کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امر به معروف و حجاب به چه قیمتی ؟؟؟
۱۷:۰۰, ۳/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۲ ۱۷:۱۱ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #1

بسم الله

در فصل گرم تابستان متاسفانه هر ساله اخباری شدیدا کذب و تحریف شده گاهی از سوی خبرگذاری های جمهوری اسلامی منتشر میشود که هدف آنها صرفا جهت تحریک قشر متدین و مذهبی جامعه می باشد . همه ی ما میدانیم که امر به معروف و نهی از منکر و مسئله حجاب تا چه اندازه برای دین اسلام مهم است ولی ایا با تحریف واقعیت و دروغ پردازی میتوان یک مسئله ی دینی را در جامعه فراگیر کرد ؟

یادمان نرفته است عکس هایی را که همین خبرگذاری ها از نوامیس مردم میگرفتن و در اینترنت پخش میکردن و فریاد وا ناموسا ...وا حجابا ...وا اسلاما سر میدادند که شاید با پخش این عکس ها از نوامیس مردم و در خطر دیدن اسلام قوه قضائیه و نیروانتظامی را تحت فشار گذاشته تا طرح امنیت اخلاقی را با شدت بیشتری در جامعه گسترش دهند ...طرحی تشریفاتی که در فصل تابستان اجرا میشود و در بیشتر موارد با تذکر لسانی و گرفتن تعهد پایان میپذیرد و در برخی موارد خاص با پرداخت جریمه نقدی شخص مورد نظر مجددا به جامعه باز میگردد .

گویا از سال گذشته عکس نوامیس مردم هم از مد افتاده و خبرگذاری ها با دروغ پردازی ها و تهمت زدن به نیروی انتظامی متوسل به شیوه دیگری شدند تا شاید بتوانند پدیده ی بی حجابی را در کشور به روش خودشان ریشه کن کنند . البته سردمدار این داستان های تخیلی که صرفا هدفشان تحریک احساسات مردم است بنگاه دروغ پراکنی فارس است !

داستان تخیلی شماره 1

عنوان خبری >>>> نابینا شدن هزینه نجات جان ناموس مردم + عکس
منبع >>>خبرگذاری فارس

[تصویر: nf00169777-1.jpg]

محتوای کلی موضوع به نقل از فارس : دو نفر از اوباش قصد ربودن زنی را داشتند که یک روحانی با شنیدن سر وصدای زن مذکور را شنیده و به کمک او میرود و در حین درگیری با اراذل یک چشم او نابینا میشود .

واقعیت ماجرا :حجت الاسلام فرزاد ‏فروزش‬ امام جماعت دانشگاه علوم پزشکی تهران در ساعت 9:30 شب سه‌شنبه 16 خرداد 1390 در خیابان شریعتی، پائین‌تر از خیابان ملک در حال حرکت با ماشین خود بوده و طبق ادعای خودش متوجه سر و صدای دختری شده است که دو نفر اراذل و اوباش قصد ربودن وی را داشته اند وی با آنها درگیر می شود و از ناحیه چشم آسیب می بیند.
http://www.teribon.ir/archives/54781

علیرغم سر و صدای فراوان سایتها و خبرگزاری های داخلی در حمایت از ایشان اما در این میان ابهامات زیادی باقی می ماند.
از قرار معلوم دختر مورد نظر با آن مردها آشنا بوده و در حال جر و بحث با یکی از آنها بوده است که حاج آقا وارد می شود و دعوا را شروع می کند وی در دادگاه گفته است:
«امیر متهم ردیف دوم همسر موقتم است که در روز حادثه با هم به جر و بحث می پرداختیم سپس حجت الاسلام فروزش وارد ماجرا می شود و دعوا را شروع می کند که پس از درگیری از ناحیه چشم مجروح شد.»
http://www.mehrnews.com/detail/News/1595867

در این میان اصلا بحثی از ربودن یا شکایت این دختر از این متهمان وجود ندارد. حتی در حکم نهایی دادگاه نیز حرفی یا شکایتی از اقدام برای ربودن این دختر وجود ندارد و در نهایت دادگاه ضارب را نه به اتهام آدم ربایی و تجاوز و ... بلکه به دلیل آسیب رساندن به این روحانی گناهکار اعلام میکند و متهم ردیف اول پرداخت دیه و 5 سال زندان و متهم ردیف دوم به دوسال زندان محکوم می شوند.
http://www.tasnimnews.com/Home/Single/31220

حجت الاسلام فروزش در دادگاه درخواست کورکردن چشم متهم و ‫#‏قصاص‬ وی را می کند:
http://www.asriran.com/fa/news/193635

متهم برای بررسی قصاص چشم و پیدا کردن راهی برای کور کردنش به پزشکی قانونی فرستاده می شود
http://khabaronline.ir/detail/195798/

اما طبق نظریه پزشک قانونی با توجه به اینکه چشم فروزش به طور کامل نابینا نشده است و امکان دارد که در زمان اجرای حکم قصاص، رعایت تساوی نشود و چشم متهم به صورت کامل نابینا شود قصاص صورت نمی گیرد.
http://www.mehrnews.com/detail/News/1568072

داستان تخلیه چشم ایشان هم در همان اوایل بستری شدن ایشان رد شد:
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9003170201

در پایان علیرغم اینکه همه ما وظیفه داریم برای کسانی که برای نجات دیگران از خودگذشتگی می کنند احترام قایل شویم اما داستان پردازی در این موارد و نپرداختن به تمامی واقعیت یک اتفاق،به نظر راه درستی برای تحریک جامعه نمی باشد .

داستان تخیلی شماره 2 :

عنوان خبری >>> ماجرای کشیدن چادر از سر دختر آمر به معروف در ماه رمضان
منبع >>>خبرگذای فارس

[تصویر: 13920426000386_PhotoA.jpg]

محتوای کلی خبر : خانمی محجبه در میدان پونک تهران به یک بیحجاب تذکر لسانی میدهد که خواهرم لطفا حجابت را رعایت کن ولی شخص مذکور با این خانم درگیر شده و به شدت وی را کتک میزند و در این حین مردم هم تنها به تماشای قضیه میپردازند و پس از مراجعه به کیوسک پلیس انها نیز با بی توجهی این خانم را بدرقه میکنند

لینک : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920426000405

واقعیت ماجرا : نیروانتظامی پس از نشر اکاذیب و یاوه سرایی خبرگذاری فارس از اصل ماجرا در وبسایت رسمی خود خبر داد

[تصویر: najaaa2.jpg]

جوابيه نيروي انتظامي به انتشار خبر "کشيدن چادر از سر دختر آمر به معروف"
به گزارش پايگاه خبري پليس، جوابيه نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران به شرح ذيل است:
مدير عامل محترم خبرگزاري فارس
سلام عليکم
در پي انتشار خبري با عنوان "ماجراي کشيدن چادر از سر دختر آمر به معروف و عدم واکنش مامور نيروي انتظامي در پونک تهران" موارد ذيل جهت تنوير افکار عمومي اعلام مي گردد.
مقتضي است، نسبت به درج آن در صفحه اجتماعي – بخش قضايي و انتظامي- اقدام نمائيد.
1- با عنايت به بررسي ميداني و مشاهده فيلم هاي ضبط شده و گزارش فرماندهي انتظامي تهران بزرگ، درگيري فيزيکي و کشيدن چادر از سوي متشاکي صورت نپذيرفته که اين موضوع مورد تاييد کسبه و اهالي محل نيز مي باشد.
2- به کيوسک پليس هيچگونه مراجعه اي نشده و تماسي با پليس 110 توسط فرد شاکي و حتي افراد محلي به ثبت نرسيده است.
3- ساعاتي بعد از برخورد، مشاراليها به همراه مادر و برادرش به کيوسک پليس مستقر در محل مراجعه و با شرح ماجرا درخواست پيگيري موضوع را مي نمايدکه در اين رابطه ماموران به اتفاق اين افراد به مدت قريب نيم ساعت در مجتمع تجاري بوستان جستجو نموده ولي موفق به پيدايش فرد مذکور نمي شوند.
4- با تمرکز پليس و انجام اقدامات اطلاعاتي و بازبيني فيلم ضبط شده در محل، متشاکي شناسايي گرديد.
5- طرفين درگيري احضار و شاکيه پس از مشاهده مستندات و مواجهه حضوري ضمن پذيرش بيان اظهارات نادرست، از زحمات ماموران نيروي انتظامي به علت تلاش براي شناسايي متشاکي تشکر مي نمايد.
6- طرفين پس از تشکيل پرونده و سير مراحل قانوني به مرجع قضايي ارجاع مي شوند که نهايتا با يکديگر سازش مي نمايند.
در پايان متذکر مي گردد، انتظار اين است در چنين مواردي ، ابتدا موضوع از مراجع ذيربط استعلام و پس از دريافت اطلاعات صحيح نسبت به انتشار آن اقدام نمائيد.
بديهي است، نيروي انتظامي همواره در قبال حقوق شهروندان عزيز، خود را مسئول دانسته و به طور قاطع با هرگونه قانون شکني و ناهنجاري اجتماعي برخورد مي نمايد.
مرکز اطلاع رساني نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران

داستان تخیلی شماره 3 :

[تصویر: 13920431000594_PhotoA.jpg]

عنوان خبری>>>ضرب و شتم یک زن چادری دیگر در خانی‌آباد
منبع >>> خبرگذاری فارس

محتوای کلی خبر : طبق الگوریتم قبلی شخصی محجبه به دو خانم بی حجاب تذکر لسانی میدهد و انها نیز وی را مود ضرب و شتم قرار داده و پس از پیگیری شکایت از متهمین انها با بی توجهی مامورین نیرو انتظامی مواجه میشوند که تنها با گرفتن قبض برق به عنوان وثیقه انها را ازاد میکند

لینک :http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920431001226

واقعیت ماجرا : پس از یاوه گویی های مجدد خبرگذاری فارس و تحریک اذهان عمومی نیروی انتظامی مجددا طی نامه ای واقعیت ماجرا را شرح میدهد .

پاسخ نيروي انتظامي نسبت به انتشار خبر "ضرب و شتم يک زن چادري ديگر در خاني آباد"
به گزارش پايگاه خبري پليس، جوابيه نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران به شرح ذيل است:
سلام عليکم
در پي انتشار خبري با عنوان "ضرب و شتم يک زن چادري ديگر در خاني آباد" موارد ذيل براي درج در صفحه اجتماعي – بخش قضايي و انتظامي- براي تنوير افکار عمومي به آگاهي مي رسد:
1- خانم "فراهاني" هنگام بازگشت از مسجد به منزل به همراه فرزند خردسالش با دو نفر خانم فاقد حجاب مواجه گرديده و برحسب وظيفه ديني و اسلامي خود به آنان تذکر لساني مي دهد که متاسفانه با رفتار توام با خشونت و فحاشي آنان روبرو مي گردد که در نهايت با وساطت معتمدين و بسيج محل موضوع خاتمه مي يابد.
2- در زمان درگيري هيچگونه تماسي با مرکز فوريتهاي پليسي 110 صورت نگرفته است.
3- بعد از هدايت طرفين به حوزه بسيج، اولين تماس تلفني با مرکز فوريتهاي پليسي 110 در ساعت 22:45 مورخ 24/4/92 گرفته مي شود که ماموران پس از 15 دقيقه در محل حاضر مي گردند؛ متاسفانه در اعلام اوليه، علت تماس آدم ربايي ذکر شده بود که پس از بررسي مشخص گرديد، موضوع درگيري بوده است و ماموران، طرفين را به کلانتري منتقل مي کنند.
4- پس از تشکيل پرونده مقدماتي، متهمين در اختيار تحت نظرگاه نسوان قرار گرفته و با ارجاع پرونده به دادسرا و حسب دستور مقام قضايي با اخذ آدرس و التزام به حضور، آزاد مي شوند.( لازم به ذکر است، ارائه قبض برق صرفاً به خاطر احراز صحت آدرس متهمين بوده است)
5- هم اکنون پرونده در اختيار مقام قضايي است و پليس نيز تا زمان به سرانجام رسيدن آن و برخورد مناسب قانوني با هنجار ستيزان و قانون شکنان موضوع را به طور جدي پيگيري خواهد نمود.
نيروي انتظامي ضمن تقدير از همه هموطنان عزيز و شريف روز ه دار خصوصاً آمرين به معروف در خواست مي نمايد در مواجهه با هرگونه ناهنجاري اجتماعي و پوشش نامناسب به تذکر لساني بسنده نموده و اقدام سلبي و پيگيري هاي قانوني را به مراجع ذيصلاح محول نمايند.
مرکز اطلاع رساني نيروي انتظامي جمهوري اسلامي

در این بین دادستانی استان تهران به اعلام پیگیری پرونده در قوه قضائیه و صدور بیانیه ای دروغ های تابستانی فارس را اینگونه فاش میکند :

[تصویر: 13920322160952897688723.jpg]

بيانيه دادستاني درباره تعرض به دو بانوي محجبه

به گزارش پايگاه اطلاع رساني پليس، در بيانيه دادستاني تهران درخصوص تعرض به دو بانوي محجبه آمده است، در روزهاي اخير در ميدان پونک تهران بانوي محجبه‌اي توسط زني مورد تعرض فيزيکي قرار گرفته که در پي اعلام موضوع فوق و اطلاع دادستان تهران، بلافاصله با دستور دادستان، همکاري امت حزب الله و پليس ابتدا شاکيه پرونده شناسايي و با راهنمايي او، متهمه دستگير و به دادسرا معرفي شد. هر چند در جريان اقدامات قضايي، شاکيه نسبت به متهم زن اعلام گذشت کرد.
در حادثه ديگري نيز که در هفته گذشته در منطقه خاني آباد تهران روي داده است و ظرف روز جاري خبر آن در سايت‌هاي خبري منتشر شده است، متهم توسط نيروهاي انتظامي دستگير و به دادسراي بعثت معرفي گرديد که در اين مورد نيز پرونده قضايي تشکيل و اين زن نيز با معرفي کفيل آزاد شده است. گزارش ياد شده حاکي است که با تکميل تحقيقات براي متهم اين پرونده کيفرخواست صادر و به زودي جهت رسيدگي به دادگاه ارسال خواهد شد.

منابع بیانیه های نیروانتظامی و دادستانی :

http://police.ir/?siteid=24&siteid=1&pag...wsview=872
http://police.ir/?siteid=24&siteid=1&pag...wsview=873
http://police.ir/?siteid=24&siteid=1&pag...wsview=880

سوال بزرگ ؟؟؟

ایا تهمت زدن به نیروانتظامی راه صحیح امر به معروف و نهی از منکر است ؟ نوشتن دروغ و اکاذیب در ماه رمضان راهیست که قرار است چادر به سر زنان ایرانی بازگردد و یا پخش کردن عکس های انها در فضای رسانه ای؟ برخورد سلبی با بی حجاب ها توسط نیرو انتظامی ان هم در سطح گسترده راه حل این رسانه های خبری ایست ؟
شاید الگوی این قشر رسانه ای در مسئله امر به معروف و نهی از منکر اکبر گنجی باشدکه به قول ﻣﺤﻤﺪﺣﺴﻴﻦ ﺻﻔﺎﺭﻫﺮﻧﺪی ﻭﺯﯾﺮ ﺳﺎﺑﻖ ﻓﺮﻫﻨﮓ ﻭ ﺍﺭﺷﺎﺩ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺭﻩ ﭼﻨﻴﻦ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﺪ: "ﺍﻛﺒﺮ ﮔﻨﺠﻲ ﻛﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺍﺩﻋﺎ ﻣﻲﻛﻨﺪ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺩﺧﺘﺮﻫﺎﻳﻲ ﻣﻲﮔﺸﺖ ﻛﻪ ﭼﻨﺪ ﺗﺎﺭ ﻣﻮ ﺍﺯ ﺯﻟﻒﺷﺎﻥ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﺯﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺭﻭﻱ ﺁﻥﻫﺎ ﺍﺳﻴﺪ ﻣﻲﭘﺎﺷﻴﺪ ﻭ ﺍﻳﻦﻛﻪ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﻛﺒﺮ ﭘﻮﻧﺰ ﻣﻲﮔﻔﺘﻨﺪ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﻳﻦ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﺑﻪ ﭘﻴﺸﺎﻧﻲ ﺩﺧﺘﺮﻫﺎﻱ ﺟﻮﺍﻧﻲ ﻛﻪ ﭘﻮﺷﺶ ﻣﺘﻔﺎﻭﺗﻲ ﺩﺍﺷﺘﻨﺪ ﭘﻮﻧﺰ ﻣﻲﭼﺴﺒﺎﻧﺪ."

البته دعا میکنیم اخر عاقبت نویسندگان این اکاذیب مثه اکبر گنجی نشود و برای نشان دادن اینکه ما قشر متدین و مذهبی جامعه هستیم به نیروانتظامی و قوه قضائیه تهمت نزنند و نوک پیکان امر به معروف و نهی از منکر را در خیابان و مختص مردم خلاصه نکنند شاید اگر کمی جرات داشتند و از تخته شدن وبسایتشان نمی ترسیدند کمی هم به مسئله ی باند های فروش وی پی ان و ماهواره و لباس های کوتاه و ... اشاره میکردند و میفهمیدند حجابی که به زور تحمیل شود به زور هم کنار گذاشته میشود ... نمیخواهم در این تاپیک به آسیب شناسی بی حجابی بپردازم چرا که خوانندگان این مطلب حتما به این مسئله اشراف بیشتری نسبت به حقیر دارند تنها هدف دفاع از نیروی انتظامی بود که همیشه در مسئله حجاب نوک پیکان موافقین و مخالف به سمت این قشر میباشد فقط در پایان از خدا میخواهم که همه ی مسلمانان را از فتنه ی رسانه ها در امان نگاه دارد .

آمین یا رب العالمین , والسلام
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، black ، hessam ، عبدالرحیم ، سجاد313 ، soshiant ، Mitsonary ، Hadith ، mahdyshr ، 59-11(یامهدی) ، جویای حقیقت ، m.hossein ، Havbb 110 ، medad.sefid ، رستگار16 ، Patriot ، لبخند خدا ، مجید املشی ، ali0077 ، fiftynine ، السا ، محب الزهرا

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۳۹, ۶/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۲ ۲۳:۴۰ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #21

(۶/مرداد/۹۲ ۲۱:۰۹)سجاد313 نوشته است:  نه خیر

تا زمانیکه روحانی نیومده هیچ اتفاقی به روحانی مربوط نمیشه مگر جبهه گیری های سایر کشور ها در مقابل ما.
... و جبهه‌گیری‌های طرفداران سبک زندگی سایر کشورها درمقابل ما!!!Smile
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOHSEN-Z ، عدالت ، لبخند خدا
۲۱:۱۶, ۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #22
آواتار
(۶/مرداد/۹۲ ۲۳:۳۹)درست پسند نوشته است:  ... و جبهه‌گیری‌های طرفداران سبک زندگی سایر کشورها درمقابل ما!!!Smile
به نام خدا
سلام علیکم

این همه زخم زبون ما رو به جایی نمی رسونه.

فی امان الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، لبخند خدا
۲۲:۳۷, ۷/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۲ ۱۰:۴۸ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #23

(۷/مرداد/۹۲ ۲۱:۱۶)سجاد313 نوشته است:  این همه زخم زبون ما رو به جایی نمی رسونه.
زخم زبون کدومه؟
دوست عزیز، اگه این زخم زبون باشه، اینها که شما فرمودین هم زخم زبونه به کسانی که طرفدار دیدگاه‌های مقابلند!
بلکه درستش اینه که از نظر بنده در سخن شما ایراد منطقی وجود داشت، و اگر دیدگاه فرد منتخب در خارج مؤثر است، در داخل هم مؤثر است، و اگر برای غربی‌ها - با آن جهان‌بینی و سبک زندگی‌شون - موافق می‌نماید، اصلاً دور از ذهن نباید باشد که برای کسانی که دارای جهان‌بینی‌های مشابه و طرفدار آن سبک زندگی هستند هم موافق بنماید(که همگی در اطراف چنین کسانی رو دیده‌ایم که ایشون براشون موافق می‌نماید) ولی این هم ممکنه که کسانی هم باشند که جهان‌بینی الهی داشته باشند و برای اونها هم موافق بنماید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، سجاد313
۰:۴۰, ۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #24
آواتار
(۳/مرداد/۹۲ ۱۷:۰۰)Reza2035 نوشته است:  داستان تخیلی شماره 2 :

عنوان خبری >>> ماجرای کشیدن چادر از سر دختر آمر به معروف در ماه رمضان
منبع >>>خبرگذای فارس

[تصویر: 13920426000386_PhotoA.jpg]

محتوای کلی خبر : خانمی محجبه در میدان پونک تهران به یک بیحجاب تذکر لسانی میدهد که خواهرم لطفا حجابت را رعایت کن ولی شخص مذکور با این خانم درگیر شده و به شدت وی را کتک میزند و در این حین مردم هم تنها به تماشای قضیه میپردازند و پس از مراجعه به کیوسک پلیس انها نیز با بی توجهی این خانم را بدرقه میکنند

لینک : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920426000405

واقعیت ماجرا : نیروانتظامی پس از نشر اکاذیب و یاوه سرایی خبرگذاری فارس از اصل ماجرا در وبسایت رسمی خود خبر داد

جوابيه نيروي انتظامي به انتشار خبر "کشيدن چادر از سر دختر آمر به معروف"
سلام عليکم
در پي انتشار خبري با عنوان "ماجراي کشيدن چادر از سر دختر آمر به معروف و عدم واکنش مامور نيروي انتظامي در پونک تهران" موارد ذيل جهت تنوير افکار عمومي اعلام مي گردد.
مقتضي است، نسبت به درج آن در صفحه اجتماعي – بخش قضايي و انتظامي- اقدام نمائيد.
1- با عنايت به بررسي ميداني و مشاهده فيلم هاي ضبط شده و گزارش فرماندهي انتظامي تهران بزرگ، درگيري فيزيکي و کشيدن چادر از سوي متشاکي صورت نپذيرفته که اين موضوع مورد تاييد کسبه و اهالي محل نيز مي باشد.
2- به کيوسک پليس هيچگونه مراجعه اي نشده و تماسي با پليس 110 توسط فرد شاکي و حتي افراد محلي به ثبت نرسيده است.
3- ساعاتي بعد از برخورد، مشاراليها به همراه مادر و برادرش به کيوسک پليس مستقر در محل مراجعه و با شرح ماجرا درخواست پيگيري موضوع را مي نمايدکه در اين رابطه ماموران به اتفاق اين افراد به مدت قريب نيم ساعت در مجتمع تجاري بوستان جستجو نموده ولي موفق به پيدايش فرد مذکور نمي شوند.
4- با تمرکز پليس و انجام اقدامات اطلاعاتي و بازبيني فيلم ضبط شده در محل، متشاکي شناسايي گرديد.
5- طرفين درگيري احضار و شاکيه پس از مشاهده مستندات و مواجهه حضوري ضمن پذيرش بيان اظهارات نادرست، از زحمات ماموران نيروي انتظامي به علت تلاش براي شناسايي متشاکي تشکر مي نمايد.
6- طرفين پس از تشکيل پرونده و سير مراحل قانوني به مرجع قضايي ارجاع مي شوند که نهايتا با يکديگر سازش مي نمايند.
در پايان متذکر مي گردد، انتظار اين است در چنين مواردي ، ابتدا موضوع از مراجع ذيربط استعلام و پس از دريافت اطلاعات صحيح نسبت به انتشار آن اقدام نمائيد.
بديهي است، نيروي انتظامي همواره در قبال حقوق شهروندان عزيز، خود را مسئول دانسته و به طور قاطع با هرگونه قانون شکني و ناهنجاري اجتماعي برخورد مي نمايد.
مرکز اطلاع رساني نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران

جوابیه نیروی انتظامی

در این روزگاری که مردم در خواسته‌های «خود» غوطه‌ور شده‌اند و مشغولیت‌های دنیایی آنها را سرگرم کرده است، هستند کسانی که هنوز می‌خواهند فروع دین خود را حفظ کنند و برای سرنوشت نیک جامعه، دست و پا می‌زنند.

خانم شمس، دختر ۳۰ ساله‌ای است که یکشنبه ۲۳ تیرماه امسال در پی امر به معروف و نهی از منکر به یک زن بدحجاب، مورد حمله وی قرار گرفت. این اتفاق در ماه مبارک رمضان در میدان پونک تهران رخ داد.
شرح این ماجرا را در گفت‌وگوی خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری فارس با این بانوی آمر به معروف و ناهی از منکر بخوانید:
فارس: ماجرای عصر یکشنبه را این طور شروع کنیم که شما پس از پایان یک روز تلاش و کار، به سمت منزل می‌رفتید تا اینکه با یک زن بدحجاب مواجه می‌شوید و برحسب وظیفه، احساس تکلیف می‌کنید که امر به معروف و نهی از منکر کنید اما واکنش‌ این زن، خارج از تصور بوده است، بقیه اتفاق را خودتان توضیح دهید.
شمس: مسیر برگشت من از محل کار به سمت منزل از محدوده میدان صادقیه تا میدان پونک است. ساعت حول و حوش ۵ بعدازظهر بود که نزدیک مرکز خرید پونک رسیدم. معمولاً هم اطراف مرکز خریدها و پاساژها پاتوق زنان و دختران بدحجاب است با یکی از این زنان بدحجاب مواجه شدم و مثل همیشه که بر حسب تکلیف دینی، با یک جمله به آرامی، امر به معروف می‌کردم به این خانم تنها یک جمله گفتم و آن این بود که «می‌شود حجابت را رعایت کنی» فقط و فقط همین یک جمله را گفتم که هنوز به نقطه آخر آن نرسیده بودم به یک باره، به سمت من حمله کرد و گلوی من را فشار داد و با دست دیگر شروع به چنگ انداختن به صورت من کرد. من هم که روزه بودم و هوا هم گرم بود احساس خفگی می کردم اما به هر طریقی که بود تلاش کردم بدن خودم را از دست‌های او جدا کنم.
این تو هستی که باید حجابت را برداری شماها چند نفری بیشتر نیستید!
فارس: یعنی هیچ صحبتی نکرد و در جواب امر به معروف به سمت شما حمله‌ور شد؟
شمس: نه، در حین حمله ور شدن به سمت من، فحاشی می‌کرد و می‌گفت که «آدمت می‌کنم، بی‌جا می‌کنی که به من حرف می‌زنی، کاری می‌کنم که دیگر جرأت نکنی به کسی بگویی حجابت را رعایت کن و…» بعد از اینکه خودم را از دست‌هایش جدا کردم به او پیشنهاد کردم که کانکس کلانتری آن سمت خیابان است، بیا برویم تو به خاطر حرف من از من شکایت کن و من هم از اینکه شما کتکم زدی شکایت می‌کنم هنوز جمله را به پایان نبرده بودم این بار بدتر از دفعه قبل به سمتم حمله ور شد و تلاش کرد چادر و روسری‌ام را از سرم بکشد هر چقدر او تلاش می‌کرد من هم مقاومت بیشتری می‌کردم حین این کار، بلند بلند فحاشی می‌کرد و می‌گفت «این تو هستی که باید حجابتو برداری، اینجا دیگه جای شماها نیست، این شماها هستید که باید از اینجا بروید، شماها چند نفری بیشتر نیستید، بمانید خودم چادر از سرتان می‌کشم و…» در این زمان دیگر صدای من هم بلند شده بود و تلاش می‌کردم که چادرم را روی سرم حفظ کنم و به لطف خدا هم این خانم نتوانست به هدفش برسد.
دوره امر به معروف گذشته است؟!
فارس: حوالی مراکز خرید معمولاً شلوغ است و پر رفت و آمد، کسی ناظر این اتفاق نبود که به کمک بیاید؟
شمس: چرا مردم بودند، حتی کانکس کلانتری هم در آنجا بود. اما مردم بیشتر رد می‌شدند و می‌رفتند تا اینکه وقتی زمان کشیده شدن چادر من شد و من صدایم بالا رفت یک آقایی از رهگذران آمد و آن خانم را از من جدا کرد و نجاتم داد. بعد از آن حدود بیست نفر دور ما جمع شده بودند که بیشتر آنها هم آقایان بودند. بعضی‌ها در همان حین، به جای اینکه نسبت به وضع فاجعه بار ظاهر آن خانم، معترض باشند به من یادآوری می‌کردند که دوره امر به معروف گذشته است و نباید به این خانم‌های با این ظاهر حتی نزدیک شد، خانمی به من می‌گفت «به تو چه ربطی داشته، هر کسی را در گور خود می‌خوابانند» آقایی می‌گفت « این زن اوضاعش معلوم است».
فارس: با این اوصاف، وضع جسمی شما در حال حاضر چطور است؟
شمس: با اینکه چند روز از ماجرا گذشته اما هنوز آثار کوفتگی آن در سر و گردنم وجود دارد.
فارس: گفتی که یک کانکس کلانتری هم آنجا بود یعنی مأموران کلانتری هیچ عکس العملی نسبت به این اتفاق نداشتند؟
شمس: نه، اصلاً! در تعجبم که نیروهای پلیس در آنجا پس چه نقشی دارند، مگر نه اینکه امنیت منطقه را باید تأمین کنند؟

فارس: نیروهای پلیس در کانکس حضور داشتند؟ شاید آن زمان در محل، حاضر نبودند؟
شمس: حضور داشتند همیشه یکی از نیروهایشان بیرون کانکس می‌ایستد و کشیک می‌دهد، آن روز پلیس که از موضوع، مطلع نبود اما شلوغی بیست نفری در خیابان را که می‌دید می‌توانست حداقل عکس العملی نشان دهد.
این خانم به حدی رفتاری عجیب و غیرطبیعی داشت که حتی اگر یک سوزن در اختیارش بود چشمان من را درمی‌آورد چه برسد به اینکه وسیله دیگری برای حمله داشت معلوم نیست چه اتفاقی می‌افتاد. این خانم حتی زمانی هم که از دستش نجات پیدا کرده بودم فریاد می زد که «اگر یک بار دیگر ببینمت می کشمت، مگر یک بار دیگر نبینمت، زنده نمی‌گذارمت و…»
فارس: در موارد قبلی که امر به معروف و نهی از منکر داشتید، برخوردها چطور بود؟
شمس:من همیشه با خودم اقلام تبلیغاتی برای حجاب به همراه دارم سعی می‌کنم به آرامی آنها را تشویق به باحجاب بودن کنم اما تا به حال با چنین صحنه‌ای مواجه نشده بودم و این واکنش برای خودم خیلی عجیب بود.
فارس: خوب، ماجرا را تا اینجا گفتید که آقایی، شما را از دست این خانم نجات داد بعد از آن چه اتفاقی افتاد سراغ کانکس کلانتری رفتید؟
شمس: نه، تعدادی از مردم برای اینکه خطری دوباره از طرف آن خانم برای من نباشد من را تا منزل همراهی کردند ولی وقتی رسیدم خانه، خانواده به من گفتند که باید به سراغ کلانتری می‌رفتم و شکایت می‌کردم برای همین دوباره با خانواده به سمت محل اتفاق برگشتیم و سراغ کانکس کلانتری رفتم موضوع را توضیح دادم و از اینکه عکس‌العملی نشان نداده بودند گله کردم، آنها به من گفتند که حالا که این خانم رفته از چه کسی می‌خواهم شکایت کنم اما گفتم من شکایتم از مسئولان است نه از این خانم. پرسیدم گشت ارشادی که قبلاً روبروی این مرکز خرید می‌ایستاد کجاست؟ جوابم را این طور دادند که «دیگر گشت ارشاد جمع شده»؛ در حالیکه گشت ارشاد نقش بازدارندگی داشت. سربازی که در کانکس بود به من گفت که «ما فقط وظیفه داریم اینجا مراقب باشیم که دزدی انجام نشود»!((عجب پس نیروی انتظامی اینجوری درقبال شهروندان خود را مسئول میدونه))
فارس: شما مسئول این اتفاق را چه کسی یا چه دستگاهی می‌دانید؟
شمس: بدحجاب‌ها وقیح شده‌اند باید کار فرهنگی بیشتری در جامعه صورت بگیرد. نباید به جایی برسیم که حکمی به نام امر به معروف و نهی از منکر را فراموش شده بدانیم تا هر کسی هر طوری که می‌خواهد در جامعه اسلامی عمل کند.
((و در اخر اقایان نیروی انتظامی اگر برخوردی پیش نیامده بود پس چرا خانوم شمس اومد شکایت کرد و درجایی خودشون میگویند برخورد فیزیکی رخ نداده ولی در بند بعد می گویند پس از برخوردBig Grin))؟؟؟؟؟
منبع: فارس نیوز
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night moans
۱۱:۱۸, ۱۰/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۲ ۱۱:۳۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #25
آواتار
(۴/مرداد/۹۲ ۱۵:۴۰)وحید110 نوشته است:  بنده خودم شخصا بار ها شاهد اسیب دیدن امارین به معروف بودم . دوستی داشتم طلبه که در شیراز در همین راه کشته شد .
وقتی رسانه ای نمیشه دلیلی هم نداره که نباشه

یکی از دوستان دیگرم با کارد اسیب دید .

و خیلی های دیگه ...
میتونم بیش از ۱۰ ۱۵ تا از دیده های خودم رو براتون بگم .
که مستقیم دیده ام .
در مورد کشیدن چادر هم خودم دیده ام که مردی چادر زنی رو بکشه البته عابر پیاده بود خانومه ...
گاهی ارزش جان دادن هم داشت . گاهی هم تصور نمیشد با همچین عکس العملی مواجه بشوند .

بسم الله الرحمن الرحیم

همونطور که برادر وحید گفت همچینم نیست که خبری نباشه

بحث اینجاست که این قوم ثمود اگر هر چیزیشون بشه عالم و آدم خبر دار میشن و باید بشن و آرامش از همه گرفته بشه.

ولی آمرین به معروف چون افراد نجیبی هستند و مظلوم صداشون به جایی نمیرسه

فکر کردید چند درصد از فلان سازمان به این عقاید پایبندند؟

برید خانواده هاشونو ببینید

واقعا وضع اخلاقی جامعه خرابه

هم وضع ظاهری

هم وضع زیرپوستی که به مراتب وحشتناک تره

سرمون رو کافیه از برف بیرون بیاریم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، یاســین ، عبدالرحیم
۱۲:۱۴, ۱۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #26
آواتار
(۱۰/مرداد/۹۲ ۱۱:۱۸)عبدالرحمن نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

بحث اینجاست که این قوم ثمود اگر هر چیزیشون بشه عالم و آدم خبر دار میشن و باید بشن و آرامش از همه گرفته بشه.

هم وضع ظاهری

آباریکلا،منم همینو میگم،سرتونو از زیر برف در بیارید و ببینید که مردم نمیخوان به شیوه ای که شما بهشون تحمیل میکنید زندگی کنن

حالا بدتر از ایناشم دیده میشه در سالهای آینده،نم نم دیگه صبر مردم لبریز میشه از این زور و تزویر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، JohnShepard
۱۲:۳۸, ۱۰/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۲ ۱۲:۳۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #27
آواتار
(۱۰/مرداد/۹۲ ۱۲:۱۴)anti نوشته است:  آباریکلا،منم همینو میگم،سرتونو از زیر برف در بیارید و ببینید که مردم نمیخوان به شیوه ای که شما بهشون تحمیل میکنید زندگی کنن

حالا بدتر از ایناشم دیده میشه در سالهای آینده،نم نم دیگه صبر مردم لبریز میشه از این زور و تزویر

اسلام کل زمینو میگیره ولو کره anti!!!!!

دوستان فرانسوی شما همیشه نشون دادن چی رو میخوان و حقیقت آزادی خواهی لیبرالی چیه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Aryha ، Reza2035 ، farzad313
۱۳:۴۳, ۱۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #28
آواتار
(۱۰/مرداد/۹۲ ۱۲:۳۸)عبدالرحمن نوشته است:  اسلام کل زمینو میگیره ولو کره anti!!!!!

دوستان فرانسوی شما همیشه نشون دادن چی رو میخوان و حقیقت آزادی خواهی لیبرالی چیه

فعلا که فوج فوج ملت مسلمان دارن از دین خدا بیرون میرن،تو همین ایران فک میکنید اگه آزادی بود و افراد از دین برگشته اعدام نمیشدن چند نفر مرتد تا الان اعلام وجود میکردن؟برادر سرت رو از زیر برف بیرون بیار تقریبا نصف جوونای این مملکت از دین برگشتن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، JohnShepard
۱۴:۰۴, ۱۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #29
آواتار
این آخرین جوابم تو این تاپیکه چون بحثش منحرف شد

اگر خواستید تاپیک جداگانه بزنید

اول اینکه شما داری اغراق میکنی

دوم اینکه قرار نیست کسی بی دین نشه

هرکسی کفران نعمت کنه خدا ازش میگیره

فوج فوج هم زمانش نرسیده زمانش برسه میبینید تو بلاد کفر چطور اسلام گرایی زیاد میشه کما اینکه الانم هست

چقدرم اعدام میکنن!

عملا اگر بخوایم نگاه کنیم در کشور ما افراد دین دار در سختی هستند تا افراد بی دین

تا حالا برا نماز نخوندن کسی رو اذیت کردن؟

و در آخر جوونای مملکت ما نظیر ندارن.به ظاهرشون نگاه نکنید چون از جوونای اول انقلاب هم بهترن و به موقعش گوهر وجودیشون رو نشون میدن

شما جای خدا تصمیم نگیر. خیلی ها هم که وضع ایمانشون خوب نیست به واسطه مذهبی نماهاس که اسلام رو بد معرفی کردن وگرنه اسلام ذاتا جذابه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hessam ، Night moans ، Reza2035 ، یاســین ، عبدالرحیم
۱۷:۱۵, ۱۰/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۲ ۱۷:۳۳ توسط JohnShepard.)
شماره ارسال: #30

نقل قول:
بسم الله الرحمن الرحیم

هم وضع ظاهری

شما پست منو صفحه قبل بخونید.
این آمرین به معروف از فاسد ترین انسان ها هستند.
دیگه چه جوری بگم.
گفتم برا خودم اتفاق افتاده.
فقط هم اون موضوع نیست. برا دوستام هم خیلی اتفاق افتاده. ولی همش مثل جریان من به خوبی تموم نشده!
اینم دو تا پست من در مورد اتفاقی که افتاد:
نقل قول:
من خودم اصلا تحمل دخالت کسی در حریم شخصیم رو ندارم.

همون طور که اگه یه خانوم به اونا ها بگه چادر رو بردار اونا برخورد می کنن خانوم ها هم اگه یکی بهشون گیر بده برخورد می کنن!

در ضمن اونایی که بهشون می گین آمرین به معروف! از فاسد ترین آدم ها هستن.

خودم یه بار با یه خانوم داشتم می رفتم یکی از همین مفسدین که البته مرد بود به این خانوم گیر داده!

یکی بهش بگه آخه تو چرا نگاه به نامحرم می کنم؟ اصلا به تو چه! تازه می خواست سوار ماشینش کنه و ببرتش. دیگه می دونین اگه همچین آدم فاسدی برده بودش ممکن بود چی کارش کنه. خوشبختانه نتونست!

نقل قول:
اون مردی که گفتم حق داشت به اون خانوم نگاه کنه؟ تازه چشمش رو هم بر نمی داشت!

یه جور نگا می کرد که من خجالت کشیدم. به بهونه حجاب می خواست سوار ماشینش کنه.

اینم بگم که لباس نیرو انتظامی تنش بود. اسلحه داشت. سوار ماشین گشت ارشادش هم می خواست بکنه.

در ضمن اینم بگم:
حجاب ما ایرانی ها پلک چشم مرد هامون هست.
ما عرب نیستیم که حجاب لازم داشته باشیم.
چرا سعی می کنن با ما مثل اون عرب ها که هنوز هم فرهنگ ندارن برخورد کنن.
نمی خوام بحث منحرف بشه ولی شما بیا انقلابات اخیر عرب ها رو ببین. فقط دو طرف آدم کشتن. کاری ندارم کدوم طرف خوبه یا بده. هر دو طرف تا جایی که تونستن آدم کشتن. فلسطین و هم که وظعیتش معلومه. بچه دبستانی رو بمب بهش می بنده.
عراق هم که زمان صدام کرد های کشور خودش رو قتل عام کرد. حالا بقیه جنایت هاش بماند.
حتی شمال آفرقا هم یه جورایی به عرب ها نزدیکن. فردوسی هم تو شاهنامه عرب ها و سیاه پوست ها رو از ایرانی ها جدا می دونه. ولی ایرانی ها و رومی ها که اروپایی باشن و کشور های شرق ایران مثل هند و افغانستان و پاکستان و ... رو یکی می دونه.
منظورم نژاد پرستی نبود. منظورم این بود حجاب برا اون جامعه وحشی هست نه مردم با فرهنگ ایران. (که البته دوست داران تمدن!!!!! عربی دارن خرابش می کنن)
بیشترین ظلم رو عرب ها به ایرانیا کردن نه اروپایی ها!
درسته ایران با اروپا می جنگید و حتی اسکندر ایران رو گرفت اما زود جبران شد و اشکانیان سر کار اومدن. با رومی ها خیلی جنگیدن ولی در زمان ساسانیان وقی شورشی ها قدرت گرفتند روم به خسرو پرویز کمک کرد تا حکومتش رو پس بگیره! حتی بعدش ایرا با روم وارد جنگ شد ولی با اینکه کلی خسارت به دو طرف وارد شد اما بازم هر دو جزو قدرت های بزرگ جهان موندن. تا زمانی که سر و کله شیر سوسمار خورا پیدا شد.
این نامردا ایرانو گرفتن. روم شرقی رو قسمت هاییش رو گرفتن. کلی آدم کشتن. حتی جنوب اسپانیا رو گرفتن که مردم با غیرت اسپانیا برعکس اون زمان ایران که مقاوت زیادی نکردن) دوباره سرزمینشون رو پس گرفتن و تاریخ خودشون رو عوض کردن ( بهتره بگم نجات دادن!) از بعد از اشغال ایران هم که دیگه ایران تو سری خور شد. هیچ وقت هم نتونست ابهت سابق رو به دست بیاره.
حالا همش پول بریزین تو شکم اون عربای شکم گنده به جا اینکه باشون مقابله کنین و دوباره ایرانو بسازین.Angry
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا