|
هر كه دارد هوس امام رضا...
|
|
۱۳:۴۸, ۵/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۲ ۳:۰۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() دوستان عزيز براي چند روز آینده دارم ميرم پابوس امام رضا این جمله رو هر وقت می شنوم ، دلم پرواز می کند ! هر کس عرض اراداتی عرض عطوفتی التماس دعایی دارد همینجا می گذارد و زائران امام رضا هم به سمع شریفش می رسانند ... خلاصه اش اینکه ... هر كه دارد هوس امام رضا بسم الله ... |
|||
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۵۰, ۱۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
دلم دوباره تنگ شد
|
|||
|
|
۱۷:۵۰, ۱۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/خرداد/۹۰ ۱۷:۵۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۶/خرداد/۹۰ ۱۸:۳۸)علی 110 نوشته است: سلام بچه ها سلام رفقا چی بگم از کَرَم و بزرگواری امام رضا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قسمت شد برای 1 رجب مشهد بودم رفتم پابوسی خیلی نوکرشونم دلم میخواد بگم چه جوری قسمت شد روز دوشنبه ساعت 12 و نیم نصف شب یکی از دوستام بهم زنگ زد گفت: آقا من چهارشنبه ساعت 1 و نیم ظهر دارم میرم مشهد تو هم میایی ؟ در ضمن بلیط هم نیست!!! منم بهش گفتم دمت گرم ! میزاشتی همون چهارشنبه ساعت 1 زنگ میزدی ![]() گفت تو بیا راه آهن اگه کنسلی گیر اومد سوار میشیم میریم اگه هم نه که خب نشده دیگه! گفتم باشه فرداش روز سه شنبه ساعت 12 و نیم ظهر زنگ زد بهم گفت برای رفت و برگشتت بلیط پیدا کردم رفتنت ساعت 2 و نیم برگشتنت هم با خودم حالا میایی؟ منم گفتم که وقتی بلیط و هتل خود آقا جور کرده مگه میشه نیومد خلاصه آقا من سراپا تقصیر بی معرفت رو طلبیدند قبل از اون موقعی که خواسته بودم همه چیزشم خودشون جور کردن خدا وکیلی چی میشه در مورد این امام رئوف گفت یا علی بن موسی الرضا امام رضا خاک پاتم نیستم |
|||
|
|
۳:۱۳, ۱۶/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
سلام آقاجون میدونم آدم گناهکاریم منو 100سال راه نمیدی هر کارم میکنم نمیشه ....
تو رو به جون کی قسم بخورم که راهم بدی ؟؟؟؟ خدایـــــــــــــــــــــــــــــــــــا...... دوستان تروخدا دعام کنین بلکه بواسطه شما راهم بده .... الان ساعت 3.14 شبه چشام پر از اشک شد تا این تاپیکو دیدم ... شعر آمده ام که ثانیه به ثانیه اش منو به گریه انداخت .... [align=center]لایق وصل تو که من نیستم .... |
|||
|
|
۱۴:۴۰, ۱۶/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/خرداد/۹۰ ۱۴:۴۱ توسط paradise.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
به نام خدا ![]() كنار سفره كه بوديم حرف مشهد شـد
وزيد بوي خراسان و ناگـهان رد شد دوباره يـاد غريب آشـنا و شـوق حرم و سيل اشك كه پشت پلكها سد شد و دخترم كه به دل حسرت زيارت داشت درست هم نظر مرتضـي و احمـد شد دو سـال هست كه تو قـول داده اي بابا بـراي مـا كه نـرفتيم واقعـاً بـد شد تمام بودنـم آوار شـد و يـك لحظــه زمان براي عبور از خـودش مردد شد دو روز بـعد بليـط و شـروع يك پرواز كبوترانـه دلـم بـي قـرار گنبـد شد قطار تهران،مشهد درست ساعت هشت و ايستگاه كه سرشار بـوق ممتد شد و چند ساعت ديـگر به صحـن آزادي نگاه منتظرم گـرم رفـت و آمـد شد دوستانی که توفیق زیارت نصیب شون میشه، ازشون شدیدا التماس دعا دارم... |
|||
|
|
۱۷:۵۹, ۱۶/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
ارادت به همه ی دوستان
می خواید یه برنامه بگذاریم بریم اردوی مشهد حال میده دست جمعی با رفقا همه که دلتنگیم و دلشکسته! |
|||
|
|
۰:۱۳, ۱۷/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
دوستان دست كم نگيريد امام رضا رو
يه رواقش هم اينجا واشده. به جون خودم مي خواستم ببندمش امام رضا خودش نمي ذاره
|
|||
|
|
۱۲:۲۲, ۱۷/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا المرتضی
پرواز را ز بام تو آغاز کرده ام *** سنگم مزن به حریمت کبوترم دعای دوستان در حق رفقاشون یقینا مستجابه رفقا دعا کنید این ماه رجبی قسمت هممون بشه بریم پابوس آقا |
|||
|
|
۱۵:۳۵, ۱۹/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۰ ۱۵:۴۰ توسط boghz.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۱۷/خرداد/۹۰ ۱۲:۲۲)ثامن ضامن نوشته است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا المرتضی آره دوستان حسابی دعا کنیم قسمت بشه بریم.....من که دلم روشنه...از روزی که تو این تاپیک نوشتم.... واقعا منم به اینجا اعتقاد پیدا کردم.... ممنون از فاطمه خانوم برا این تاپیک..... حالا آقای غریبم چه بخونی چه نه ما دلمونو خوش کردیم به این تاپیک که میبینیش و خبر داری از دلامون...ودیگه شکی نیس که خبر داری دووووست دارم آقا خیلی زیاد... گرچه میدونم پیش اینهمه آدمای خوبی که دوست دارن من هیچم هیچ قرارمون یه ماه دیگه تو حرمتون ان شاء الله |
|||
|
|
۱۱:۲۲, ۲۱/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۰ ۱۱:۲۳ توسط نسیم.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
ممنونم دوست عزیز به خاطر تاپیک خوبتون
دعامو امام رضاجونم مستجاب کرد انشاالله همه حاجاتشونو بگیرن |
|||
|
|
۱۲:۲۰, ۲۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
سلامي از شرمنده ترين شرمنده هاي عالم به امام رضا
آقاجان خيلي گناه كارم الان بغض گلوم رو گرفته؛توروجون فاطمه زهراي پهلو شكسته يه فرجي تو زندگيم نازل كن به خدا گرفتار و گنه كارم...يا امام رضا ادركني يا امام رضا ادركني به جون خودم خيلي نااميدم فقط اميد به مهدي فاطمه دارم و بس ولي نمي دونم اونهم قبولم ميكنه يا نه؟! نا اميدم...چه كنم؟!ميدونم نا اميد فلان ميشه و نا اميدي جيزه و...ولي نميدونم چيكار كنم؟!! |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |

![[تصویر: %D9%87%D8%B1%DA%A9%D9%87_%D8%AF%D8%A7%D8...D8%A7_.png]](http://s4.picofile.com/file/7814181612/%D9%87%D8%B1%DA%A9%D9%87_%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF_%D9%87%D9%88%D8%B3_%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85_%D8%B1%D8%B6%D8%A7_.png)

)
![[تصویر: emam_reza_milad88_postpic4.gif]](http://www.roze.ir/images/emam-reza/emam_reza_milad88_postpic4.gif)