|
یه نفر داشت با الاغش ...( 2 کلوم با گل پسرهای مجرد )
|
|
۰:۰۳, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم یه نفر داشت با الاغش ..... یه روز یه نفر سوار الاغی پیری بود خیلی عجله داشت با پا می زد زیر شکم الاغ تا الاغ زود تر برود و هی الاغ رو با یه چوب می زد و با عصبانیت هی می گفت: هون هون حیوون. صاب مرده. یه نفر که مرد رو می دید به اون گفت: هی دادش گلم چرا این همه پا به زیر شکم این الاغ می زنی ؟ چرا انقدر اعصاب خودت رو خورد می کنی و این زبون بسته رو می زنی و اوقاتت رو تلخ می کنی و داد و فریاد می کنی؟!!!!!! مرد گفت: می فرمایی چه کار کنم عقل کل ؟! مرد با لبخند گفت: سادس این پا را که هی داری زیر شکم الاغ می زنی روی زمین بزن مرد گفت: روی زمین؟ گفت: آره راه بروی زودتر می رسی
... |
|||
|
|
۰:۰۷, ۲۹/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۲ ۰:۱۷ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
داداش امشب چیزی شده؟ اعصاب معصاب نداری!
چشم! فرمایشتون صحیح اما ما جوون های عزب الاغمون کو آخه به زیر شکمش بزنیم!؟ خالی از عشق است اینک توبره و خورجین من نیست فردی تا که باشد رخنه گر در دین من* |
|||
|
|
۰:۱۲, ۲۹/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۲ ۰:۱۴ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
با این اوضاع ...
من نمیخوام کسیو نا امید کنم ولی با این شرایط نه خودمون میتونیم کاری کنیم نه کسی واسمون کاری میکنه. گفته بودم که دلم از خیلی ها پره که اگه اینجا جای نوشتن نیست. ولی خدا شاهده از خیلی ها توی این دنیا من به شخصه نمیگذرم. |
|||
|
|
۰:۲۴, ۲۹/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۲ ۰:۲۶ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
دوستان بی پرده بگم
ایام جوانی مثل تفنگ یا توپ سر پر ، لبریز از شهوت است. و این ایام این تفنگ با اختلاط زیاد زنان بد حجاب در کوچه و خیابان، در دانشگاه، فروشگاه و... با ماهواره، گوشی همراه، اینترنت ، و......آماده شلیک است. اگر یوسف از دست یک زلیخا فرار می کرد در این زمان باید جوانان از دست زلیخاهای هر کوچه و خیابان و...فرار کنند. و چقدر سخت است پاک زیستن. فقط باید توکل کرد و توسل کرد و شمشیر اراده را صیقلی کرد برای جهان با نفس. فشار شهوت اگر چه در جوانان کم زیاد دارد ولی در کل فرایند رشد این شهوت در دوران جوانی قلبمه است. برخی دنبال دین نیستند و بازار آزادی هستند به هر حال هر کسی وصله خودش را می یابد ای کاش این طور نبود ولی چه کنیم که از زمان حضرت آدم بوده اند افرادی که عوضی راه می روند و یا راه را عوضی می روند. این گروه را حواله به همان هم فیها خالدون و چوب های نیمه سوخته جهنم می دهیم اما : اغلب این طور نیستند اغلب دوست دارند پاک باشند اعلب از گناه هان جنسی خود( فکر گناه، دیدن تصاویر پرونو، نگاه شهوت انگیز به محارم و غیر محارم و و...) احساس گناه دارند. افرادی که گرفتار خود ارضایی می شوند در این دوران بسیار هستند و استرس های زندگی مثل مشکلات کار، انتخاب رشته، هزینه دانشگاه و زندگی و تحریک شهوت با انواع محرک های دیداری، لمسی، شنیداری و تخیلی و.... سبب می شود که خودارضایی که لذت انی می دهد به کرات تکرار شود و فرد یاد می گیرد که آتش استرس خود را با آب خودارضایی فرو نشاد از آنجا که استرس و محرک های جنسی علی الدوام است خودارضایی تکرار تکرار می شود. برخی هر روز تلفنی با کتاب حضوری می خواهند شهوت خود را مهار کنند و هر روز دنبال یک نسخه معجزه آسا و قرص مانند هستند گروهی هم به فکر ارتباط با دختران با گشتن دنبال نظرات نادر فقهی هستند که اذن پدر را نخواهند یا پا روی وجدان خود می گذارند و با این که می دانند قصد ازدواج ندارند به طور وسوسه وار هر روزی رفیقی از جنس مخالف خود را با حربه زندگی خوش، شکار می کنند. و دسته ای در به در دنبال ازدواج مدت دار شرعی می گردنند با هزار استرس که نکنه او ایدز داشته باشد، از کی سراغ چنین خانمی را بگیرم، اگر او به من یا من به او دل بستیم با خانواده چه کنم. اگر عادت کردم و هر روز دنبال یکی رفتم و مقدار پس اندازم را هم همین جا هزینه کردم چه کنم. در این میان حال و روز دختران مجرد هم از شما بهتر نیست هر چند که نوع نیاز دختر و با پسر متفاوت است و هر کسی از ظن خود یار می طلبد دوستان بهتر نیست به جای لگد زدن زیر شکم الاغ پیر راه برویم تا زودتر به مقصد برسیم ؟ ادامه دارد ... |
|||
|
|
۰:۲۴, ۲۹/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۲ ۰:۲۶ توسط SAViOR.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
آقای soshiant ببخشید شما خودتون مجردید یا متاهل ؟!
آخه یه آقایی اینجا مدام توصیه به ازدواج میکردند و میگفتند ازدواج آسونه بعداً معلوم شد خودشون هم مجردن :| واسه این میگم که موضع طرفین بحث همین ابتدای کار مشخص باشه . |
|||
|
|
۰:۳۲, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۹/مهر/۹۲ ۰:۲۴)™SAViOR نوشته است: آقای soshiant ببخشید شما خودتون مجردید یا متاهل ؟! همه قراره دسته جمعی ازدواج کنیم انشاءالله ...! ![]() شایدم به نتایج جالبی که خودم رسیدم همه برسیم . لپ کلام رو پیگیر باش دوست عزیز .
|
|||
|
|
۰:۳۵, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
چرا فقط جوونی رو با حس شهوت ما تعریف میکنیم!!! ادم از یه سنی که گذشت ، به جز محبت متقابل به خونواده ، محبت متقابل به یه شریک زندگی رو داره ، ما یه جوری بحث ازدواج رو با شهوت قاطی میکنیم که انگار هدفمون چیه!!! یعنی من خودم اینطوری فکر کنم ، به خودم مگم که زشت فکر کردم. البته دوستمون مطمئنا منظور دیگه ای داشت.
|
|||
|
|
۰:۳۶, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
به راحتی آینده این تایپیک قابل پیش بینی ـه!
|
|||
|
|
۰:۴۰, ۲۹/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۲ ۰:۴۱ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۹/مهر/۹۲ ۰:۳۶)110 نوشته است: به راحتی آینده این تایپیک قابل پیش بینی ـه! سلام دوست عزیز . دوست دارم حدس شما رو بدونم ؟ ![]() (۲۹/مهر/۹۲ ۰:۳۵)Mohammad Trust نوشته است: چرا فقط جوونی رو با حس شهوت ما تعریف میکنیم!!! ادم از یه سنی که گذشت ، به جز محبت متقابل به خونواده ، محبت متقابل به یه شریک زندگی رو داره ، ما یه جوری بحث ازدواج رو با شهوت قاطی میکنیم که انگار هدفمون چیه!!! یعنی من خودم اینطوری فکر کنم ، به خودم مگم که زشت فکر کردم. البته دوستمون مطمئنا منظور دیگه ای داشت. دوست من هنوز کلام حقیر تموم نشده ، اندکی صبر !! حرف شما کاملا درسته .
|
|||
|
|
۱:۰۵, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
|