کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حجاب آسان؛ ارمغان «جلابیب» برای زنان ایرانی
۱۵:۴۳, ۲۰/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۲ ۲۱:۵۸ توسط 12mansori.)
شماره ارسال: #1

همیشه کوهپیمایی با چادر برایم سخت ترین کار دنیا بود، شاید بارها با چادرم زمین می خوردم ولی حاضر نبودم مثل خیلی از دوستانم آن را در کیفم گذاشته و به راهم ادامه دهم. بارها با خودم تصمیم گرفتم که دیگر به این کوهپیمایی های ماهانه در کنار دوستان خاتمه دهم ولی نمی شد و نمی توانستم...

[تصویر: 99838.jpg]


این کشمکش ها بین من و چادرم ادامه داشت تا اینکه یکروز جمعه در میانه راه چادرم به زیر پایم رفت و من محکم به زمین خوردم و کمی آنسوتر دختری با حجاب نامتعارف شروع به تمسخر من کرد و همین موضوع باعث شد تا مدتی کوهپیمایی را کنار بگذارم نه چادرم را! ولی تحریم کوهپیمایی در آن روزها باعث آشنایی من با «جلابیب» شد؛ چادری که حالا با آن به راحتی کوهپیمایی می کنم، پشت فرمان می نشینم، پسرم را در آغوش می گیرم و حتی صبح ها به راحتی به پیاده روی می روم و در پارک می دوم.
مینا سرمدی امروز در پارک آنچنان از خاطره آشنایی اش با جلابیب برایم می گوید که دلم می خواهد یکی مثل این چادر داشته باشم! هم ظاهرش زیباست، هم حجابش کامل است، هم زییپی برای قرار دادن کیف پول و تلفن همراه دارد و ده ها ویژگی دیگر که در ادامه در گفتگو با معصومه کریمی زاده طراح جلابیب بدان اشاره می کنیم.
معصومه کریمی زاده طراح جلابیب، کارشناس الهیات با گرایش ادیان و عرفان و مربی حفظ قرآن است. وی اصلا طراح لباس نبوده و قبل از طراحي جلابيب، چادر ديگري طراحي نكرده بوده ولی تا به امروز توانسته است 40 طرح در طراحی چادر جلابیب ارائه دهد.


چادری كه خودش حجاب مرا حفظ می کند

وی به خبرنگار رجانیوز می گوید: چند سال پيش در زمان دانشجوییم هر دو فرزندم كوچك بودند، فعاليت اجتماعي زیادی نیز داشتم،‌ هميشه آرزو مي كردم اي كاش چادري داشتم كه با پوشيدن آن نيازي به مقعنه و مانتو نداشته باشم،‌ چادري كه خودش بتواند حجاب من را حفظ كند و در عين حال بسيار راحت باشم. به دنبال اين احساس نياز تصميم گرفتم چنين چادري را براي خودم طراحي كنم و دقت زيادي داشتم كه ظاهر آن بسيار شبيه چادر هاي عادی باشد. با استناد از آیه "ای در قرآن که فرموده است:" یا ایها النبی قل لازواجک و بناتک و نساء المومنین یدنین علیهن من جلابیبهن ذلک ادنی ان یعرفن فلا یو ذین و کان الله غفورا رحیما"،"اي پيامبر به همسرانت، دخترانت و زنان مؤمن بگو جلباب‌هاي خود را فرو افكنند تا به خوبي شناخته شوند و مورد آزار و اذيت قرار نگيرند و خداوند بخشنده و مهربان است."


جلابیب به معنای پوشش سراسری است

این آیه جرقه طراحی جلابیب را در ذهن خانم کریمی زاده روشن می کند، این طراح چادر تصریح کرد: در حال حاضر زنان با مسئوليت مادري و اشتغالي كه در خارج از منزل دارند، احتياج به يك حجاب كامل در چارچوب دين و همراه با عرف جامعه و در عين حال داراي خصوصيات و ويژگي‌هايي كه آسودگي‌هايي را براي او ايجاد كند، دارند.
از او در خصوص انتخاب نام جلابیب نیز سئوال کردیم که گفت: جلابیب از آيه 59 سوره احزاب گرفته شده و به معنای پوشش سراسری است که شامل روسري بلند، مقنعه و پيراهن گشاد می شود. از این آیه معنای علاقه به حجاب و حفظ کردن آن برداشت می شود که به عقیده من جلابیب رسالت خودش را در زمینه پوشش حفظ کرده است.


انواع جلباب؛ جلباب روسری دار مشکی، جلباب رنگی جهت اقامه نماز و جلباب سفید جهت احرام

این طراح چادر در خصوص ویژگی های چادر جلابیب گفت: چادرهای جلابیب 14 قابلیت دارد و در طول چهار سال به چهل طرح رسیده و رتبه های بسیاری را کسب کرده است، در ابتدا كه در نمايشگاه قرآن شركت كرديم تنها 14 نوع جلابیب بود و در عرض يكسال مدلهاي ديگري هم به ذهنم رسيد.
وی ادامه داد: از این 40 طرح تاکنون سه طرح وارد بازار شده است که شامل جلباب روسری دار مشکی، جلباب رنگی جهت اقامه نماز و جلباب سفید جهت احرام است، فلسفه جیب دار شدن جلابیب به خاطر رمی جمرات احرام بود تا خانم ها در مناسک حج راحت باشند، این چهارده قابلیت کاملا منحصر به فرد بوده و اسكلت اصلي چادر‌هاي جلابيب بر اساس چادر‌هاي عادي طراحي شده است.

[تصویر: 99842.jpg]


جلباب نياز به سركردن روسري يا مقنعه و پوشيدن مانتو و ساق دست ندارد

کریمی زاده افزود: اين چادرها به هيچ عنوان بدن نما،‌ اندامي و چسبان نيست و حتي فاصله بين دست و بدن توسط آستين مخفي كه داراي آستين ساق دست و آستين زمستاني است، پوشانده شده. اين چادر طوري طراحي شده كه نياز به سركردن روسري يا مقنعه و پوشيدن مانتو و ساق دست ندارد و خودش به تنهايي حجاب شما را كامل مي كند.
این طراح چادر اضافه کرد: جلابیب داراي يك شبه مقنعه است كه شما را از سر كردن روسري بي نياز مي كند. اين مقنعه كاملا به چادر دوخته شده و با بغل كردن كودك يا در اثر باد، تكان نمي خورد و محكم روي سرتان مي ماند و مي توانيد مقنعه را با توجه به صورت تان تنظيم كنيد. آستين چادر هم طوري طراحي شده كه خودش ساق دست دارد و با يك زيپ مخفي محکم مي شود و نمي گذارد آستين حركت كند و دست تان پيدا شود.


چادری با آستین زمستانی

کربمی زاده گفت: يك آستين زمستاني هم در چادر تعبيه شده كه كمي آزادتر است و به شما اين امكان را مي دهد كه در فصل سرد سال، لباس ضخيمي زير چادرتان بپوشيد. جيبهاي مخفي كه داخل چادر طراحي شده شما را از كيف دست گرفتن بي نياز مي كند. چون مي توانيد وسايلي مثل كيف پول و موبايل تان را در آنها جا بدهيد و مطمئن باشيد كه كيف و گوشيتان دزديده نمي شود.

آسان برای معاینات پزشکی

وی عنوان کرد: زيپي كه در فاصله بين مقنعه و چادر قرار دارد، معاينات پزشكي را هم آسان مي كند، چون ديگر نياز نيست چادرتان را درآوريد. يك مزيت ديگر اين چادر هم آن است كه با باز كردن زيپ اين چادر مي توانيد به راحتي به فرزندتان شير بدهيد و قابلیت رو گیری را برای زنان دارد. بيشترين دقت من اين بود كه در درجه اول پوشش چادر كامل باشد و زيبا شدن اين چادر از عنايات خداوند بود.


جلابیب و استقبال زنان و دختران ایرانی

طراح جلابیب از استقبال زنان و دختران از این چادر نیز برایمان گفت: پس از طراحي اين چادر، با استقبال بسيار دوستان و آشنايان روبرو شدم،‌ در واقع هر يك از دوستان كه اين چادر را مشاهده مي‌كرد،‌ متقاضي آن براي استفاده در خارج از منزل مي‌شد؛ 2 ماه پس طراحي چادرهاي جلابيب، براي نخستين بار در چهاردهمين نمايشگاه بين‌المللي قرآن كريم به صورت گسترده، اين طرح براي عموم نمايش داده شد كه در اين نمايشگاه،‌ حدود 200 سفارش قبول شده و همان‌جا بود كه چادرهاي جلابيب در بين مردم معروف شد.
به گفته وی حجاب بايد آسان شود تا رغبت به آن زياد شود و باعث دل زدگي نشود.


[تصویر: 99839.jpg]


جلابیب تاثیر زیادی در گرایش زنان و دختران به چادر داشته است

کریمی زاده تاکید کرد: جلابیب تاثیر زیادی در گرایش زنان و دختران به چادر داشته است و این مسئله به وفور دیده شده است، طراحی این چادر از ابتدا برای محجبه ها بود و ما در نمایشگاه بین المللی مشاهده کردیم که افراد بسیاری شیفته این چادر می شدند، آن را می خریدند و برای این افراد پوشش راحت و کاربردی چادر مهم بود، علاوه بر این تازه مسلمانان روسی و انگلیسی نیز از این چادر استقبال می کنند.
کریمی زاده ادامه داد: ‌بعد از برگزاري نمايشگاهي كه به درخواست دانشگاه ملي زابل برپا شد، طي تماس‌هاي به اطلاع بنده رساندند كه زناني كه تاكنون چادري نبودند و به هيچ نوع طرح چادر علاقه‌اي نشان نمي‌دادند، با ديدن چادرهاي جلابيب اظهار خوشحالي كرده و عنوان كرده‌اند اين همان چادري بود كه مي‌خواستند چراكه اين چادرها در مقابل بادهاي 120 روزه و شديد زابل مقاومت مي‌كند.


[تصویر: 99840.jpg]


چه پارچه ای جلابیب را زیباتر می کند؟

وی در خصوص نوع پارچه استفاده شده برای جلابیب نیز گفت: اسكلت اصلي چادر‌هاي جلابيب بر اساس چادر‌هاي عادي طراحي شده است بنابراين 5 متر كامل پارچه براي دوخت چادر جلابيب استفاده مي‌شود؛‌ پارچه اي كه براي دوخت جلابيب عرضه مي شود، بايد ويژگي هايي داشته باشد. مثلا ضخيم بوده و دوام خوبي داشته باشد. از طرف ديگر نيازي به اتوكشي نداشته باشد و پرز هم ندهد.


افتخارات جلابیب

جلابیب تاکنون رتبه‏های فراوانی را نیز از آن خود کرده است، در نخستین همایش تجلیل از طلایه داران عفاف و حجاب مورد تقدیر و تشکر قرار گرفت و تنها حجابی بود که به صورت عملی مورد تجلیل قرار گرفت و تندیس حجاب و عفاف دریافت کرد. در حوزه بین الملل نیز در جشنواره زنان سرزمین من نیز مقام کسب کرده است.
جلابیب در همه استانها نیز شعبه دارد و به راحتی در دسترس زنان ایرانی خواهد بود، کافیست آن ها به نمایندگی این چادر در استان مراجعه کرده و پوششی با این همه کارکرد را تجربه کنند. دوستان ما در تهران نیز می توانند با مراجعه به شعب فروشگاه های دینا و تیام اقدام به خرید جلابیب نمایند.


[تصویر: 99841.jpg]


حالا خانم سرمدی یک گروه راه انداخته و همه با هم جلابیب به سر می کنند و به کوه می روند تا هم فرهنگ عفاف و حجاب را ترویج کرده باشند و هم به کسانی که چادر در دست و پایشان گیر می کند و زمین می خورند، جلابیب را معرفی کنند.
او می گوید خیلی ها با مشاهده جلابیب در مترو، اتوبوس، پارک، کوه و مهمانی از من آدرس مراکز فروش آن را می گیرند و این حجاب آسان، زنان چادری را به داشتن حجاب بهتر و زنان غیر چادری را برای داشتن حجاب برتر ترغیب می کند.
خانم سرمدی پسرش را در آغوش می گیرد و از پارک خارج می شود و من به چادری فکر می کنم که به دور از خودنمایی حجابی کامل را تبلیغ می کند و به دل می نشیند.



*****منبع : رجا نیوز*****



ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، ELENOR ، Hadith ، meshkat ، fazel ، انصارالمهدی ، aboutorab ، محب الزهرا ، آلاله ، وحید110 ، Bahar ، soshiant ، أین المنتظر ، پرنیان ، سدرة المنتهی ، Aryha ، Bamdaad ، mohammadhadi ، rezamohammadi ، Asma ، مجید املشی ، bagheri4 ، درست پسند ، mohamad ، فانوس *7* ، لبخند خدا ، مجنون الحسین ، بیداری اندیشه ، صهبا ، نرگس مهدوی

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۳۷, ۲۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #31
آواتار
نقل قول:حسنا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جلابیب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زیر دیپلم حرف بزنین مام بفهمیم

ثواب؟؟؟ صواب؟؟؟؟ داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
[تصویر: b0527.gif]
مدل های مختلف چادر هستند خواهر گرامی ... اگز تصاویری که ما گذاشتیم رو نمیبینید تو اینترنت هم سرج کنید میتونید عکس هاشون رو ببینید ...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 12mansori ، عبدالرحمن
۱:۰۰, ۲۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #32
آواتار
(۲۰/مهر/۹۲ ۲۳:۱۳)ELENOR نوشته است:  هر حجابی که حدود را رعایت کند و خلاف هرف نباشد و طبق نظر برخی از مراجع زینت نباشد خیلی هم خوب است و مورد تایید و استقبال ما
دقیقا!!! حرفی هم نیست ...
ولی یک جوری از این چادر ها تعریف کردند که ....[تصویر: blush.png]
خواستم بگم نه! ایراداتی هم داره که باعث شده شخصا استفاده از چادر های سنتی رو در اغلب موارد ترجیح بدم ...

(۲۰/مهر/۹۲ ۲۳:۱۵)12mansori نوشته است:  
سلام علیکم

اینطور که من فهمیدم چادر حسنا این مشکل رو نداره

کدوم؟
رها بودن دست یا رو گرفتن؟؟
اگه رو گرفتن باشه که نشد نداره! واسه هر چادری ...
حتی طوری که کسی نفهمه چادر سنتی نیست ..
ولی رها بودن دست ها که هست بالاخره! و تاثیرش رو بر روی حرکات بدن داره به هر حال .. ( بگذریم ...خانم ها می فهمن چی میگم)
اما این مشکل این چادر نیست .. تفاوت این چادر هاست ... ( این طور که میگید کم کم دعوا میشهWink)

یاالله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR
۲۱:۳۵, ۲۱/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۲ ۲۱:۳۶ توسط انصارالمهدی.)
شماره ارسال: #33
آواتار
جلابیب خیلی خوبه و امیدوارم تبلیغ خوبی براش صورت بگیره ولی چادر های سنتی نکته جالبی دارند .

شاید بعضی ها فکر کنند چادرهای سنتی برای زن دست و پا گیر هست و زن نمیتونه خودشو خوب جمع و جور کنه اما خواهر و برادر عزیز طرز گرفتن این چادرها باعث میشه یک خانم حرکات بدنی محدودی داشته باشه . حرکات بدنی یک خانم هم نباید زیر زره بین یک نامحرم باشه اما در چادرهای جلابیب اینطور نیست .
جلابیب پوشش خوبی هست و امیدوارم جایگزین پوشش های بدحجاب کنونی بشه .
مسلما همه یک طور فکر نمی کنند و هر کسی بسته به طرز فکر خودش از چادر مورد علاقه خودش استفاده می کنه . یکی چادر سنتی , ملی , عربی , قجری , جلابیب و . . .

ببینید دوستان ما به دنیال اسلام ناب هستیم که مسائل ریز این چنینی را مطرح می کنیم . فراموش نکنید وقتی مولا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور کنند , همه فکر می کنند که امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دین جدیدی را عرضه می کنند . شاید دلیل متعجب شدن از بعضی مسائل دینی و عدم پیروی از اونها , تبعیت از عرف جامعه هست و فراموش نکنید خلاف جریان رودخانه شنا کردن , کار هر کسی نخواهد بود .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، عبدالرحمن ، Asma ، مصباح
۱۲:۰۶, ۲۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #34


سایت جلابیب


http://www.jalabib.ir/


معرفی نمایندگی ها ،پرسش و پاسخ، محصولات و ....



***************************************************

فروشگاه اینترنتی حریم ریحانه


http://www.hejabstore.ir/


عرضه انواع چادر به سبک ایرانی ، عربی ، لبنانی ، حسنا .... و ملزومات حجاب


ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، فرشته مهربون
۱۲:۳۹, ۲۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #35

(۲۱/مهر/۹۲ ۲۱:۳۵)انصارالمهدی نوشته است:  ببینید دوستان ما به دنیال اسلام ناب هستیم که مسائل ریز این چنینی را مطرح می کنیم . فراموش نکنید وقتی مولا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور کنند , همه فکر می کنند که امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دین جدیدی را عرضه می کنند . شاید دلیل متعجب شدن از بعضی مسائل دینی و عدم پیروی از اونها , تبعیت از عرف جامعه هست و فراموش نکنید خلاف جریان رودخانه شنا کردن , کار هر کسی نخواهد بود .


بسم الله الرحمن الرحیم


به نکته خوبی اشاره کردید, پس قبول دارید که نباید از پاپ کاتولیک تر بود دیگه !؟


یه سوال خیلی ساده :


حضرت زهرا(سلام الله علیها) چادر به قول شما سنتی(به قول ما معمولی) سرشون میکردن !؟؟؟؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 12mansori
۱۳:۰۸, ۲۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #36
آواتار
(۲۲/مهر/۹۲ ۱۲:۳۹)MYNK نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم


به نکته خوبی اشاره کردید, پس قبول دارید که نباید از پاپ کاتولیک تر بود دیگه !؟


یه سوال خیلی ساده :


حضرت زهرا(سلام الله علیها) چادر به قول شما سنتی(به قول ما معمولی) سرشون میکردن !؟؟؟؟


اگر معیار شما حضرت زهرا (سلام الله علیها) باشند که ایشان پوشیه هم می زدند و این در بین خیلی از افراد مرسوم بود و است

بحث بر سر شکل چادر نیست

بحث بر سر اثرات جانبی این مدل دادن ها بود که چه هدفی دنبال می شود
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۳:۱۳, ۲۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #37

(۲۲/مهر/۹۲ ۱۳:۰۸)تلمیخا نوشته است:  اگر معیار شما حضرت زهرا (سلام الله علیها) باشند که ایشان پوشیه هم می زدند و این در بین خیلی از افراد مرسوم بود و است

بحث بر سر شکل چادر نیست

بحث بر سر اثرات جانبی این مدل دادن ها بود که چه هدفی دنبال می شود


من بارها مدرک هم نشون دادم که ایشون همیشه اینکارو نمیکردن! مردم چهره ایشونو میدیدن

اتفاقا دقیقا بحث سر همین شکل چادر بوده دیگه

اما شما هیچ دلیلی ارائه ندادید برای این صحبت هاتون! فقط گفتید 30 سال دیگه ببینیم چی میشه! همین
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 12mansori
۱۳:۱۶, ۲۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #38
آواتار
عکساشو دیدم

ولی ب نظرم همین چادر ملیها ک زیپ یا دکمه دارن بهتره .......................

باد هم بیاد لباس معلوم نمیشه چون مثل مانتو گشاد هست ک زیپ داره و دکمه میخوره تا بالا .........

بعدشم این چادرا خوب نیست چون شنیدم با اینا بهتره مقنعه و مانتو زیرش نپوشی ... چون خیلی سخته زیرش مقنعه و مانتو باشه!!!!!!!!!! انگار دو تا مقنعه سرت کردی!!!!!!!!!!!!!!!!

خوب تو کلاس و دبیرستان ک نمیشه همش چادر سرت باشه!!!!!!!!!!!!! من چادرمو در میارم اونجا خو ........
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۳:۳۱, ۲۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #39
آواتار
(۲۲/مهر/۹۲ ۱۳:۱۳)MYNK نوشته است:  من بارها مدرک هم نشون دادم که ایشون همیشه اینکارو نمیکردن! مردم چهره ایشونو میدیدن

اتفاقا دقیقا بحث سر همین شکل چادر بوده دیگه

اما شما هیچ دلیلی ارائه ندادید برای این صحبت هاتون! فقط گفتید 30 سال دیگه ببینیم چی میشه! همین

بارها!!
خب باز هم مدرک نشان بدهید


چهره ایشان را می دیدند!!؟


در مورد دخترشان در روضه های کربلا و شام معجر بر چهره نداشتن رو میگویند بعد شما از گاه و بیگاه صحبت می کنید!؟


ببینید نه پدر من تولیدی چادر ساده داره نه من!


بحث اینه که حجاب باید به همین کاملی باشه حالا بیان مخترعان همین مقدار پوشش یا حتی بیشتر از اون رو ساده تر کنند


حرف اصلی من اینه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۳:۳۹, ۲۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #40
آواتار
درباره روبنده از نظر اسلام غلطه و نیس!!!!!!!!!!!!!


ی بار تو تالارمون بحث شد ناظر عقیدتی مون کلی دلیل اورد ک در اسلام روبنده نیس

حالا اگه تاپیکو پیدا کردم می نویسم چی گفتن !!!!!!!


شماها هیچی از اسلام نمیدونیناااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ما سنی ها خیلی گلیم!!!!!!!!!!!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  فواید حجاب برای سلامتی najiban 0 1,028 ۴/اسفند/۹۵ ۲:۲۹
آخرین ارسال: najiban
  عینک آفتابی برای خانم های با حجاب najiban 8 3,739 ۴/اسفند/۹۵ ۲:۱۶
آخرین ارسال: najiban
  دلایل جذابیت حجاب برای بانوان آمریکایی najiban 0 1,061 ۲/اسفند/۹۵ ۱۸:۴۰
آخرین ارسال: najiban
  چادر جلابیب افشین 11 4,966 ۱۳/مهر/۹۵ ۱۶:۴۷
آخرین ارسال: پارمیس
  چرا عده ای از زنان از حجاب گریزانند؟ vahrakan 1 1,573 ۲۷/دی/۹۴ ۱۰:۴۱
آخرین ارسال: vahrakan
  شبهه ،چرا حجاب برای من مصونیت نشد؟ vahrakan 0 1,150 ۲۹/مرداد/۹۴ ۱۱:۴۱
آخرین ارسال: vahrakan
  مسلمانان دانمارک برای حمایت از زنان باحجاب دست به کار شدند - yektasepas 0 1,057 ۷/اسفند/۹۳ ۲۳:۲۴
آخرین ارسال: yektasepas

پرش در بین بخشها:


بالا