مراقب باشیم جالس علی صدر مهدی نباشیم! سخنی بود از حاج حسین یکتا و باربط ترین درد دلم با کربلا ![]() |
|||
|
|
۹:۱۴, ۲۰/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #582
|
|||
|
|||
![]() فهمیدم در این شهر معنای سیری ام را از ضرب دست خوردم دندان شیری ام را نامحرمی که با خود دیشب سر تو را داشت وقتی به گوش من زد انگشتر تو را داشت من خار میکشیدم با ناخنی شکسته او با گل سر من گیسوی خویش بسته وقتی که شعله افتاد از بام روی معجر نگذاشت ساربان تا بردارم آتش از سر من باز ماندم از درد از فرط ناتوانی او رفت و پیش پایم انداخت تکه نانی من سخت باز کردم انگشت کوچکم را او رفت و بین دستش دیدم عروسکم را ... دیشب که خواب رفتم یکبار بی عمویم زنجیر دست و پایم پیچید بر گلویم بابا بیا که مردم از دختران شامی از خنده های کوفی از خنده های شامی ای کاش پای حلقت می مرد دختر تو آری هنوز گرم است رگهای حنجر تو ... ![]() |
|||
|
|
۱۳:۵۴, ۲۰/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۱ ۱۳:۵۵ توسط مرغ باغ ملکوت.)
شماره ارسال: #583
|
|||
|
|||
|
میگویند: مادر، هر کاری کند اهل خانه یاد میگیرند! حتی اگر شهید شود ...! السلام علیک یا فاطمه الزهرا السلام علیک یا اباعبدالله
|
|||
|
|
۱۴:۱۴, ۲۰/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۱ ۱۴:۰۲ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #584
|
|||
|
|||
|
*كجارفتي آبروي دوعالم *
*نگين سليمان به حلقه خاتم * فداي صداقت اون بي سوادي كه ازش پرسيدن عشق چند حرفه ؟ گفت:چهارحرفه... همه بهش خنديدند اما زير لب ميگفت:مگه حسين چند حرفه؟ |
|||
|
|
۲۳:۳۷, ۲۱/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۱ ۲۳:۳۹ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #585
|
|||
|
|||
|
بخشودگی اهل گنه در صف محشر
وابسته به یک گردش چشمان حسین است آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند |
|||
|
|
۱:۱۰, ۲۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #586
|
|||
|
|||
|
واقعــــــــــا صدایم شنیده میشه پیشتون یا نه!؟؟؟
دلشکستگی خیلی بدههههه!!!! کاش فقط یه نیم نگاه... |
|||
|
|
۲:۵۸, ۲۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #587
|
|||
|
|||
(۲۰/بهمن/۹۱ ۹:۱۴)paradise نوشته است: از فرط تازیانه ها بهانه خوبی است برای مزمزه کردن اسمت: بابا ح ح ح ح حححححسین ******* "صلوات " برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فراموشمان نشود. "خدایا با ما آن کن که لایق حضرت توست." اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم و لعنة الله على عدائهم اجمعين و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه و المستشهدين بين يديه واللهم عجل الوليك الفرج
|
|||
|
|
۱۸:۴۴, ۲۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #588
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دلش حرم عباس(علیه السلام) میخواست... این که دستهاشو گره کنه به شبکه هاش... و درد و دل کنه... یه دل سیر... السلام علیک یا ابالفضل العباس(علیه السلام)
|
|||
|
|
۱۳:۱۰, ۳۰/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #589
|
|||
|
|||
|
بسم الله
عشق تو در ضمیرم بهونتو میگیرم ندیده کربلا تو ،آقا نذار بمیرم دوستان برای همه ی اونهایی که کربلا نرفتند و دلشون پر میزنه برای رفتن به کربلا با دلهای پاکتون دعا کنید برای این حقیر هم دعا کنید که تا حالا نرفتم کربلا و دلم بدجور پر میزنه برای رفتن به کربلا............ التماس دعا |
|||
|
|
۱۳:۱۴, ۳۰/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #590
|
|||
|
|||
(۳۰/بهمن/۹۱ ۱۳:۱۰)farzaneh s نوشته است: بسم الله ماکه کربلایمان را از دعای خیر همین بچه های پاک بیداری گرفتیم..... ان شاءالله روزی که شما هم کربلایی بشوی.... به معنای حقیقی اش.
|
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: 202.png]](http://paradise-110.persiangig.com/image/202.png)
![[تصویر: 2252.jpg]](http://paradise-110.persiangig.com/image/2252.jpg)

![[تصویر: Salam_Bar_Imam_Hosain.png]](http://s1.picofile.com/file/7441508167/Salam_Bar_Imam_Hosain.png)