|
نام امام حسین در بازی Medal of Honor Warfighter 2012
|
|
۵:۲۷, ۱۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام بازي مدال از لحاظ گرافيکي بازي خوبيه ولي سر تا سر بازي مسلمون کشيه از مسلموناي ايراني گرفته تا عراقي افغاني و عرب تو سر تا سر بازي با تمامي اين چهرها مواجه هستيد حتی بعضی از شخصیت های بازی دقیقا مثل رزمندهای زمان جنگ خودمون هستش خيلي جالبه که مرحله اخر بازی در مسجد در حال سوختن هستش کارکتر اخر بازي پيش نمازي که رهبر کل ترورهاي اخير جهان هم هستش و اخرين مرحله بازي جاي هستش که پيش نماز بخودش بمب بسته شما بايد تا چاشنی بمب را فعال نکرده بکشيدش مطلب جالب اينکه هنگامي که ميخواد بمب بترکونه ميگه يا حسين وگیمر با شنیدن این صدا باید شلیک بکنه متاسفانه بخشی از موزیک این بازی رو هم یک ایرانی درست کرده ( معرفي مسلمونا به عنوان تروريست کار کثيفيه که تو اين بازي به چشم ميخوره) |
|||
|
|
۲۰:۴۷, ۱۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
خسته نباشی ممنون از زحماتتون فقط یه لطف کنید یه کلیپی عکسی چیزی بذارید بعنوان مدرک |
|||
|
|
۲۳:۳۵, ۱۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
خدا با معاویه علیه اللعنة ، هر چه سریع تر محشورشون کنه. |
|||
|
|
۱:۲۸, ۱۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من بازیشو بازی کردم .... ولی شما از کجا فهمیدی توش ایرانی رو هم میکشی ؟ من دوبار بازیشو رفتم فارسی ندیدم صحبت کنن...پاکستان رو هم جا انداختی ...مقر رهبر تروریستها در پایان بازی تو پاکستانه
|
|||
|
۹:۰۹, ۱۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۰:۴۳, ۱۴/آذر/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
باید یه خورده کارشناسی تر نگاه بشه اینطوری که نمیشه نظر داد
همین که یه صحنه ببینی و سریع بگی چی گفت یا مسلمون ها آدم کش هستن یه نگاه سطحی به همچین بازی ها هست که خیلی روش کار شده اصولا افکار و ریشه های علمی پیچیده تری در بازی ها شون هست این نقد و کارشناسی خیلی سخیف و سطح پایینه باید پوسته و سطح کار رو رها کرد و به موضوعات اصلی تری در بازها توجه بشه |
|||
|
|
۱۰:۴۹, ۱۴/آذر/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
من می خواستم یه ملبی رو بگم در بازی ghot riconیه قمتش هست که میرن تو پاکستان اگه توجه کنید بعضیاشون فارسی حرف میزنن....
|
|||
|
|
۱۱:۱۰, ۱۴/آذر/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
دیگه انقدر از این حرف ها و موضوعات شنیدیم که برامون عادی شده
اونها دشمن ماهستن و این کار دیگه کمترین کاری هست که میتونن انجام بدن |
|||
|
|
۵:۵۰, ۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۱۴/آذر/۹۱ ۱۰:۴۳)mmfalahati نوشته است: باید یه خورده کارشناسی تر نگاه بشه اینطوری که نمیشه نظر داد چرا از روسها یا ژاپنی ها چینی ها و یا آفریقایی ها استفاده نمیکنند ؟؟؟ اتفاقا باید پوسته وسطح کار رو بررسی کنیم یعنی اون چیزی که میبینم چیزایی که روی درک انسان اثر گذار هستند |
|||
|
|
۸:۲۹, ۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
دوست عزیز روسها، چینی ها، ژاپنی ها یا آفریقایی ها آدم نیستند؟ فقط ما آدمیم؟ من درمورد بازی نظرنمیدم چون نه بازی کردم نه خوشم میومد ازش. ولی همین که یه نفر چنین حرفی بزنه، برای خراب کردن کسانی که ادعای دینداری دارند، کافیه. بعد، یه نفر تاپیک رو میخونه و باخودش میگه: "ایناکه مثلا مسلمان هستند، ازهمه بیشتر نژادپرستند." در پناه حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دانلود بازی امام حسین (علیه السلام) و پل صراط | Aryha | 2 | 2,037 |
۶/دی/۹۳ ۱۲:۰۶ آخرین ارسال: "شهید" |
|

![[تصویر: news_medal_of_honor_warfighter_by_drive-13461.jpg]](http://www.gamersyde.com/news_medal_of_honor_warfighter_by_drive-13461.jpg)
![[تصویر: Medal-of-Honor-Warfighter-3.jpg]](http://fronttowardsgamer.com/wp-content/uploads/2012/10/Medal-of-Honor-Warfighter-3.jpg)