|
سنگ تمام صداوسیما،شهرداری و یک وزارتخانه برای فروش معراجی ها
|
|
۱۷:۱۵, ۱۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سنگ تمام صداوسیما، شهرداری و یک وزارتخانه برای فروش «معراجی ها»+سند
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : این روزها هر شبکه ای از صداوسیما را که برای تماشا انتخاب کنید، با اگهی های پی در پی فیلم «معراجی ها» ساخته ی مسعود ده نمکی مواجه می شوید. به گزارش «تیک» Tik.ir، جدا از آنکه شبکه ی یک، یکی از تهیه کنندگان آخرین فیلم مسعود ده نمکی است، اما میزان تبلیغات فیلم «معراجی ها» به حدی زیاد است که به یک اگهی آزار دهنده برای مخاطبان تبدیل شده است. در کنار سنگ تمام صداوسیما برای فیلم مسعود ده نمکی، برخی دیگر از ارگان ها از جمله شهرداری تهران اقدام به پخش بلیط نیم بها در مساجد و امام زاده ها کرده است. ![]() همچنین، از زمان آغاز اکران این فیلم، برخی از ادارات مسئول در آموزش و پرورش با پخش بلیط نیم بها بسیاری از دانش آموزان را راهی تماشای آخرین ساخته ی مسعود ده نمکی کرده اند. براساس این گزارش، در اختصاص سالن سینما نیز تبعیض های صورت گرفته و به فیلم های نظیر «چ» و «طبقه ی حساس» احجاف شده است. بنابر آمار اعلام شده، «معراجی ها» 82 سالن، طبقه حساس 48 سالن و «چ» 44 سالن در اختیار دارند. فیلم «معراجی ها» تاکنون 2,239,916,000 تومان فروش داشته است. ----------------------- یعنی تبلیغات فیلم بیش از حده !!!!!! آدم مخش دود میاد!!! همه شبکه ها دارن زیرنویس میرن واسه فیلمش !!! بعدشم تبلیغاتش بازرگانی نیستش !!! هر شبکه مجبور به تبلیغشه !!! اگه به زیر نویس نگاه کنین میبینین که زیرنویس شبکه هستش و رایگان!!!!! دارن از بیت المال سوء استفاده میکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن واقعا که !!!! اینجوری میفروشه آقای دهنمکی !!! همین ساری از دانش آموزا پول نیم بها میگیرن میبرنشون فیلم های دهنمکی رو ببینن!!!! آیا این کارا حرام نیست ؟؟؟؟ (از اونجایی که منافع خودشون وسطه اصلا حرام نیست!!! ![]() )
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۵۷, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
خانم رضوان لطف بزرگی کردن با نوشتن متن زیر
نقل قول:پگاه آهنگرانی یه مستندی ساخته بود... یکم میخواستم در این ارسال رک حرف بزنم ولی متاسفانه برخی خطاهای ده نمکی در فیلم هاش باعث شده نشه رک حرف زد استاد عباسی از فیلم رسوایی با عنوان فیلم شریف رسوایی یاد کرد.(مستقیم شنیدم) من تا اون موقع فیلمش رو ندیده بودم تا اینکه دیدم قضیه قضیه مو و پیچش موست مخالفان ده نمکی دو دسته هستند دوستانی که مو را نمی بینند!! ![]() غیر دوستانی که پیچش مو را میبینند و احساس خطر می کنند ![]() یادم هست در مورد فیلم های ده نمکی که در اندیشکده یقین با برخی دوستان که نزدیک ترین افراد به استاد عباسین صحبت میکردیم به زوایایی رسیدیم در مورد این فیلم ها که امثال همین پگاه آهنگرانی ملعونه (ایشون از معاندین هستن و سال 88 هم شیرین کاری هاش معلوم شد و زندان هم تشریف برد و حقیقتا در این سن از اشرار هستش) بهش رسیده بود و با علم اومد و مستند ده نمکی ها رو ساخت. ایشون و مزدوران شیطان* (اتاق های فکر اسرائیل نه دوستان تالار)خوب فهمیدن ده نمکی رو زدن چه نتیجه ای رو میده و اصلا هم کاری به شخص ده نمکی ندارند همونطور که من کاری به شخص ده نمکی ندارم http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32...#pid263395 خواستم بیشتر بنویسم ولی خب فعلا همینو ببینید *وإِنَّ الظَّالِمِينَ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاء بَعْضٍ وَاللَّهُ وَلِيُّ الْمُتَّقِينَ |
|||
|
|
۱۳:۴۳, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
در مورد پگاه آهنگرانی و ده نمکی هیچ جمله ای بهتر از این به ذهنم نمیرسه:
نه این خوبه، نه ایشون... لعنت به هر دوتاشون نه اونی خوبه که آدم هایی که جبهه میرن رو یه سری لمپن و شوت نشون میده که -معذرت میخوام- زیرشون در میره و همه فکر میکنن شیمیایی زدن... نه اونی که یه همچین آدم ... رو نشانه نظام اسلامی و هنر دفاع مقدس میدونه... ده نمکی عددی نیست که اگه کسی زدش، آدم بدی باشه... فقط دو تا خل و چل با هم مراوده کردن... والا |
|||
|
|
۱۴:۴۷, ۱۲/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/فروردین/۹۳ ۱۵:۲۸ توسط السا.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
نقل قول: شما و رفیقات تو تالار هم کسی نیستید که در مورد عقاید من، قضاوت کنید.
نقل قول: نه این خوبه، نه ایشون...
لعنت به هر دوتاشون نقل قول: ده نمکی عددی نیست که اگه کسی زدش، آدم بدی باشه... فقط دو تا خل و چل با هم مراوده کردن... و ............ ! ببخشید وسط دعوا ها و تیکه پرانی ها و لعن و نفرین ها و توهین ها تون پریدم فقط خواستم یادآوری کنم اینجاتالار گفت و گوی بیداری اندیشه است
|
|||
|
|
۱۶:۰۳, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
بابا آرام تر ... من نمیدونم چرا اینقدر راحت میگیم ملعونه!!!!!!!!!! من به شدت با امثال آهنگری مشکل دارم ولی به خودم اجازه نمیدم هر کسی را ملعونه بخوانم. راستی این را هم بخوانید.:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-24...#pid263833 |
|||
|
|
۱۶:۱۰, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
آقای عبدالرحمن باورتون میشه وقتی داشتم ارسالم رو مینوشتم و میخواستم اسم پگاه آهنگرانی رو بنویسم....مطمئن بودم که شما الان میاید بهش گیر میدید؟!
ولی نوشتم میدونید چرا؟؟؟ چون من حتی از بیخود ترین آدم ها هم اگر بدونم یه کاریشون درست بوده٬ تعریف میکنم... حضرت علی گفتن حرف راست و پند درست رو حتی از دشمنت قبول کن ماجرا پگاه آهنگرانی هم برای من همینه بعضی قسمت های مستندش نه کلش بگذریم... در مورد رسوایی فقط یه جمله میگم: هدف وسیله رو توجیه نمیکنه! با وجود همه احترامی که برای استاد عزیزم استاد عباسی قائلم. و اما آقای سدرة المنتهی ٬ در مورد فیلم اخراجی ها یه سوالی دارم؟ به نظرتون توی اون فیلم از شریفی نیا که درواقع نماد احمدی نژاد بود دفاع شد؟؟؟؟!!! به نظر من توی اون فیلم از محسن رضایی دفاع شد!!!! خخخخخخخ آخرش نه طرف رویگری رو گرفتن نه شریفی نیا و یه شخص سومی رو آوردن که به نظرم از همه بیشتر در اون وضعیت به رضایی میخورد... هرچند کل فیلم طنز بود! بگذریم! |
|||
|
|
۱۶:۱۷, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۱۲/فروردین/۹۳ ۱۶:۰۳)سید ابراهیم نوشته است: بابا آرام تر ... من نمیدونم چرا اینقدر راحت میگیم ملعونه!!!!!!!!!! من به شدت با امثال آهنگری مشکل دارم ولی به خودم اجازه نمیدم هر کسی را ملعونه بخوانم. راستی این را هم بخوانید.: گرفتار رفتارهای رحمانی نشو دوست من آهنگرانی یه شخصیت شناخته شدس و دیری نیست که به امثال گلشیفته واصل بشه دیگه کاملا مشخصه وقتی دشمن بصورت مشترک یچیزی رو میزنه من باید شک کنم |
|||
|
|
۱۶:۲۰, ۱۲/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۳ ۱۱:۵۲ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
این شعر
نه این خوبه، نه ایشون... لعنت به هردوتاشون یه ضرب المثله. یعنی هر دوی این دیدگاه و عقیده غلطه. من باید یه کلاس آموزش ضرب المثل بذارم که سوء تفاهم ایجاد نشه.. آقای "اسمشو نبر" پیغام خصوصی دادن که اگه مدرک داری رو کن که ده نمکی جزء گروه لعنتی ها قرار میگیره. من این پست رو میدم برای تنویر افکار عمومی... نه جر و بحث و یکه به دو... توی این فیلم 7-8 نفر بودن که لات و لوت محله و مورد دارن بودن که واسه خاطر یه دختر و مرام بازی میرن جبهه... فیلم اخراجی های 1 شوخی هایی داشت که توی 6-7 سال گذشته برای من اس ام اسش اومده بود. مثلاً شما منو استخدام کنین، من با کله میرم دستشویی... این پر فروش ترین فیلم تاریخ سینمای ایران، چه حرفی برای گفتن داشت که عامه مردم از بی حجاب و بدحجاب و قرطی همه رفتن دیدن این فیلم؟ جز این که بسیجی و سیستم دفاع مقدس رو مسخره کرده بود؟ اصلاً آیا کسی بجز آقای ده نمکی کسی اجازه داشت این فیلمو بسازه؟ مثلاً اگه آقای حاتمی کیا میخواست این فیلمو بسازه بهش مجوز میدادن؟ آدمی که یه تفکر رو مسخره میکنه، جایی برای دفاع داره؟ اونم تفکری که بالای 90 درصدش درست و خداییه... توی تبلیغش میگه: بعد از اخراجی ها و رسوایی اکنون معراجی ها... چرا نمیگه بعد از افراطی ها؟ افراطی ها همون شوخی ها رو داشت، با لباس آدمای معمولی که هیچ فروشی نکرد... پس اصل متن فیلم و شوخی هاش و بازیگراش نبودن که مردمو کشوند به سینما... این که یه نفر جرات کرده بسیجی ها رو مسخره کنه، برای مردم شیرین بود. اونم از فیلم رسوایی... الآن تو کدوم محله تهران واسه یه دختری که فقط خوشگل میکنه و میره بیرون، با این که بدکاره نیست، اما ادای بدکاره ها رو درمیاره سوت میزنن؟؟؟ یعنی ایده ها مال عهد چپق... بعدشم من یه انتقادی هم به سینما کلاً بکنم... همونطوری که معتقدم بازیگران نقش های مقدسات نباید آدمهای بد رو بازی کنن، معتقدم آدم هایی که کمدی یا درام بازی میکنن یا نقش آدم های بد رو بازی میکنن، نباید نقش آخوند بازی کنن... اکبر عبدی واقعاً بازیگر خوبیه... اما من پس زمینه ذهنی "بازم مدرسه ام دیر شد" و "آقا گلی" و ... رو ازش دارم. یهو تو لباس آخوندی میبینم، تا مدت ها اون آدم رو جدی نمیگیرم... فروتن آخوند بشه، حامد بهداد آخوند بشه و ... بابا این لباس پیغمبره ها!!!! بعد سریال ساخته، یه پیرمرد نه چندان مذهبی هی دعا الکی میکنه و هی واسه مستاجراش خونه جور میکنه و کل سیستم دعا رو مسخره میکنه... یه همچین آدمی که از آخوند تا بسیجی تا خدا رو مضحکه دست مردم میکنه کاراش جای دفاع داره؟؟؟ شوخی شوخی با دم شیرم شوخی؟؟؟ پ.ن: ننه جون قلی، اینم ضرب المثله... |
|||
|
|
۱۶:۲۰, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۱۲/فروردین/۹۳ ۱۶:۱۰)رضوانه نوشته است: آقای عبدالرحمن باورتون میشه وقتی داشتم ارسالم رو مینوشتم و میخواستم اسم پگاه آهنگرانی رو بنویسم....مطمئن بودم که شما الان میاید بهش گیر میدید؟! بله باورم میشه ولی به این فکر کنید دشمن چی رو داره میزنه شایدم شما و برخی افراد که سابقشون معلومه از دکتر عباسی بیشتر می فهمید در اخراجی ها حاجی گیرینوف ها زده شدند که الان در مملکت گلوگاه های اقتصادی رو گرفتند همان قارونها یکی از علل مخالفت دشمنان همین شخصیت حاجی گیرینوف بود |
|||
|
|
۱۶:۲۳, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۱۲/فروردین/۹۳ ۱۶:۲۰)عبدالرحمن نوشته است: بله باورم میشه سفسطه! باز هم! هیچ شخصی معصوم نیست... احتمال اشتباه هم برای همه هست... جواب این نیش و کنایه ها رو هم روزی خواهید دید... تمام |
|||
|
۱۶:۲۶, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۱۲/فروردین/۹۳ ۱۶:۲۰)moze84 نوشته است: این شعر در مورد مواردی که گفتید چون دفاع مقدس رو آقایون بهتون معرفی نکردند فکر کردید همه پاستوریزه رفتند جبهه نخیر انقدر تو جبهه چیزایی داشتیم که هنوز هم گفته نشده مثلا من از زندگی خصوصی یکی از شهدایی که الان تاپیک به اسمش هست مطلبی رو میدونم که اگر بگم همتون شوکه میشید ولی چون خانوادش قطعا راضی نیستند من نمیگم اون موقع متوجه میشید به شعار نیست به عمله در هر صورت الان من هر چی بگم شماها هرگز قبول نخواهید کرد و بهش هم فکر نخواهید کرد فعلا چیزی نمیگم تا جو آروم بشه و برخی نیان از آب گل آلود ماهی بگیرن برای توهین |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سریال های فارسی وان در صداوسیما | A.E | 25 | 7,826 |
۵/دی/۹۵ ۲۲:۴۴ آخرین ارسال: A.E |
|
| معراجی ها ، آخرین فیلم ده نمکی | هادی... | 16 | 6,846 |
۲۲/خرداد/۹۳ ۱:۳۴ آخرین ارسال: عبدالرحیم |
|

![[تصویر: 8177_329.jpg]](http://tik.ir/files/fa/news/1393/1/10/8177_329.jpg)