کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به نظرتون اینجوری برای ازدواج با هم آشنا بشیم خوبه؟
۱۱:۲۹, ۲۵/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۲ ۱۴:۱۹ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
آواتار
(۲۵/مرداد/۹۲ ۱:۳۶)... نوشته است:  

مقایسه کنید با تفریح دختران مسلمان در ونکوور کانادا:

[تصویر: 0.853705001312135946_irannaz_com.jpg]
[تصویر: 0.861245001312135946_irannaz_com.jpg]
[تصویر: 0.864611001312135946_irannaz_com.jpg]

با سلام تا اونجایی که من میدونم موضوع این عکسها صرفا تفریح نیست این جوونای مسلمون که ازکشورهای مختلف به کانادا مهاجرت کردند(یا از پدر ومادری مسلمون در کانادا متولد شدند) از طریق اینترنت با هم قرار میذارن یه صبح تا شب با هم باشن تا بیشتر با هم آشنا بشن (برای امر ازدواج )

خوبه اینجوری آشنا بشیم؟؟؟

تو ایران هم مذهبی ها کم شدن دیگه/...

دین خدا هم که همه جا یکیه؟؟؟

من فقط می خوام بدونم که آیا این جور آشنا شدن از نظر مذهبی ها و البته با توجه به خواست خدا درسته یا غلط؟

شاید نباید این تیکه از عکس رو میذاشتم و به هیچ وجه نمیخوام کاری رو که اونا دارن اون ور دنیا انجام میدن تفسیر کنم .

اما چیزی بهتر از این واسه این منظور پیدا نکردم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، دل خسته ، Mohammad Trust ، ترنم ، لبخند خدا ، یا امام رضا ، صهبا ، رکن الهدی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۰۹, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲۵/مرداد/۹۲ ۱۳:۵۹)s-r نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

این چندتا عکس مربوط به یه کلیپی که چند سال پیش تو یه برنامه که از کانال 3 به اسم گره پخش شد موضوع اون برنامه ازدواج سنتی یا مدرن بود (ضمنا پروسه آشناییشون هم بیشتر از یه صبح تا شب طول میکشید) [/b]

من اطلاعی از این عکسها و این نحوه آشنایی ندارم. اگه شما اطلاعات بیشتری دارید بگید .
این که نتیجه گیری این برنامه چی بود؟

پ.ن: دوستان خواهشا بهتر باهم صحبت کنید. اختلاف نظر هست... بحث میکنیم.شاید هرکدوم از ما اشتباه کرده باشیم.

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، mahpare ، مهدی2012 ، hessam ، s-r ، یا امام رضا ، rezamohammadi
۱۴:۱۱, ۲۵/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۲ ۱۴:۱۸ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #12

نقل قول:من فقط سواله برام، آدم های مذهبی اینو می پسندن یا نه ؟

می خوام بدونم؟ همین.

سلام

من ادعای مذهبی بودم ندارم،کو تا مذهبی بودن!!به اسم و ظاهر که نیست.

ولی با نظره آقای 110 موافقم.اگه نیاز بود،بعدأ میام دلایلمو میگم.
دارید متعصبانه به این قضیه نگاه میکنید...

در ضمن،مهم نیست ای عکس ماله کی و چی بوده،مهم اینکه مسلمانان اونطرف،اینگونه سبک زندگیشونه و برای مثال این عکس قرار داده شده.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، Mohammad Trust ، hessam
۱۴:۱۲, ۲۵/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۲ ۱۴:۱۹ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #13

(۲۵/مرداد/۹۲ ۱۳:۴۹)hooman-za نوشته است:  عزیزم قیاس مع الفارق کردید...چه ربطی داشت به جای خدا بودن و نبود...اولا که کارشون اشتباه هست یه عده دختر پسر جوون از صبح تا شب باهم باشن بلکه شاید بخوان ازدواج کنن ! ...قوانین اسلامی کاری نداره که کجای دنیا زندگی میکنی همه جا یکسانه ...
قوانین اسلام همه جا یکسانه اما سنجش اون توسط خدا به هیج وجه یکسان نیست.
(۲۵/مرداد/۹۲ ۱۳:۴۹)hooman-za نوشته است:  دوم در مورد نمازشون ...هر چیزی یه قاعده ای داره ...خدا فرموده که زن باید اندامشو بپوشونو نگفته که تو کانادا حالا لازم نیست
بله درسته! اما تو این عکس اتفاقا پوشش اونها هم مناسبه! شما بیرون گود نشستی می گی لنگش کن! دو روز اونجا زندگی کنی می فهمی به همین راحتی ها هم نیست!! تو نماز به غیر از وجه و کفین باید پوشیده بشه که اینطور هم هست
(۲۵/مرداد/۹۲ ۱۳:۴۹)hooman-za نوشته است:  ..حکم خدا کلی هست چه یک کشور اسلامی باشه یا یه کشور غیر اسلامی ...اگه جای باشن که ازاحکام اسلام اطلاع نداشته باشن یه چیزی مثل چوپانی که از صبح تا شب تو بیابونه ولی مسلما اونا تو کانادا به اینترنت دسترسی داشتن ! که عکساشونو توش منتشر کردن پس اگه از چیزی هم اطلاع ندارن تقصیر خودشونو..شما هم تبصره به احکام الهی خواهشا وارد نکنید...
بله از احکام مطلعند ، اگه مطلع نبودن که حجابشون رو رعایت نمی کردند. متوجهم چی می گی ولی شما دقیقا جای خدا نشستی و داری قضاوت می کنی! بزار دقیقا متوجهت کنم؛
امام (رحمة الله علیه) رو شبونه از قم به تهران آوردن و بعد به تبعید بردند. نقله که میگن امام تو اون شرایط بهش اجازه خوندن نماز صبح رو ندادن ! امام تو همون ماشین ، پشت به قبله ، بدون وضو در حالت نشسته روی صندلی نمازشون رو ادا کردند. بعدها امام خودشون فرمودند اگر تو عمر من یک نماز قبول شده باشه همون نماز هست!

الان حتما می خوای بگی امام مجبور بوده اما اونا مجبور نیستند. در جواب باید بگم اولا اونا امام خمینی نیستند دوما که دقیقا اونها هم مجبورن، جبر فیزیکی ندارن اما شرایط جامعه ی اونها این جبر روحی و روانی رو ایجاد کرده! متاسفانه شما خودتو جای اونها نمی ذاری و نمی تونی شرایط اونها رو درک کنی برا یهمینه که چنین نظری می دی!
(۲۵/مرداد/۹۲ ۱۳:۴۹)hooman-za نوشته است:  شما اختیار اعمال خودتو داری که بخوای با چی بسنجی ولی نمیتونی کلی حکم کنی

این کار رو دقیقا شما کردی و حکم به بطلان نماز اونا دادی ! اشکال نداره خدا جای حق نشسته!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، مهدی2012 ، hessam ، Mahtab1
۱۴:۱۷, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
(۲۵/مرداد/۹۲ ۱۲:۱۵)110 نوشته است:  شما جای خدا نشستی که نماز اونا رو درست نمی دونی!؟؟؟؟؟؟؟Blush
سلام
یک دفعه بگید همه باید پیامبر باشند تا از خدا وحی دریافت کنند تا بفهمند چی خوبه چی بد!
خوب برادر من همون خدا هم قرآن نازل کرده ، ائمه علیهم السلام رو واسطه قرار داده ، از روی میل شخصی و نظر شخصی که نظر نداد دوستمون.
واضح و مشخصه که رفت و آمد غیر ضروری مرد و زن نامحرم به شدت کراهت داره ، و اگر به اختلاط کشیده بشه حرامه.حجاب هم حد و حدود داره و غیر اون میشه بی حجابی ، همه رساله ها هم دارند حد و حدودش رو می تونید بخونید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، مرتاح ، Mohammad Trust ، rezamohammadi
۱۴:۴۰, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

دقت کردید چندتا ارسال این تاپیک ربط به سوال اول تاپیک داره؟

در ضمن سوال غلطه(مناظرات ریاست جمهوری!)

به نظرتون اینجوری برای ازدواج با هم آشنا بشن خوبه؟

درسته که اسلام در همه جا اسلامه ولی محیط اونجا رو هم خودتون بسنجید

حالا نمازشون درسته یا نه موضوعش جداست

ولی ببینید توی جامعه ایران انقدر حریم ها خوب تعریف شده که جواب سوال کنونی تاپیک معلومه

ولی توی کانادا که بعضی چیزا هم براشون یجور عرفه اگر اصول اسلام تو برخورداشون رعایت بشه و بتونن ازدواج کنن خیلی مسئله مهمی براشون حل میشه و جلو مفسده بزرگی گرفته میشه

البته نظر شخصی بود

باز باید شرایط رو سنجید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیلار ، Tolou ، مهدی2012 ، مجتبی110 ، mahpare ، دل خسته ، آفتاب ، Bahar ، Mohammad Trust ، hessam ، Mahtab1
۱۵:۲۹, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #16

اولا در ظاهر که کار درستی نیس
اما اینکه نیتشون چیه خدا عالمهSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، مجتبی110 ، hooman-za ، 135 ، یا امام رضا
۱۵:۴۲, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #17
آواتار
(۲۵/مرداد/۹۲ ۱۴:۱۷)دل خسته نوشته است:  واضح و مشخصه که رفت و آمد غیر ضروری مرد و زن نامحرم به شدت کراهت داره ، و اگر به اختلاط کشیده بشه حرامه.حجاب هم حد و حدود داره و غیر اون میشه بی حجابی ، همه رساله ها هم دارند حد و حدودش رو می تونید بخونید.

من در مورد باهم بودنشون صحبتی ندارم. شاید اونجا این بهترین و سالمترین گزینه برای آشناییشون باشه...

اما مسلمه که حجاب کامل (چادر) که یک خانم میتونه در ایران داشته باشه اونجا نمیشه.
فکر هم نمیکنم پوشش های این بندگان خدا ایرادی داشته باشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، مجتبی110 ، mahpare ، آفتاب ، Bahar ، hessam
۱۶:۰۰, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #18
آواتار
نقل قول: من فقط می خوام بدونم که آیا این جور آشنا شدن از نظر مذهبی ها و البته با توجه به خواست خدا درسته یا غلط؟

کاری ندارم که تو کشور دیگه شرایط چه جوریه ولی توی کشور ما ایران اینجور آشنایی کاملا غلطه و از نظر اسلام هم درست نیست.

نقل قول:
به نظرتون اینجوری برای ازدواج با هم آشنا بشیم خوبه؟

البته فکر کنم منظور شما اینه:
یک عده جوون پسر و دختر با رعایت مسائل شرعی و .... به طور دسته جمعی برای مدتی کوتاهی(مثل یک سفر یا گردش) با هم باشن تا فرد مورد نظرشون رو برای ازدواج انتخاب کنند(یا به همرا خانوادهاشون).این کار درسته؟

به نظرم نیازی به انجام اینکار نیست و اینکار اشتباهه.
چرا، مثلا بگین دو نفر همدیگرو انتخاب میکنن و پسره خاستگاری هم میره، حالا به اتفاق خونواده برای آشنایی بیشتر مدتی با هم باشند(چند جلسه رفت و آمد خانوادگی یا یک سفر کوتاهی، گردشی و...) با رعایت تمام مسائل شرعی به نظرم مشکلی نداره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، رهگذر. ، Bahar ، rahgozar.f ، hessam
۱۶:۲۲, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #19
آواتار
(۲۵/مرداد/۹۲ ۱۶:۰۰)مهدی2012 نوشته است:  کاری ندارم که تو کشور دیگه شرایط چه جوریه ولی توی کشور ما ایران اینجور آشنایی کاملا غلطه و از نظر اسلام هم درست نیست.

البته فکر کنم منظور شما اینه:
یک عده جوون پسر و دختر با رعایت مسائل شرعی و .... به طور دسته جمعی برای مدتی کوتاهی(مثل یک سفر یا گردش) با هم باشن تا فرد مورد نظرشون رو برای ازدواج انتخاب کنند(یا به همرا خانوادهاشون).این کار درسته؟

به نظرم نیازی به انجام اینکار نیست و اینکار اشتباهه.
چرا، مثلا بگین دو نفر همدیگرو انتخاب میکنن و پسره خاستگاری هم میره، حالا به اتفاق خونواده برای آشنایی بیشتر مدتی با هم باشند(چند جلسه رفت و آمد خانوادگی یا یک سفر کوتاهی، گردشی و...) با رعایت تمام مسائل شرعی به نظرم مشکلی نداره.

خواهر خود من با همین شرایطی که شما میگید ازدواج کرد با رعایت تمام اصول . اما میگه آدم تو این مسافرت ها دلبسته میشه و چشمشو میبنده.

البته خواهرم ازدواج موفقی داره الحمدلله و الانم به خاطر شوهرش یه شهر دور از ما زندگی میکنه اما بازم میگه خوب نیست این طور رفت و آمدها...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، شیدا ، hessam
۱۶:۴۹, ۲۵/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۲ ۱۶:۵۲ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #20
آواتار
نقل قول:خواهر خود من با همین شرایطی که شما میگید ازدواج کرد با رعایت تمام اصول . اما میگه آدم تو این مسافرت ها دلبسته میشه و چشمشو میبنده.

البته خواهرم ازدواج موفقی داره الحمدلله و الانم به خاطر شوهرش یه شهر دور از ما زندگی میکنه اما بازم میگه خوب نیست این طور رفت و آمدها...

باید زمانی این رفت و آمد ها اتفاق بیفته که پسر و دختر تحقیقاتشون رو انجام دادن و همدیگرو قبول کردن و حاضرن با هم زندگی کنن نه اینکه هر خاستگاری اومد با هم رفت و آمد داشته باشن و همچنین این رفت و آمد نباید طولانی باشه فقط در حد چند جلسه برای آشنایی.
در اینصورت فکر نکنم وابستگی به وجود بیاد، البته اگه به وجود هم بیاد باز هم به نفعشونه مگرنه بدون چند جلسه رفت و آمد آدم با فرهنگ و اخلاق هم آشنا نمیشه.

یک جور محکم کاریه...Smile .... یک جور محکم کاریه...Smile

البته با مسافرت موافق نیستم ولی چند جلسه خونواده ها خونه همدیگه برن و صحبت کنند خوبه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، ilidin ، Bahar
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]