کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا تالار نسبت به سال پیش خیلی بی رونقه؟
۱۶:۵۱, ۱۹/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۲ ۱۶:۵۲ توسط mohsen-321.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام عزیزان!

انگار دیگه تالار گرمای سابقو نداره!

یه زمانی بود که تالار در روز چند هزار بازدید داشت!

پست ها سریع پاسخ داده میشدن!

آدم اصلا یه شور وشوق خاصی واسه تاپیک زدن و نقل قول و.... داشت!

اما الان سایت خیلی سرد و خلوته!

به نظرتون دلیلش چیه؟

پیشنهادتون واسه برطرف شدن این اشکال چیه؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، أین المنتظر ، صهبا ، m.hossein ، میلاد.م ، mofa ، انتصـار ، nasimesaba ، Justice Bringer ، مجنون العباس ، Agha sayyed ، رهگذر. ، قلب ، طالب نور ، help me ، حسن عزتي ، مسافر ، meisamtiger

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۰۸, ۱۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
من هم برام سواله چرا مدیران و معاونین مشارکتشون کمه ؟

چرا حضورشون کم رنگه ؟

همه مشکلات داریم .بهونه ی خوبی نیست.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، فدايي ولايت ، nasimesaba ، جویای حقیقت ، مجید املشی ، قلب
۲۳:۱۳, ۱۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
نقل قول:من هم برام سواله چرا مدیران و معاونین مشارکتشون کمه ؟
چرا حضورشون کم رنگه ؟
همه مشکلات داریم .بهونه ی خوبی نیست.
در ادامه ی حرفهام باید بگم از قدیم الایام که ایام امتحانات،بازار تالار کساد بوده ،از همون قدیم الایام هم اساسا حضور مسئولین تالار کمرنگ بوده.حالا اینکه دلیلشون چیه رو باید از خودشون بپرسین...!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، اسکای ، m.hossein
۲۳:۱۵, ۱۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #13

اصلا این بی رونقی ربطی به ایام امتحانات ندارد
والا ماهم امتحان داریمSmile
این مدیران و معاونین و ناضرین کجا هستن
اونایی هم که هستن حوزه فعالیتشون خیلی کمه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، قلب ، m.hossein
۲۳:۱۹, ۱۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
(۱۹/دی/۹۲ ۱۷:۲۸)sarallah نوشته است:  نبودن یا کم بودن فعالیت های دسته جمعی مهم در بین اعضا
بسم الله الرحمن الرحیم

این موضوع به نطرم خیلی مهمه و یکی از دلایلی هست که اعضا رو جمع میکنه ، نمونشو سابق زیاد داشتیم که حالا از رونق افتاده مثه ختم هفتگی قرآن و خواندن دعای فرج قبل از غروب آفتاب و از همه مهمتر قرارهای گردانها
یادش بخیر یکی دو سال قبل
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، عبدالرحمن ، مجید املشی ، sarallah ، Agha sayyed ، قلب ، m.hossein ، Farzaneh
۲۳:۲۰, ۱۹/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۲ ۲۳:۲۲ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #15
آواتار
الان بیشتر از دوساله که من توتالار حضور پر رنگ (Big Grin) دارم،همیشه تالار ایام امتحانات همینطور بوده.تازه امسال حس میکنم که نسبت به سال های قبل،اوضاع بهتر شده!

ناظرین و مسئولین هم از همون اول تاجاییکه من یادمه کمتر در بحث ها شرکت میکردند و طولانی ترین متنی هم که مینوشتن معمولا اینبود:
نقل قول:تاپیک به علت تکراری بودن بسته میشود
Big GrinBig GrinBig Grin

نقل قول:ختم هفتگی قرآن و خواندن دعای فرج قبل از غروب آفتاب و از همه مهمتر قرارهای گردانها
یادش بخیر یکی دو سال قبل
راستی گفتید گردان...
اتفاقا همین روزا میخواستم تاپیک بزنم.میشه یکی به ما بگه که گردان ها چرا ناپدید شدن؟! الان فکر کنم اثری از گردان بقیه الله(عجل الله تعالی فرجه الشریف) که من توش بودم نیست!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، nasimesaba ، Reza2035 ، قلب ، m.hossein
۲۳:۴۱, ۱۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #16
آواتار
(۱۹/دی/۹۲ ۲۲:۵۵)غربت تشیع نوشته است:  الان موسم امتحانات است و دوستان خرخوان مشغول خرزنی هستند.
موضوعات سیاسی سایت را داغ میکند
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
بنظرم ادبیاتتون روتغییربدید..
یاعلی مدد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، nasimesaba
۲۳:۴۶, ۱۹/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۲ ۰:۰۴ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #17
آواتار
نقل قول:بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
بنظرم ادبیاتتون روتغییربدید..
یاعلی مدد.
در دفاع از جناب "غربت تشیع" باید بگم این لحن کاملا دوستانه است و دقیقا متناسب با یک دانش آموز پشت امتحانیه...مشکلی وجود نداره Bi Dandoon
البته شوخی کردم...پس فردا واس ما حرف در نیاریناااا !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein
۹:۲۷, ۲۰/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۲ ۹:۴۱ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #18
آواتار

ممنون از ایحاد کننده ی تاپیک و بحث رو که انتخاب کردید. گاه به گاه به این مسئله پرداخته میشه و البته این خوبه که همیشه به فکر رونق و رشد تالار البته از جنبه های مثبتش باشیم. و بدیهیه که رونق بدون قید مناسب نیست.
من در اینجا میخوام تنها به ارائه ی یک راه حل ساده و در عین حال عملیاتی و البته شاید بدیهی بپردازم.
تالار بیداری اندیشه سیاستش بر مبنای بحث های محتویی هست و برای رسیدن به چنین مقصودی مطالعه و ایجاد بحث هایی که مبتلابه جامعه هست بسیار می تونه مفید باشه.
هرکدام از ما اگر تنها و تنها در یک موضوع کوچک بتونیم مطالعه ی هدفمند داشته باشیم و پس از مطالعه و تحقیق ساده ای اون بحث رو در تالار مطرح کنیم و بتونیم بحثمون رو خوب هدایت کنیم تا به سرانجام موردنظرمون برسه و در این میان با بحث گفتگو با دوستان دیگرمون در تالار که علاقه مند به پیگیری موضوع موردنظرمون هستن میتونیم به یک بحث علمی و خوب و پویا و ارزشمند و البته رشد دهنده داشته باشم.این یک موفقیت بزرگ محسوب میشه.
فرض کنید 200 نفر چنین قصدی داشته باشن. 200 رو برای این عرض کردم که مینیمم تعداد کاربرانیست که در هر روز به تالار سر می زنن. این یعنی 200 بحث پویا در تالار. این یعنی 200 تاپیک ارزشمند. این یعنی تبیین 200 بحث ارزشمند و به اشتراک گذاشتن این بحث با دیگر دوستامون.
یکی از مهترین مسائلی باید بهش دقت داشته باشیم اینه که رشد صرفی خودممون از جنبه های متفاوت کافی نیست. اینکه داناییهامون رو به زبانی ساده و البته با دلایل روشن و دقیق به دوستانمون به اشتراک بگذاریم امر مقدسیه. از طرفی این کار باعث میشه این داناییهامون محک هم بخوره تا شاید اگر نقص هایی درش وجود داره با این بحثو گفتگوها برطرف بشه و اونوقت در اون بحث خاص چارچوب قویتری داشته باشیم.
پس بیاییم از همین الان فکر کنیم ببینیم به چه موضوعاتی علاقه مند هستیم و بریم در یک بخش کوچکی ازش مطالعه ی درست داشته باشیم. دقت هم داشته باشیم که از منابعی استفاده کنیم که معتبر باشن تا به این صورت بحثمون رو روی پایه ی محمکی استوار کرده باشیم. آنوقت خواهیم دید که در مدت خیلی کوتاهی با مطالعه ی ناچیزی در موضوع کوچکی میتوانیم پایخگو باشیم با ارائه ی برهان و دلیل و منابع معتبر. و سپس اون مطالب رو ارائه کنیم و به بحث بگذاریم.

خب
خالا اگر چنین کنیم آنگاه نتیجه چه خواهد شد؟
200 بحث پویا به صورت همزمان در تالار جریان خواهد داشت
دقت کنید که تازه بدترین حالت رو درنظر گرفتم. هم مینیمم کاربران و هم مینیمم بحث. یعنی هر فرد یک بحث. حتی اگر ماهی یک بحث رو خودمون به این شیوه داشته باشیم و دانایی های برپایه ی مطالعه ی هدفمندمون رو با دوستامون در میون بگذاریم به هدفمون رسیدیم.

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، Hadith ، رهگذر. ، عبدالرحمن ، sarallah ، Havbb 110 ، Agha sayyed ، اسکای ، شیدا ، قلب ، ترنم ، m.hossein ، Justice Bringer ، yamin
۱۲:۳۳, ۲۰/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۲ ۱۲:۳۴ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #19
آواتار
Coolپیشنهاد دیگه نقد مستندات ترجمه شده در تالار هست که همین الان تو تاپیک ها میتونید ببینید. بالاخره 2 نفر دیدن مستندات رو . بیان تاپیک بزنن در مورد مستندات که دیدن بحث کنن .ببینن مستند ساز درست کار کرده یا نه . یک طرفه به قاضی رفته یا متعادل کار کرده . یکم هم بحث بالا بره اشکال نداره . فوقش اخطار میگیریم دیگه . Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، عبدالرحمن ، شیدا ، مجید املشی ، رهگذر. ، قلب ، m.hossein ، Justice Bringer ، اولولالباب
۱۳:۴۱, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #20

نقل قول: همه مباحث به خصوص بخش صنعت سرگرمی!

این چیزیه که خود کاربران خواستن !
هر وقت توی این بخش بحثی مطرح شده جمع نظرات عموم کاربران این بوده : تاکی باید بشینیم فیلم ببینم و نقد کنیم بیاین بریم دینمون رو اصلاح کنیم ... حتی بین ناظرین هم من اراده و دغدغه ای برای این بخش ندیدم . تا بوده سلام صلوات و ذکر و عرفان و اینجا مهم تر بخش های دیگه بوده .

یه سری کاربرهای جدید هم میان تاپیک میزنن هرچند ضعیف ! اما واکنش چی بوده ؟

که چی ؟ خواستی چیو اثبات کنی ؟ برو سراغ درس و زندگیت ...از اینا چیزی در نمیاد .

در کل بخش سرگرمی اون اراده ی همگانی رو نداره ...من در بخش خانواده یه تاپیک مربوط به خانواده زدم با چند نفری نشستیم بحث کردیم و خیلی خوب جلو رفت ...همزمان با این تاپیک گام های ازدواج بانوان زده شد که الی ماشالله داره پیش میره و یا مثلا مشکلات ازدواج خیلی طرفدار داره !

توی چنین محیطی که واقعا دوستان مشکلات ازدواج دارن کسی حوصله ی خوندن یه تحلیل طولانی از فیلم رو داره ؟ خب معلومه که میاد و میگه از این تحلیل ها چیزی در نمیاد و ...
خلاصه اینکه دغدغه ها عوض شده , هر چند برای من یکی که هیچوقت بخش دیگه ای غیر از سینما مهم نخواهد بود !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، رهگذر. ، Hadith ، قلب ، اولولالباب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا