|
نامزدهای اسکار 2014 معرفی شدند...
|
|
۱۲:۰۰, ۲۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
نامزدهای اسکار 2014 معرفی شدند...
نامزدهای نهایی هشتادوششمین دوره جوایز اسکار دقایقی پیش - پنجشنبه 26 دی - در لسآنجلس آمریکا معرفی شدند و فیلمهای «دوازده سال بردگی»، «جاذبه» و «اخاذی آمریکایی» بیشترین تعداد نامزدی را کسب کردند. به گزارش ایسنا، رییس آکادمی علوم و هنرهای سینمایی آمریکا در نشست خبری با حضور خبرنگاران، فهرست نامزدهای نهایی جوایز اسکار 2014 را به شرح ذیل اعلام کرد: ** نامزدهای بهترین فیلم بلند «اخاذی آمریکایی» «نبراسکا» «کاپیتان فیلیپس» «فیلومنا» «دوازده سال بردگی» «گرگ وال استریت» «جاذبه» «باشگاه خریداران دالاس» «او» ** نامزدهای بهترین انیمیشن بلند: «یخزده» «باد میوزد» «من نفرتانگیز 2» «کرودز» «ارنست و سلستین» ** نامزدهای بهترین فیلم غیرانگلیسی «سقوط دایره شکسته» (بلژیک) «زیبایی بزرگ» (ایتالیا) «شکار» (دانمارک) «تصویر گمشده» (کامبوج) «عمر» (فلسطین) ** نامزدهای بهترین فیلمنامه اقتباسی «پیش از نیمهشب» نوشته ریچارد لینک لاتر «کاپیتان فیلیپس» «فیلومنا» «دوازده سال بردگی» «گرگ والاستریت» ** نامزدهای بهترین فیلمنامه اصلی «اخاذی آمریکایی» «یاسمن غمگین» «باشگاه خریداران دالاس» «او» «نبراسکا» ** نامزدهای بهترین کارگردانی دیوید اوراسل (اخاذی آمریکایی) آلفونسو کواران (جاذبه) نبراسکا (الکساندر پاین) استیو مککوئین (دوازده سال بردگی) گرگ والاستریت (مارتین اسکورسیزی) ** نامزدهای بهترین بازیگر نقش اول مرد کریستین بیل (اخاذی آمریکایی) چیوتل اجیوفور (دوازده سال بردگی) ماتئو مک کانوی (باشگاه خریداران دالاس) بروس درن (نبراسکا) لئوناردو دیکاپریو (گرگ والاستریت) ** نامزدهای بهترین بازیگر نقش اول زن امی آدامز (اخاذی آمریکایی) جودی دنچ (فیلومنا) کیت بلانش (یاسمن غمگین) مریل استریپ (August:osage County) ساندرا بولاک (جاذبه) ** نامزدهای بهترین بازیگر نقش مکمل مرد بارخاد عبدی (کاپیتان فیلیپس) جوناه هیل (گرگ والاستریت) جارد لتو (باشگاه خریداران دالاس) بردلی کوپر (اخاذی آمریکایی) مایکل فاسبندر (دوازده سال بردگی) ** نامزدهای بهترین بازیگر نقش مکمل زن سالی هاوکینز (یاسمن غمگین) جولیا رابرتز (August:osage County) جنیفر لاورنس (اخاذی آمریکایی) جون اسکوییب (نبراسکا) لوپیتا نیونگ (دوازده سال بردگی) ** نامزدهای بهترین فیلمبرداری «استادبزرگ» «جاذبه» «درون لیون دیویس» «نبراسکا» «زندانیان» ** نامزدهای بهترین تدوین «اخاذی آمریکایی» «کاپیتان فیلیپس» «باشگاه خریداران دالاس» «جاذبه» «دوازده سال بردگی» ** نامزدهای بهترین طراحی تولید «اخاذی آمریکایی» «جاذبه» «گتسبی بزرگ» «او» «دوازده سال بردگی» ** نامزدهای بهترین طراحی لباس «اخاذی آمریکایی» «استادبزرگ» «گتسبی بزرگ» «دوازده سال بردگی» «زن نامرئی» ** نامزدهای بهترین موسیقی متن «دزد کتاب» «جاذبه» «او» «فیلومنا» «دوازده سال بردگی» ** نامزدهای بهتری میکس صدا «کاپیتان فیلیپس» «جاذبه» «هابیت: نابودی اسماگ» «درون لیون دیویس» «تنها نجات یافته » ** نامزدهای بهترین صداگذاری «همه چیز از دست رفت» «کاپیتان فیلیپس» «جاذبه» «هابیت: نابودی اسماگ» «تنها نجات یافته» ** نامزدهای بهترین جلوههای ویژه «جاذبه» «مرد آهنی 3» «هابیت: نابودی اسماگ» «رنجر تنها» «سفر ستارهای، بسوی تاریکی» ** نامزدهای بهترین چهرهآرایی «باشگاه خریداران دالاس» «رنجر تنها» «جک تقدیم میکند: بدترین پدربزرگ» ** نامزدهای بهترین مستند بلند «عمل کشتن» «جنگهای کثیف» «میدان» «20 فوت تا ستاره بودن» «کوتی و باکسر» مراسم اعطای جوایز هشتاد و ششمین دوره جوایز سینمایی اسکار روز دوم مارس (11 اسفند) در ساموئل گلدوین تئاتر در لسآنجلس با اجرای «الن دی جنرس» کمدین آمریکایی برگزار میشود. **********منبع خبر |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۳۹, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
در جایزه بهترین فیلم بلند هیج کدوم کیفیت خوبشون نیامده است که دیده باشیم ...اکثرا برای نوامبر به بعد هستند
|
|||
|
|
۱۱:۰۹, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
فیلم جاذبه واقعا شاهکار بود از هر نظر به خصوص فیلمبرداری و کارگردانی
از سایت ایران فیلم میتونید دانلود کنید با کیفیت خوب 720P |
|||
|
|
۱۲:۲۷, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
حالا توهم توطئه هم نه...اگه یه کم بدبینی رو کنار بزاریم،دلیل اصلی این که اصغر فرهادی این دفعه هیچی نصیبش نشده حریفای قدرشن.در ضمن،اصغر فرهادی داره درگیر تکرار میشه...گذشته چیز جدیدی نداشت.تو همون حال و هوای جدایی... بود.نمیدونم،باید فیلم جدید فرهادی رو ببینیم تا بشه قضاوت کرد.
یا علی |
|||
|
۱:۱۱, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۸/دی/۹۲ ۹:۳۹)ELENOR نوشته است: در جایزه بهترین فیلم بلند هیج کدوم کیفیت خوبشون نیامده است که دیده باشیم ...اکثرا برای نوامبر به بعد هستند فیلم Captain Philips اومده ... بنده هم گرفتم ولی هنوز فرصت نکردم ببینم ! فیلم Gravity هم که دوستمون فرمودن رو باید چک کنم ببینم کیفیت 720p اومده یا نه ... چون یادمه آخرین باری که چک کردم نیومده بود ... عجیب هم بود برام ... چون خیلی وقته که اکران شده ! |
|||
|
|
۳:۰۶, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۹/دی/۹۲ ۱:۱۱)MaTeY نوشته است: فیلم Captain Philips اومده ... بنده هم گرفتم ولی هنوز فرصت نکردم ببینم !کاپیتان فیلیپس یا ناخدا فیلیپس فیلم جالبی هست و بر اساس داستانی واقعی ساخته شده،جریان حمله به یک کشتی باربری آمریکایی و گروگان گرفتن ناخدای کشتی توسط دزدان دریایی هست! فیلم جاذبه هم فک کنم هنوز کیفیت بلوری نیومده...اون نسخه ی که در نت موجوده همون نسخه DVDscr هست! که البته کیفیت خوب و قابل قبولی داره! فیلم Rush هم جالبه و بر اساس واقعیت ساخته شده!ولی جز اسکار امسال نبوده! اون راننده اتریشی الان زنده اس و یکی از کله گندهای صنعت خودرو شده! ولی اون یکی انگلیسی مرده ....! خب امروز بالاخره تمام فیلمهای اسکاری که لینک دانلودشون در نت موجود بود رو تموم کردم !اخاذی آمریکایی برخی از اتفاقهای فیلم بر اساس واقعیت بوده! فیلمش اولش یکم روند کندی داره...کلا داستانش بیننده رو سردرگم میکنه!! داستانش در مورد یک مرد هست که با معشوقه اش دست به کلاه برداری از افراد برشکسته میزنن،و اف بی ای اونها رو گیر میندازه...اف بی ای در برابر خفیف مجازات اونها بهشون پیشنهاد میده که برای یکسری افراد و مقامات بلند پایه پاپوش درست کنند و فساد اونها رو برملا کنند! کلا من خوشم نیومد از این فیلم! یه جوری حس کردم شبیه فیلم یاران اوشین هست!! امتیاز من به این فیلم 6 از 10 نبراسکا و فیلومنا و او هنوز لینک دانلود ندارن! گرگ وال استریت هم هنوز زیرنویس خوبی واسش نیومده!خودم هم حال ندارم زیرنویسش کنم حدود 3000 خط دیالوگ دارهکاپیتان فیلیپس: روایت واقعی حمله دزدان دریایی به یک کشتی باری آمریکایی در سواحل سومالی رو بازگو میکنه که ناخدای کشتی رو گروگان میگیرن و نیروی دریایی آمریکا وارد ماجرا میشه و باقی ماجرا... ![]() باشگاه خریداران دالاس: فیلم اولاش یکم مورد خاک تو سری داره باید رد کنی بره!این هم روایت واقعی از زندگی شخصی رو داره که در آمریکا بخاطر رابطه خارج از ازدواج مبتلا به ویروس ایدز میشه! فیلم در بین سالهای 1985 تا 1992 هست!(فک کنم) در زمانی که تازه ویروس ایدز شناسایی شده بود،و مردم اطلاعات کافی در این مورد نداشتن، وودروفیک شخصی که به بیماری ایدز مبتلا میشه و بعد از اینکه متوجه میشه داروی مورد تایید دولت نمیتونه حالش رو بهتر کنه،تصمیم میگیره بره مکزیکو و از یک دکتر دیگه کمک بگیره اونجا متوجه یه دارو میشه که مورد تایید دولت نیست ولی میتونه جلوی عوارض دارو رو بگیره و یک باشگاه تاسیس میکنه تا به باقی بیمارها هم این دارو رو بده و از این راه پولی به جیب بزنه....در واقعیت هم با این روش 7 سال با بیماری جنگید و بعد مرد فیلمش جالب بود جز فیلمهای قشنگ امسال بود! جاذبه:به نظر من قشنگترین فیلم امسال همین فیلم جاذبه بود!نمیدونم چرا فیلمش جذبم کرد! کلا سه تا بازیگر بیشتر نداشت این فیلم!جرج کلنی!و ساندرا بولاک داستانش در مورد یک مهندس ناسا هست که برای بار اول به فضا میره تا تلسکوب هابل رو تعمیر کنند ولی یک اتفاق میفته و سفینه اونا خراب میشه و ساندرا بولاک و جرج کلنی با لباس فضانوردی در خارج از جو زمین و در فضا گیر میفتن...فیلمش خیلی جالب بود فک کنم یه صحنه اش رو که با کپسول آتش نشانی کمک میگیرن از انیمیشن wall-e اقتباس کردن![]() در بین انیمیشنها هم خانواده کرودز از همه قشنگتره! من نفرت انگیز چیز زیاد جالبی نبود! نسخه اولش بهتر بود! انیمیشن یخ زده هم منتظرم تا بلوری بیاد امسال عجیب سینمای غرب رو به داستان نویسی قوی آورده! البته قبلا هم داستانشون خوب بود ولی امسال دیگه مثل قبلا نبود که داستان ضعیف فیلم رو پشت صحنه ها و جلوه ها ویژه زیبا مخفی میکردن... البته امسال کلی فیلم جدید داریم با جلوه های ویژه خفن! مثل پلیس آهنی 4 مرد عنکبوتی شگفت انگیز 2 ثور 2 هم که میگن خیلی قشنگ بوده و کلی فروش کرده ولی خب مثل قبلا نیست...
|
|||
|
|
۱۲:۳۷, ۱۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اسفند/۹۲ ۱۲:۴۱ توسط هادی....)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
اسکار 86 برگزار شد؛
«جاذبه» هفت جایزه و «12 سال بردگی» و «باشگاه خریداران دالاس» هر دو، سه جایزه را از آن خود کردند. «کلاهبرداری آمریکایی» و «گرگ وال استریت» موفق به کسب یک جایزه هم نشدند!!! نتایج مراسم سینمایی اسکار در زیر می آید: بهترین فیلم: «12 سال بردگی» بهترین بازیگر مرد: متیو مک کانی برای فیلم «باشگاه خریداران دالاس» بهترین بازیگر زن: کیت بلانشست برای فیلم «یاسمین غمگین» بهترین کارگردانی: الفونسو کوارون برای «جاذبه» بهترین موسیقی متن اورجینال: استیون پرایس برای «جاذبه» بهترین فیلمنامه اورجینال: اسپایک جونز برای «او» بهترین فیلمنامه اقتباسی: جان رایدلی «۱۲ سال بردگی» بهترین بازیگر نقش مکمل مرد: جرد لتو برای بازی در فیلم «باشگاه خریداران دالاس» بهترین بازیگر نقش مکمل زن: لوپیتا نیونگ برای بازی در فیلم «۱۲ سال بردگی». بهترین طراحی لباس: گتسبی بهترین تدوین: جاذبه بهترین طراحی تولید: جاذبه بهترین چهره پردازی: باشگاه خریداران دالاس بهترین انیمیشن کوتاه: آقای هابلوت بهترین انیمیشن: یخ زده بهترین جلوه های ویژه: جاذبه بهترین مستند: 20 پا تا ستاره شدن بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان: زیبایی بزرگ بهترین امیختن صدا: جاذبه بهترین فیلمبرداری: جاذبه منبع : انتخاب |
|||
|
|
۱۹:۰۱, ۱۷/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۹۲ ۱۹:۰۷ توسط هادی....)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
مدیر شبکه یک سیما گفت: فیلم سینمایی 12سال بردگی، برنده امسال جایزه اسکار در ایام نوروز از این شبکه به روی آنتن می رود. وی در ادامه با اشاره به پخش فیلم های برتر اسکار در شبکه یک سیما گفت: اسکار دو بخش دارد که یک بخش آن مربوط به آثار غیر آمریکایی است که به نظر ما داوری آن کاملا سیاسی است و بخش دیگر آن نیز مربوط به آثار و تولیدات آمریکایی است که معتقدم شان سیاسی آن کمتر است. ![]() ![]() مدیر شبکه یک سیما با یادآوری اینکه فیلم 12 سال بردگی اثری مناسب و مطلوب بوده و با اهداف و سیاست های ما نیز مطابقت دارد، گفت: این فیلم روز سوم فروردین ماه 93 به روی آنتن می رود. |
|||
|
|
۱۹:۲۲, ۱۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
آقا فیلم فقط expendables که 15 آگوست نسخه 3 ِش میاد
فقط دیدن این فیلم برای افراد زیاد 80 سال و افراد دارای بیماری قلبی توصیه نمیشه ![]() "بی مصرف ها" مخصوص افرادیه که فقط بُعد اکشن فیلمهارو دوست دارن.توشم تا دلتون بخواد بازیگر معروف هست ![]() تازه ، خوبیش اینه که این فیلم ظاهر و باطنش یکیه و هیچ نکته مخفی و فراماسونی ای نداره،به جان خودم خودم تحقیق کردم
|
|||
|
۱:۰۵, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
امسال هم برگزار شد و من خود مراسمه اسکار رو دانلود کردم دیدم ...اون دختره با حجابه هم ارمیای 2014 بودااااااااااا
![]() یعنی کپی ارمیا بودشیکی از منحصر به فردترین اتفاقاتی که در اسکار 2014 رخ داد و در میان رسانههای فارسی زبان کوچکترین توجهی را به خود جلب کرد، حضور یک بانوی باحجاب در میان شش چهره جوان برتر آکادمی علوم و هنرهای تصاویر متحرک (AMPAS) بود که در جریان اهدای جوایز اسکار بود اما این دختر که بود؟ به گزارش «تابناک»، در جریان برگزاری مراسم اسکار 2014 پس از آنکه هریسون فورد برای معرفی فیلم کلاهبرداری امریکایی، باشگاه خریداران دالاس و گرگ وال استریت به روی صحنه آمد، چنینگ تیتوم، جوانان تیم اسکار امسال را معرفی کرد که در میان آنها یک دختر محجبه بود؛ دختری که در فرش قرمز و پیش از مراسم نیز مورد توجه عکاسان و رسانه ها قرار گرفته بود. سپس انیمشین کوتاه و انیمیشن بلند اهداء شد. بین فیلم ها جاذبه رو دانلود کردم اما ندیدم !!! شبکه 4 قراره نشون بده !!!انیمیشن یخ زده که فوق العاده بود امروز صبح 1080p دانلود کرده بودم رو دیدم تو tv دیدم گرگ وال استریت رو نمیبینم چون فقط مورد داره ![]() فیلم های تخیلی دوست دارم هه هه کرود رو شبکه تهران نشون میده هاهاهاها خیلی سانسور میکنن ![]() لباسااااااا منشوریه ثور 2 که کامنت بالا بود دیدم فوق العاده بود... نامردااااااااااااااااااااا عجب نویسنده هایی دارنااااااااااااااااااا
|
|||
|
۹:۱۶, ۲۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
الان دوساله دیگه هالیوود خودش رو برای عوام فریبی با ظاهر با کیفیت جوانب دیگه ی اسکار بغیر از سیاسی بودنش ،اذیت نمیکنه.دیگه از خلاقیت و زحمت و برنامه ریزی گذشته برای اجرای مراسم خبری نیست.لودگی مراسم از سال گذشته که مجری لا مذهب اسکار شعر توهین آمیز "لختی تونو دیدیم "خطاب به چند بازیگر زن ،به سفارش پیتزا و پول جمع کردن برای پیک پیتزا رسید!
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیام فیلم روبوکاپ 2014 به ایرانیان +تصاویر | علی املشی | 10 | 4,452 |
۳۱/شهریور/۹۳ ۱۹:۵۹ آخرین ارسال: ELENOR |
|
| پشت پرده ی اسکار ... اسکار به چه فیلمهایي جایزه میدهد؟ | MESSENGER | 35 | 20,709 |
۱۲/مرداد/۹۱ ۱۱:۱۷ آخرین ارسال: medad.sefid |
|

!
فک کنم یه صحنه اش رو که با کپسول آتش نشانی کمک میگیرن از انیمیشن wall-e اقتباس کردن

بین فیلم ها جاذبه رو دانلود کردم اما ندیدم !!! شبکه 4 قراره نشون بده !!!انیمیشن یخ زده که فوق العاده بود امروز صبح 1080p دانلود کرده بودم رو دیدم تو tv دیدم
هه هه کرود رو شبکه تهران نشون میده هاهاهاها خیلی سانسور میکنن