کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4.17 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(B+)نامه ی سرگشاده برای اعضای محترم تالار
۴:۰۹, ۲۱/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۸۹ ۱۲:۵۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمان الرحیم

از خداوند متعال تقاضا دارم که به غربت آقا امام زمان، فرج شریفش را قریب گرداند و به این نوشتار برکت عطا فرماید.

سلام بر همه محبانِ منتظر،

راستش رو بخواهید اگه با خودمون روراست باشیم همونطور که هممون میدونیم آقا صاحب الزمان منتظر ما هستند و من همیشه شرمندم که چرا هوای نفسم رو بعضی وقت ها به نزدیک شدن به آقا ترجیح می دم.

برم سر اصل مطلب: ببینید رفقا الآن قرنهاست که از گلایه مولا علی از ما طرفداران حق می گذره که ما چرا این قدر پراکنده ایم بر سر کلام و هدف حق خود، در برابر یکپارچگی و اتحاد اهل باطل . هماهنگی و یکصدایی اهل باطل و در عین تفرقه و جدایی و حرکت پراکنده اهل حق و حقدوستان شاید مهمترین عامل رشد و پیشروی و گسترش باطل در دنیا باشه.

بالاخره به قول خداوند: یدالله مع الجماعه

رفقا ما کم نیستیم اما آن طور که باید با هم نیستیم، هماهنگ نیستیم هر کسی یا گروهی، گوشه ای به تنهایی داره زحمت میکشه، ولی ما تا یدِ واحد نشیم ، فعالیت هامون شاید در برابر جبهه هماهنگ شیطان اثر لازم رو نداشته باشه. ما نیاز داریم باهم باشیم و با همکاری و همفکری پیش بریم و این اتفاق همون چیزی هست که شیطان قرنهاست که تلاش میکنه رخ نده.

در این برحه ی بسیار حساس تاریخ از همه شما محبین حق دعوت میکنم که برای ادامه راه به هم بپیوندیم و با همفکری و همکاری ، جبهه ای هماهنگ تحت عنایت ویژه خداوند تشکیل بدیم وجریانی قوی به وجود آوریم تا انشاءالله آقا صاحب الزمان را خوشحال کنه که خدا میدونه نشاندن گل لبخند بر لبان یوسف زهرا چه لذتی داره و چه توفیقیه.

با توجه به آیات و روایات، برای محقق شدن امر ظهور، دو اتفاق مهم و اساسی باید در عالم رخ دهد.

اول: کل مردم دنیا، هر کس هرجا که هست باید از اون مدل زندگی که داره خسته بشه، در حقیقت باید به پوچی و باطلی و ناکارامدی اون مدل زندگی که داره پی ببره. این در حقیقت مرحله لا اله هستش که مقدمه ظهور کلمه الله است.مردمِ عالم به دو طریق به این شناخت می رسند،یا خودشون به تجربه این پوچی و ناکارامدی رو می چشند و یا عده ای باید اونها رو آگاه کنند و همچنین ریشه های این مسئله رو برای مردم بشکافدند و ردپای شیطان و حزبش رو در به وجود آوردن این مدل زندگی که جهانی شده بنمایانند و یگانه راه خلاصی و نجات از این وضع را هم نشان دهند یعنی در یک کلام یک جنگ نرم جهانی که نتیجه اش برای مردم تبیین حق از باطل باشه.

دوم: یه عده انسان باید به وجود بیاد که تا امام زمان لب ترکنند برای انجام شدن امرشون با هم مسابقه بگذارند، یعنی در یک کلام آقا صاحب الزمان فداییِ با بصیرت می خواهند، امام زمان یه عده بنده ی موحدِ متٌقی می خواهند. و ما برای خودسازی و تمرین بندگیِ خدا شدیداً نیاز به باهم بودن داریم. یعنی دوستی کنیم با هم برای رضای خدا و در بستر این دوستی، در راه بندگی خدا به رشد برسیم.

به قول مولامون آقا امام زمان:اگرشیعیان ما که خداوند آنها را به اطاعت و بندگی خویش موفق بدارد در وفای به عهد و پیمان الهی، اتحاد و اتفاق میداشتند و عهد و پیمان را محترم میشمردند، سعادتِ دیدار ما به تأخیر نمی افتاد و هر آینه به سعادت دیدار ما نائل می شدند.

طبق بیان مولا، علت جدایی ما از ایشان، عدم طاعت و بندگی شایسته خدا و همچنین عدم اتحاد و اتفاق و همبستگی مان است .

پس رفقا و برادران ما از همه شما حق دوستان دعوت می کنیم تا برای نیل به این اهداف و حرکت هماهنگ و هم افزایی و در راستای اطاعت امر آقا امام زمان که در حدیث آوردیم و هم فکری و.... متحد و متفق شویم به کوری چشم شیطان و حزبش. در صورتی که پاسخ شما به این دعوت یا علی است، اعلام آمادگی خود را در زیر این نامه اعلام نمایید
و منتظر اطلاعیه ی بعدی این حقیر باشید

خدایا به حق فرق شکافته،پهلوی شکسته،جگر پاره پاره،و آن سر بریده ما را به راهی که مورد رضای توست سوق بده.

فرشتگان فریاد برآوردند و گفتند: ای پروردگار، این حسین برگزیده ی تو و پسرِ دخترِ پیغمبر توست که اینچنین ...

خدای سایه ی قائم را به آنها نشان داد و گفت: به این انتقام می کشم خون او را.

اللهم عجل لولیک الفرج

یا علی

التماس دعااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.

از مدیریت تالار تقاضا دارم در صورت امکان این پست را به قسمت امام زمان و وظایف منتظران انتقال دهند
باتشکر

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhklord ، بیداری اندیشه ، محسن1979 ، خاک ، rezakarimi ، SAEED_KOSAR ، Ramin_Ghn ، parisan ، arnh ، zarati313 ، oO DaViD Oo ، MAHDI59 ، hamed ، mohamad ، فرهاد ، جوینده حق ، morteza_3ip ، F.E.A.R ، ضد ماسون ، haddii ، مصاحبان ، پرنده بهشتی ، ANTi666 ، سبز سفید قرمز ، shia12 ، MohammadMeraj ، علی اکبر ، Reza2035 ، Seyed Mohsen ، ganjname ، EMPERATOR ، Tolou ، bozorgmehr ، منتظر کوچولو ، انتصـار ، alis ، یاران مهدی ، Hadith ، MiNuTeS ، وحید110 ، فاطمه خانم ، محب الزهرا ، س.س.الف ، pajoheshgar ، ريحانه الرسول ، ehsan_mt ، محیصا ، خادمة الزهرا ، janali ، Farzaneh ، fazel ، امید ، بچه شیعه ، در جستجوی سختی ، karimjannat ، azade ، emj ، aboutorab ، عدالت ، Braveheart ، vahrakan ، منادی حق ، Admirer ، عبدالرحمن ، حضرت عشق ، fafa* ، help me ، mahyamatin ، صهبا ، قلب ، fiftynine ، Woodi2020 ، arman mohseny ، ABCDE ، 135 ، حفیظ ، السا ، میم.حسین.الف
۹:۳۸, ۲۱/آذر/۸۹
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
علی جان یه نگاهی به چندتا تاپیک اخیر بنداز..ما هنوز نتونستیم توی یه تالار گفتگوی ساده به اتحاد برسیم..انگار همه باهم دعوا دارن..امیدوارم این نامه مقدمه ای برای اتحاد و همبستگی هر چه بیشتر دوستان باشه.
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAEED_KOSAR ، oO DaViD Oo ، محسن1979 ، MAHDI59 ، علی 110 ، فرهاد ، F.E.A.R ، shia12 ، EMPERATOR ، bozorgmehr ، یاران مهدی ، azade ، emj ، حضرت عشق ، fafa* ، help me ، عبدالرحمن ، قلب
۱۰:۱۳, ۲۱/آذر/۸۹
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام علی جان
با محتوای نامه ات موافقم مخصوصا این بخشش: رفقا ما کم نیستیم اما آن طور که باید با هم نیستیم، هماهنگ نیستیم هر کسی یا گروهی، گوشه ای به تنهایی داره زحمت میکشه، ولی ما تا یدِ واحد نشیم ، فعالیت هامون شاید در برابر جبهه هماهنگ شیطان اثر لازم رو نداشته باشه. ما نیاز داریم باهم باشیم و با همکاری و همفکری پیش بریم و این اتفاق همون چیزی هست که شیطان قرنهاست که تلاش میکنه رخ نده.
دیروز یه اتفاق عجیب تو تالار افتاد. بنده یه مطلب رو در بخشهای مختلف به اشتراک گذاشتم. این یه تست بود. اگر دوستان دقت میکردند میشد ازش نتایج جالبی گرفت.
دوست عزیزمون مهدی 2021 برای من اخطار فرستاد که نظم تالار رو بهم نزنیم. نظم؟؟؟
به نظرتون از مطالب ارسالی قبلی بنده بر میاد که آدم بیکاری باشم که فرصت بذارم و نظم تالار رو بهم بریزم؟
این فقط یه انتقاد عملی بود از نحوه حرکت تالار و اینکه دوستان تا چه حد به این مساله دقت می کنند به جای اینکه به بنده امتیاز منفی بدن و لطف کنند و بنده رو هیجان زده بخونن با موشکافی به ریشه مساله بپردازن.
یه فرصت فراهم شده و مستند ظهور زمینه خوبی برای شکل گیری این فرصت بوده. نباید عادی با مساله برخورد کنیم. این تالار بنده رو با دوستانی آشنا کرده که نمیشه به راحتی دور و برت اونها رو پیدا کنی.
مثل بیداری اندیشه، مهدی 2021، علی 110، آسیر، فرهاد، guided و...
فکر میکنید امثال این جمع تا به حال تشکیل نشده؟
اون چیزی که این تالار رو خاص کرده به اخلاص دوستان موسس ، اخلاص و تلاش سازندگان ظهور و برخورد مثبت اعضا برمیگرده.اما نیازه که نسبت به چنین جمعهایی فعال برخورد کنیم.
راضی شدن به حداقلها چیزی رو حل نمی کنه و بعد از مدتی تالار برای همه عادی میشه.
گودال قتلگاه پر از بوی سیب بود
تنهاتر از مسیح کسی بر صلیب بود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ramin_Ghn ، arnh ، oO DaViD Oo ، MAHDI59 ، علی 110 ، فرهاد ، جوینده حق ، اسماعیل ، bamzi64 ، shia12 ، EMPERATOR ، bozorgmehr ، بچه شیعه ، emj ، حضرت عشق ، fafa* ، عبدالرحمن ، قلب
۱:۲۳, ۲۲/آذر/۸۹
شماره ارسال: #4
آواتار
محسن 1979
من از شما عذر خواهی میکنم
امتیاز منفی منم یه انتقاد عملی به انتقاد عملی خودتون تلقی کنید!! Blush
انشاالله از این به بعد هماهنگ تر عمل می کنیم

دل من دیر زمانی ست که می پندارد:
« دوستی » نیز گلی ست
مثل نیلوفر و ناز ،
ساقه ترد ظریفی دارد
بی گمان سنگدل است آن که روا می دارد
جان این ساقه نازک را
-دانسته-
بیازارد!

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محسن1979 ، Ramin_Ghn ، علی 110 ، فرهاد ، M03TAFA ، emj ، عبدالرحمن ، قلب
۲:۴۰, ۲۲/آذر/۸۹
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام برادر و دوست عزیزم guided
ممنون از لطفتون.
من هدفم این بود که نظمی که داره پیدا میشه نباید ما رو دچار کثرت کنه. قصدم عمل هیجان زده نبودو اساسا سن و سال و وقتم اجازه این کار رو بهم نمیده.
فکر میکردم که دوستان علت رو سوال می کنند و یا لااقل به متنی که توی همه بخش ها قرار داده بودم میپردازن.اما همه زود راجع به شخص بنده قضاوت کرده بودند. در حالیکه من و عجیب بودن کار من نباید اهمیت چندانی می داشت.
مون طور که علی110 فکر میکنه و حدس میزنم که شما هم اینطوری فکر میکنید، این تالار یه نعمته که رونقش رو قبلا گفتم باید در دعا و اخلاص دوستان مدیر و اعضای متفاوتش جستجو کرد.
اما یه نعمت حساسه
هر روز از این فرصتها پیش نمیاد
هر روز یه مستند پخش نمیشه و به این راحتی این همه آدمه با دغدغه های مشترک و مبانی مشترک و اهداف مشترک رو به هم نزدیک نمی کنه.
شاید حساسیتم بیش حد باشه ولی واقعا در تب و تابم که این جمع بمونه و همگی کمک کنیم که رشد کنیم. با دعای برای هم. با زیارت رفتن برای هم. با مطالعه و معرفی کتاب به هم. با...
من دیدم و شما هم حتما جمع های زیادی دیدید. جمه نیاز به هدف داره. جمع شدن و جمع موندن نیاز به خون دل خوردن داره. نیاز به تلاش داره وگرنه جمع و محیط عادی میشه. افول میکنه.اصلا یکی از راههای ابلیس عادی سازیه. نمی خواد محیطهایی ه در اونها یاد بقیه الله زنده است زیاد باشه. روابط رو عادی میکنه. هیجان رو میگیره. محیط رو سرد میکنه تا حرارت قلب منتظران به هم منتقل نشه.
علی 110 یه نکته ناب گفت و اونم ضرورته کار جمعیه. دوستمون محمد که ایشون کلی بنده رو مورد لطف قرار داده بودن گفته بودن که نمی خواد جمع بشیم و به تعبیری دیگه تو چیکاره ای که منشور وحدت می نویسی. من نگفتم بیاد دور من جمع بشید. حرفم این بود که باید جمع بشیم. باید شبکه بشیم. راجع به چه جوریش م چیزی نگفتم. فقط حرفم این بود که ضرورت و چگونگی شبکه شدن ما می تونه سوال اصلی باشه.
شیطان تلاش کرده که این اتفاق نیفته. در طول اریخ مومنین و مخصوصا تاریخ شیعه. چون اگه شیعه قدرت ایجاد سازمان الهی رو پیدا کنه با فرمولهایی به مدیریت و پیشبرد اهداف اقدام میکنه که طومار سیستم به ظاهر پیچیده دجال و دجالیان رو به هم می پیچه.
بازم عذر می خوام که طولانی شد.
فردا به نیابت از همه دوستان میرم زیارت تا حلال کنند.
یا حسین بن علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، علی 110 ، فرهاد ، جوینده حق ، Ramin_Ghn ، خاک ، MAHDI59 ، M03TAFA ، F.E.A.R ، bozorgmehr ، MohammadMeraj ، fazel ، بچه شیعه ، azade ، حضرت عشق ، عبدالرحمن ، قلب
۱۶:۱۸, ۲۲/آذر/۸۹
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام به همه دوستان
عزیزان، آخرالزمان است، دشمنان بشریت همه توان خود را برای نابودی جبهه حق جمع کرده اند، هرکس که با نیات و مقاصد پلید آنها همسو باشد به سرعت جذب می کنند، پولهای کلان به پای آنان میریزند، همه امکانات ممکن را جمع میکنند، وقت میگذارند، زحمت میکشند، بی خوابی میکشند.
ولی کسانی که مخالف اهداف آنها باشد را سرکوب میکنند، سخنانشان را خفه میکنند، ترور شخصیت میکنند، بین آنها تفرقه ایجاد میکنند، آنها را با مسائل حاشیه ای سرگرم میکنند.
کسانی را هم که در این میان بی هدف حیران و سرگردان گشته اند با خدعه و نیرنگ از جبهه حق دور میکنند، حق جویان را در نظرشان خراب میکنند و جبهه باطل را زیبا جلوه میدهند تا چنانچه به طرف باطل نمیروند، به جبهه حق هم نروند.
در چنین وضعیتی کسانی که ادعای سربازی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) را چه میکنند؟
هرکدام برای خود سازی میزنیم، بر سر کوچکترین اختلاف سلیقه ای به جان هم افتاده ایم، همدیگر را سرکوب میکنیم، با رکیک ترین الفاظ به هم توهین میکنیم، برای همدیگر شاخ و شانه میکشیم، علم ناچیز خود را به رخ هم میکشیم و باید به همه ثابت کنیم که ما هم عالمیم، کسانی که در راه دین سالها خاک خورده اند را با کوچکترین دلیلی متهم میکنیم، میخواهیم برای خود طرفدارانی جمع کنیم تا از ما تملق گویند، گفته ها و مطالب دیگران را به اسم خود مینویسیم تا از ما حساب ببرند.
در این وضعیت اتحاد و همبستگی هم میخواهیم!!
دوستان، همسنگران، کمی سعه صدر داشته باشید، در برابر تفکرات مخالف حلیم باشید، در برابر توهین ها بردباری کنید، همین طور بدون هیچ دانشی در مباحث شرکت نکنید، برای جواب دادن کمی تأمل کنید، من نمیدانم کجا گفته اند که هرچه بیشتر در این تالار پست بزنید ثواب دارد! چرا پستی میزنید که بعدا باید عذرخواهی کنید یا دل دیگری را که شکسته اید به دست آورید. چه قدر از پستهای این تالار معذرت خواهی و پوزش خواستن است. دوستان سخن سنجیده کم است، آن خشت بود که پر توان زد! در برابر عالم تر از خود متواضع و فروتن باشیم (افتادگی آموز اگز طالب فیضی)
و راه حل همه اینها فقط یک چیز است: برای خدا کار کنید.
در هر عملی، صحبتی، سخنی، پستی، ببینید اگر نیت رضای خداست آنگاه عمل کنید، تنها راه حل همین است.
اگر من گنهکار، منیت و خودپرستی، حب جاه و مقام و در کل حب دنیا در دلم نباشد اینگونه گرفتار این مسائل نمیشوم.
و اما نکته دیگر، دوستان، محقق واقعی باید هر لحظه منتظر باشد تا بفهمد همه علمی که داشته اشتباه بوده و باید از نو یاد بگیرد. این قدر بر سر دانسته هامان تعصب نداشته باشیم، کمی فکر کنیم شاید یک درصد احتمال دارد که افکار و سخنانمان اشتباه است، کمی روی سخن مخالفان فکر کنیم.
عزیزان، اینگونه میتوان متحد شد.
حال اگر مرد راهید یاعلی.
ببخشید که طولانی شد، شقشقه هدرت ثم قرت.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ramin_Ghn ، بیداری اندیشه ، فرهاد ، mohamad ، محسن1979 ، MAHDI59 ، MohammadMeraj ، fazel ، بچه شیعه ، در جستجوی سختی ، حضرت عشق ، عبدالرحمن ، قلب
۲۲:۳۸, ۲۲/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۸۹ ۲۲:۳۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #7
آواتار
آقا خودسازی و تقوی الهی. قضیه روشنه. تقوی الهی راه نجاته. بسیار بسیار مشکله اما تنها راه نجاته. اگه تقوی پیشه کردیم، خدا درهای علم و حکمت و ملکوت رو برامون باز میکنه. این قول خودشه در قرآن که به راحتی قابل پیدا کردنه. یه منتظر عالی میشیم و آماده خدمت در رکاب امام زمان هم میشیم و خلاصه همه چیز بدست میاریم. رعایت تقوی به عرفان ختم میشه.
بدبختانه وقتی از عرفا صحبتی میشه خیلی هامون خیلی ساده از کنار اینها میگذریم. انگار این افراد از ما نیستن. انگار ما وظیفمون نیست عارف بشیم. یه مسلمون واقعی کافیه بماند که هر کس چه تعریفی داره از مسلمانی واقعی.
فراموش کردیم که تنها هدف از آفرینش ما عارف شدن به خدا هست. خدا از همه ما انتظار داره با رعایت تقوی کم کم و در عرض سالهای زیادی خدا رو بیشتر و بهتر بشناسیم و در واقع عارف بشیم. الا لیعبدون... الا لیعرفون...

عزیزان سخت ترین کار همینه اما خدا همه جوره قول پشتیبانی و کمک داده در این راه. باید همت کرد. ما خیلی وقت نداریم برای خودسازی و شناخت نسبت به خودمون و خدا.
منابع هست. همتی بلند می خواهد....
بسیار بسیار متوسل شدن به ائمه خصوصا امام حسین علیه السلام مفید خواهد بود.
دعا کنیم برای همدیگه که خدا توفیق گام نهادن در این راه و استقامت در اون رو بهمون عطا کنه.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محسن1979 ، فرهاد ، جوینده حق ، Ramin_Ghn ، MAHDI59 ، MohammadMeraj ، user313 ، fazel ، بچه شیعه ، حضرت عشق ، fafa* ، عبدالرحمن ، قلب
۲۳:۱۴, ۲۲/آذر/۸۹
شماره ارسال: #8
آواتار
سلام به دوست و برادر عزیز بیداری اندیشه
نکاتی که فرومده بودید دقیق و مهمه. حقیقتا اگر اتفاقی در درون بنده ها رخ نده اتفاقی در بیرون هم نمی افته. ام یه سوال در خدمتتون داشتم و اونم اینکه امروز شاهدیم که شیطان برای گسترش بدی و شر در جهان ساختار ایجاد کرده و نهاد ساخته و کار گروهی و سازمانی انجام میده. و قدرت سازمان به مراتب بیش از تک تک افراده.
یه مثال ساده برای قدرت کار جمعی: اگر 5 نفر هر کدوم 25 ساعت وقت و انرژی صرف کنند که یه قطعه سنگ 250 کیلویی رو جا به جا کنند. 125 نفر ساعت وقت و میزان زیادی انرژی استفاده شده ولی سنگ ذره ای از پیش راه کنار نرفته. چون اساسا توان تک تک این افراد برای جابه جایی سنگ 50 کیلویی مناسبه.
ولی اگر 5 نفر با هم 10 دقیقه وقت صرف کنند با صرف 50 نفر دقیقه و میزان کمی انرژی مانع رو از سر راه بر میدارن. ولی جمع شدن و موندن سخته. هماهنگی میخاد. هدف مشترک. روش مشترک. انگیزه بالا و...
حالا سوالم اینه که چطور میشه گسترش خوبی رو در عالم به صورت جمعی پیگیری کرد؟
چطور میشه در راه گسترش تقوای اجتماعی انجام تکلیف کرد؟
آیا میشه در برابر سیستم شیطانی که حرص و حسد و شهوت و غضب رو تبدیل به اخلاق اجتماعی کردن و هر فرد خوبی هم در سیستم اجتماعی موجود غرب قرار بگیره ایمانش کم میشه، منتظران این فرآیند رو معکوس کنند؟
ممنون از توجه و زحمات شما دوست عزیز
یا حسین بن علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، فرهاد ، بیداری اندیشه ، Ramin_Ghn ، MAHDI59 ، MohammadMeraj ، بچه شیعه ، حضرت عشق ، عبدالرحمن ، قلب
۰:۴۰, ۲۳/آذر/۸۹
شماره ارسال: #9
آواتار
(۲۲/آذر/۸۹ ۲۳:۱۴)محسن1979 نوشته است:  ولی جمع شدن و موندن سخته. هماهنگی میخاد. هدف مشترک. روش مشترک. انگیزه بالا و...
حالا سوالم اینه که چطور میشه گسترش خوبی رو در عالم به صورت جمعی پیگیری کرد؟
سلام
ومهمترین چیز رهبری مشترک و مقتدر و اگاه هست برای یک کار گروهی و بدون رهبری مشترک مطمئنا همه باز متفرق می شوند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محسن1979 ، بچه شیعه ، حضرت عشق ، fafa* ، عبدالرحمن ، قلب
۱۱:۰۱, ۲۳/آذر/۸۹
شماره ارسال: #10
آواتار
محسن عزیز شما می فرمایین تقوای اجتماعی، من شخصا فقط با همین موافقم. تقوی اجتماعی.
اما به راستی چطور میسر هست؟
آیا تقوی فردی اول نباید باشه؟ آیا مهم نیست اگر ما بخوایم تامرون الناس بالبر کنیم خودمون اول کاری کرده باشیم؟ حداقل در این وادی گام نهاده باشیم؟
بنده که هنوز کسب حلالم مشکل داره، غیبت می کنم، غرور ناشی از اطلاعات و آگاهی هام دارم، اخلاص در اعمالم نیست و حتی در خالص ترین حالت باز کسانی یا چیزهایی رو شریک خدا قرار میدم، می تونم کسی رو به حق و روشنی دعوت کنم؟ و حالا کردم آیا باید انتظار داشته باشم دعوت من چقدر تاثیر کنه؟

با این تفاسیر اگر راهکار عملی برای تقوی اجتماعی دارین با کمال میل گوش می کنم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، محسن1979 ، MohammadMeraj ، رفیعا ، بچه شیعه ، azade ، عبدالرحمن ، قلب ، vahrakan
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]