کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سن تکلیف دردختران ....چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۱۲:۱۷, ۸/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۲ ۱۴:۰۳ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلامSmile
نمیدونم تاحالااین بحث توتالارمطرح بوده یاخیر...
ولی قبلابهش فکرکرده بودم....
دوست دارم نظرات دوستان روبدونم....
به نظرشمادرسن 9سالگی که دختربه سن تکلیف میرسه،سختگیری خدانبوده؟؟؟Huh
آخه یه بچه ی 9ساله مگه چقدرمیتونه درک وفهم داشته باشه که مثلا گناه نکنه!!!
دخترای 10ساله رومیبینی که هنوزوقتی باهاشون حرف میزنی نمیتونن یه جمع وتفریق ساده انجام بدن...اونوقت رسیدن به سن تکلیف وتشخیص خوب وبد ازهم توسن 9سالگی وبعدش هم معادل هرکاراشتباه وناپسند یک گناه دردفتراعمالش نوشته بشه؟؟؟
برام سواله ها....
چطوری میشه آخه؟؟؟Huh
یاعلی.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، هانا ، Atosa ، السا ، صهبا ، مهدی عباس زاده ، ضحی ، Memory-X ، آفتاب

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۵۵, ۱۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #71
آواتار
خداروشکر من منظورتونو بد متوجه شدم

بله حق باشماست... حجاب در برابره بسیاری از بدیا محافظ خوبیه

فقط همین!
دیگه نمیخام بیشتر از این کشش بدم!

تو پستای قبلیم به طوره گسترده همه چی رو گفتم
از حجاب قبل 9 سالگیم تا به الان!

موفق و سربلند باشید...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Memory-X
۲۳:۵۸, ۱۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #72

من نمیدونم چرا بعضی دوستان حجاب خانوما رو با کار توی شرایط سخت مقایسه میکنن...........
بله شما تویه شرایطه سخت کار میکنی ولی مگه تویه همون شرایطه سخت مجبوری حجاب داشته باشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ولی من خانومایی رو میشناسم که تو شرایطه واقعا سخت(که اصلا برای یک خانوم مناسب نیست) با حجاب کار میکنن............
مقایسه ای درکار نیست.............لطفا بحث رو وارده حاشیه نکنید
خداوند عادله شکی نیست ولی اگه قرار بود تو این دنیا همه به یک اندازه سختی بکشن که خب دیگه کسی اعتراضی نداشت که چرا من انقدر بدبختم چمیدونم بیکارم مریضم بی پولم ولی چرا فلانی اینجوری نیست پولداره سالمه و.......؟؟؟؟؟؟؟؟نمیگم پولدارا سختی ندارن نه اتفاقا همه تو این دنیادر زیان و سختین ولی نه به یک اندازه..........
سخت از نظره خانوما و اقایون باهم فرق داره بخاطر اینکه هرکدوم روحیاته خاصه خودشونو دارن
من برای رضای خدا حجابمو رعایت میکنم حرفی نیست ولی باید برای خودم تو وجوده خودم اگه شکی سوالی چیزی دارم برطرفش کنم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ینی میگین من حتی جلویه برادره خونیه خودمم باید حجاب داشته باشم تا یوقت اون منحرف نشه و فکر کثیف نیاد تو ذهنش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جلل الخالق دیگه رو حرفه خدام حرف میزنید..............شایدم من منظورتونو اشتباه متوجه شدم...........بعد اونوقت خیلی از همین برادرایی (بسیجی به اصطلاح مومن) که شما میگی مگه مارو به چشم خاهرشون میبینن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با حجاب بری بیرون چش چرونی دارن بیحجاب بری چش چرونی دارن...............دیگه میخاین اصلا نریم بیرون تا مبادا جامعه به سمته فساد بره.............اره دیگه هرچی فساده اصلا زیره سره ما خانوماس که حجاب درست و حسابی نداریم........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fateme-m
۱۵:۱۳, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #73

(۱۷/مرداد/۹۳ ۲۳:۵۸)Memory-X نوشته است:  ینی میگین من حتی جلویه برادره خونیه خودمم باید حجاب داشته باشم تا یوقت اون منحرف نشه و فکر کثیف نیاد تو ذهنش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جلل الخالق دیگه رو حرفه خدام حرف میزنید..............شایدم من منظورتونو اشتباه متوجه شدم...........بعد اونوقت خیلی از همین برادرایی (بسیجی به اصطلاح مومن) که شما میگی مگه مارو به چشم خاهرشون میبینن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با حجاب بری بیرون چش چرونی دارن بیحجاب بری چش چرونی دارن...............دیگه میخاین اصلا نریم بیرون تا مبادا جامعه به سمته فساد بره.............اره دیگه هرچی فساده اصلا زیره سره ما خانوماس که حجاب درست و حسابی نداریم........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عزیز من ربطی ب بسیجی بودن و نبودن نداره ک
ما فقط ظاهر ادما رو میبینیم ذاتشونو خدا میدونه فقط
شما موظفی ب اونچه ک بهت تکلیف شده عمل کنی ک تکلیفم خدا و قران و مرجعت گفته
با این شرایط اگه کسی منحرف شد دیگه از نظر من ربطی ب خانوما نداره
دیگه بالاتر از حرف خدا ک حرفی نمیزنیم و اون چیزی ک خدا حلال کرده رو ک نباید حروم کنیم

البته جمله اخرت تا حد زیادی از نظر من درسته!!!

یا علی...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۲۰:۴۱, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #74
آواتار
سلام
مگر یک بچه 9 ساله مجبوره بره کار کنه تو هوای گرم تابستون با چادر؟
اصلا مگر قراره یک خانم کار سخت بکنه؟
والله ما دختر برادر خانم من ، نه باباش اونجوری مذهبی هست ، نه مادرش ، اون وقت یک ذره بچه حجاب از سرش جدا نمی شه که هیچ ، حاضر نشد روز آخر ماه رمضون بره مسافرت که روزه نگیره.
خوبه نمونه های عینیش هست.
بعد هم وقتی تو جامعه ما دختر دبستانی دنبال دوست پسر می گرده ، اون وقت باز هم عقلش به حدی نیست که حجاب بهش واجب بشه؟
حضرت صدیقه کبری سلام الله علیها در 9 سالگی ازدواج کردند و 18 سالگی به شهادت رسیدند ، 4 تا بچه به دنیا آوردند در این مدت.
مادربزرگ نحیف بنده 7 سالگی ازدواج کردند و 9 سالگی خانه شوهر رفتند.یک بار نشد از سختی برای من بگند.
متاسفانه جو جامعه خرابه ، نه احکام الهی.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بهروزبراتزاده
۲۰:۲۵, ۱۹/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۳ ۲۰:۴۷ توسط Memory-X.)
شماره ارسال: #75

(۱۸/مرداد/۹۳ ۱۵:۱۳)فیروزه نوشته است:  عزیز من ربطی ب بسیجی بودن و نبودن نداره ک
ما فقط ظاهر ادما رو میبینیم ذاتشونو خدا میدونه فقط
شما موظفی ب اونچه ک بهت تکلیف شده عمل کنی ک تکلیفم خدا و قران و مرجعت گفته
با این شرایط اگه کسی منحرف شد دیگه از نظر من ربطی ب خانوما نداره
دیگه بالاتر از حرف خدا ک حرفی نمیزنیم و اون چیزی ک خدا حلال کرده رو ک نباید حروم کنیم

البته جمله اخرت تا حد زیادی از نظر من درسته!!!

یا علی...

من منظورم صرفا بسیجیا نبودن گفتم برادرا تو پرانتز بسیجیا (خب بلخره بیشتر از همه ادعای خدا پیغمبریشون میشه_انتظار ازشون طبیعتا بیشتره)
درسته ما فقط ظاهرو میبینیم ولی مگه نگفتن که نباید در ظاهر کاری کنیم که باعث بشه مردم به دین بدبین بشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نگفتم به تکلیفم عمل نمیکنم اتفاقا درحده معقولش انجام میدم ولی مگه نباید اگه سوال یا شبهه و شکی دارم برطرف کنم؟؟؟؟؟؟؟اگه نه که من دیگه حرفی ندارم......................اگه اره که پس دوستانی که میدونن بیان جواب بدن...........

(۱۸/مرداد/۹۳ ۲۰:۴۱)دل خسته نوشته است:  سلام
مگر یک بچه 9 ساله مجبوره بره کار کنه تو هوای گرم تابستون با چادر؟
اصلا مگر قراره یک خانم کار سخت بکنه؟
والله ما دختر برادر خانم من ، نه باباش اونجوری مذهبی هست ، نه مادرش ، اون وقت یک ذره بچه حجاب از سرش جدا نمی شه که هیچ ، حاضر نشد روز آخر ماه رمضون بره مسافرت که روزه نگیره.
خوبه نمونه های عینیش هست.
بعد هم وقتی تو جامعه ما دختر دبستانی دنبال دوست پسر می گرده ، اون وقت باز هم عقلش به حدی نیست که حجاب بهش واجب بشه؟
حضرت صدیقه کبری سلام الله علیها در 9 سالگی ازدواج کردند و 18 سالگی به شهادت رسیدند ، 4 تا بچه به دنیا آوردند در این مدت.
مادربزرگ نحیف بنده 7 سالگی ازدواج کردند و 9 سالگی خانه شوهر رفتند.یک بار نشد از سختی برای من بگند.
متاسفانه جو جامعه خرابه ، نه احکام الهی.

سلام

مگه شما از اندر احوالاته تمامه دخترای 9 ساله ی مسلمان خبر داری که داری اینجوری با قاطعیت صحبت میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟HuhHuhHuh هستن دخترایی که 9ساله ان حتی کمتر ولی مجبورن تو گرمای تابستون و تو سرمای زمستون واسه یه لقمه نون سگدو بزنن............اره هستن .........ولی شمایی که اینجا گیر دادی به نماز و روزه و حجابو (که البته تا حدی مهم هم هستن) حتی از دورو ورتم خبر نداری فک کنم تا حالا حتی به بچه هایی که میان طرفت تا یه ادامس ازشون بخری نگاهم نکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدشم مگه من سن و سال تعیین کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس بنظره شما خانومی که نه پدری نه شوهری نه برادری نه هیچ کسه دیگه ایو غیر از بچه هاش نداره واسه سیر کردنه شکم بچه هاش مجبور نیست کاره سخت بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟مطمئنن این خانوم تو این شرایط نمیتونه به فکره مسافرت تو روزه اخره ماه رمضون باشه یا اینکه بره بهترین پارچه مشکیو واسه چادرش بخره........یکم درکم خوب چیزیه.......دنیا از اینی که شما میبینی خیلی بزرگتره..........
دراره ی دختر دبستانیم که گفتین من چون مطمئن نیستم نمیتونم نظر بدم ولی اگه اینی که شما میگی باشه بنظرتون یه دختره 9-8ساله این حرفا و این کارا رو از کی یاد میگیره ؟؟؟؟؟مطمئنن از یکی بزرگتر از خودش......پس باید به فکر رفتاره درست باشیم نه اینکه بگیم وای حالا که دیگه این دختر رفیق و این حرفا حالیشه پس دیگه باید از نوکه انگشت پا تا اخرین تاره موی سرشو بپوشونیم....اونوقت بنظرتون اون بچه دیگه از اون رفتارا(رفیق شدن) دست برمیداره؟؟؟؟ واقعا پیشنهاده عالی و بکری بود................
شما الان دارید خانومای جامعه ی امروزو با خانوم فاطمه زهرا س مقایسه میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟نه تنها خانومای امروز بلکه هیچ زنی نمیتونه با ایشون مقایسه بشه.............ولی الگو برداری چرا.........که اونم تازه راه و روشه خودشو لازم داره نه ضرب و زور
بعد اونوقت به نظره شما خانوم فاطمه زهرا س بدون داشتن همسری مانند امام علی ع با اون سطح فهم و کمالات و شعور و شخصیت میتونستن انقدر کامل و عالی بشن؟؟؟؟؟؟؟
شما اگه یکیو ممثل امام علی ع پیدا کردی دقیقا مثل ایشون من خودم تا وقتی زنده ام کنیزیشو میکنم........
من مادربزرگه نحیفه شمارو نمیدونم ولی مادربزرگه خوده من الان 80 اینا سنشه و اگه فقط 5 دقیقه پایه صحبتاش بشینی حتما متوجه میشی که از یه نسل و یه جامعه دیگس.........
وگرنه الان کسی دیگه نه دختربچه ی 9 سالرو شوهر میده نه کسی حاضره با دختربچه ی 9 ساله ازدواج کنه حالا دیگه شمارو نمیدونم شاید جزه این افراد نباشید......... خببلخره هر کسی اعتقاداته خوشو داره که قابله احترامه.........
منم دارم میگم جامعه نه احکامه الهی.........و اگه کسی سوالی از احکامه الهی داشته باشه مطمئنن معنیش این نیست که احکامه الهی خرابه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fateme-m ، فیروزه
۲۱:۱۲, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #76

(۱۹/مرداد/۹۳ ۲۰:۲۵)Memory-X نوشته است:  من منظورم صرفا بسیجیا نبودن گفتم برادرا تو پرانتز بسیجیا (خب بلخره بیشتر از همه ادعای خدا پیغمبریشون میشه_انتظار ازشون طبیعتا بیشتره)
درسته ما فقط ظاهرو میبینیم ولی مگه نگفتن که نباید در ظاهر کاری کنیم که باعث بشه مردم به دین بدبین بشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نگفتم به تکلیفم عمل نمیکنم اتفاقا درحده معقولش انجام میدم ولی مگه نباید اگه سوال یا شبهه و شکی دارم برطرف کنم؟؟؟؟؟؟؟اگه نه که من دیگه حرفی ندارم......................اگه اره که پس دوستانی که میدونن بیان جواب بدن...........

و اگه کسی سوالی از احکامه الهی داشته باشه مطمئنن معنیش این نیست که احکامه الهی خرابه
اخ اخ چ ناراحت!!!

خب عرض شود ک.......
چرا ما باید در ظاهر کاری کنیم ک باعث بدبین شدن مردم ب دین نشه اما چیزیه ک قرار نیس ی قانون کلی باشه ک همه رعایت کنن چ بسا افرادی دارن از ظاهر مومنشون سو استفاده میکنن پس نمیشه ب ظاهر اعتماد کرد ینی ظاهر لازمه اما کافی نیس ینی صرفا ی ظاهر خوب ب معنای ی باطن پاک نیس هرچند ک طبیعتا باید اینجوری باشه ولی چیزی ک وجود داره اینه(نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه) البته مطلق نیس(عکسشم هس)

شما اگه شکی داری باید قطعا بپرسی اگه کسی بلد بود جواب میده(ب قول ی حاج اقایی شبهه ها توقف گاهای خوبی اند اما منزل خوبی نه)

اول ریا کنم ی کم از خودم تعریف کنمBig Grin
ببین عزیزم من خودم خانومم خدا میدونه من چقد دارم سختی میکشم تو این هوا، ماه رمضون حتی، با چادر، تو گرمای ظهر بله منم میتونم ی شال بندازم فرق سرم باز بزارمش استین تا ارنج بالا و...
اما ی چیزیه بین من و خدا منتی سر کسی ندارم گفته وظیفه اس
حالا من میگم یکی پیدا شه بگه نه شما با حجابم میای منو تحریک میکنی. خب این ک دیگه ب من ربطی نداره این طرف خودش مشکل روانی داره ک ارتباطی ب من نداره.
اگه من مشکلی داشته باشم ی چیز اما من جلو تر از حرف خدا ک نمیرم .

سبز باشی
یاعلی...
۲۱:۳۶, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #77

(۱۹/مرداد/۹۳ ۲۱:۱۲)فیروزه نوشته است:  اخ اخ چ ناراحت!!!

خب عرض شود ک.......
چرا ما باید در ظاهر کاری کنیم ک باعث بدبین شدن مردم ب دین نشه اما چیزیه ک قرار نیس ی قانون کلی باشه ک همه رعایت کنن چ بسا افرادی دارن از ظاهر مومنشون سو استفاده میکنن پس نمیشه ب ظاهر اعتماد کرد ینی ظاهر لازمه اما کافی نیس ینی صرفا ی ظاهر خوب ب معنای ی باطن پاک نیس هرچند ک طبیعتا باید اینجوری باشه ولی چیزی ک وجود داره اینه(نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه) البته مطلق نیس(عکسشم هس)

شما اگه شکی داری باید قطعا بپرسی اگه کسی بلد بود جواب میده(ب قول ی حاج اقایی شبهه ها توقف گاهای خوبی اند اما منزل خوبی نه)

اول ریا کنم ی کم از خودم تعریف کنمBig Grin
ببین عزیزم من خودم خانومم خدا میدونه من چقد دارم سختی میکشم تو این هوا، ماه رمضون حتی، با چادر، تو گرمای ظهر بله منم میتونم ی شال بندازم فرق سرم باز بزارمش استین تا ارنج بالا و...
اما ی چیزیه بین من و خدا منتی سر کسی ندارم گفته وظیفه اس
حالا من میگم یکی پیدا شه بگه نه شما با حجابم میای منو تحریک میکنی. خب این ک دیگه ب من ربطی نداره این طرف خودش مشکل روانی داره ک ارتباطی ب من نداره.
اگه من مشکلی داشته باشم ی چیز اما من جلو تر از حرف خدا ک نمیرم .

سبز باشی
یاعلی...

آی قربونه ادمه چیز فهم
این شد حرفه منطقی و حساب شده
نه باووووووو ناراحت؟؟؟؟؟؟؟بیشتر دلم پره از قضاوتای بیجا
اون تیکه اوله حرفاتم دقیقا حرفایه منو تایید میکنه دیگه میگم ینی ببین جامعه بد شده اوناییم که ادعای پاکی دارن دیگه نگم بقیشو............اره دیگه همه جور ادم داریم شاید ظاهرش خوب و مومن باشه ولی در اصل بد باشه.......
اون دو سه تا جمله ی اخرتم لایک داشت.........Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فیروزه
۱۲:۲۸, ۲۲/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مرداد/۹۳ ۱۲:۲۹ توسط بهروزبراتزاده.)
شماره ارسال: #78

ببخشید نمیدونم چرا تااسم حجاب میاد همه میرن سراغ چادر بابا مانتوی بلندم حجابه مشکلی هم نیست این همه دختر پاک وبا حجاب که به جای چادر از مانتو استفاده میکنن نیازی نیست سر کار چادر سرتون باشه که میدونم خیلی سخته و واسه بچه هم چادر سخته پس میتونین از مانتو هم استفاده کنین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۱۷:۴۲, ۲۲/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مرداد/۹۳ ۱۷:۵۲ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #79
آواتار
(۲۲/مرداد/۹۳ ۱۲:۲۸)بهروزبراتزاده نوشته است:  ببخشید نمیدونم چرا تااسم حجاب میاد همه میرن سراغ چادر بابا مانتوی بلندم حجابه مشکلی هم نیست این همه دختر پاک وبا حجاب که به جای چادر از مانتو استفاده میکنن نیازی نیست سر کار چادر سرتون باشه که میدونم خیلی سخته و واسه بچه هم چادر سخته پس میتونین از مانتو هم استفاده کنین
سلام
حجاب یک سری شرایط داره که باید رعایت بشه،خواه با مانتو خواه با چادر ، منتها مانتویی که حجاب کامل باشه مانتوهای مرسومتوی مانتو فروشی ها نیست ، بلکه میشه شبیه چادر.
بعد هم چرا ریسک کنیم ، وقتی توی روایات و آیات چادر به عنوان نماد حجاب معرقی شده ، چرا لقمه رو دور بزنیم.

(۱۹/مرداد/۹۳ ۲۰:۲۵)Memory-X نوشته است:  سلام
مگه شما از اندر احوالاته تمامه دخترای 9 ساله ی مسلمان خبر داری که داری اینجوری با قاطعیت صحبت میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟HuhHuhHuh هستن دخترایی که 9ساله ان حتی کمتر ولی مجبورن تو گرمای تابستون و تو سرمای زمستون واسه یه لقمه نون سگدو بزنن............اره هستن .........ولی شمایی که اینجا گیر دادی به نماز و روزه و حجابو (که البته تا حدی مهم هم هستن) حتی از دورو ورتم خبر نداری فک کنم تا حالا حتی به بچه هایی که میان طرفت تا یه ادامس ازشون بخری نگاهم نکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدشم مگه من سن و سال تعیین کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
خوب شما داری برای خراب کردن یک موضوع از مثال های نقض مستثنا استفاده می کنی ، یک در هزار هم یک دختر نه ساله با حجاب کار کنه ، مشکل از حجاب و قوانین حجاب نیست ، مشکل از کار دختر هست که نباید حکومت اسلامی شرایطی رو ایجاد کنه که دختر مجبور به کار بشه.
بعد هم خودشما حرف از سن و سال زدید ، من گفتم که مردها هم سختی دارند ، شما گفتی صحبت من درباره دختر های تازه به بلوغ رسیده است.
این ها همه توجیه هست ، همون طور که انجام کار برای زن با حجاب سخته ، برای مرد هم درآوردن نون حلال توی این جامعه سخته ، از سختی روانی گرفته تا جسمی.متاسفانه تا کسی توی شرایط نباشه نمی فهمه درآوردن نون حلال چقدر سخته.

در ضمن بعضی چیزها شعائر الهی هستند ، همه باید رعایت کنند ، از صدیقه کبری سلام الله علیها گرفته تا یک مسلمون جزء.
یک نفر بره توی خلوت هر چقدر می خواد گناه بکنه ، این کار شرف داره به این که بیاد با ظاهر ضد اسلامی باعث تضعیف اسلام در بیرون خونه بشه.ما اگر نمی تونیم معصوم باشیم ، ظاهرمون رو که می تونیم شبیه اون ها بکنیم.اصلا اگر قرار بود اون ها برای ما الگو نباشند که چرا اصلا آفریده شدند؟برای سوزوندن دل دیگران که شما بلد نیستید خوب باشید؟اصلا چرا آدم آفریده شدند؟
شاید توی سخت گیری ها ما ملزم به رعایت نباشیم ، توی مسائلی که خودشون به ما گفتند مثل ما باشید که باید مثل اون ها باشیم.در ضمن من توی فامیل درجه یک ام خانمی رو میشناسم که همسرش بهش ظلم می کنه و بی دلیل سخت می گیره ، اما اون خانم به جای این که مقابله کنه با سخت گیری ها ، باهاشون سازش کرده و از خیلی خانم ها زندگی بهتر و شاداب تری داره.
حرف نهایی من اینه ، نمی خواید یک کاری رو انجام بدید انجام ندید ، چرا احکام دین خدا رو زیر سوال می برید؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۳:۱۶, ۲۳/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۳ ۱۳:۱۶ توسط بهروزبراتزاده.)
شماره ارسال: #80

(۲۲/مرداد/۹۳ ۱۷:۴۲)دل خسته نوشته است:  سلام
حجاب یک سری شرایط داره که باید رعایت بشه،خواه با مانتو خواه با چادر ، منتها مانتویی که حجاب کامل باشه مانتوهای مرسوم توی مانتو فروشی ها نیست ، بلکه میشه شبیه چادر.
بعد هم چرا ریسک کنیم ، وقتی توی روایات و آیات چادر به عنوان نماد حجاب معرقی شده ، چرا لقمه رو دور بزنیم.

سلام

آیت الله العظمی مکارم شیراز ی میفرماین:

کافی است که زن بدن خود را جز صورت و دست‌ها تا مچ به هر وسیله‌ای که می‌تواند بپوشاند و لباس خاصّی شرط نیست، ولی پوشیدن لباس‌های تنگ و چسبان و همچنین لباس‌های زینتی اشکال دارد.

برگرفته از احکام خانواده در پرتو فقه اسلامی- آیت الله العظمی مکارم شیراز ی
پس نگین
منتها مانتویی که حجاب کامل باشه مانتوهای مرسوم توی مانتو فروشی ها نیست ، بلکه میشه شبیه چادر.
چادر خوبه ومن مخالفش نیستم اما اجباری نیست من به کسایی میگم که میگن مانمیتونیم سرکار چادر نگه داریم وازاینجور بهانه ها واسه محکوم کردن حجاب من میگم میتونن ازمانتوی بلند ومغنعه هم استفاده کنن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Memory-X
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا