|
نمادی برای اتحاد ادیان
|
|
۲۲:۳۵, ۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
همان طور که خودتون اطلاع دارید جهان پر شده از علائم و نشانه های شیطانی . این نماد ها به خوبی توسط آقایان هاشم ، نوره آگااآ ، رائفی پور و دیگران افشا شده است . حال وقت مبارزه و مقابله فرا رسیده . من پس از روزها تفکر علامتی طراحی کردم که هلال اسلام ، صلیب مسیح و ستاره ی یهود را در بر دارد و می تواند نمادی برای موحدان مبارز در سراسر جهان باشد . اکنون وقت کنارگذاشتن اختلاف ها و و تمرکز در بزرگترین وجه مشترک ادیان آسمانی یعنی توحید و یگانه پرستی است . we should all be on the same page , fighthing against our common enemy من کمی در باره ی قدرت خطوط و اعداد مطالعه دارم و سعی کردم این علامت را منطبق با آن اصول طراحی کنم . از روزی که سعی در گسترش آن نمودم آثار خیر و برکتش را در زندگی خود یافتم . پس اگر از مرحله ی ترس یا انکار عبور کرده ای با هر زبان و آیینی که هستی بگو « لا اله الّا الله » و سعی کن این علامت و مطالب را گسترش دهی تا شاید بتوانیم جلوی تسخیر جهان توسط چشم جهان بین و تسلط دجال بر مردم را بگیریم . ان شاءالله ![]() برای آشنایی بیشتر به وبلگ من سری بزنید اینجا http://bbeehhzzaadd.blogfa.com/ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۰۳, ۱۰/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اردیبهشت/۹۰ ۱۸:۰۹ توسط بهزاد بیدار.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۰/اردیبهشت/۹۰ ۱۷:۱۰)fazel451 نوشته است: به راستي چرا ما اينقدر گمراه شده ايم آن هم از روي نا آگاهي نترسید ، انکار نکنید ، استفاده کنید . کسی قرار نیست کس دیگری رو خوشحال کنه . بلکه هدف مقابله با نماد های فراماسیونی است . شما از این علامت استفاده کن اگر واقعا دیدی بی تاثیر بود از علامت های آقای رائفی پور استفاده کن . ولی من « ان شاءالله » این علامت رو به تمام مسلمانان و یهودیان و مسیحیان منتقل خواهم کرد . اصلا پیام اصلی این علامت این است که همه با هم برادریم و همه به خدای یگانه اعتقاد داریم و همه یک دشمن مشترک داریم و هیچ کسی در دنیا مجعول نیست . ![]() (۱۰/اردیبهشت/۹۰ ۱۶:۴۶)EMPERATOR نوشته است: دوست من یک چیزی یادم رقت بود بنویسم دوست عزیز دوباره تکرار می کنم هیچ کدام از این علامت ها نماد مقدسی نیستند . فقط علامتی هستند که ما را به یاد یک قوم خاص می اندازد . این ها با هم ترکیب شده اند تا اعلام کنند همه ی پیروان ادیان آسمانی با هم برادرند و باید علیه شوالیه های نفرین شده و دجال متحد شوند .
|
|||
|
۰:۲۹, ۱۲/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۰ ۲۰:۳۱ توسط بهزاد بیدار.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان خوبم امیدوارم با توضیحاتم متقاعد شده باشید که این علامت یک علامت ضد ماسونی است . برای همین و برای تفسیر بهتر زمینه ی این عکس ها رو سیاه کردم و خطوط رو روشن تا هم برای سلیقه های مختلف جور باشه وهم بشه گفت : « در این دنیا که تاریکی و سیاهی درحال گسترش است ، خطوط سفیدی که از ادیان الهی برجا مانده دوباره موحدان مبارز را به هم وصل خواهد کرد تا در برابر دجال و شیطان پرستان قد علم کنند . » ![]() من دارم سعی می کنم که یک تم از این علامت درست کنم لطفا دوست هایی که اطلاعات دارند و خود رو یک موحد مبارز می دونن اعلام آمادگی کنند . ( من همزمان دارم تلاش می کنم این علامت رو در بین سایر ادیان آسمانی هم گسترش بدم ولی خیلی تنهام کسی نیست به لبیک من جواب بده ؟ ) |
|||
|
۸:۲۷, ۱۲/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام عزیزم من اول از همه یه معذرت خواهی کنم که کمی رک صحبت میکنم .
آقا جون شما مثل اینکه تازه گیا یه کلیپی مستندی چیزی دیدی زیادی جو گیر شدی . عزیزم شما دینت چیه ؟ هر چی هست اینو بدون اگه رودینت تمرکز و تحقیق کنی میبینی محکم ترین صلاح ها رو برای مبارزه با این فساد رو خودش داره . من که دینم اسلامه و مذهبم تشیع اینو به عینه تو زندگیم حس کردم خیلی وقته حتی خیلی قبل تر از اینکه استاد رائفی پور بگن یا حتی قبل از اینکه من با ایشون آشنا شم حرفم این بود بهترین صلاح تو دست ماست فقط بلد نیستیم ازش استفاده کنیم اگه باور نمیکنید پست منو تو وبلاگم به عنوان نماز در مقابل یوگا رو بخونید منظورمو میفهمید . شما هرگز نمیتونی موفق شی این علامت رو به همه دنیا اعلام کنی مگر اینکه پشتیبان خیلی قوی ای داشته باشی ... که منظورمو میفهمی نمادی شما طراحی کردی اصلا منو یاد هیچ چیز ننداخت تا وقتی خودت توضیح دادی ... نماد های مورد استفاده ات در این نماد همه اش تقلبی هستند . و اینو یادت باشه هرگز رو خاک سست یه خونه زد زلزه ساخه نمیشه و اینو بدون اگه همینجوری پیش بری خیلی زود شکست سختی میخوری پیشنهاد من اینه که بی خیال این نماد شو و یه سوال دارم ؟ از کدوم علوم تو طراحی این علامت استفاده کردی ؟ چون رو من بعد سه روز هیچ تغییری نداد ... هنوزم باهاش مخالفم اگه اسم این علوم رو بگی ممنون میشم و آخر کلام اینکه برادر من خیلی وقته تو این تالار داره یه موج شکل میگیره ، یه موج اتحاد و بیداری . شما هم اگه میخوای موفق شی سعی کن به این موج بپیوندی و به ما تو زمینه طراحی پرچم کمک کنی چون چندی پیش روش بحث شد ولی نتیجه خاصی در بر نداشت . و اینو بدون اگه به ائمه اطهار وصل بشی و از اونا کمک بخوا خیلی زود کارهات جور میشه و عجیب و غریب به موفقیت میرسی . باور کن اثر عشق به معصومین از این نماد خیلی بیشتره ... نوکر همه بچه های تالار مصطفی |
|||
|
|
۱۰:۱۵, ۱۲/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۲/اردیبهشت/۹۰ ۸:۲۷)mosi34 نوشته است: سلام عزیزم من اول از همه یه معذرت خواهی کنم که کمی رک صحبت میکنم . سلام عزیزم حرف های شما خیلی تند بود . ولی می خوام اینو بدونی که من این علامت رو در بین ادیان مختلف هم دارم گسترش می دم و برخلاف شما اون ها استقبال خوبی کردند . چون اعتقاد اون ها بر اساس دو تا حرف و رگ غیرت بنا نشده از برادران مسلمان هم دوستان خوبی پیدا کردم که منو در این راه کمک می کنند . دین در نزد خدا یکی است و آن اسلام است . اسلام یعنی تسلیم شدن در برابر اراده ی خدا و اعتقاد راسخ به خدای یکتا و اگر این علامت روی توتاثیری نداشت به خاطر اینه که مدام به خودت تلقین می کردی که این بی تاثیره من با کمک شما یا بدون کمکتون اون رو گسترش خواهم داد و اینو بدون که خیلی از علوم هستن که تا به حال ناشناخته مانده اند |
|||
|
۱۹:۱۱, ۱۲/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اردیبهشت/۹۰ ۱۹:۱۱ توسط مصطفی آقایی.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
من یادم نیست ولی فکر کنم استاد رائفی پور بود که گفت این علامت ستاره داوود رو یه مدت پیش خودت نگه دار ببین چه بلایی سرت میاد.
حالا شما میگید باعث خیر میشه؟ |
|||
|
|
۱۹:۲۴, ۱۲/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۰ ۲۱:۰۶ توسط بهزاد بیدار.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۲/اردیبهشت/۹۰ ۱۹:۱۱)مصطفی آقایی نوشته است: من یادم نیست ولی فکر کنم استاد رائفی پور بود که گفت این علامت ستاره داوود رو یه مدت پیش خودت نگه دار ببین چه بلایی سرت میاد. اتفاقا وقتی با یهودی های متعصب هم حرف میزدم همین اعتقاد رو در برابر هلال اسلام مخصوصا هلالی که روی مسجد الحرام نصب شده دارند . فکر نمی کنی این یک دسیسه ی بزرگ شیطانی باشه که موجب فاصله گرفتن روز افزون ادیان الهی میشه . تو این نماد رو تو کامپیوتر و موبایلت استفاده کن اگر احاس آرامش نکردی پاکش کن ( البته منظورم از آرامش مقایسه ی اون با نماد ها و عبارات مقدس نیست بلکه منظورم اینه که موج مثبتی از اون احساس خواهید کرد . وگرنه بزرگترین آرامش با یاد خداست ). من یک ماهه اونو طراحی کردم و استفاده می کنم و به جز خیر و برکت چیزی ازش ندیدم . |
|||
|
۱۹:۳۶, ۱۲/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
من سعی می کنم از جمله "قولوا لا اله الا الله تفلحوا" با یک طراحی هنری زیبا استفاده کنم .
احساس آرامش فراوانی دارم. این جمله بدون هیچ نمادی به توحید و وحدت فرا میخواند. |
|||
|
|
۲۳:۵۹, ۱۲/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۰ ۰:۱۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام بر اقا بهزاد
اپتدا اینکه نمادی که شما ساخته اید بیشتر تفاوت ادیان را اشکار میکند .در اولین دید به اختلاف شیعیان و اهل تسنن به خاطر انتخاب هلال ماه اشاره دارد در مرحله بعد به اختلاف کاتلیک ها با پروتستانها و دیگر مذاهب مسیحیت به دلیل انتخاب صلیب در مرحله اخر به اختلاف صحیونیست ها با یهودیان مشکل بعدی این است که نماد ستاره داوود یک نماد صهیونستی است که ارتباط نزدیگی با فراماسونری و شیطانپرستی دارد ............. در جمع بین ادیان با توجه به اینکه ادیان یهود و مسیحیت فاصله زیادی با اصل خود پیدا کرده اند حتی در مفاهیم اولیه مثل خدا پرستی و توحید با هم مشکل داشته و بسیاری از تعالیم یک دیگر را نمیپذیرند. چنانچه صهیونیستها اعتقاد دارند در ارماگدون باید مسلمانان را نابود کنند تا..... .......... در فرض اینکه موارد بالا مطرح نباشد .شما میفرمایید این علامت طراحی شده شما اثار ما ورایی دارد .بفرمایید بجز اثر تلقینی که بر شما داشته چه اثرات دیگری دارد(اگر از علوم غریبه و جادو هم در استناد استفاده کنید قبول است) ......... در صورتی که این نماد هم پخش بشود که بنده شک دارم چه اثاری را موجب خواهد شد.چگونه این اتحاد ایجاد را ایجاد خواهد کرد؟!! ........ این روش صحبت و رفتار شما رفتاری است که برای من بسیار اشناست . ....... اولین مرحله از طرح شما که میبایست مطرح کردن خود و عقایدتان در محلی پر بازدیدکننده باشد شکست خورد چون بلافاصله با عدم استقبال و انتقاد مواجه شد .البته با دیدی که از تفکرات شما پیدا کرده ام به نظر میرسد در رشته ای خاص از روانشناسی و با هدفی خاص فعالیت میکنید! ...... نماد شما دارد این مطلب را میرساند که صلیب ستاره داوود صهیونیستی را سر پا نگه داشته و هلال از ان مواظبت میکند .که البته درست هم هست .وهابیت و واتیکان 2 بازوی صهیونیزمی است که مادر شیطانپرستی است |
|||
|
|
۰:۱۴, ۱۳/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۰ ۰:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۲/اردیبهشت/۹۰ ۱۹:۲۴)بهزاد بیدار نوشته است: تو ایند نماد رو تو کامپیوتر و موبایلت استفاده کن اگر احاس آرامش نکردی پاکش کن . الا به ذکر الله تطمئن القلوب همانا با ذکر خدا قلبها آرام میشود و بهترین ذکرها از نظر خدا نماز است بر طبق آیات قرآن أقم الصلاة لذکری (اگر میخواهی مرا یاد کنی نماز بخوان) خدا نگفته الا به نماد تطمئن القلوب همانا با نماد دلها آرام میگیرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اگر هم قرار باشد روزی نمادی انتخاب شود به عنوان نماد اشتراکی ادیان همانا تنها مسجد الاقصا است و سرزمین قدس که برای تمام ادیان الهی مقدس است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۰:۲۷, ۱۳/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۱۰/اردیبهشت/۹۰ ۱۸:۰۳)بهزاد بیدار نوشته است:(۱۰/اردیبهشت/۹۰ ۱۷:۱۰)fazel451 نوشته است: به راستي چرا ما اينقدر گمراه شده ايم آن هم از روي نا آگاهي نترسید(!)انکار نکنید(!)استفاده کنید(!)چرا باید از 3 دروغ بترسیم؟چرا نباید انکارش کنیم؟چرا باید استفاده کنیم؟! اتفاقا کسانی هم هستند که مجعولند .همین کسانی که نمادشان ستاره داوود است .دین مجعول.کشور مجعول اهداف مجعول.تاریخ مجعول..... اتفاقا ما را به یاد خیلی چیز ها می اندازد .البته به یاد قومی خاص خیر اما به یاد تفکراتی که بیشترین نا همگونی را با ما دارند یا حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: wjfmw7f108oian97gju.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/wjfmw7f108oian97gju.jpg)

![[تصویر: hpgko8l51jl1b7xxryn6.jpg]](http://up.vatandownload.com/images/hpgko8l51jl1b7xxryn6.jpg)