کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چگونه می‌تونم از اینترنت یه کسب حلال راه‌اندازی کنم؟
۹:۲۳, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
دوستان اگه ایده‌ای دارند لطفا بفرمایید.
حدود نصف روز وقتم آزاده.
سیستم‌های همکاری در فروش رو دوست ندارم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، قلب ، Tolou ، 135 ، سیمرغ
۹:۲۹, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
من این ایده رو جایی خوندم به نظرم جالب بود
یه سایت فروش برای چپ دست ها
یعنی تمام لوازمی که برای چپ دست ها ساخته شده شما در فروشگاهتون میزارید
مثل قیچی،لوازم موسیقی و ......
حالا نمیدونم بگیره یا نه
اما میشه روش فکر کرد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، Tolou ، دل خسته
۱۰:۰۲, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
نقل قول:سلام
دوستان اگه ایده‌ای دارند لطفا بفرمایید.
حدود نصف روز وقتم آزاده.
سیستم‌های همکاری در فروش رو دوست ندارم.
کسب و کار اینترنتی در کل شش روش داره:
1- همکاری در سیستم فروش: که خودتون می گید خوشتون نمی یاد.
2- فعالیت های بوکسی(BUX): این فکر کنم یه جور شبهه اسلامی باشه. حکمش رو نمی دونم چی هست. بوکس ها تبلیغاتی هستن که شما در ازای مطالعه(مشاهده) آنها پول دریافت می کنید. درآمدش حداکثر ماهیانه به 200 هزار تومن می رسه. شما باید روزانه حدود یک ساعت صرف مشاهده صفحات تبلیغاتی، پیامک های تبلیغاتی، ایمیل های تبلیغاتی و ... کنید و یک سیستم تحت وب اتوماتیک محاسبه می کنه که چی رو نگاه کردید.
3- درآمد از طریق فعالیت های اسکریپتی:برخی سایت ها هستن که شما باید توش فعالیت های اسکریپتی کنید. اما پیشنهاد می کنم سمت این کار نرید. به احتمال زیاد جوانمردانه نیست. در اصل شما رو دعوت می کنن و از پهنای باند شما برای تست سرور های سفارشی اشون استفاده می کنن. حالا ممکنه این سرور ها سفارشی نباشن. بلکه مثلا سرور همین بیداری اندیشه باشه. DDos می شه بیداری اندیشه و شما هم تو این کار سهیم بودی
4- در آمد از طریق لاتری ها: هر دو حالت تخته ای و خطی اش رو منظورمه:حلاله؟Big Grin
5- درآمد از طریق سامانه های سرویس دهی: همچین سامانه هایی هنوز وجود دارن. اگه فرصت کردم یکیش رو توضیح می دم. در اولین مرحله نیازمند ایده هست و دومین مرحله نیازمند حرفه ی خاص خودش و اطلاعات لازم برنامه نویسی
6- درآمد از طریق ساخت بازی: این مدلش هنوز نیومده. تو ایران هم هنوز پیش نیازش به وجود نیومده. پیش نیازش یه سرویس منعطف مالی اعتباری بر پایه وب هست که بتونه با نرم افزار ها ارتباط برقرار کنه.

اگه اطلاعات برنامه نویسی دارید بیشتر به روش 5 فکر کنید چون خوب می گیره. این روش می تونه درآمد معقولی داشته باشه و خیلی هم به درد می خوره. لطفا بگید در چه زمینه ای اطلاعات دارید تا بگم که روش 5 چطور به درد می خوره.
من خودم الآن تو یه پروژه شرکت کردم که داره پیش نیاز روش های 5 و 6 رو طراحی می کنه. ساعت یازده می رم تا روی پروژه کار کنم. تا بعد از ظهر اگه تونستم میام به این تاپیک و پاسخ شما سر می زنم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: | جستجوگر | ، قلب ، alireza0361
۱۵:۴۰, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
الان ما که الاف هستیم چجوری میتونیم پول دربیاریم؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، alireza0361
۱۶:۰۴, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام
بیدل جان : ها ای که گفتی یعنی چه Big Grin

احتمالا برای کسب حلال چنانچه تخصص درباره کامپیوتر داشته باشید یه سری کارها هست ولی چنانچه ندارید فقط فروشگاه اینترنتی میمونه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alireza0361
۱۷:۲۶, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار
طراحی سایت بهترین کار ه
فیلم های آموزشی لیندا در پی سی دانلود آموزش های خوبی میده
سایت w3c
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۸:۵۱, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲۲/شهریور/۹۳ ۱۷:۲۶)ADAM نوشته است:  طراحی سایت بهترین کار ه
فیلم های آموزشی لیندا در پی سی دانلود آموزش های خوبی میده
سایت w3c

میشه ببشتر توضیح بدین؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alireza0361
۱۹:۰۰, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #8
آواتار
خوب!
اومدم یکمی تجربه از خودم تراوش کنمBig Grin
اینی که می گم رو خوب گوش کنید. من هم مثل بقیه تقریبا از سال پیش 12 ساعت بی کار بودم و دنبال یه شغل اینترنتی. چند نکته هست که دقیق دقیق آویزه گوش کنید تا راه کج و الکی و زپرتی نرین مثل من و آخرش ناامید بشید.
نکته 1: شغل هایی مثل BUX، سیستم همکاری در فروش(بازاریابی) و کلیک باکس همه و همه حوصله می خوان. در سیستم های کلیکی شما باید روزانه حدود 100 تا تبلیغات به صورت تک تک رو باز کنید.15 ثانیه صبر کنید. بعدش در انتها یه کدی رو نمایش می ده(Captcha Code) که واردش می کنید و مقداری پول به حسابتون واریز می شه. این مقدار بستگی به آگهی داره. می تونه 20 ریال باشه. می تونه 100 ریال باشه، می تونه 0.01 سنت باشه و ...
پیشنهاد می کنم سمت سایت های کلیکی نرید. به چند دلیل:
1- برای افرادی با ضریب هوشی پایین مناسبه(ضریب هوشی زیر 100 مثلا!). چونکه این افراد از تکرار خسته نمی شن. آخر ماه هم گزارش پرداخت می دن و چیزی حدود 250 هزار تومن پول به حسابشون می ره. من سمتشون رفتم و خسته کننده بودن و ولشون کردم.
2- اکثرا واریز درستی ندارن. بزن در رو هستن. از طرف دولت یا نهاد رسمی تاییدیه ندارن.
نکته 2:یه سایت هایی مثل uploadbaz هستن که فایل توش آپلود می کنی. وقتی آدرس فایل رو به کسی بده و اون فرد دانلود کنه، پولی به حساب شما واریز می شه.
یه سایت هایی هم مثل سایت ad.fly هستن که کوتاه کننده لینک هستن. وقتی لینکی رو کوتاه می کنید در این سایت ها، به ازای هر کلیک روی لینک های کوتاه شده برای شما پول هست.
این دو تا هم اول از همه حوصله و دوم نیاز به سایتی داره که مشتری زیاد برای دانلود داشته باشه. اگه همچین سایتی دارید حتماً استفاده کنید.
نکته 3: این خیلی مهم هست. فکر نکنید شش ماه برنامه نویسی وب یاد بگیرید و بعدش میلیونی پول در میارید. این مسئله امکان پذیر نیست. من که اصلا سمت برنامه نویسی وب نرفتم(چون خوشم نمی یومد ازش) اما اگه برای پول می خوایید برنامه نویسی یاد بگیرید از الآن بگم که حداقلش دو سال باید صبر کنید.

از این بگذریم گفتم که من و چند نفر دیگه داریم یه سیستم مالی راه اندازی می کنیم. این سیستم مالی برای بازی های تحت سیستمی(مولتی پلیر) هست. تا چند وقت دیگه کار این سیستم تموم می شه. تقریبا از اواخر مرداد شروع کردیم. می خوایم بازی های اینترنت شطرنج، دوز، وان پک(یه مدل از شطرنج که سه نفره هست) و ... بگذاریم و لیگ های این بازی ها رو بسازیم تو اینترنت.
یا مثلا شما دو هزار تومن، طرف مقابل هم دو هزار تومن بگذاره با هم شطرنج بازی کنید و برنده بیاد و چهار هزار تومن رو برداره
هولدینگ این مسابقه ها و برداشتن حق پانسیون می تونه درآمد مطلوبی داشته باشه
حالا هر وقت کار تموم شد. می یام اطلاع می دم که اگه کسی به هولدینگ این مسابقات علاقه مند بود بیاد و به من بگه
۱۹:۴۱, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #9

(۲۲/شهریور/۹۳ ۱۹:۰۰)Bidel.s نوشته است:  یا مثلا شما دو هزار تومن، طرف مقابل هم دو هزار تومن بگذاره با هم شطرنج بازی کنید و برنده بیاد و چهار هزار تومن رو برداره
هولدینگ این مسابقه ها و برداشتن حق پانسیون می تونه درآمد مطلوبی داشته باشه

این دیگه حلال اندر حلالBig Grin بود
۱۹:۵۹, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #10
آواتار
نقل قول:این دیگه حلال اندر حلال[تصویر: biggrin.png] بود
مشکلش چی هست؟
این حرکت رو همه مسابقه ها انجام می دن. حالا این یه جور مسابقه دو نفره هست