کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سنگ تمام صداوسیما،شهرداری و یک وزارتخانه برای فروش معراجی ها
۱۷:۱۵, ۱۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
سنگ تمام صداوسیما، شهرداری و یک وزارتخانه برای فروش «معراجی ها»+سند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : این روزها هر شبکه ای از صداوسیما را که برای تماشا انتخاب کنید، با اگهی های پی در پی فیلم «معراجی ها» ساخته ی مسعود ده نمکی مواجه می شوید.

به گزارش «تیک» Tik.ir، جدا از آنکه شبکه ی یک، یکی از تهیه کنندگان آخرین فیلم مسعود ده نمکی است، اما میزان تبلیغات فیلم «معراجی ها» به حدی زیاد است که به یک اگهی آزار دهنده برای مخاطبان تبدیل شده است.

در کنار سنگ تمام صداوسیما برای فیلم مسعود ده نمکی، برخی دیگر از ارگان ها از جمله شهرداری تهران اقدام به پخش بلیط نیم بها در مساجد و امام زاده ها کرده است.

[تصویر: 8177_329.jpg]

همچنین، از زمان آغاز اکران این فیلم، برخی از ادارات مسئول در آموزش و پرورش با پخش بلیط نیم بها بسیاری از دانش آموزان را راهی تماشای آخرین ساخته ی مسعود ده نمکی کرده اند.

براساس این گزارش، در اختصاص سالن سینما نیز تبعیض های صورت گرفته و به فیلم های نظیر «چ» و «طبقه ی حساس» احجاف شده است.

بنابر آمار اعلام شده، «معراجی ها» 82 سالن، طبقه حساس 48 سالن و «چ» 44 سالن در اختیار دارند.

فیلم «معراجی ها» تاکنون 2,239,916,000 تومان فروش داشته است.

-----------------------

یعنی تبلیغات فیلم بیش از حده !!!!!! آدم مخش دود میاد!!! همه شبکه ها دارن زیرنویس میرن واسه فیلمش !!! بعدشم تبلیغاتش بازرگانی نیستش !!! هر شبکه مجبور به تبلیغشه !!! اگه به زیر نویس نگاه کنین میبینین که زیرنویس شبکه هستش و رایگان!!!!!
دارن از بیت المال سوء استفاده میکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن
واقعا که !!!!
اینجوری میفروشه آقای دهنمکی !!! همین ساری از دانش آموزا پول نیم بها میگیرن میبرنشون فیلم های دهنمکی رو ببینن!!!!
آیا این کارا حرام نیست ؟؟؟؟ (از اونجایی که منافع خودشون وسطه اصلا حرام نیست!!! DodgyDodgy )
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، سید ابراهیم ، انتصـار ، هادی... ، مجتبی110 ، حضرت عشق ، ilidin ، دل خسته ، HermeS ، Hadith ، sadegh313 ، عبداللهی ، Zahra.B ، سجاد313 ، PWLG ، onidona

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۰۰, ۱۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #21
آواتار
متاسفانه اینجا هم همون اتفاقی افتاد که در سایت های دیگه...
آخه چرا باید سینمای دهنمکی بشه نماد سینمای دینی؟؟؟؟ فکر کنم روشن باشه که اصلا یحث بنده شخصیتی نیست. من دارم روی عناصر سینمایی بحث میکنم که اصلا در فیلم های ایشان رعایت نمیشه... و اتفاق بد اون زمانی می افته که ایشان و فیلمهایشان میشن نماینده تام الاختیار بچه مذهبی ها در عرصه هنر.

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، Justice Bringer ، رضوانه ، حفیظ ، مجتبی110 ، مجید املشی
۱۵:۴۴, ۱۱/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/فروردین/۹۳ ۱۶:۰۷ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #22
آواتار
(۱۱/فروردین/۹۳ ۱۳:۰۰)سید ابراهیم نوشته است:  متاسفانه اینجا هم همون اتفاقی افتاد که در سایت های دیگه...
آخه چرا باید سینمای دهنمکی بشه نماد سینمای دینی؟؟؟؟ فکر کنم روشن باشه که اصلا یحث بنده شخصیتی نیست. من دارم روی عناصر سینمایی بحث میکنم که اصلا در فیلم های ایشان رعایت نمیشه... و اتفاق بد اون زمانی می افته که ایشان و فیلمهایشان میشن نماینده تام الاختیار بچه مذهبی ها در عرصه هنر.

آقایون برن ی فیلم مثل *اخراجی ها 1* (که قبولش دارن) بسازن که تو معادلات آمریکا دربارۀ جنگ با ایران تأثیر بذاره (رفرنس: گفته های خود کارگردان تو مصاحبه های مختلف و اشاره به روزنامۀ لوس آنجلس تایمز اگه اشتباه نکنم)، اون وقت توقع داشته باشن که بشن نمایده بچه مذهبی ها تو سینما !

با *از کرخه تا راین* که میره زن ایرانی رو شوهرش میده به مرد آلمانی و فیلمایی که هنوز تو دهۀ 60 و 70 سیر میکنن نمیشه نمایندۀ سینمای دینی شد !

بنده از ده نمکی دفاع نمیکنم (به همه نقد وارده) و به حاتمی کیا هم کاری ندارم و *کرخه تا راین* رو همینجوری مثال زدم (ایشونم تو این حوزه زحمت کشیده قطعا) ... فقط میگم حداقل یه فیلمی بسازید که به اندازۀ فیلمای ده نمکی تأثیر گذار باشه بعد توقع داشته باشید.

یاعلی.

(۱۰/فروردین/۹۳ ۲۱:۴۱)110 نوشته است:  بد بختی از اون وقتی شروع شد که ده نمکی رو کردن نماینده حزب الهی ها تو سینما! حالا کاری ندارم کی چنین چیزی رو القا کرد.
حالا هم طرفدارای سینمای روشنفکری می خوان ده نمکی رو بزنن، تا اون چیزی رو که فکر می کنن ده نمکی نماینده اون هست رو بزنن! (با این جمله بندی، 2 واحد زبان فارسی هم آرزوست .... )

راستی از کی تا حالا شما دوستان نگران حزب الهی ها شدین ؟!؟ تا اونجا که یادمه تو تاپیکای دیگه سینه چاک اصغر بودین !!!
نکنه اصغر هم حزب الهی بود و ما خبر نداشتیم !!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، SAViOR ، فدايي ولايت ، صبح صادق ، قلب ، السا
۱۵:۵۴, ۱۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #23

سینما یعنی رقابت. یعنی کسی که بتونه زرنگ باشه پول بیشتری در میاره.ده نمکی فیلم نساخته تا مردم مجانی نگاه کنن.
بچه ها در مدارس مجبور نیست برن سینما اگه دوست نداشته باشن(آدم می تونه انتخاب کنه)شما از کجا می دونید شاید برای تبلیغاتش پول پرداخته یا مجوز گرفته؟
شما فیلم های خارجی رو چرا برسی نمی کنی؟اگه ببینید متوجه می شید که خیلی بیشتر از اینا خرج کردن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Justice Bringer ، فدايي ولايت ، صبح صادق ، قلب ، السا
۰:۵۷, ۱۲/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/فروردین/۹۳ ۰:۵۹ توسط Yaser_h2011.)
شماره ارسال: #24
آواتار
طبقه حساس از معراجی ها سبقت گرفت
میزان فروش فیلم طبقه حساس به کارگردانی کمال تبریزی در سینماهای تهران از فیلم معراجی ها بالاتر رفت.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، سینماهای تهران و شهرستان ها در تعطیلات نوروزی روزهای پر رونقی پشت سر می گذارد و سانس های فوق العاده برای فیلم های پر فروش حتی تا ساعت پنج بامداد نیز برنامه ریزی می شود.

فیلم طبقه حساس به کارگردانی کمال تبریزی تا دهم فروردین در تهران یک میلیارد و چهارصد و پنجاه میلیون تومان و در شهرستان ها 550 میلیون تومان و در مجموع دو میلیارد تومان فروش داشته است.

این فروش در حالی به دست آمد که این فیلم تا کنون هیچ تبلیغاتی در تلویزیون نداشته است.

معراجی ها به کارگردانی مسعود ده نمکی نیز در تهران یک میلیارد و چهارصد میلیون و در شهرستان ها یک میلیارد و نهصد میلیون تومان و در مجموع سه میلیارد و سیصد میلیون تومان فروش داشت.

فیلم چ ساخته ابراهیم حاتمی کیا در تهران 420 میلیون تومان و در شهرستان ها 185 میلیون تومان و در مجموع 605 میلیون تومان فروش داشته است.

فیلم سینمایی خط وی‍ژه ساخته مصطفی کیایی هم در تهران 480 میلیون تومان و در شهرستان ها 180 میلیون تومان و در مجموع 660 میلیون تومان فروش کرده است.

فروش فیلم با دیگران ساخته ناصر ضمیری نیز در تهران به 25 میلیون تومان رسیده است.
------------------------
چند تا نکته جالب تعداد سینما های معراجی ها خیلی بیشتر از فیلم های دیگه اس و زودتر از بقیه اکران شد و حالا صدر رو از دست داد فکر کنم صدا و سیما و شهرداری و آموزش و پرورش باید تلاششونو بیشتر کنن
نکته جالب دیگه میزان فروش بالای معراجی ها در شهرستان ها هستش !!! تا اونجایی که یادمه همیشه فیلم های دهنمکی در شهرستان ها تونست یبشتر بفروشه اونم به خاطر تعداد سینما های بسیار زیادشه که اصلا قابل مقایسه نیست با بقیه !!!
اگه یه درصد رقایت عادلانه تر بود تو تعداد سالن های سینما اعداد الان خیلی تغییر میکرد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، سید ابراهیم ، هادی... ، رضوانه
۱:۲۹, ۱۲/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/فروردین/۹۳ ۲:۰۵ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #25

(۱۱/فروردین/۹۳ ۱۵:۴۴)MaTeY نوشته است:  راستی از کی تا حالا شما دوستان نگران حزب الهی ها شدین ؟!؟ تا اونجا که یادمه تو تاپیکای دیگه سینه چاک اصغر بودین !!!
نکنه اصغر هم حزب الهی بود و ما خبر نداشتیم !!!
نمی دونم چرا شما در مقابل فهمیدن نظر بنده، سخت مقاومت می کنید!
واقعا برام عجیبه که یک مطلب رو نشه با هیچ زبونی متوجه کرد!

البته می فهمم چرا! چون آدم هایی مثل شما فقط چیزی بنام صفر و یک رو می فهمند و براشون عددی بین صفر و یک قابل تصور نیست. داداش منطق باینری ماله زمان پدر بزرگ استیو جابز فقید بود.

فکر می کنید یا باید سینه چاک فرهادی باشی یا دشمن خونیش.
فکر می کنید یا باید عاشق فیلمهاش باشی یا معتقد به لایه های پنهان 4 سطحی تو فیلمهاش! و چیزی در این بین براتون قابل تصور نیست.

من هم اگر بخوام عاشق سینه چاک کارگردانی باشم اون کارگردان مجید مجیدی هست نه ده نمکی و اخضر فرهادی!

شما و رفیقات تو تالار هم کسی نیستید که در مورد عقاید من، قضاوت کنید.

(۱۱/فروردین/۹۳ ۱۵:۴۴)MaTeY نوشته است:  آقایون برن ی فیلم مثل *اخراجی ها 1* (که قبولش دارن) بسازن که تو معادلات آمریکا دربارۀ جنگ با ایران تأثیر بذاره (رفرنس: گفته های خود کارگردان تو مصاحبه های مختلف و اشاره به روزنامۀ لوس آنجلس تایمز اگه اشتباه نکنم)، اون وقت توقع داشته باشن که بشن نمایده بچه مذهبی ها تو سینما !
با *از کرخه تا راین* که میره زن ایرانی رو شوهرش میده به مرد آلمانی و فیلمایی که هنوز تو دهۀ 60 و 70 سیر میکنن نمیشه نمایندۀ سینمای دینی شد !
بنده از ده نمکی دفاع نمیکنم (به همه نقد وارده) و به حاتمی کیا هم کاری ندارم و *کرخه تا راین* رو همینجوری مثال زدم (ایشونم تو این حوزه زحمت کشیده قطعا) ... فقط میگم حداقل یه فیلمی بسازید که به اندازۀ فیلمای ده نمکی تأثیر گذار باشه بعد توقع داشته باشید.
واقعا خیال کردید ده نمکی فیلم خیلی تاثیر گذاری درست کرده که معادلات آمریکا رو به هم زده؟
چقدر شما دسته بالا گرفتید فیلم رو!
قسمت آبی رنگ رو کاری باهاش ندارم فقط گفتم بگذارم کسانی که هنوز تفکرات شما و امثال شما رو نشناختند خوب بشناسند
ام در مورد روزنامه لس آنجلس:
برید اینجا رو بخونید تا متوجه بشید قضیه از چه قراره! البته شما نه، بقیه دوستان.

این فیلم اخراجی ها نبود که معادلات رو بهم زد ، استقبال از این فیلم بود که نشانه های اعتقاد مردم به دفاع رو برای اونها نمایان کرد. البته همه می دونن اخراجی های 1 بیشتر به خاطر کمدی بودنش بود که گل کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، هادی... ، Yaser_h2011 ، رضوانه ، سدرة المنتهی ، مجید املشی
۲:۱۰, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #26
آواتار
یادمه توی همون زمان دانشگاه بود که...
کلاس رو پیچوندیم!
رفتیم فیلم جدایی رو ببینیم...خیلی اون موقع از فیلم تعریف میشد...چند تا سیمرغ هم گفتن گرفته و اینا...ما هم رفتیم که ببینیم...
تا رسیدیم گفتن الان توی این تایم فقط اخراجی های ۳ پخش میشه!
ما هم که دیگه وقت نداشتیم بریم....
مجبوری رفتیم اخراجی ها رو دیدیم!
من که چیزی جز شعر تغییر یافته ! سوسن خانوم و لیلا در وا کن منم!
از فیلم اون روز آقای ده نمکی ندیدم! .....
و برام جالبه کسانی که همیشه مو رو از ماست بیرون میکشن چطور حالا چشماشونو کامل بستن!
خوب بخوابی!
اصلا روند فیلم انقدر نابه هنجار بود که نگو!
یه دفعه داشت شعر سوسن خانومو نشون میداد! بعد سریع یهویی میره تو یه سکانس فوق العاده احساسی....
که بیننده اصلا خنده رو لبش خشک میشه....سکته نزنه خوبه!
بعد بلافاصله دوباره میره سراغ یه تیکه طنز...
اصلا این فیلم روندش دیوانه کننده بود...
پگاه آهنگرانی یه مستندی ساخته بود...
دهنمکی ها !
چقدر عالی بعضی قسمت هاش به شعاری بودن این فیلم اشاره کرده بود....
من حالم بد شد از این همه شعارهای فیلم ایشون
تمااااام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، سدرة المنتهی ، سید ابراهیم ، Yaser_h2011 ، مجید املشی ، PWLG
۲:۲۹, ۱۲/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/فروردین/۹۳ ۲:۴۰ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #27
آواتار
نقل قول:تا رسیدیم گفتن الان توی این تایم فقط اخراجی های ۳ پخش میشه!

اون که کلا منتفی بود ، کاملا سیاسی بود و ربطی به جبهه نداشت ، آقای احمدی نژاد رو هم یه رزمنده دفاع مقدس معرفی کرد که آخر تو انتخابات موفق شد.Smile
یک و دوش رو سینما رفتم ولی از وقتی 3 رو ساخت و موضوعش رو فهمیدم عهد کردم دیگه یک قرون پول واسه فیلمای این آقا ندم.
نه اخراجی سه ، نه رسوایی نه این فیلم جدیدش ( که نمیرم)
شریفی نیا و امین حیایی رو هم تحریم کردم ، هر جا اسم فتنه اس این دو تا قطعا تو فیلم حضور دارن.

نقل قول:به اندازۀ فیلمای ده نمکی تأثیر گذار باشه

تنها تاثیرش طنزشه و الان هم که سر پاست بخاطر همون اخراجی 1 و 2 هست که بدرستی و خارج از حزب تولید کرد.

----

برای من چ حاتمی کیا که از شهید چمران ساخته دوست داشتنی تره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، هادی... ، مجتبی110
۳:۴۲, ۱۲/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/فروردین/۹۳ ۳:۵۵ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #28
آواتار
(۱۲/فروردین/۹۳ ۲:۲۹)سدرة المنتهی نوشته است:  اون که کلا منتفی بود ، کاملا سیاسی بود و ربطی به جبهه نداشت ، آقای احمدی نژاد رو هم یه رزمنده دفاع مقدس معرفی کرد که آخر تو انتخابات موفق شد.Smile

همین تعابیر رو از فیلمای این بدبخت کردین و کردن که این شد دیگه !!!
خدا به دادمون برسه !!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، صبح صادق
۴:۳۸, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #29
آواتار
نقل قول:
اینجوری میفروشه آقای دهنمکی !!! همین ساری از دانش آموزا پول نیم بها میگیرن میبرنشون فیلم های دهنمکی رو ببینن!!!!

آیا این کارا حرام نیست ؟؟؟؟ (از اونجایی که منافع خودشون وسطه اصلا حرام نیست!!! [تصویر: dodgy.png][تصویر: dodgy.png] )
احیانا توقع ندارید که بلیت نیم بها بدن برن فیلم "من مادر هستم" و "گذشته "رو ببینن!!!!!؟؟؟؟
بالاخره مردم دوست دارن و میرن میبینن،نمی تونید به سلیقه مردم توهین کنید.
جناب یاسر اکثر پستاتون اینجوریه...یک طرفه هست...عجیب من رو یاد مجله های زرد میندازه!!!!!
و نکته آخر اینکه:
سینمای ایران پشت پرده اش خیلی داغون تر از اون چیزی که من و شما فکر میکنیم...پس الکی قضاوت نکنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، صبح صادق ، عبدالرحمن ، السا ، مجید املشی
۵:۳۶, ۱۲/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/فروردین/۹۳ ۶:۱۱ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #30
آواتار
(۱۲/فروردین/۹۳ ۳:۴۲)MaTeY نوشته است:  همین تعابیر رو از فیلمای این بدبخت کردین و کردن که این شد دیگه !!!

والا ما تو تعبیر سازی به گرد پای شما هم نمی رسیم ، از تو فیلمها یه داستان هایی در میارین آدم شاخ در میاره.

وقتی رضا رویگری و بهنوش بختیاری رو میارن در نقش میر حسین و همسرش میندازن جلو و دستبندشون رو به تصویر می کشن ، کاملا رویکرد فیلم مشخص میشه.

عذرخواهی رضا رویگری از مردم بابت بازی در اخراجی ها و نقش میرحسین‬ ...

نقل قول:خدا به دادمون برسه !!!

این جمله جدیدا تو سایت مد شده...
چرا وقتی کم میارین از خدا مایه میذارین ؟! Idea
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-24...#pid263405

شما سعی می کنید با گفتن این جمله بحث رو منحرف کنید و مخاطب رو با سیاه نمایی بترسونید.
بحث منطقی !!!

چه شما سرت رو بکنی تو برف چه نکنی ، اخراجی 3 کاملا سیاسی و دارای اهداف حزبی بود.
ما از حزب بازی خسته شدیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]