| نظرسنجی: نه نظر شما نتیجه تحقیقات بازرسان سازمان ملل در سوریه چیست؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| نتایج این نظرسنجی را بعد از رای دادن می توانید مشاهده کنید | |||
| تمام | 20 رأی | 100% | |
|
حمله آمریکا به سوریه
|
|
۱۹:۱۳, ۵/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۲ ۲۰:۲۱ توسط سرباز منتظر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
لطفا در نظر سنجی شرکت کنید
سرویس: بین الملل ، تاریخ: ۰۵/شهریور/۱۳۹۲ - ۱۸:۳۳ ، شناسه خبر: ۱۲۷۱۸۳ گمانهزنی شبکه سیانان: آمریکا پنجشنبه به سوریه حمله میکند خبرگزاری تسنیم: منابع خبری آمریکا از احتمال آغاز حمله هوایی به سوریه از روز پنجشنبه خبر دادند. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم بهنقل از شبکه سیانان، منابع آمریکایی اعلام کردند که حمله هوایی به سوریه پنجشنبه آینده آغاز میشود. هنوز جزئیات بیشتری درباره این گزارش منتشر نشده است. اخبار تکمیلی متعاقباً اعلام خواهد شد. انتهای پیام/* منبع : http://www.tasnimnews.com/Home/Single/127183 |
|||
|
| آغاز صفحه 16 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۰۵, ۱۸/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۲ ۱۲:۵۰ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #151
|
|||
|
|||
(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۸:۳۵)#1Zero نوشته است: دنیای واقعی هری پاتر نیست که یه طرف همیشه خوب و یه طرف همیشه بد باشه. سلام این درسته که کشور ما خیلی جاها سیاست درستی نداره اصلا از اون مهمتر،اینم درسته که همیشه و همه جا یه عده نون به نرخ روز خور،خائن و .... وجود داشته،اما باید دید سیاست کلان کشور چیه و گرنه تو همین امریکاش ،تو همین اسرائیلش هستن ادمای صلح طلبی که بیشتر از ما از جنایت بشر رنج میکشن اما موضوع اینه بشریت اگه جاه طلب نبود الان گرسنگانی به نام افریقای نداشتیم واقعا چطور میتونید چشمتون رو به کشتار مردم در گوشه و کنار جهان ببندید لابد اون پهباد ها هم مال اصغر اقا،بقال سر کوچه ماست که هر روز کلی غیر نظامی افغان و پاکستانی رو میکشه بخدا ظلمه، اون نظامی امریکایی که افراد غیر نظامی یه روستا در افغانستان ، به طرز فجیعی کشت ،تبرعه شد یکی از افغان ها گفت،یعنی خون ما اینقدر بی ارزشه! ادم واقعا میمونه چی بگه به اینا وهابیت و سلفیت و القاعده به حمایت کدوم کشورا قدرت گرفتن؟ خداوکیلی بعضی چیزا اظهر من شمسه ،دقیقا موضوع اینه که کل دنیا بیان بگن جنگ نکنید بازم اینا کار خودشون رو میکنن نوستراداموس هم جابجایی قدرت از غرب به شرق رو گفته،از طرفی جابجایی قدرت از امریکا به چین رو یه عده هم پیش بینی کردن لذا ما تعجب نمیکنیم،ترسی هم نداریم چون "و مکروا مکر الله و الله خیر الماکرین" خیلی اوقات فرعون ها همه رو میکشند به خیالشون اما اون کسی که قصد کشتنش رو داشتن با نون خودشون در خونه شون بزرگش میکنند، خیلی ها فکر میکنند مکر خدا یعنی دشمن مکر میکنه بعد خدا نقشه میکشه،نه! همون نقشه دشمن مکر خداست. و البته معیار حق ایران و امریکا نیس،در این مورد با شما موافقم اما خودمون رو باید به کشتی نجات برسونیم توی این طوفان چون فان حزب الله هم غالبون اگه ما سعی کنیم که ادمای خوبی باشیم،خدا به وقتش برگ برنده اش رو ،رو میکنه |
|||
|
|
۹:۱۴, ۱۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #152
|
|||
|
|||
نقل قول:آمریکا همون موقع اعلام کرد که رادارهاشون علائم هواپیماهای جنگنده رو از هواپیمای مسافربری ایران دریافت کرده بودن نه هواپیمای مسافربری!!!این نقل قول رو نمی دونم باید چه جوابی بهش داد ، به قول دوستی شاید باید گفتم ، آره راست میگید حق با شماست . به روباه گفتن شاهدت کیه ، گفت دم ام ! قضیه اینه . . . و جالبه هم وطن آدم خیلی ساده مدارک و قرائن این جنایت رو (با توجه به پیشینه آمریکا اصلا هم کار بعید و دور از احتمال نیست) رها میکند و می چسبد به توجیهات یک مشت وحشی بی وجدان. حرفی دیگه واسه زدن نداریم ما با این طرز تفکر . |
|||
|
|
۱۱:۰۴, ۱۸/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۲ ۱۱:۰۵ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #153
|
|||
|
|||
|
متاسفانه بعضی زمان ها دوستان یه جوری از امریکا و اعمالش دفاع میکنند که آدم حقیقتا حیرت زده می ماند که آیا خود بوش و دارو دسته اش میتونند اینقدر راحت کارهاشون رو توجیه کنن؟؟؟؟
این واقعیت نه تنها در این جا بلکه متاسفانه در بین بسیاری از مسئولین هم خودنمایی میکنه... احتمالا هم امریکا میخواسته برای جنگلهای ژاپن سمپاشی کنه ولی معلوم نیست کدوم از خدا بی خبری بوده به جای سم های گیاهی،اشتباهی داخل هواپیما بمب اتم کار گذاشته بود وگرنه این خلبان های رئوف امریکایی مگه دلشون می اومد همچین جنایتی را بکنند؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۱۴:۱۷, ۱۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #154
|
|||
|
|||
|
اینو بگم با بعضی حرفاتون(اقلیت) برخی نیاز به جواب نداشت و برخی هم کاملا مخالف بودم.
نقل قول:ایران همونقدر دستش تو کثافتکاری های منطقه هست که عربستان ،اسرائیل ،آمریکا هستن. تلخه ولی حقیقته نمیخواید قبولش کنید اشکالی نداره. دست ایران اولا به هیچ وجهی به اندازه ی آن کشورهایی که نام بردید در گل و لای نیست.ایران یکی از کشورهایی که دستش برای پاک کردن آن کثافت کاری ها توی اونجاست پس هیچ وقت ایران و اسرائیل را با هم مقایسه نکنید. نقل قول:نگید چون ایران مخالف آمریکا و اسرائیله و اونها هم که بد هستن پس ایران خوبه این طرز فکرهای بچگانه رو نداشته باشید.اولا اینکه اون دوتا حسابشون جداست اونا به اندازه ی کافی بدتر از ما هستند ما هر چقدر بدی داشته باشیم اونا ده برابر از ما بدترن اون تاریخی که من خوندم فهمیدم که طرز فکر من بچه گانه نیست!!!!!! نقل قول:سیاست قانون ندارد"قانون ندارد ولی آداب که دارد. نقل قول:خود مردم آمریکا هم به این نتیجه دارن میرسن که آمریکا داره دست به خودکشی میزنه ولی تفاوتشون با ما اینه که مردم ما نمیخوان حقیقت رو ببینن ولی اونها با حقیقت کنار میان.ما که چیزی از اونا ندیدیم تا حالا!!! تا حالا ندیدیم با حقیقت کنار بیایند! نقل قول:شما هم با حقیقت کنار بیاید و کشورمون رو مقدس ندونیم گندهای بزرگی رو هم ما زدیم به منطقه. استاد چندتاشو نام ببر مستفیض شویم. چندتا درست و حسابی نام ببر. |
|||
|
|
۱۵:۲۸, ۱۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #155
|
|||
|
|||
(۱۸/شهریور/۹۲ ۹:۰۵)nina نوشته است: سلام حرفای قشنگی میزنید ولی ربطش رو به نوشته های خودم نمیبینم که پس من رو نقل قول کردید! من میگم ایران کشوری نیست که بخواد قدم مثبتی برای منطقه بر داره و مثل همه کشورهای دیگه برای منافع خودش داره میجنگه نه برای اهداف والا و بشریت و خدا و... انقدر به خودتون القا نکنید ما مقدسیم و دشمن شیطان. تو تمام مصیبت های سوریه ،لبنان ،فلسطین ،افغانستان ایران هم دست داشته باورتون نمیشه برید تو همین کشور ها از خودشون بپرسید بعد اگه جون سالم به در بردید بعد اینکه فهیدن ایرانی هستید بیاید برای بقیه دوستانتون تعریف کنید. بعد شما میای از جنایات غرب میگید باز. گفتم بد بودن اونها ما رو خوب نمیکنه دنیای واقعی هری پاتر نیست که سناریوی خیر و شر داشته باشه یه طرف بد طرف مقابلش حتما خوب باشه. میشه همه بد باشن میشه همه برای پیروز شدن دست به کثافتکاری های زیادی بزنن یکی به اسم حقوق بشر یکی به اسم دین خدا. نقل قول:دست ایران اولا به هیچ وجهی به اندازه ی آن کشورهایی که نام بردید در گل و لای نیست.ایران یکی از کشورهایی که دستش برای پاک کردن آن کثافت کاری ها توی اونجاست پس هیچ وقت ایران و اسرائیل را با هم مقایسه نکنید. به خاک و خون کشیدن و سپر بلا کردن مردم سوریه و لبنان برای در امان موندن منافع خود 100% برای پاک کردن کثافتکاری هاست lol نقل قول من نیست برای خودتونه بارها تو این انجمن توی سدا و صیما گفته شده که اونها خط مقدم جنگ ما هستن. دقیقا همون کاری رو که آمریکا و اسرائیل میکنن ایران و روسیه هم میکنن یکم بیشتر یا کمتر ولی همونه اونم حفظ منافع خودشون به هر قیمتی! اسم دین گزاشتن روی یک سیاست کارهای ضد انسانی رو مقدس نمیکنه. نقل قول:اولا اینکه اون دوتا حسابشون جداست اونا به اندازه ی کافی بدتر از ما هستند ما هر چقدر بدی داشته باشیم اونا ده برابر از ما بدترن نقل قول:قانون ندارد ولی آداب که دارد. خب شما که انقدر آدم درس خونی هستی بگو ببینم روسیه چه بلاهایی سر این کشور آورد؟! حالا بگو ببینم برای چی ما باید حلقه به گوش روسیه باشیم برای جنگ سوریه؟! چرا تلوزیون ما باید از پوتین بالا پایین بره؟! چون ما رو از نظر موشکی به قدرت رسوند و ساپورت کرد؟ چون منافعش موقتا با منافع ما یکیه؟ فرق آمریکا با روسیه چیه که ما راحت میتونی با روسیه کنار بیایم ولی تا دنیا دنیاست با آمریکا نمیتونیم؟؟!! روسیه از آمریکا بدتر نباشه بهتر نیست. تو این مشکل ایران با آمریکا تا تونست ایران رو دوشید. حالا پس چرا ما روسیه رو دشمن نمیدونیم تو این قضیه؟! بله سیاست قانون ندارد آداب هم ندارد. هر کاری هرچقدر هم که کثیف باشه باید انجام بشه و شما خیلی ساده ای اگه باور کنی سیاستمداری صادق هست با مردم چه تو این کشور چه هر کشور دیگه ای چون ذات سیاست اینو میطلبه. همین سیاستمدارهای خوب ما میتونن چند سال بعد یجوری دلیل بتراشن و فتوا بدن و مغز شماها رو شست و شو بدن که پرچم آمریکا رو بندازید روی شونتون دور همین تالار دور افتخار بزنید. وقتی تونستن با روسیه بعد این همه بلا که سر ما آورد این رفتار رو داشته باشند حتما با آمریکا و اسرائیل هم میتونن. شما شما فرض (تاکید روی فرض) کن در مقایل چین با هم متحد بشن. اونموقع دیگه سیاست این جنایات آمریکا که شما میگید رو یادش نمیاد چون آمریکا کشور دوست و برادر میشه. نقل قول: ما که چیزی از اونا ندیدیم تا حالا!!! تا حالا ندیدیم با حقیقت کنار بیایند! ولی من دیدم خیلی جاها دیدم که جوونای هم سن و سال خودم تو آمریکا از وضعیت سیاست خارجی و اقتصادی کشورشون ناراضی هستن و حتی به فکر رها کردن کشورشون افتادن ولی حداقل انقدر مرد هستن که اعتراف کنن به اشتباه سیاستمدارهاشون چیزی که من در مورد هموطن های خودم نمیتونم بگم حداقل اینجا نمیتونم بگم. نقل قول: استاد چندتاشو نام ببر مستفیض شویم. چندتا درست و حسابی نام ببر. گفتم شما تشریف ببرید سوریه-لبنان-افغانستان اصلا هر کشور منطفه ای که ایران میگه دوست ماست فقط بگید ایرانی هستم ببینید چیکارتون میکنن. انقدر که ایران دخالت کرده تو کشورشون و مردمشون رو سپر بلای خودش کرده. تو ماجرای لبنان همین ایران نیرو میفرستاد اونجا میرفتن بالای بیمارستان از اونجا آتیش میریختن رو سر اسرائیلی ها بعد که اسرائیلی ها تشخیص میدادن منبع حمله از کجاست بیمارستان رو میزدن. اونوقت این میشد پیرن عثمان که مظلوم نمایی کنن ببین صهیونستهای پی پدر الکی بیمارستان غیر نظامی رو زدن!!!! اینجاست که معلوم میشه چقدر سیاست کثیفه که برای برد دست به هر کاری زده میشه چه ایران چه روسیه چه آمریکا. و دومرتبه بترسید از روزی که آمریکا سقوط کنه چین جاش رو بگیره باز این آمریکا هر جونوری که هست یه ژست ظاهری بشر دوستانه رو داره و مخفیانه گندهاش رو میزنه چین که هیچ ترسی نداره دسته دسته مردم رو میبره میریزه تو اقیانوس قشنگ تو تلوزیون کابلی هم نشون میده ملت ببنن : ))) |
|||
|
|
۱۷:۳۵, ۱۸/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۲ ۱۷:۳۶ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #156
|
|||
|
|||
نقل قول:مثل همه کشورهای دیگه برای منافع خودش داره میجنگه ما برای منافعمون نمیجنگیم , ایران داره از منافعش دفاع میکنه توی تاریخ 34 ساله انقلاب ایران کجا آغاز گر جنگ بوده ؟ نقل قول:به خاک و خون کشیدن و سپر بلا کردن مردم سوریه و لبنان برای در امان موندن منافع خود 100% برای پاک کردن کثافتکاری هاست ایران کی مردم کشورهای دیگه رو سپر بلا کرده ؟ اینکه کمک کنیم به کسانی که دارند توسط آمریکا کشته میشن معنی ایش میشه سپر بلا کردن ؟ وقتی لبنان و سوریه از بین برن نوبت خودمونه دفاع کنیم , البته شما که دفاع کردن از هویت با اهداف انسانیت نمیخونه , ما باید کشته بشیم و از خودمون دفاع نکنیم چون اسم این کار کثافت کاریه ![]() نقل قول: فرق آمریکا با روسیه چیه که ما راحت میتونی با روسیه کنار بیایم ولی تا دنیا دنیاست با آمریکا نمیتونیم؟؟!! فرق آمریکا و روسیه در ایدوئولوژیه ! دشمنه دشمن من دوست من است ! دوست دشمن من دشمنه من است . روسیه هم برای منافع مردمش امتیاز میده و امتیاز میگیره همون کاری که امریکا میکنه و ایران ! یه زمانی شوروی و نه روسیه به ایران حمله کرد اون موقع دشمن بود ولی حالا که منافعش با ما یکیه دوست ماست ... امریکا هم هر وقت بر علیه منافع ملی ما موضع نگرفت میشه دوست ما , البته بعید به نظر میرسه چنین اتفاقی بیفته ولی غیر ممکن هم نیست . نقل قول: تو ماجرای لبنان همین ایران نیرو میفرستاد اونجا میرفتن بالای بیمارستان از اونجا آتیش میریختن رو سر اسرائیلی ها بعد که اسرائیلی ها تشخیص میدادن منبع حمله از کجاست بیمارستان رو میزدن سند این ادعا کجاست ؟ فیلم و یا عکس نشون بدین و توهم نزنید ! نقل قول:و دومرتبه بترسید از روزی که آمریکا سقوط کنه چین جاش رو بگیره باز این آمریکا هر جونوری که هست یه ژست ظاهری بشر دوستانه رو داره و مخفیانه گندهاش رو میزنه چین که هیچ ترسی نداره دسته دسته مردم رو میبره میریزه تو اقیانوس قشنگ تو تلوزیون کابلی هم نشون میده ملت ببنن : چین فقط قدرت اقتصادی داره , شما اقتصاد کشورت رو قوی کنی نا خود اگاه چین حذف میشه
|
|||
|
|
۱:۰۳, ۱۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #157
|
|||
|
|||
|
به نظر من وهابیت و سلفیگری که توسط عربستان و بعضی کشورهای عربی به شدت داره روش سرمایهگذاری میشه خطرش از آمریکا برای ایران بیشتره!
(نگوئید این توطئه آمریکایی است!؟ چون عربستان دارد هزینه جنگ سلفیها را در سوریه بر علیه بشار اسد میدهد و قرار است بخشی از هزینه جنگ امریکا برعلیه سوریه را بدهد!) چند میلیون نفر تروریست که شستشوی مغزی داده شدهاند که با کشتن شیعه ها و حتی سنیها به بهشت میروند! پیشنهاد میکنم مقاله سلفیگری در هفته نامه هشهری جوان (مال شنبه 16 شهریور ماه 1392) را بخوانید |
|||
|
۲:۱۳, ۱۹/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۲ ۱۵:۴۷ توسط seyed.)
شماره ارسال: #158
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت برادران سایبری(بله دیگه دوستان عاقبت گفتن حرف حق همینه) باز هم سلام و درود فراوان بر روح پر فتوح امام امت و شهدای هشت سال دفاع مقدس و به امید ظهور آقا امام زمان.
باید از گل و بلبل بگیم تا ..... |
|||
|
|
۳:۵۳, ۱۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #159
|
|||
|
|||
(۱۹/شهریور/۹۲ ۲:۱۳)seyed نوشته است: تو جنگ اذربایجان و ارمنستان اینهمه تسلیحات و مهمات دادن ارمنستان تا آذربایجان مسلمان رو کوبیدن اونوقت کجا بودن این اقایون پشت پرده.برادران مسلمان ما رو بدون سلاح کشتن ما چیزی نگفتیم.دوستان تاریخ همیشه تکرار می شود اینبار سوریه زیر فشار است و ما که از اون ماجرا دلخوریم پا پس می کشیم.از قدیم گفتن کوه به کوه نمیرسد....داداش خیلی از حرفات درست ولی این پستت پاک میشه،اگه نشه چند وقت دیگه برادارن خودجوش ارتش سایبری میان در خونتون ...خیلی از دوستان یه سری حرفها رو میدونن ولی چشمشون رو میبندن یا خودخواسته فراموش میکنن! دنیا دیگه عزیزم!رسمشه آدما همه طرفی میرن که به سودشون باشه!! روسیه هم بخوای به تاریخ نگاه کنی دست کمی از آمریکا نداشته در تاریخ ما! اگه بخواهیم جنگ رو در نظر نگیریم دیگه هیچی ضرری برای جمهوری اسلامی نداشته،ضررش برای منافع ایران بوده |
|||
|
۱۰:۵۸, ۱۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #160
|
|||
|
|||
|
سلاحهای شیمیایی سوریه تحت کنترل باشد، حمله انجام نمیشود
باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا در یک مصاحبه تلویزیونی اعلام کرد، در صورتی که سوریه سلاح های شیمیایی خود را تحت کنترل جامعه بین المللی قرار دهد، آمریکا به این کشور حمله نخواهد کرد. با این حال آقای اوباما گفت که او شک دارد حکومت سوریه این کار را انجام دهد. در حالی کنگره آمریکا در حال بررسی برنامه دولت برای حمله به سوریه است، روسیه در روز دوشنبه پیشنهاد داد که سوریه سلاح های شیمیایی اش را در کنترل جامعه جهانی قرار دهد. پیشنهادی که مورد توجه دمشق قرار گرفت. آمریکا، حکومت سوریه را متهم کرده که در روز ۲۱ ماه اوت در حومه دمشق از سلاح شیمیایی استفاده کرده که در جریان آن ۱۴۲۹ نفر کشته شده اند. بیش از چهارصد نفر از آنها کودک بودند. سوریه این اتهام را رد می کند و در گفتگو با یک تلویزیون آمریکایی رئیس جمهوری سوریه گفت که او اطلاعی از حمله شیمیایی ندارد. بشار اسد در این گفتگو همچنین از کنگره آمریکا خواست تا به برنامه حمله به سوریه رای ندهد. باراک اوباما در روز دوشنبه با شش شبکه تلویزیونی آمریکایی گفتگو کرد تا دلایل خود برای حمله به سوریه را به مردم آمریکا شرح دهد. گفته می شود که اعضای کنگره به خاطر آنکه مردم مخالف این جنگ هستند، قصد دارند به آن رای منفی بدهند. هنوز در کنگره بیشتر نمایندگان می گویند قصد ندارند اجازه جنگ را صادر کنند. آقای اوباما گفته که حمله به سوریه برای تنبیه کشوری است که از سلاح شیمیایی استفاده می کند. در گفتگویی با شبکه ای بی سی، آقای اوباما گفت که می خواهد مطمئن شود، ممنوعیت استفاده از سلاح شیمیایی در جهان حفظ می شود. رئیس جمهوری آمریکا همچنین تاکید کرد که رسیدن به این هدف "برای امنیت ملی آمریکا مهم است" و اضافه کرد که ترجیح می دهد این ماجرا از طریق "دیپلماتیک حل شود." خبرگزاری اسوشیتد پرس، نتایج یک نظرسنجی را منتشر کرده که بر اساس آن از هر پنج آمریکایی تنها یک نفر فکر می کند حمله به سوریه می تواند ابهت آمریکا را مقابل دیگر کشورها حفظ کند. کلیک سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه از دولت سوریه خواسته بود که تسلیحات شیمیایی این کشور را به عنوان راهی برای جلوگیری از حمله در اختیار جامعه بین الملل قرار دهد. آقای لاوروف پس از دیدار امروز خود با ولید معلم، وزیر خارجه سوریه در مسکو در جریان کنفرانسی خبری این پیشنهاد را مطرح کرد. پیشتر جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا که در ادامه تلاش هایش در جهت جلب حمایت برای اقدام نظامی علیه سوریه به لندن سفر کرده، گفته بود که سوریه می تواند از حمله نظامی جلوگیری کند، در صورتی که بشار اسد، رئیس جمهور، تمامی تسلیحات شیمیایی این کشور را تا هفته آینده به جامعه بین الملل تحویل دهد. او بلافاصله افزود که البته دولت سوریه چنین نخواهد کرد. وزارت خارجه آمریکا کمی بعد تاکید کرد آن چه که آقای کری گفته تنها یک استدلال لفظی بوده است. ******* لازم به ذکره آقای ظریف هم بودن اونجا. همگی دارن به این نتیجه میرسن که سوریه سلاح هاش رو تحویل بده. چی شد پس؟! سوریه که شیمیایی نداشت! ایران هم که سنگ بیگناهی سوریه رو به سینه میزد حالا چی شده دارن بررسی میکنن تحویل بدن سلاح ها رو!؟ بفرمایید اینم روسیه دشمن دشمن که میشه دوست ما وقعا فکر نمیکردم کسی باور کنه روسیه دوست ماست!!! آمریکا و روسیه دوتا قدرت هستن که همش باهم در حال مذاکره هستن که نه سیخ براشون بسوزه نه کباب اونوقت شما ایران رو با اونا یکی میکنید؟! داره غیر مستقیم به سوریه دستور میده تسلیم بشه ایران هم باید نگاه کنه فقط. تو این نشست سران خارجه ی سه کشور ایران ، روسیه و سوریه ترس تو چشمای وزیر خارجه ی سوریه دیده میشه و روسیه هم سبک سنگین کرده که انگار بهتره سوریه سلاح هاش رو تحویل بده.همین روسیه ی دوست پاش بیوفته ایران رو هم مجبور میکنه سلاح اتمیش رو تحویل بده. مطمئنا قدم بعدی آمریکا بعد تسلیم شدن سوریه پروژه ی هسته ای ایرانه. بیاید باز دفاع کنید از سوریه. بیاید باز دفاع کنید از سیاست های پاک و منزه ایران. بیاید بگید ایران برای پاک کردن کثافتکاری ها عمل میکنه. بیاید بگید اسرائیل خونخواره ما خوبیم. بیاید بگید اون 1400 نفری که مردن فدای سرتون شدن. بیاید بگید اون 400تا بچه که مردن کار اسرائیل خونخوار بوده باز. جالبتر از همه اینها صحبت های آقای رفسنجانی بود که قبل همه ی اینا استفاده سوریه از سلاح شیمیایی رو لو داده بود! وقتی خود آقای رفسنجانی میدونسته سوریه سلاح شیمیایی استفاده کرده بیاید بگید ایران روحش هم خبر نداشته این همه مدت! البته اشکال نداره اونهمه آدم مردن که شما راحت بشینی اینجا پست بدید نماز روزه هاتون هم قبول باشه راستی
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آمریکا و اسرائیل موافق - روسیه و سوریه مخالف (نظر شما چیست؟) | پارمیس ۲ | 22 | 6,363 |
۱۰/دی/۹۶ ۱۰:۲۴ آخرین ارسال: پارمیس۲ |
|

توی تاریخ 34 ساله انقلاب ایران کجا آغاز گر جنگ بوده ؟