کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 2.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقد صحبت های آقای رائفی پور در باب هری پاتر و ارباب حلقه ها
۲۳:۴۱, ۱۴/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۲ ۲۳:۰۷ توسط ehsanagiyan.)
شماره ارسال: #1

متاسفم از اینکه بعضی از دوستان فکر می کنند اگه توی بحث پست های من رو ویرایش کنند یا اینکه از اول سه بار من رو بن کنند. یا اینکه بیان اینجا و توهین هایی رو که خودشون شروع کردند بندازن گردن من!!!!

آقای النور مگه خود شما نبودید که اومدید اینجا و من رو به ترسویی و فرار متهم کردید؟شما توهین رو شروع کردید یا من؟

شما نبودید که می گفتید که باز ه اطلاعات کمتون رو به رخ کشیدید؟؟!!؟

دوستانی که انصاف ندارند و حتی یکبار هم کتاب ها رو نخوندند لطفا اظهار نظر نکنند و فکر نکنند هم خیلی با دقت و ریز بینی و نکته سنجی جواب دادند

شما بشینید اینجا فکر کنید که خیلی با حال دارید جواب می دید و خودتون حرف های همدیگه رو تایید کنید ولی بدونید که بیرون این سایت ملیون ها نفر هستند که حتی یک کلمه از حرف های شما رو قبول ندارند.

در پاسخ به دوستانی که خیلی اصرار دارند که آقای رائفی پور فیلم ها رو گفتند نه کتاب ها رو بدونند و بدونند و بدونند که:

ایشون با پایه و اساس هری پاتر مشکل دارند. و پایه و اساس هم به کتاب بر می گرده.دیگه فیلم و کتاب اینقدر اختلاف ندارند و باید بگم که پاسخ های اشون واقعا پیش پا افتاده و کوته بینانه بود نمونه اش:

این کتاب چرت و پرت بود و هیچ جذابیتی نداشت و فقط چون ماسون ها ازش حمایت کردند چون مطابق با سیاست های اونهاست فروش کرده!!!

آخه کی همچین چیزی رو قبول می کنه؟(منظورم یه عقل سلیمه!)کتاب های هری پاتر فروش رو به رشد داشتند یعنی هر کتاب رکورد فروش کتاب قبل رو می شکوند!

حالا من سوالم اینه گیریم که ماسون ها حمایت کرده باشند و با پول و سرمایه اونها جلد 1 فروش رفته اگه به قول آقای رائفی پور و شما دوستان و طرفداراش کتاب مزخرفه و جذابتی نداره مردم بیکار بودند یا پول شون رو از سر راه پیدا کرده بودند که به دند بالای جلد های بعدی؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، رضوانه ، hessam ، revenger

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۱۴, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #31
آواتار
(۱۵/تیر/۹۲ ۱۳:۰۹)ehsanagiyan نوشته است:  ناگهان نور قرمزی از آسمان بالای سرشلن گذشت و مثل لبه ی تیز یک خورشید درخشان از روی تاقچه ی نزدیکترین پنجره ظاهر شد .نور در یک زمان به چشم هر دو برخورد کرد به این ترتیب ولدومورت به یک سایه ی درخشان تبدیل شد هری صدای فریاد بلندی را شنید پس او هم در حالیکه با امید فراوان به خدای آسمان ها فریاد می کشید با چوب دراکو او را نشانه گرفت.
می شه بگید دقیقا کجای هری پاتر رو دارید تعریف می کنید ؟؟
منظورتون نبرد ولدرمورت و هری تو هاگوارتسه ؟؟

(۱۵/تیر/۹۲ ۱۳:۰۹)ehsanagiyan نوشته است:  خدای مهربون و خدای آسمان ها و... شما توقع داری رولینگ می نوشت هری در حالیکه چهار قل را زیر لب زمزمه می کرد عصای موسی را پرت کرد؟

خدای اسمان با خدا ی یگانه فرق داره برادر من !!
این رو راحت می شه با یه کمی تفکر در مفهوم کلمات فهمید و احتیاجی به شناخت اساطیر هم نیست !!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، Justice Bringer ، منادی حق
۱۳:۱۸, ۱۵/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۲ ۱۳:۲۹ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #32
آواتار
(۱۵/تیر/۹۲ ۱۳:۰۹)ehsanagiyan نوشته است:  مشکل شما اینه که می گید چرا این اثر از اسلام حمایت نمی کنه؟
ما کی این حرف رو زدیم؟؟؟
من ادیال الهی و آسمانی رو گفتم ....
کدام دین الهی جادو را مجاز شمرده؟؟؟؟
خدای موحدین شناخته شده در عالم جادو را غیر مجاز و جادوگر را گناهکار و محکوم به اعدام میداند ...
مسیحیان هم همین طور ...
به خاطر شرکشان و توسلشان به شیاطین و نیروها پلید ... جادگر جماعت خدای حقیقی رو قبول داشت جادگر نمی شد

نقل قول:من میگم دلیلی نداره که بکنه ولی با اسلام هم مخالفت نمی کنه!!!
اخوی خوبی شما؟؟؟
می خونی اصلا ارسال های ما رو ؟؟؟

پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند که سه طائفه به بهشت وارد نمیشوند دائم الخمر ،دائمالسحر و قطع کننده ی رحم
امیرالمومنین (علیه السلام): سحر کننده مانند کافر به خداست و کافر جایش در دوزخ و نیز می فرماید کسی که جیزی از سحر یاد بگیرد کم یا زیاد پس کافر شده است

[b] از آن بالاتر ....
رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند: کسیکه نزد ساحر یا کاهن یا دروغگویی برود در حالیکه آنچه را می گوید تصدیق کننده باشد به تمام کتاب های آسمانی خدا کافر شده استاز حضرت رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پرسیدند حکم ساحر چیست ؟فرمود: هر گاه دو عادل بر سحرش گواهی دهند حکمش اعدام است

اگر تصدیق گفتار و کردار یک جادوگر را هم بکنید کافر شده اید ... از این بالاتر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Gryffen ، Justice Bringer ، منادی حق
۱۴:۱۱, ۱۵/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۲ ۱۵:۳۳ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #33
آواتار
(۱۵/تیر/۹۲ ۰:۴۵)عبدالرحمن نوشته است:  یکی از نظراتشون که خیلی خوب بود این بود که نماد شیطانه ولی بصورت ناخودآگاه به شما تلقین میشه که اگه بخوای شیطان رو نابود کنی اونهمه دردسر داره

استاد رائفی این بحث رو تو جلسۀ پرسش و پاسخ مطرح کردن (دربارۀ ارباب حلقه ها) ... که به نظر بنده زیاد با عقل جور در نمیاد !!!

مطالبی که دوستان تو تاپیک *ارباب حلقه ها، ماسونی یا ضد ماسونی* مطرح کردن خیلی منطقی تره !

دوستان اونجا (تاپیک ارباب حلقه ها) تقریبا به این نتایج رسیدن :

سائرون = الله / Witch King = امام زمان / گندالف = ابلیس / آراگورن = نمایندۀ ابلیس!

که این تحلیل دوستان بیداری دقیقا برعکس تحلیل استاد رائفی هست و به شخصه اینو بیشتر قبول دارم و منطقی تر هست به نظرم.

ضمن اینکه خدمت شما دوست عزیز (ایجاد کنندۀ تاپیک) باید عرض کنم که استاد رائفی تا اونجا که من میدونم هیچوقت از کتابای هری پاتر و ارباب حلقه ها صحبت نکردن ... فقط از فیلماشون حرف زدن و اون دیالوگایی که شما از کتابا آوردین هیچوقت تو فیلماشون بهش اشاره نشد ! نباید هم اشاره بشه، چون فیلمایی که از کتابا میسازن فیلمنامه هاش اقتباسی هست !

در مورد اینکه گفتین ، برج سائرون تو ارباب حلقه ها نماد اهریمنه فک میکنم باید به این نکته اشاره کنم :

به دوستان دیگه هم تو تاپیکای دیگه گفتم ! شما توقع نداشته باشید اگه ابلیس بخواد خودش رو از طریق هالیوود به مردم دنیا نشون بده ، کاراکتری شیطانی، بد، اهریمنی و عین چیزی که واقعاً هست رو نشون بده !!!

ابلیس اگه بخواد خودش رو نشون بده مثل کاراکتر Rango خودش رو نشون میده، مثل Batman خودشو نشون میده ، یه قهرمان. نهایتاً مثل Megamind خودش رو نشون میده !!!

و از طرفی دشمنانش رو بد نشون میده. مثل خدا (البته در اندازه ای نیست که با خدا دشمنی کنه، خدا رو بد نشون میده که ما رو منحرف کنه) مثل امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، مسلمونا و ...

شما تو فیلم ارباب حلقه ها توجه میکردین به قیافه های یاران سائرون ، اونایی که اورک نبودن و آدمیزاد بودن، غالبا قیافه هایی شرقی و آسیایی داشتن ! حتی یکی از دوستان روی لباس بعضی از یاراش نوشته هایی پیدا کرده بودن که بسیار شبیه خط کوفی بود.

تونستم منظورم رو برسونم ؟!؟

(۱۵/تیر/۹۲ ۱۰:۱۴)ehsanagiyan نوشته است:  اینم عین عبارتتون بود که می گفتید:هری پاتر که سراسر جادوگریه!
خب شاهنامه هم سراسر جادوگری برادر من؟
نیست؟

دوست عزیز ، بحث اینه که کدوم یکی (هری پاتر یا شاهنامه) ، جادوگری و جادوگرا رو خوب نشون میدن !

من شاهنامه نخوندم ولی بعید میدونم آقای فردوسی در جایی از جادوگری دفاع کرده باشه یا از جادوگری تصویری خوب ارائه کرده باشه !

بحث ما هم همینه ! در آخرالزمان بجز اینکه باید دید چه حرفی زده میشه باید دید چه کسی داره حرف رو میزنه !!! به سابقۀ فرد هم باید نگاه کرد به اعمال دیگش. حرفای دیگش رو هم باید مورد ارزیابی قرار داد !

شبکۀ خبر صداسیما ، 1 مستندی میذاشت به اسم *اینک آخرالزمان ...* تو اون مستند میگفت :

تو مراسم اکران انیمیشن *9* جناب Tim Burton [یهودی] (تهیه کنندۀ این انیمیشن) تو مصاحبش گفته (قریب به مضمون) :

این فیلم یکی از 100 ها فیلم آخرالزمانی هالیوود ــه !!!

حالا سوالی که مطرحه :

اون 100 ها فیلم دیگه ای که ایشون گفتن (که قطعا خیلی کم هم گفتن) !!! کدوم فیلما هستن ؟!؟ Huh

یه سوال دیگه :

آیا تو انیمیشن *9* اسمی از آخرالزمان برده شده ؟!؟ Huh

از کجا بفهمیم کدوم فیلم آخرالزمانی ــه ، کدوم فیلم نیست ؟!؟ Huh

نقل قول:اگه می گیم والت دیزنی ماسونه دلایلش آورده می شه اگه می گیم چرچیل ماسونه دلایلش هست.
نه اینکه بر اساس فرضیات به فلان چیز و فلان چیز بگیم ماسون.

خب ببینید دوست عزیز، موضوع همینه ، زیرکی و پیچیدگی کار هالیوود همینجاست.

شما طبق چه سندی میگی ، والت دیزنی زیر سلطۀ فراماسونری و صهیونیزم ــه ؟!؟

بنده میتونم با همین منطقی که شما دارین (مثلا میگین تو کتاب هری پاتر از خدای آسمان گفته) ... برای شما اثبات کنم والت دیزنی زیر سلطۀ فراماسونری نیست !!!

مهمترین سوال اینه : ما انتظار داریم که چه مدرکی تو فیلمای هالیوود ببینیم تا متوجه بشیم و متقاعد بشیم که فیلمای هالیوود همشون زیر سلطۀ صهیونیزم و اربابشون شیطان هست ؟!؟ Huh

بطور واضح تر بخوام بگم :

شما چه مدارک قابل قبولی [از نظر خودتون] دیدین که میگین والت دیزنی ماسونه ؟!؟ Huh

نقل قول:فقط ما این عیب رو داریم که هر چیزی که معروف می شه رو می خوایم بیاییم واکاویش کنیم که یهو یه چیزی توش باشه اگر هم نبود خودمون یه چیزی رو ایجاد می کنیم می ذاریم توش و تحویل دوستان می دیم.

مشکل ما اینه که هر عیبی که خودمون داریم رو به بقیه تعمیم میدیم تا بتونیم حرفمون رو ثابت کنیم !!!

کی اینجوری بوده !؟!؟! مگه ما مریضیم ؟!؟ مگه ما دوست نداریم لذت ببریم از دیدن فیلمای هالیوود ؟!؟

نکته ای که هست اینه که کاربران بیداری اندیشه دوست ندارن همزمان با اینکه دارن لذت میبرن ، فریب هم بخورن !!! Wink

آیا مسیحیای آمریکا هم اینجوری هستن که هرچیزی معروف میشه میخوان واکاویش کنن ؟!؟

چرا مسیحیای [معتقد] آمریکا نمیذارن بچه هاشون هری پاتر نگاه کنن !؟! Huh (با یه سرچ ساده متوجه این مطلب خواهید شد) !

(۱۵/تیر/۹۲ ۱۲:۱۰)ehsanagiyan نوشته است:  من می گم توی شاهنامه هر دو طرف خیر و شر از جادو و اجنه استفاده کردند.
این هم صحتی بر ادعای من:

فریدون صاحب فر و انگشتری
به فرمانش همه دیوان و پری
ز مازندارن هرگز یاد نکرد...

خب لابد فریدونم ماسونه؟
چون انگشتر داره؟
از دیو و جن استفاده کرده نه؟
و قابل ذکره که فریدون شخصیت مثبته و با همون ضحاک شما می جنگیده!!
برای کسانی که شاهنامه رو نخوندند این توضیح رو دادم

دوست عزیز، خب شما خودت داری جواب خودت رو میدی !!!

بنده بالاتر هم گفتم ، شاهنامه رو نخوندم ... ولی الان اینجا ، کاراکتر فریدون شبیه حضرت سلیمان بود !!!

آیا حضرت سلیمان هم جادوگر و شیطان پرست بود ؟!؟

قرآن برای رفع هرگونه شائبه صراحتاً میگه که سلیمان ساحر نبود !!! ولی اجنه و شیاطین به فرمانش بودن !!!

قبلا هم گفتم : جدای اینکه خیلی موارد رو باید در نظر بگیریم و باید خود حرف رو آنالیز کنیم. باید ببینیم حرف از دهن کی بیرون اومده ؟!؟

(۱۵/تیر/۹۲ ۱۳:۰۶)Gryffen نوشته است:  اول این که سائرون نکرومانستره نه ابلیس
دوم مفهوم ابلیس در کتاب های تالکین فرق داره

جناب گریفین ، بنده این حرف شما رو متوجه نشدم !!! یعنی آیا اگر قرار باشه کاراکتری برای ابلیس در یک داستان تعریف بشه ... باید حتماً اسم اون کاراکتر ابلیس باشه ؟!؟ Huh

ضمن اینکه بنده نظرم رو درباره سائرون گفتم بالاتر (اینکه نظر دوستان بیداری رو قبول دارم) ! فقط میخوام یه مقدار سر مسائل ریز تر بحث کنیم (Shall we ؟) !!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، h05531n ، منادی حق
۱۵:۲۹, ۱۵/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۲ ۱۶:۱۶ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #34
آواتار
نقل قول:دوستان اگه امکان داره منظورم مدیرانه این حالت رو بردارید
من دیگه نمی تونم پست بذارم تا 24 ساعت دیگه!!!!
یعنی چی اخه!!
برای همین پاسخ ها تون رو اینجا می زنم
شما وقتی به دلیل قوانین تالار در 24 ساعت فقط میتونی 15 پست ارسال کنی چرا بر میداری ارسالهای قبلییت رو ویرایش میکنید در جواب ارسالهای جدید ... هم نظم تاپیک رو بهم میزنید و هم معلوم نمی شود چه جوابی در چه زمانی داده شده است
این کار شما صحصح نیست... صبر کنید تا 24 ساعت دوست تازه وارد گرامی
اگر ادامه بدهید به دلیل حفظ نظم دسترسیتون به طور موقت سلب می شود
نقل قول:دوست عزیز اولا نظر هرکسی محترمه منم می تونم بگم پاشو برو بابا با اون نظرت ولی این حرکت درست نیست
جواب شما رو هم بدر قسمت بالای همین پست دادم.
می خوای هری پاتر رو از داستان بکشیم بیرون دار بزنیم؟
نه نظر شما دوست من ... حتی نظر من هم در این زمینه مهم نیست ... نظر کس دیگری هم مهم نیست ...
من نظر شما در برابر نظر دین و قرآن و احادیث گفتم ارزشی ندارد برای ما ... وقتی حدیث داریم که جادوگر و تصدیق کننده ی جادگر کافر است شما بر میگردی میگی
نقل قول: "من نمی گم که نیرو های هری پاتر خداییه ولی دارم می گم که اگه توی کتابی دین به کار نرفته دلیل بر شیطانی بودن و ماسونی بودنش نیست."
خوب حدیث داریم که این جادو کفر است و شیطانی ...
نقل قول:منم دارم می گم توی همون شاهنامه هم جادو به کار رفته هم از طرف خوب هم از طرف بد ولی اینها همش داستانه
جوابتون رو مبسوط دادیم ... ادعای شما بر اینکه طرف خیر از جادو استفاده می کند صرفا نظر شخصی است ...
شما نظر شخصیتون رو دخالت می دهید ولی من خط به خط نظر شاهنامه رو در مورد جادو به طور عینی آوردم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، منادی حق
۲۲:۱۰, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #35
آواتار
(۱۵/تیر/۹۲ ۱۴:۱۱)MaTeY نوشته است:  جناب گریفین ، بنده این حرف شما رو متوجه نشدم !!! یعنی آیا اگر قرار باشه کاراکتری برای ابلیس در یک داستان تعریف بشه ...
باید حتماً اسم اون کاراکتر ابلیس باشه ؟!؟ Huh

ضمن اینکه بنده نظرم رو درباره سائرون گفتم بالاتر (اینکه نظر دوستان بیداری رو قبول دارم) ! فقط میخوام یه مقدار سر مسائل ریز تر بحث کنیم (Shall we ؟) !!!
با سلام و دوردی دوباره !!
جناب MaTeY پس می خواهید یه ذره ریز تر شید درسته !!
حالا این شد یه چیزی !!

خب از کجا شروع کنم { اسمایل شاهین گندالف شده و داره داستان می گه به همره یه پیپ بر دهانش }
اول این که داستان فیلم ارباب حلقه ها و هابیت بر گرفته از سری رمان های مشهور سرزمین میانه استاد تالکین نویسنده ی شهیر بریتانیایی و کارگردان فیلم ها هم می تونیم بگیم کمترین دستکاری در فیلم نامه نکرده و عین خود داستان رو فیلم کرده که البته ی جاهایی یه تفاوت ایی داره که بماند برای بعد !! و زمانی که شما میاین فیلم رو اون جوری نقد می کنید انگار دارید کتاب رو نقد می کنید چون فیلم و کتاب می شه گفت یکی هستند !!
و اما مثال ریز تر و جواب سوال شما !!
گفتم سائرون شیطان نیست چون شیطان سرزمین میانه یکی دیگه هست به اسم ملکور مورگوث !!
بزار یه خلاصه ای از تاریخ سرزمین میانه بگم !!
سرزمین میانه تالکین خدا داره و اون هم تک خداست به اسم " ارو یا ایلوواتار " محض اطلاع دوستانی که می گن ارباب حلقه اه بی خدایی !!
" ارو آنک یکتا که در آردا ان را ایلوواتار می گویند ... " سیلماریلیون - حدیث آینولینداله - صفحه ی 1
همون طور که گفتم دنیای تالکین خدای داره بر عکس هری پاتر که وجود خدا رو اصلا تو داستان احساس نمی کنیم یا داستان ای لویس که باز خدا رو احساس نمی کنیم یا داستان های مارتین که چند خدایی یا نظیر اون پرسی جکسون - وراثت و ...
و اما ادامه
ارو اول میاد یه سری آینو خلق می کنه که می شه گفت فرشتگان هستند !!
یکی از این اینو ها بعد از مدتی با ارو بد می شه که اسمش ملکور مورگوث !! { به ماند چرا بد می شه }
در واقع تمام وقایعی که در سیلماریلیون هست و تمام کار هایی که ملکور انجام می ده دقیقا مثل شیطان خودمونه که می تونیم بگیم ملکور همون ابلیس سرزمین میانه هست !!
توجه کن زمانی می تونیم یک کارکتر رو با کارکتر دیگه از یه کتاب دیگه مقایسه کنیم که کارهاشون یکی باشن نه این که اسمشون یکی باشه !!
مشکل مهم دوستان در بیداری همینه یهو شما میان سائرون رو با شیطان مقایسه می کنید و این کار درستی نیست چون وجه تشابهی بین این دو وجود نداره !!
برای مثال اگه شما هری پاتر رو با اراگورن مقایسه کنی کار اشتباهی و طبع همین موضوع سایر مقایسه هایی که انجام داید شما در تاپیک ارباب حلقه ها
این که گندالف مسیح یا سائرون دجال و .....
دو مقایسه ی دو کارکتر باید بر اساس یه سری ضوابط باشه !!
نمی تونیم همین زوری بگیم والدرمورت در هری پاتر شیطانه !!

اما در این میان سائرون چی کیه ؟؟
بر گردیم ب داستان !!
به غیر از اینو یه سری مخلوقات دیگه بودند به اسم مایار که رتبه اشون از اینو ها کم تر بود که بهشون می گفتن مایار !!
گندالف - سارومان - راداگاست - الاتار - پاندو و ... از این دسته بودند قدرتشون در سرزمین میانه بعد از آینو ها دوم بود در این میان سائرون هم مایار بود و محض اطلاعتون اون بالروگی که گندالف تو پله خازادوم باهاش جنگید اون هم مایار بود در واقع سائرون هم ردیف گندالف بود اما فریب ملکور رو خورد و شد دستیار اول ملکور کسی که در بدی از ازباب خود چیزی کم نداشت !!
بعد از این که ملکور در جنگ خشم شکست خورد و در پوچی زندانی شد سائرون به نحوی توبه کرد اما در فکر نه !!!
اون حلقه هایی ساخت برای نسان ها دورف ها اما سه حلقه رو کس دیگه ای ساخت برای الف ها و خودش یک حلقه ساخت به اسم حلقه ی قدرت برای فرمانراویی بر سایرین..
بقیه داستان رو می دونید دیگه !!
تو نبرد اتحاد بزرگ سائرون شکست می خوره و جسم خودش رو از دست می ده اما نابود نمی شه تا ....
اما زمانی که حلقه نابود می شه سائرون هم نابود می شه و دیگه اثری ازش نمی مونه اما ملکور هنوز زنده هست !!
می بینی که اگه تو سائرون رو شیطان می دونستی باید به طبع نابود می شد و شیطان هم از بین می رفت یعنی جنگ حلقه جنگ آخر الزمان باید باشه اما این چه جنگی که نصف نژاد های اردا در اون نیستند !!!!
جنگ نهایی که اسمش جنگ واپسینه زمانی که ملکور از بند پوچی فرار کنه اون وقت که تمام نژاد ها باهم متحد می شن بر عیله پلیدی !!

فکر کنم توضیحات کافی باشه !!Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer
۹:۱۴, ۱۶/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۲ ۹:۴۹ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #36
آواتار
نقل قول:در مورد اینکه می گید که ما کی گفتیم !محتوای حرف شما همینه وقتی می گید که چرا توی هری پاتر قدرتش رو از خدا نگرفته؟برادر من این یه رمانه.
ببینید خیلی مشخصه موضوع ....
شما میگویید هری پاتر و جادو شیطانی نیست ...
خوب وقتی حدیث داریم که ...
پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند که سه طائفه به بهشت وارد نمیشوند دائم الخمر ،دائمالسحر و قطع کننده ی رحم
امیرالمومنین (علیه السلام): سحر کننده مانند کافر به خداست و کافر جایش در دوزخ و نیز می فرماید کسی که جیزی از سحر یاد بگیرد کم یا زیاد پس کافر شده است

از آن بالاتر ....
رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند: کسیکه نزد ساحر یا کاهن یا دروغگویی برود در حالیکه آنچه را می گوید تصدیق کننده باشد به تمام کتاب های آسمانی خدا کافر شده استاز حضرت رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پرسیدند حکم ساحر چیست ؟فرمود: هر گاه دو عادل بر سحرش گواهی دهند حکمش اعدام است

خوب شما چشمتون رو می بندید بر روی حقائق مشکل دیگری است ...
جادو کفر است و تصدیق کننده ی جادو نیز کافر .... تمام شد و رفت ...
در مورد منشا اثر و شاهنامه هم خیلی بحث کردیم ...

نقل قول:شما خودت برو همون شاهنامه ای رو که قبولش داری نگا کن ببین فریدون قدرتش رو از کجا آورده؟
آخه این حرفه شما می زنی؟من کجا گفتم که دین های الهی جادو رو تایید می کنن؟

اسطوره اساسش برگرفته از باورهای نسل اندر نسل جامعه بشری است که اکثریتش هم ریشه در ادیان دارد ... در کتاب ادبیات سوم یا پیش دانشگاهی هم بود حتی ....
مثلا سیاوش ... آتش براش سرد می شود ... ریشه دارد در سرد شدن آتش برای حضرت ابراهیم ... این انگشتر و تسلیم شدن جنیان هم ریشه دارد در ماجرای حضرت سلیمان ... همین فراماسون ها مدام میگویند حضرت سلیمان جادگر بوده است .... با همین استدلال شما ....
ولی نکته ی کلیدیش اینجاست .... آیا فریدون تمام نیرو و توکلش را بر جنیان گذاشت؟؟؟ منشا اثر را چه کسی و چه موجودی می دانست؟؟؟ خدا یا جنیان؟؟؟ تمام کارهایش را با جادو پیش می برد؟؟
تفاوت در همین جا است ...
در نگرش به منشا اثر قدرت در دنیا.....
باز ایا می گوید فریدون به جادوگران اتکا کرد؟؟؟؟؟؟
با جادوگران مشورت کرد؟؟؟
خدا را از یاد برد؟؟؟؟
در کارها از خدا مدد میگرفت یا جنیان؟؟؟؟

نقل قول:اون هم در عالم واقعیه هری توی عالم واقعی نیست اگه نمی دونید. توی شاهنامه هم صد بار گفتم نیرو های خیر هم از جادو استفاده می کنند اما چرا به اون گیر نمی دید؟ ساده است چون فقط یه داستانه!!!
صد بار گفتید و ما هم هر بار جوابتون رو از شاهنامه دادیم که این طور نیست .... شما فقط و فقط برداشت شخصی خودتون رو ارائه کردید ... ولی ما نص شاهنامه را ....
در شاهنامه هیچ گاه شخصیت های مثبت از جادو استفاده نکرده اند ... همیشه به خدا توکل کرده اند و اگر نیروی فراطبیعی داشتند از سوی خود خدا بوده و خدا را مسببش می دانستند نه موجود دیگری را ... همیشه هم با جادوگران می چنگیدند ...
ما به شاهنامه گیر نمیدیم چون سرتاسرش خدا پرستیه .... رستم تمام مبارزه هاش رو با نام خدا شروع کرده و قبلش کلی راز و نیاز میکرده ...
چون رستم یکی از خوانهاش فقط کشتن جادوگران کافر است ...

در خوان چهارم داریم:

بر رستم آمد پر از رنگ و بوى
بپرسيد و بنشست نزديك اوى‏
تهمتن بيزدان نيايش گرفت
ابر آفرينها فزايش گرفت‏
كه در دشت مازندران يافت خوان
مى و جام با ميگسار جوان‏
ندانست كو جادوى ريمنست
نهفته برنگ اندر اهريمنست‏
يكى طاس مى بر كفش بر نهاد
ز دادار نيكى دهش كرد ياد

چو آواز داد از خداوند مهر
دگرگونه‏تر گشت جادو بچهر

روانش گمان نيايش نداشت

زبانش توان ستايش نداشت‏
سيه گشت چون نام يزدان شنيد

تهمتن سبك چون در و بنگريد
بينداخت از باد خمّ كمند
سر جادو آورد ناگه ببند
بپرسيد و گفتش چه چيزى بگوى
بدان گونه كت هست بنماى روى‏
يكى گنده پيرى شد اندر كمند
پر آژنگ و نيرنگ و بند و گزند
ميانش بخنجر بدو نيم كرد
دل جادوان زو پر از بيم كرد

==========================
می بینید تا اسم خدا برده می شود چهره ی جادو گر عوض می شود و رستم می فهم موضوع را ...

روانش گمان نيايش نداشت
زبانش توان ستايش نداشت

این است نظر شاهنامه در مورد جادو و جادوگران .... شما فقط برداشت شخصی خودتون رو میکنید
هری پاتر سرتاسرش تبلیغ جادو و جادوگری است .... پس با تمام ادیان الهی در تضاد است ...خصوصا اسلام ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت
۱۰:۱۸, ۱۶/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۲ ۱۰:۳۵ توسط ehsanagiyan.)
شماره ارسال: #37

سلام
اول یه چیزی رو در مورد این فروم ببگم تینجا نفاق بیداد می کنه واقعا تاسف می خورم که مبلغ های اسلام ما باید چه کسانی باشند.دوستانی که اینجا دم از اسلام و پیامبر و منش امام علی می زنند و حدیث پشت حدیث در مورد احکام جادوگران می یارند برن ببینن امام علی در مورد نفاق چی گفته قرآن و پیامبر چی گفتن؟ کاملا مشخصه که مدیران اینجا هم از چنین سیاست هایی حمایت می کنند ایجاد لیست دشمنان و دوستان در همین مورده.
70% دوستان اینجا دارند همدیگه رو می خورند نه برخورد متواضعانه رو رعایت می کنند نه احترام به ساییرین رو.70% تاپیک هایی رو که می ذارید خودتونم می دونید که الکیه و می خواهید به یه چیزی تهمت ماسونی بودن بزنید بیکار نباشید. یه نفر میاد می گه فلان چیز ماسونیه بقیه بهش می گن توهمیه و نمی فهمه. بعد همون هایی که گفتند توهمیه می رند یه تاپیک دیگه می زنند به یه چیز دیگه گیر می دند بعد بقیه میایند می گن این توهمیه به شخصی چندین تاپیک دیدم که از کارتون های گربه سگ وو عصر یخ بندان تا هتل تراوانسیلوانیا رو ماسونی می دونند.آخه برادر این همه نماد شناسی فایده اش چیه وقتی شما اقدامی نکنی؟ وقتی در عملت چیز دیگه ای رو ثابت می کنی؟
عین این می مونه که شما بری دکتر شی ولی ففط بیماری رو تشخیص بدی ولی درمان نکنی خب فایده اش چیه؟حداقل اونی که اقدام نمی کنه می گن نمی دونسته و اقدام نکرده.
ادوستانی که زور می زنند ادعاشون رو به کرسی بنشونند که هر یپاتر ماسونیه.یکبار برند نگاه کنند اگه به قول خودشون این فیلم اینقدر شیطانی چطوری این همه مخاطب رو جذب کرده ؟ماهم بریم همون کار رو بکنیم یا کاری نزدیک بهش انجام بدیم.
اینقدر نگیم ماهواره بده و چرا اینقدر از مردم نگاه می کنند یکبار بگیم شاید تلویزیون ایران برنامه هاش مزخرفه که مردم رفتن سمت ماهواره!!!
در پاسخ به دوستانمون:
پاسخ به النور
اولا لطف کنید اینقدر پست های قبلی تون رو اینجا تکرار نکنید ما کور نیستیم قبلی ها رو دیدیم.
ببینید خیلی مشخصه موضوع ....
شما میگویید هری پاتر و جادو شیطانی نیست ...
خوب وقتی حدیث داریم که ...
بردار من شما استعداد خاصی داریبد که حرف توی دهن طرف مقابلت بذاری بعد بیای حرفی رو که خودت درست کردی رو نقد کنی.
آخه من کی گفتم که جادو شیطانی نیست.این رو از همین جا هم می گم که آقایون و خانوم ها جادو شیطانی است!!!پس شما اینقدر زور نزن و این دو تا حدیث رو توی هر پستت نذار . به خداد دیدیمیش!!
اما
جادو جرئی از فانتزیه.شما برو کتاب های آرمان آرین رو بخون( پارسیان و من- اشتوذنگهه) نوسنده اش کاملا ایرانیه برادر و کاملا هم توش از جادو استفاده شده شخصیت اصلی اش هم یک جادوگره!!
حالا این شیطانیه؟یا ماسونی؟
آرتمیس فاول،وراثت؛پرسی جکسون،دلتورا،سرزمین اشباح؛،قدرت پنج نگهبان،اسرار نیکولاس فلامل جاودان و.....
همش و همش و همش فانتزیه و توی همش و همش و همش جادو به کار رفته هم در طرف خوب و هم در طرف بد!!!
شما این رو قبول داری که شاهنامه ماسونی نیست.خب ما هم قبول داریم این رو.
حالا شما می گی که شخصیت های مثبت شاهنامه از جادو استفاده نمی کنند ما می گیم چرا استفاده می کنند!!!
مثال:
رستم هنگام انتخاب اسم برای سهراب با منجمین و غیب گویان و پیش گویان صحبت می کنه و با اون ها مشورت می کنه.
که محض اطلاعتون غیب گویی یکی از اقسام سحر و جادو هست.مثل نوستر آداموس(تحتمالا ماسون بودن ایشون رو شما قبول داری) ممکنه شما اینججا بگید این قدرت الههیه و ربطی به اجنه نداره. ولی من سوالم اینه که مگه چند نفر از موهبت الهی برخوردارند؟
فردوسی به وضوح داره می گی که از وسایل جادوگری برای اینکار استفاده شده
آیا موهبت الههی نیاز به وسیله داره؟
این نمونه ای دیگر:پ
فریدون صاحب فر و انگشتری به فرمانش همه دیوان و پری
ز مازندران هرگز یاد نکرد....
ماسون ها از قدیم اجنه رو می پرستیدند ولی دنبال راهی بودند که بتونند بر اونها مسلط بشند نه اینکه بپرستنشون برای همین هم توی فیلم ها و کتاب هاشون دائما به تسلط روی جن صحبت می کنند.
و اینجا هم ما داریم که حتی برخی پادشاهان کیانی دیو ها رو به زنجیر می کشند.
یا در جایی که دیگه این رو همه دوستان می دونند زال با آتیش زدن پر سیمرغ اون رو احظار می کنه. من نمی دونم سیمرغ یهو چطوری ظاهر می شه؟ این چیزی ب غیر از جادو است؟
پس نیرو های مثبت شاهنامه هم از جادو استفاده می کنند و با توجه به اینکه با گفتیم شاهنامه ماسونی نیست پس وجود جادو در یک اثر دلیلی بر ماسونی بودن اون نداره.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در پاسخ به دوستمون matey
من تا حدودی با پاسخی که گریفن به شما داد موافقم می تونید همون جواب من فرضش کنید.
(شما تو فیلم ارباب حلقه ها توجه میکردین به قیافه های یاران سائرون ، اونایی که اورک نبودن و آدمیزاد بودن، غالبا قیافه هایی شرقی و آسیایی داشتن ! حتی یکی از دوستان روی لباس بعضی از یاراش نوشته هایی پیدا کرده بودن که بسیار شبیه خط کوفی بود.)
دوست عزیز این حرف کاملا غلطه اولا ارگ ها اصلا چهره ی انسانی نداشتند قیافشون بیشتر شبیه گوریل ها بود حالا فکر کنم گوریل ها باید بیاند شکایت کنند که این فیلم ضد گوریلیه!!!
ولی اگه از نظر شما شرقی ها شبیه گوریل اند دیگه نمی دونم!!!! چون راستش من شباهتی ندیدم.
(دوست عزیز ، بحث اینه که کدوم یکی (هری پاتر یا شاهنامه) ، جادوگری و جادوگرا رو خوب نشون میدن !)
به جوابی که بالاتر دادم مراجعه کنید شخصیت های مثبت هم از جادو استفاده کردند در شاهنامه
(بنده میتونم با همین منطقی که شما دارین (مثلا میگین تو کتاب هری پاتر از خدای آسمان گفته) ... برای شما اثبات کنم والت دیزنی زیر سلطۀ فراماسونری نیست !!!)
فریادی که آقای رائفی پور توی سالن سخنرانی کشیدند که : به خدا قسم که تنها چیزی که توی هری پاتر و اربا حلقه ها نیست خداست.
می خوام بگم خدا توشهست بابا کافیه چشماتون رو باز کنید
ساده ترین و پیش پا افتاده ترین مدرک برای اثبات اینکه والت دیزنی ماسونه هم قسم نامه و امضای شخصی و مهر خانوادگی به همراه چند تا نکته ی دیگه و فیلم های حضورش در لژه

(ی اینجوری بوده !؟!؟! مگه ما مریضیم ؟!؟ مگه ما دوست نداریم لذت ببریم از دیدن فیلمای هالیوود ؟!؟
ی اینجوری بوده !؟!؟! مگه ما مریضیم ؟!؟ مگه ما دوست نداریم لذت ببریم از دیدن فیلمای هالیوود ؟!؟)
شما سه تا فیلم معروف به من نشون بده که تهمت فراماسونری بهش نزده باشید بعد بیا صحبت کنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Gryffen
۱۰:۵۵, ۱۶/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۲ ۱۱:۵۹ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #38
آواتار
نقل قول:سلام
اول یه چیزی رو در مورد این فروم ببگم تینجا نفاق بیداد می کنه واقعا تاسف می خورم که مبلغ های اسلام ما باید چه کسانی باشند.دوستانی که اینجا دم از اسلام و پیامبر و منش امام علی می زنند و حدیث پشت حدیث در مورد احکام جادوگران می یارند برن ببینن امام علی در مورد نفاق چی گفته قرآن و پیامبر چی گفتن؟ کاملا مشخصه که مدیران اینجا هم از چنین سیاست هایی حمایت می کنند ایجاد لیست دشمنان و دوستان در همین مورده.
70% دوستان اینجا دارند همدیگه رو می خورند نه برخورد متواضعانه رو رعایت می کنند نه احترام به ساییرین رو.70% تاپیک هایی رو که می ذارید خودتونم می دونید که الکیه و می خواهید به یه چیزی تهمت ماسونی بودن بزنید بیکار نباشید. یه نفر میاد می گه فلان چیز ماسونیه بقیه بهش می گن توهمیه و نمی فهمه. بعد همون هایی که گفتند توهمیه می رند یه تاپیک دیگه می زنند به یه چیز دیگه گیر می دند بعد بقیه میایند می گن این توهمیه به شخصی چندین تاپیک دیدم که از کارتون های گربه سگ وو عصر یخ بندان تا هتل تراوانسیلوانیا رو ماسونی می دونند.آخه برادر این همه نماد شناسی فایده اش چیه وقتی شما اقدامی نکنی؟ وقتی در عملت چیز دیگه ای رو ثابت می کنی؟
عین این می مونه که شما بری دکتر شی ولی ففط بیماری رو تشخیص بدی ولی درمان نکنی خب فایده اش چیه؟حداقل اونی که اقدام نمی کنه می گن نمی دونسته و اقدام نکرده.
ادوستانی که زور می زنند ادعاشون رو به کرسی بنشونند که هر یپاتر ماسونیه.یکبار برند نگاه کنند اگه به قول خودشون این فیلم اینقدر شیطانی چطوری این همه مخاطب رو جذب کرده ؟ماهم بریم همون کار رو بکنیم یا کاری نزدیک بهش انجام بدیم.
اینقدر نگیم ماهواره بده و چرا اینقدر از مردم نگاه می کنند یکبار بگیم شاید تلویزیون ایران برنامه هاش مزخرفه که مردم رفتن سمت ماهواره!!!
هر مطلبی در سر جای خودش ...بحث را منحرف نکنید و به کاربران و تالار و مدیران توهین نکنید ...
در این دو روز این دومین اخطار است که داریم میدیم بهتون
مراقب باشید

نقل قول:جادو جرئی از فانتزیه.شما برو کتاب های آرمان آرین رو بخون( پارسیان و من- اشتوذنگهه) نوسنده اش کاملا ایرانیه برادر و کاملا هم توش از جادو استفاده شده شخصیت اصلی اش هم یک جادوگره!!
آن هم مشکلات عدیده ای دارد که در سر جای خودش باید بحث شود ....
هری پاتر چاپ شد آن کتاب مجوز جلد های بعدیش رو نگرفت ...
آن هم مشکل دارد

نقل قول:آرتمیس فاول،وراثت؛پرسی جکسون،دلتورا،سرزمین اشباح؛،قدرت پنج نگهبان،اسرار نیکولاس فلامل جاودان و.....
همش و همش و همش فانتزیه و توی همش و همش و همش جادو به کار رفته هم در طرف خوب و هم در طرف بد!!!
در حدیث آمده جادوگر خوب و یا بد داریم؟؟؟؟؟ جادوگر کافر است و تصدیق کننده اش کافر...
خوب و بد هم ندارد ... همشون از دم کافرند ...

نقل قول:رستم هنگام انتخاب اسم برای سهراب با منجمین و غیب گویان و پیش گویان صحبت می کنه و با اون ها مشورت می کنه.
که محض اطلاعتون غیب گویی یکی از اقسام سحر و جادو هست.مثل نوستر آداموس(تحتمالا ماسون بودن ایشون رو شما قبول داری)
باز اطلاعات کمتون رو به رخمون کشیدید ...
برخی منجمین بر اساس وضع ستارگان خوش یمنی و بد یمنی وقوع کاری را تعیین می کنند ...
برخی دیگر در کنار این کار از جنیان کافر استفاده میکنند و گناه می کنند که آن حرام است ...
این مسله دسته بندیش به همین راحتی و 0 و 100 نیست ...

نقل قول: فردوسی به وضوح داره می گی که از وسایل جادوگری برای اینکار استفاده شده
فردوسی اسمی از جادو برده است؟؟؟؟
شما برداشت شخصیتون رو میکنید و اسمش رو میگذارید جادو ...

نظر فردوسی در مورد جادو را آورده ام

نقل قول:فریدون صاحب فر و انگشتری به فرمانش همه دیوان و پری
ز مازندران هرگز یاد نکرد....
ماسون ها از قدیم اجنه رو می پرستیدند ولی دنبال راهی بودند که بتونند بر اونها مسلط بشند نه اینکه بپرستنشون برای همین هم توی فیلم ها و کتاب هاشون دائما به تسلط روی جن صحبت می کنند.
و اینجا هم ما داریم که حتی برخی پادشاهان کیانی دیو ها رو به زنجیر می کشند.
بعد میگید مگه شما خدای نکرده کورید که مدام ارسال های قبلی رو میگذارم ...
تمام این حرف های شما رو خط به خط جواب دادیم
ببینید باز معلوم می شود نه حرف های من رو خوانده اید و نه درست مبنای اسطوره را می شناسید ....
اسطوره اساسش برگرفته از باورهای نسل اندر نسل جامعه بشری است که اکثریتش هم ریشه در ادیان دارد ... در کتاب ادبیات سوم یا پیش دانشگاهی هم بود حتی ....
مثلا سیاوش ... آتش براش سرد می شود ... ریشه دارد در سرد شدن آتش برای حضرت ابراهیم ... این انگشتر و تسلیم شدن جنیان هم ریشه دارد در ماجرای حضرت سلیمان ... همین فراماسون ها مدام میگویند حضرت سلیمان جادگر بوده است .... با همین استدلال شما ....
ولی نکته ی کلیدیش اینجاست .... آیا فریدون تمام نیرو و توکلش را بر جنیان گذاشت؟؟؟ منشا اثر را چه کسی و چه موجودی می دانست؟؟؟ خدا یا جنیان؟؟؟ تمام کارهایش را با جادو پیش می برد؟؟
تفاوت در همین جا است ...
در نگرش به منشا اثر قدرت در دنیا.....
اسمی از جادو برده شده است یا باز دارید برداشت شخصی میکنید؟؟؟؟
باز ایا می گوید فریدون به جادوگران اتکا کرد؟؟؟؟؟؟
با جادوگران مشورت کرد؟؟؟
خدا را از یاد برد؟؟؟؟
در کارها از خدا مدد میگرفت یا جنیان؟؟؟؟

نظر واضح شاهنامه در مورد جادو را آوردم
==================
مثالی بیاورید که فردوسی به طور واضح اسمی از جادو برده باشد و از آن به خوبی یاد کرد باشید
[b]اکثر کتاب هایی که شما نام بردید قهرمانهاشون جادوگر بودند ... ایا شاهنامه قهرمانی جادوگر دارد؟؟؟
نظر فردوسی در مورد جادو را می خواهید بدانید ... بفرمایید ...
در خوان چهارم داریم:

بر رستم آمد پر از رنگ و بوى
بپرسيد و بنشست نزديك اوى‏
تهمتن بيزدان نيايش گرفت
ابر آفرينها فزايش گرفت‏
كه در دشت مازندران يافت خوان
مى و جام با ميگسار جوان‏
ندانست كو جادوى ريمنست
نهفته برنگ اندر اهريمنست‏
يكى طاس مى بر كفش بر نهاد
ز دادار نيكى دهش كرد ياد

چو آواز داد از خداوند مهر
دگرگونه‏تر گشت جادو بچهر

روانش گمان نيايش نداشت

زبانش توان ستايش نداشت‏
سيه گشت چون نام يزدان شنيد

تهمتن سبك چون در و بنگريد
بينداخت از باد خمّ كمند
سر جادو آورد ناگه ببند
بپرسيد و گفتش چه چيزى بگوى
بدان گونه كت هست بنماى روى‏
يكى گنده پيرى شد اندر كمند
پر آژنگ و نيرنگ و بند و گزند
ميانش بخنجر بدو نيم كرد
دل جادوان زو پر از بيم كرد

می بینید تا اسم خدا برده می شود چهره ی جادو گر عوض می شود و رستم می فهمد موضوع را ...

روانش گمان نيايش نداشت
زبانش توان ستايش نداشت

این است نظر شاهنامه در مورد جادو و جادوگران .... شما فقط برداشت شخصی خودتون رو میکنید

قسمت های مهم را درشت نوشتم تا دقت کنید روشون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، فرمیسک ، عبدالرحیم ، Justice Bringer ، منادی حق
۱۱:۲۸, ۱۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #39

خوب جناب ehsanagiyan محترم!

آقای ELENOR در خصوص شاهنامه درست می فرماین. نمیدونم چرا شما قانع نمیشین؟!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، zryy ، Justice Bringer ، منادی حق
۱۱:۳۶, ۱۶/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۲ ۱۱:۵۸ توسط ehsanagiyan.)
شماره ارسال: #40

من واقعا قانع شدم و از شما ممنونم که من رو قانع کردید که شما حتی یک سر سوزن از ادبیات سر در نمی آوردید چون حتی یکی از این کتاب ها رو هم نخوندید و محض اطلاعتون باید بگم که مثلا در کتاب آرتمیس فاول قهرمان داستان آرتمیس فاوله که یه پسر نابغه است یا پرسی جکسون یه نیمه خداست که پسر پوسایدونه یا دلتورا لیف پادشاه دلتورا ست و نه جادوگر یه سرچ کنید می فهمید
امیدوارم به اطلاعاتتون اضافه بشه
(۱۶/تیر/۹۲ ۱۰:۵۵)ELENOR نوشته است:  هر مطلبی در سر جای خودش ...بحث را منحرف نکنید و به کاربران و تالار و مدیران توهین نکنید ...

لطفا ایراد به خودتون رو به کل کاربران تعمیم ندید دوست من. به کسی توهین نشد و فقط اگه یه نفر نوک سوزن تامل کنه می فهمه که کار هایی از این دست نظیر ایجاد لیست دوستان و دشمنان فقط و فقط و فقط به نفاق و چند دستگی دامن می زنه.
(۱۶/تیر/۹۲ ۱۰:۵۵)ELENOR نوشته است:  آن هم مشکلات عدیده ای دارد که در سر جای خودش باید بحث شود ....
هری پاتر چاپ شد آن کتاب مجوز جلد های بعدیش رو نگرفت ...
آن هم مشکل دارد
دوست عزیز من خودم نویسنده ی یه انتشاراتم که اسمشو اینجا نمی یارم ولی بدون از این موضوع که چرا این کتاب مجوز نگرفته اطلاع کامل دارم این به خاطر نکات اخلاقی شه نه به خاطر اون مشکل به اصطلاح جادوگری که شما گفتید.اگه همچین مشکلی بود چرا جلد اولش حق نشر گرفت؟
(۱۶/تیر/۹۲ ۱۰:۵۵)ELENOR نوشته است:  در حدیث آمده جادوگر خوب و یا بد داریم؟؟؟؟؟ جادوگر کافر است و تصدیق کننده اش کافر...
خوب و بد هم ندارد ... همشون از دم کافرند ...
این هم بر می گرده به همون استعداد شما که حرف توی دهن آدم می ذارید و خودتون نقدش می کنید. شما برو یه بار دیگه متن رو بخون ببین من کی گفتتم که جادوگر خوب و بد داریم ؟من دارم می گم که اینها همه داستانه و توی هر داستانی از جمله شاهنامه شما هم اومده و لی حضور جادو در یک داستان اون هم در طرف خیر دلیل بر شیطانی بودن یک کتاب نمی شود.
یه فیلم تلویزیون می ده نقش اول و قهرمانش یه دزده که میره بانک رو می زنه یا قهرمانش یه قاتله که میره آدم می کشه مثلا همین فیلم هوش سیاه که از تلویزیون ایران پخش شد. قابل توجه شما که احادیث رو فکر می کنی خیلی خوب بلدی حکم قتل قصاصه قاتله .حالا چون همچین حکمی هست این فیلم ماسونیه یا شیطانیه؟
(۱۶/تیر/۹۲ ۱۰:۵۵)ELENOR نوشته است:  باز اطلاعات کمتون رو به رخمون کشیدید ...
برخی منجمین بر اساس وضع ستارگان خوش یمنی و بد یمنی وقوع کاری را تعیین می کنند ... این جادو نیست ...
برخی دیگر در کنار این کار از جنیان استفاده میکنند که آن حرام است ..
لطفا پیش از نوشتن چند لحظه فکر کنید تا از نوشتن جملاتی که کابران با خواندن آنها متوجه سطح فکری شما بشوند خودداری کنید.
این سه خط جمله ی شما باعث شد من از شدت خنده منفجر بشم واقعا نمی دونم شما با خودتون چی فکر کردید که این رو نوشتید؟
عین اینه که یک نفر بت بپرسته به جای خدا یه نفر خورشید رو بپرسته بعد شما بگیئ نه ببینید این خورشیده با بت فرق داره. برادر من جفتشون کفره دیگه. هر چیزی هر چیزی که شما رو از خدا جدا کنه و فکر کنید چیز دیگه ای در زندگی شما موثره کفر محسوب می شه حالا می خواد ستاره باشه یا چوب جادوگری!!!!!
اگر هم نمی دونید ستاره ها رو برای غیب بینی می دیدند.اونی که شما می گی برای پیدا کردن مسیره که دریانوردان از ستاره ها استفاده می کردند نه برای اینکه اسم بچه شون رو انتخاب کنند.غیب بینی هم یکی از اقسام جادو عه با اجازه تون.
فردوسی اسمی از جادو برده است؟؟؟؟
شما برداشت شخصیتون رو میکنید و اسمش رو میگذارید جادو ...

نظر فردوسی در مورد جادو را آورده ام

درباره مطلب بالا هم که گفتید خیلی جالبه
من نمی دونم صریح تر از این؟:
به فرمانش همه دیوان و پری....

متاسقانه حتی یک کلمه از حرف های ایشون من رو قانع نکرد مگه قانع شدن زوریکه؟
یکی به عنوان این تاپیک نگاه کنه بحث رو می فهمه ایشون هی گیر داده به شاهنامه؟
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]