|
روز های کنکور فرا رسید.
|
|
۱۴:۴۴, ۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر اندیشه های بیدار.
بازم رسیدیم به روزای کنکور و دو سه روز پر استرس. دیدم که خیلی از بچه های بیداری کنکور دارن چه تو چند روز آینده چه ارشد و چه فنی که مرداد ماه هست ![]() ![]() هیچی دیگه بچه های بیداری دستی به دعا بردارند و همه این بچه ها رو دعا کنند. شاید آرامش قلبی داشته باشیم سر جلسه. ![]() یا علی. |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۰۱, ۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
یکی از بهترین دوران زندگی هرکسی, از زمان تحویل برگه امتحانات سراسری(کنکور) شروع میشه تا حدود 24 ساعت (و در مواردی حداکثر تا 48ساعت) بعد از اونه!
یعنی تو این برهه زمانی چنان لذتی از کائنات به سمت آدم سرازیر میشه که فکر نکنم اولین فاتح قله اورست چنین احساسی رو تجربه کرده بوده باشه!!! اصن یه وضی! تا تجربه نکنید متوجه نمیشید! خدایا این شادی ها رو از ما نگیر! ![]() ![]() و در نهایت, بخاطر همین شادی ها : روحانی مچکریم !!! ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۵:۰۵, ۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
خوب امروز پنجمین کنکور کارشناسیم رو هم دادم
چون سال 90 من قبول شدم و دو ساله درسا رو نخوندم شاید نتونم قضاوت درستی کنم ولی در مجموع عمومی خیلی ساده بود ولی اختاصی های انسانی سخت بود سبک سوالات خیلی عوض شده بود |
|||
|
|
۲۰:۰۴, ۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
رستگار رحماني تنها رکوردار تاريخ کنکور ايران نفر اول گروه تجربي و نفر اول گروه زبان در سال 1388 اهل جوانرود از يک خانواده کاملا معمولی جالبه بدونید دانشمندان سازمان سنجش فکرکردن تقلب کرده که صد درصد جواب داده. یه امتحان جداگانه باز ازش گرفتن و بازم همشو 100% جواب داده ![]() |
|||
|
|
۲۲:۱۸, ۸/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۲ ۲۲:۲۰ توسط هدهد.)
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
من فکر کنم سال دیگه بازم درخدمت سازمان سنجشم! چرا عمومیا ابنقد عالی بود ولی اختصاصیا فاجعه بود؟نه؟ زبان تخصصی چرا اینقدر آسون بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ درهرصورت که........................ من یه سوال بپرسم؟ آیا ین کاربدیه که امسال انتخاب رشته نکنم و یه سال دیگه بخونم؟ یعنی دراذهان عمومی زشت جلوه نمیکنه؟؟ و یه سوال دیگه دقیقا این آدم های مذکور(مثل آقای رحمانی) واقعا وجود خارجی دارن؟ چطوری آخه این همه خوبن؟؟ مگه میشه؟ داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من چطوری میتونم دورقمی بشم حالا اولم نشدم نشدم؟ |
|||
|
|
۲۲:۲۳, ۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
(۸/تیر/۹۲ ۲۲:۱۸)هدهد نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم کدوم رشته اید آبجی؟ |
|||
|
۲۲:۵۴, ۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم من فکر می کنم بهتره که همین امسال برین دانشگاه. بازم مشاور خوب خیلی مهمه. مشاور خوب. من رشتم ریاضیه. برام رشته های مهندسی هیچ فرقی نمی کنه. عاشق هیچکدومشون نیستم. میخواستم برم عمران چون فکر می کردم پول زیادی داره. اما الآن میگن به لطف دانشگاه آزاد!!!از بس دانشجوی عمران گرفته و مهندس عمران داده بیرون...!!! پس دیگه فرقی نمی کنه برام. راستی میشه تو دانشگاه مثلا از رشته ی معماری تغییر رشته داد به عمران؟؟؟ یا از برق بری به معماری یا ... امیدوارم که خدا برام بهترین تقدیرو رقم زده. من که تلاش خودمو کردم. دیگه هم حاضر نیستم یکسال دیگه عذاب بکشم. یکسال از عمرم هم میره. برام دعا کنین که رتبه ی خوبی بیارم. برام دعا خوب انتخاب رشته کنم. رشته ی خوبی هم قبول شم. خیلی محتاجم به دعا. بعضی وقتا غرق ناامیدی میشم. میرم اون پایینا...!!! خیلی برام دعا کنین. التماس دعا فی امان الله |
|||
|
|
۲۳:۴۸, ۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
نقل قول:آیا ین کاربدیه که امسال انتخاب رشته نکنم و یه سال دیگه بخونم؟ یعنی دراذهان عمومی زشت جلوه نمیکنه؟؟شاید باور نکنید ولی من با رتبه 900 کشوری یک سال وایسادم!!!!!!!!!!!! نقل قول:اتفاقا سال بعدش دو رقمی شدم
|
|||
|
|
۲۳:۵۵, ۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
|
۰:۰۳, ۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
۱۱:۲۰, ۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرجمن الرحیم
تجربیم. خودم بیوتک دوست دارم ولی اگه نشد پزشکی ترجیحا مشهد حالا نشد تهرانم خوبه ![]() رشته شما چیه؟ چرا همش کنکور میدین خوب؟ انتخاب رشته کنید فکر کنم واس سال دیگه سازمان سنجش شما رو مجاز واسه شرکت در آزمون سال بعد ندونه
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 11458_505033692903838_199917425_n.jpg]](http://s3.picofile.com/file/7823035806/11458_505033692903838_199917425_n.jpg)

انتخاب رشته کنید فکر کنم واس سال دیگه سازمان سنجش شما رو مجاز واسه شرکت در آزمون سال بعد ندونه