|
نکته ای از هیئت ما!
|
|
۱۴:۲۰, ۱۵/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۲ ۱۷:۰۹ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
«وَقُل رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَل لِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا» این شبها،و حضور در محافل عزاداری اباعبدالله حسین (علیه السلام) و استفاده از مجموعه سخنرانی های مفید و ناب در راستای خودسازی و شناخت فرهنگ عاشورا و اباعبدالله (علیه السلام)،یکی از بهترین فرصتهای یادگیری و استفاده از درسهای اخلاقی زیر سایه دین و عاشوراست. این تاپیک،فرصتی است که درسی،نکته ای، یا حتی موضوعی فرهنگی درمورد عزاداری یا عاشورا و سیّد الشهداء،که در هیئتتان این شبها مطرح می شود را با ما و بقیه دوستان و همسنگرانتان در میان بگذارید تا چراغ هدایتی در مسیرمان باشد و کمکی به ارتقاء سطح فرهنگی و دانش مذهبی اخلاقی ما کند. + ای کاش این شبها،همراه عزاداری،به معرفت و علم نافع همراه عملمان هم اضافه شود.. برای حفظ نظم و افزایش زیبائی و جذابیت موضوع،فرمت عباراتی که قرار می دهیم،به صورت زیر خواهد بود: 1- فقط و فقط،درهر ارسال،یک نکته را می نویسیم. 2-با "فونت" پیشفرض تالار می نویسیم؛ بدون اینکه "بولد" یا "تغییر سایز" داشته باشیم. 3-و برای تشکر از موضوع،فقط به استفاده از دکمه "تشکر" بسنده می کنیم. از اینکه با رعایت این موارد به حفظ نظم و زیبائی روند موضوع کمک می کنید،سپاسگزارم. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۵۰, ۱۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
نکته ای که نیست ولی یه گِلِه دارم از هیئتها.
*آقا مگه امام حسین گفته هر شب شام بدی؟ که آخر مجلس میگی اگه غذا کم اومد ببخشید دیگه. *آقا کجا امام حسین گفته که برای عزاداری من پول قرض کنید و از مردم کمک بگیرید؟ (شب اول مجلس تموم شد،عرق بچه ها خشک نشده پشت میکروفون میگه برادرا یه چیزی حدود 4 میلیون قرض داریم.یه کمکی بکنید.) [b]سلام من نکته ای فقط من باب تذکر میدم که با اومیدوارم با این فرمایش از علامه امینی برای دوست عزیزمون جا بیفته. یه سنی میاد پیش علامه امینی میگه چرا شما شیعه ها اینقدر تو محرم شلوغ میکنید و سر و صدا راه میندازید؟؟ جواب علامه امینی پاسخ خیلی از سوالات ما مثل:چرا غذا بدیم؟؟چرا سینه بزنیم؟؟چرا گریه کنیم؟؟چرا؟؟چرا؟؟؟... ایشون فرمودندکه:ما شیعیان یک بار غدیر را شل گرفتیم و نتیجه اش رو دیدیم،میترسیم اگر کربلا رو شلوغ نکنیم بگن حسین کیه؟؟کی حسین رو کشته؟؟و ... تازه من میگم اگر ما فاطمیه هم شل میگیریم باید اون دنیا جواب بدیم،الان فاطمیه رو خیلی دارن ضعیف میکنن تا یواش یواش برسن به محرم و محرم هم از بین ببرن. من نمیگم با غذا میشه مجلس گرم کرد،من نمیگم تو محرم باید از اول محرم ام داد تا آخرش اما دوستان این حرفها بوی حرفهای دشمن رو میده،عزیزان ما باید برای رونق مجلس ارباب هر کاری از دستمون برمیاد انجام بدیم،یکی چایی بریزه،یکی کف جفت کنه،یکی روضه بخونه،یکی گریه کنه،یکی ادای گریه کردن رو دربیاره،یکی نعره بزنه و خلاصه هرکی کاری از دستش برمیاد باید انجام بده. رفیق عزیزم خرج کردن برای ابی عبدالله توفیق میخواد،من میشناسم کسانی رو که پول دارن اما توفیق ندارن برای امام حسین یه دونه برنج بخرن اما میشناسم کسانی رو که ماهی450هزار تومن حقوق میگیره اما برای ارباب سنگ تموم میذاره و هیچ وقت هم لنگ نبوده.یه روایت هست که میگن تنها سفری که ادم میتونه پول قرض بگیره و بره کربلاست،روایت هست کسی که تو این دنیا کربلا نره تو اون دنیا مستاجر هست. داداش از علامه طباطبایی حکایت هست که ایشون میزفتن پول قرض میگرفتن و میدادن به مستمندان،میگن ایشون آخر عمر گریه میکردن،ازشون میپرسم چرا گریه میکنید؟؟میگه میترسم اون دنیا جلوم رو بگیرن و بگن تو که میتونستی بیشتر آبرو خرج کنی و پول بیشتری برای فقرا بگیری چرا نکردی؟؟!! رفیق قرض کردن و برای ارباب خرج کردن اشکال که نداره هیچ،ثواب داره(اگر خواستید براتون با روایت ثابت میکنم) دوست گلم منم قبول دارم برای باند نباید پول زیاد قرض کرد اما برای سفره اطعام ارباب باید از شکم زن و بچه زده به مجلس حضرت عشق رسوند.گدایی کردن برای ارباب هیچ ایرادی نداره،مطمئن باشید حضرت زهرا راضیتر هستن. روده درازی کردم،ببخشید [/b] |
|||
|
|
۱:۴۱, ۱۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
اگر نماز را سبک بشماریم، نماز همچون سیاهی بر ما ظاهر میشود و ما را لعن میکند. می گوید:
مرا ضایع کردی! خدا تو را ضایع کند. البته که عکس این قضیه نیز صادق است! |
|||
|
|
۲:۳۵, ۱۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
فرزند آیت اللّه علامه امینى در عالم خواب از پدر بزرگوارش سوال میکند کدام عمل باعث نجات شما شد از میان صدها خدمات و كارهاى بزرگ علمى و دینى و مذهبى ؟
مرحوم علامه امینى پاسخ می دهند: فقط زیارت ابا عبداللّه الحسین علیه السلام . فرزندشان میپرسد: روابط ایران و عراق تیره و تار است و راه كربلا بسته ، چه كنم ؟ ایشان می فرمایند: در مجالس عزادارى امام حسین علیه السلام شركت كن ثواب زیارت امام حسین علیه السلام را به تو مى دهند. |
|||
|
|
۹:۴۱, ۱۸/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۲ ۹:۴۸ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام دوست گرامی
من با صحبتهاتون موافقم کاملأ. وخودم هم یکی از مخالفان کسانی هستم که میگن چرا خرج میکنی واسه امام و چرا به سینه میزندید و... و واقعأ بوی حرف های دشمن را میده. به این آیه: نقل قول:يُرِيدُونَ لِيُطْفُِواْ نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَ اللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَ لَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ واقعأ اعتقاد پیدا کردم. ولی لطفأ منبع این نقل قول:داداش از علامه طباطبایی حکایت هست که ایشون میزفتن پول قرض میگرفتن و میدادن به مستمندان،میگن ایشون آخر عمر گریه میکردن،ازشون میپرسم چرا گریه میکنید؟؟میگه میترسم اون دنیا جلوم رو بگیرن و بگن تو که میتونستی بیشتر آبرو خرج کنی و پول بیشتری برای فقرا بگیری چرا نکردی؟؟!!را بگید. |
|||
|
|
۱۰:۳۱, ۱۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام
ببنید بنده حقیر این مطالبی رو که دارم میگم هیچکدوم از مطالعات و تحقیق های خودم نیست،حقیر سر تا تقصیر یک استاد اخلاق بسیار با اخلاص و با سواد دارم که افتخار شاگردی ایشون رو دارم(البته اخلاص ایشون بسیار بالاتر از این حرفاست که کسی رو شاگرد خودشون بدونند،اما ما میگیم شاگرد و مرید ایشون هستیم) مطلبی هم که درباره علامه طباطبایی عرض کردم خدمتتون 2شب پیش ایشون تو منبرشون فرمودند،منیع ایشون پسر علامه طباطبایی بود(چون خوده ایشون سادات طباطبایی هستند)استاد ما ارادت خاصی به علامه طباطبایی دارن.یه خاطره دیگه ای که از ایشون نقل میکنن استاد ما اینه: استادمون میفرمودند که ما در عالم کار غیر ارادی نداریم،ما هر کاری بخوایم میتونیم انجام بدیم،مثالشون هم این بود که میخواستن چشم علامه طباطبایی رو عمل جراحی بکنند،به ایشون گفتند باید بی هوشتون کنیم،ایشون فرموده بودند لازم نیست،دکترا گفتند نمیشه اخه درد داره،حضرت علامه فرمودند بی هوشی لازم نیست. دکترا میگن دردش به کنار،شما چند ساعت نباید پلک بزنید اینکه دیگه دست شما نیست،علامه با چهره ای برافروخته فرموده بودند:مگر در عالم خلقت کار غیر ارادی هم داریم؟؟؟علامه میفرمایند ما اختیار میکنیم چند ساعتی پلک نزند،پلک هم نمیزند. یکی از شاگردان استاد ما(اسمشون رو نمیتونم بگم اما مطمئن باشید تا5 سال آینده ایشون از بزرگترین قطب های علمی و فقهی ایران و جهان اسلام میشن،شاگرد استادمون رو میگم)میگفت ماها اعتقاد نداریم وگرنه با صلوات باید کوه رو بلند کنیم،ایشون واقعا تاکید داشتند که باید کوه بلند بشه،میگفتن حالا اگر با صلوات ما لیوان هم جابجا نمیشه مشکل از ماست. خلاصه میتونم براتون بگردم و اینطرف و اونطرف یه منبع هایی پیدا کنم اما اگر استاد ما بگن"ماست سیاه هست ما هم میگیم چشم" |
|||
|
|
۱۲:۲۳, ۱۸/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۲ ۱۴:۰۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۷/آبان/۹۲ ۱۲:۵۲)keyvan-rostamy نوشته است: نکته ای که نیست ولی یه گِلِه دارم از هیئتها. انتقاد خوبی بود فقط در مورد هر شب غذا دادن که گفتید موافق نیستم اینکه نیت برگزار کننده چی هست در این مورد خیلی مهمه کسی که بناشو بر اطعام بگذاره امام حسین هم کمکش میکنن کمک گرفتن هم عیبی نداره اما در مورد بلندگو هایی که صداشون نامتعارفه،علم کشی و مخصوصا خالی شدن مساجد حرفتون رو قبول دارم(همش نظر شخصی بود) یک نکته دیگه هم هست در واقع امر به معروفه(خودمم باید عامل باشم) در مجالسی که می روید تا آنجا که می توانید کمک کنید حتی کوچکترین کمک ممکن اصلا به این نگاه نکنید که مثلا در کنار یک پسر 10 ساله کار می کنید شاید خیلی از ماها در 10 سالگی این افتخار را نداشتیم که کمک کنیم پس او از ما بهتر است آستین را بالا بزنیم و کار کنیم مجلس امام حسین را واقعا مجلس ایشان بدانیم بنازم به بزم حسین فاطمه(علیه السلام) گدایی به شاهی مقابل نشیند |
|||
|
|
۲:۰۴, ۲۰/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۲ ۲:۰۵ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام
ترفندها و سیاست های دشمن برای دستیابی به اهدافش : 1- سیاست اهرم فشار : اشکالی که بعضی از آدما می گیرن، اینه که چرا آقا امام حسین (علیه السلام)، زن و فرزندانش را با خود در این سفر همراه کرد. یکی از دلایلی که می توان برای این کار ایشان برشمرد، اینه که اگر خانواده ی ایشان در مدینه می ماندند، یزید هم مانند شیوه ی پدرش، امکان داشت آنها رو گروگان بگیرد و از آنها به عنوان اهرم فشاری برای باز داشتن امام حسین استفاده کند. 2- سیاست رعب و وحشت : با به نیزه کردن رئوس مطهر امام حسین (علیه السلام) و شهدای کربلا می خواستند که ترسی را در دلهای مردم ایجاد کنند، که دیگر کسی جرات رودررویی با حکومت را نداشته باشد. 3- سیاست بایکوت خبری : دستور یزید مبنی بر گفتن اذان بی موقع برای خاموش کردن صدایِ حق آقا امام سجاد (علیه السلام) ( همون یریدون لیطفئوا نور الله...) (امشب فقط به همین سه مورد اشاره کردن) ------- اینم از خودم : سلام بر لب عطشان حسین یعنی : درود بر خاندانی که با تحریم آب تن به سازش ندادند!!.. |
|||
|
|
۲:۲۹, ۲۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
به نام الله
ای کسانیکه ایمان آورده اید، هنگامیکه در مجلسی به شما گفته شد برای دیگران(تازه واردها) جای بگشایید، برای آنان جای بگشایید در اینصورت خدا به پاداش آن بهشت را برای شما فراخ می سازد و هنگامیکه به شما گفته شد برخیزید تا کسانیکه در علم و تقوا از شما برترند بنشینند، برخیزید که اگر چنین کنید خداوند کسانی از شما را که ایمان آورده اند یک درجه و آنها که علاوه بر ایمان به آنها دانش داده شده چندین درجه بالا می برد و خدا به آنچه میکنید آگاه است. مجادله ـ آیه11 |
|||
|
|
۱۰:۰۹, ۲۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
راستی دوستانی که ظاهرشان مزین به علائم عزادرای ابا عبدالله است، از لباس و شال و.... به خدا قسمتان می دهم مواظب رفتار و کردارمان در جامعه باشیم، در مترو، خیابان، کسانی که ظاهرشون اسلامی تر است، یک جور تابلویی هستند برای این دستگاه.
آبروداری کنیم. |
|||
|
|
۱۱:۱۳, ۲۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام به همگی
میشه یه پیشنهاد بدین عذاداری کجا بریم؟ من برای تهران میپرسم. هیچ ایده ای ندارم کجا برم
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی هیئت های مذهبی(ویژه محرم و صفر 1434) | Seyed Mohsen | 9 | 5,701 |